تا 2030
🔰سمیه رفیعی، رییس فراکسیون محیط زیست مجلس یازدهم و سخنگوی فعلی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجل
🌀خانم رفیعی، چند روز پیش در کنفرانس COP29 گفت: «ایران به دلیل تحریمها هیچ تسهیلات و کمکی از تسهیلات مربوط به تغییرات اقلیمی دریافت نکرده».
❓آیا واقعاً چنین هست؟
▪️پیشتر، توضیح کوتاهی در باب GCF دادم (اینجا) و در ادامه هم به کمکهای GCF به ایران خواهم پرداخت، اما تنها تأمینکنندۀ کمکهای مالی اقلیمی، GCF نیست. برخی از کمکهای مالی که ایران تاکنون در خصوص برنامههای اقلیمی/ زیست محیطی دریافت کرده، از سوی Global Environment Facility (GEF) بوده است. تسهیلات جهانی محیط زیست (GEF) یک صندوق چندجانبه است که کمکهای مالی را برای پروژههای مختلف زیست محیطی، از جمله تغییرات اقلیمی در کشورهای در حال توسعه پرداخت میکند که در ۱۹۹۲ تاسیس شد و دبیرخانهاش در واشنگتن است.
🔻ایران -دستکم- بین سالهای 2001 تا 2017، برخی کمکهای مالی را برای انجام پروژههای زیست محیطی را از GEF دریافت کرده که برای مثال، پروژهء منارید در حد فاصل 2010 تا 2017، یکی از آنهاست. جالب آنکه در سال ۱۳۹۶، این پروژه، پروژهای با مدیریت اسراییل و در راستای منویات سند 2030 معرفی شد، پروژهای مرتبط با جاسوسان زیست محیطی و کاووس سید امامی.
▪️اما برگردیم به صندوق سبز اقلیمی.
🔺از شروط اصلی دریافت تسهیلات از صندوق سبز اقلیمی (GCF)، همراستایی پروژههای تعریف شده با عهدنامۀ پاریس و توسعۀ پایدار است.
🔻به نظر میرسد که در سال ۲۰۲۰، اولین پروژهء GCF با ایران، تحت عنوان «شناخت شکاف» و با هدف آمادهسازی و تعیین خط مشیها، آغاز شده. بهدنبال آن دور دوم برنامۀ کشوری ایران با GCF برای سالهای 2024-2027 تدوین شده و ظاهراً در حال اجراست. صرفاً برای مثال، یکی از پروژههای برنامۀ ۳ سالۀ جاری GCF با ایران، تأسیس نیروگاه بادی در آذربایجان شرقی است.
🔺مطابق اطلاعات ارائه شده در پروفایل کشوری GCF، دولت ایران، برای اجرای سند اقتصاد کم کربن (در خصوص این سند، توضیح خواهم داد) خواستار تلاشهای سریع برای بهسازی شدت مصرف انرژی حذف تدریجی یارانههای انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای شده است. در این راستا،تا سال ۲۰۱۸، دو میلیارد دلار پروژه با کمک بانک توسعه اسلامی، بانک سرمایه گذاری زیرساخت آسیا و بانک اکو اجرا شده است.
دقت کنید! آنچه عمدتاً با نام "کمک/ تسهیلات" آمده، وامهای بهرهداری هستند که کشور را مقروض خارجیها میکنند.
☑️یادآور میشود که رهبری در فروردین ۱۳۹۷، مخالفت صریح خود را با وام گرفتن از بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول اعلام کردند.
معالاسف به موازارت بانک جهانی و IMF، چندین بانک و صندوق ریز و درشت، در بخشهای مختلف تأسیس شده و مسوولان ایرانی هم بر خلاف امر رهبری، از آنها وام گرفته و کشور را مقروض این نزولخورهای بینالمللی کردهاند.
⁉️راستی آیا حرمت ربا، برای دولتیها بیمعنی است؟ خانم رفیعی چه علاقهای به گرفتن تسهیلات از این بانکها -بر خلاف امر رهبر- دارند؟
▪️صفحۀ ایران سازمان ملل، مرداد ماه امسال و در راستای اجرای هدف ۱۳ سند ۲۰۳۰، خبر از آغاز پروژۀ مشترک ایران، FAO و GCF برای تقویت تابآوری اقلیمی داد.
🔻پروژههای دیگری هم با همکاری GCF در حال آغاز/انجام در کشور هستند که برای جلوگیری از اطالۀ کلام، به آنها نمیپردازم.
🔺نکتۀ بسیار مهمی که در این میان وجود دارد، رویکرد ذلیلانۀ مذاکره محور دولت ۱۴ هست، که همه چیز را به تحریم مرتبط میداند که باید برای رفعش، مذاکره کرد و شاید این صحبتهای خانم رفیعی نیز، بیارتباط با رویکرد دولت برای مذاکره نباشد.
منابع: ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔙سه روز پیش، کنفرانس اقلیمی COP29، خاتمه یافت. پایانی بر تصمیماتی که بسیاری کشورها، بدان معترض بودند.
🔹اینکه رؤسای بسیاری کشورهای مهم هم در این کنفرانس غایب بودند، کلا آن را از ابتدا کم رونق کرده بود.
❓اما چه چیزی در نهایت باعث این "پایان تلخ" شد؟
🔸قرار بود به درخواست کشورهای در حال توسعه، کشورهای توسعه یافته سالانه مبلغ 1.3 تریلیون دلار به این کشورها کمک کنند تا بتوانند از سوختهای فسیلی دست کشیده، به سمت انرژیهای [مثلاً] پاک بروند، اما این درخواست محقق نشد و کشورهای توسعه یافته در نهایت بر سر رقم 300 میلیارد دلار در سال توافق کردند. رقمی که خشم کشورهای در حال توسعه را در پی داشت.
🔹مبلغ 300 میلیارد دلار به کشورهای در حال توسعهای اختصاص مییابد که پول نقد لازم دارند تا خود را از زغال سنگ، نفت و گازی (دقت کنید: نفت و گاز، یعنی سرمایۀ اصلی ما ایرانیها) که گفته میشودسبب گرمایش بیش ازحد زمین میشود [امری که به لحاظ علمی ثابت نشده] برهانند و بتوانند با گرمایش آینده و پرداخت خسارات ناشی از تغییرات شدید اقلیمی منطبق شوند. این رقم، به هیچ عنوان نزدیک به آنچه کشورهای در حال توسعه خواستهاند، نیست.
🔸برخی نمایندگان کشورهای در حال توسعه، این رقم را فاجعه خواندند؛ نیجریه این قرارداد را " توهین و شوخی" نامید.
🔹نمایندۀ هند هم گفت: «هند این پیشنهاد را به شکل فعلی نمیپذیرد، چون این مبلغ ناچیز است و خیلی از آنچه باید باشد، دور است. ما از نتیجهای که به وضوح عدم تمایل کشورهای توسعه یافته را برای انجام مسئولیتهای خود آشکار میکند، ناامید شدهایم. این مبلغ در مقابل چالش بزرگی که با آن روبرو هستیم، جوابگو نخواهد بود، لذا با تصویب این سند مخالفیم».
🔸هند، پنجمین کشور ثروتمند از نظر تولید ناخالص داخلی و سومین کشور با بیشترین میزان ردپای کربن در دنیاست.
🔹با پایان یافتن COPباکو با این وضعیت، بسیاری چشم به مذاکرات آب و هوایی سال آینده در «بلم برزیل» دارند.
❌اما آنچه بیش از همه، در پس پردۀ خشم کشورهای در حال توسعه وجود دارد، تصمیم ترامپ برای خروج مجدد از پیمان پاریس است. در واقع این سؤال در پس زمینۀ ذهنی کشورها وجود دارد که اگر آمریکای توسعه یافته، پایبند عهدنامۀ پاریس نیست، آنها چرا باید پایبند این قرارداد باقی بمانند؟
▪️پ.ن: دلم برای وطنم میسوزد. ما بی آنکه رسماً به قرارداد پاریس ملحق شده باشیم، آنرا اجرا میکنیم، از تعهداتمان برای پروتکل مونترال و وین (دیگر قراردادهای اقلیمی سازمان ملل) بسیار جلوتریم (اینجا)، و همیشه دوست داریم شاگرد اول این قراردادهای ویرانگر بینالمللی باشیم. در میان این همه اعتراضات، من البته ردپایی از اعتراض ایران به این شرایط ندیدم. ما به هر سازی که برایمان کوک کنند، میرقصیم...
منابع: 1، 2 و 3
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از بیداری بزرگ
🔶آبان ماه امسال (۱۸ آبان۱۴۰۳) اولین همایش فارماکوژنتیک و پزشکی شخصی در ایران برگزار شد (اینجا).
🔹موضوعی که شاید جنبۀ تخصصی آن مدنظر باشد و مثل همیشه مردم ندانند پزشکی شخصی چه چیزی برای آیندۀ آنان در نظر گرفته است.
🔺به نقل از برخی مراکز آینده نگاری، سلامت یکی از ۵ حوزۀ انقلاب بایودیجیتالی پیش رو است که در تلاش برای به عینیت بخشیدن آن هستند (اینجا).
▪️هدف این درمانها، پزشکی دقیق و مبتنی بر پروفایلهای ژنومی هر فرد است که می تواند ملاحظات اخلاقی را تا مرز نابودی به پیش ببرد (به همین دلیل است که افرادی مانند نیتا فراهانی از حقوق زیستی حرف میزنند !!...)
▪️برای نیل به این مقصود، مثل همیشه، اول چالشهایی ایجاد و یا در نظر گرفته میشود؛ مانند: مشکلات ناباروری، داروهای گران قیمت، کمبود نیروی کار درمان، فشار بر سیستمهای مراقبت بهداشتی با بحران های ساختگی نظیر کووید۱۹ و...
🔺اما راهکاری که برای این مشکلات در آینده ارائه شده، همگرایی بایودیجیتال و ذیل آن پزشکی شخصی و مبتنی بر ژن درمانی است.
❓طب کل نگر، تغییر سبک زندگی و...تا چه اندازه میتوانند پاسخگوی بسیاری از این چالشها باشند؟
یا شاید هم صرفۀ اقتصادی و سیاسی برای کنترل تمام ابعاد زندگی بشر در راستای اهداف توسعه پایدار را ندارند...
🔘به چند نمونه از این نوآوریها توجه کنید:
◾️چاپ اندامهای انسانی با پرینت سه بعدی و یا رشد آنها در خوکهای اصلاح نژادی (اینکه طب مدرن چه اصراری به استفاده از خوک در درمانها و یا حتی ساخت داروها دارد، ظاهراً از پرسشهای مگو و خطوط قرمز علم است...)
برای مثال اتحادیۀ اروپا، ساخت اولین قلب مصنوعی را در سال ۲۰۲۰ تأیید کرد.
▪️ایمپلنتهای مغزی و حسگرهایی که ظاهراً فقط برای درمان بیماریها کاربرد دارند و در تمام ساعات شبانه روز میتوانند وضعیت فرد را کنترل کنند تا جاییکه شفافیت و هک ذهن و بدن بیمار/ یا هر فرد سالمی را در نظر گرفت که میشود در اختیار دیگران هم قرار بگیرد، مانند پروژه نورالینک
◾️ویرایش ژن CRISPR که می تواند از قابلیت درمان بیماری ها تا حذف DNA موروثی و مستعد بیماری و/ یا تولد فرزندانی با قابلیتها و آپشنهایی مانند افزایش هوش و ویژگیهای ظاهری جذاب (بخوانید genetic editing، همون دستکاری در خلقت) باشد.
▫️ظاهراً سازمان بهداشت جهانی با همان عقبۀ پیاده سازی پروژۀ تحدید جمعیت در ایران و...یک کمیته مشورتی دارد که به استانداردهای جهانی از جمله نظارت و ملاحظات اخلاقی برای ویرایش ژنوم انسانی میپردازد.
▪️کیتهای ویرایش ژن CRISPR که میتواند در صورت ویرایش نابخرادانه آسیب های جبران ناپذیر بزند و یا در صورت اصلاح خط مولد آسیب دائمی را به فرزندان و نسلهای آینده تحمیل کند.
علاوه بر اینها
❓آیا در دراز مدت، رشد و گسترش ویرایش ژنها میتواند انسانهای با قابلیتهای ویژه و یا طبقه ابر کلاس ایجاد کند و شکافهای طبقاتی و اجتماعی عمیقی را به وجود آورد؟
❓آیا حکومتها میتوانند طبق خواست خود و با اعمال سیاستها، ژن خاصی را در جمعیت سرکوب کنند؟
◾️ردیابی سلامت در زمان واقعی یا کنترل دائمی؟
محققان در حال تهیۀ کیتهای آزمایش DNA هستند که به تلفن همراه ,صل می شوند و میتوانند بیماری را ردیابی کنند.
▫️در سالهای آینده، جمع آوری اطلاعات DNA از طریق تلفنهای همراه، بسیار ساده و آسان خواهد بود
در حال حاضر ساعتهای هوشمند و تلفنها در حال جمعآوری دادههای زیستی، در خارج از بخش مراقبتهای بهداشتی سنتی هستند (اینجا).
➖پایگاه دادههایDNA و دادههای ژنومی میتوانند منبع قدرت یا مزیت اقتصادی در اقتصادهای آینده باشد،
➖صنعت داروسازی ممکن است شروع به دور شدن از داروهای شیمیایی کند و دستکاری DNA موجودات زنده را به عنوان درمان بررسی کند؛بنابراین دادههای DNA میتواند به عنوان یک دارایی استراتژیک در رشد و توسعۀ داروها و درمانها در نظر گرفته شود.
⁉️اما در این صورت حفظ حریم خصوصی، مسئولیت پذیری و اعتماد به سیستم و پذیرش آن از سوی مردم چه جایگاهی خواهد داشت؟
منابع: ۱ و۲ و۳ و۴ و۵ و۶
✍️خانوم هیمو
🆔@awake_vs_reset2
🎻پزشکیان، دیروز به تماشای کنسرت رفت.
🔻به نظر میرسد که این بشر، هیچگونه دلنگرانی در خصوص مُلک و مملکت ندارد و صرفاً به سرگرمیهای متناسب با عقاید و سن خویش میپردازد.
🔺مردم دارند زیر بار گرانی لِه میشوند، تا آقا مسعود در دهن کجی آشکار به رعیت ثابت کند که مشکلات آنها کوچکترین اهمیتی برای وی ندارد و آمده تا بار بیشتری بر گردۀ مردم سوار کند.
🔻وی در ایام انتخابات گفته بود: "عامل اصلی تورم دولت است" و حالا که خود زمام دولت را در دست گرفته، بیوقفه مشغول افزودن بر تورم است.
♨️در آن سوی جهان اسلام، آوارههای فلسطین و لبنان در سرمای سخت و زیر باران، حسرت سرپناه و کمی گرما را میکشند، تا بیلیاقتترین رییس دولت ایران (و نیز رییس شورای عالی امنیت ملی کشور) هیچ به روی خودش نیاورد و با عدم حمایت از میلیونها مسلمان، آبروی ایران را در نظر مردم مظلوم، خسته و داغدیدۀ لبنان و فلسطین، بیشتر ببرد و با سوار شدن به ماشینهای تشریفاتی، به تماشای کنسرت بنشیند!
☑️دولت ما پشتیبان مظلومان و محرومان نیست، چون رییس دولتمان از اغنیاست؛
چون رییس دولتمان...
چون...
آه!
❓راستی چرا هر چه پزشکیان در این ۱۱۵ روز ریاست جمهوریش کرده، عملاً به ضرر ایران و جهان اسلام بوده است؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
💢 سالروز شهادت شهید فخریزاده ...
و تکرار همان حس غریب سال ۹۹ ...
با همۀ اینکه ۴ سال گذشته، هنوز هم واکاوی دکتر محسن فخریزاده انجام نشده!
✴️ انگار هنوز هیچکس از خودش نپرسیده «چرا اسرائیل، پیچیدهترین سبک و روش ترور در بین تمامی ترورهای سالهای اخیر را برای ایشان استفاده کرد؟»
🔴 مگر فخری زاده که بود؟!
معتقدم شهید بزرگوار از میان تمام اهلبیت (ع) به امام حسن مجتبی (ع) شباهت بیشتری دارد.
⬅️ غریب و ناشناخته زندگی کرد، ناشناخته شهید شد و ناشناخته باقی مانده.
💠 اما دکتر محسن فخریزاده:
🔸 وجود او، بازتعریف مفهوم عمیق و همهجانبهی #دفاع بود. دفاع را نه فقط از حیث فناوری، بلکه از منظر مفهوم و مبانی، بومیسازی کرد، آن هم در قوارۀ یک تمدن نوین!
💎 نقشۀ یک تمدن را جلویش گذاشته بود و از قواعد و مبانی قرآن، طرحهای دفاعی هر بخش را طلب و تدوین میکرد.
🔸 سال ۱۳۹۷ که از جلسۀ علوم شناختی با امام خامنهای برگشته بود، یک دغدغۀ جدید داشت: فناوریهای شناختی!
🔸 خدا به آقا محسن، برکتِ #شدن داده بود.
🔻 او را بهعنوان یک متخصص در امور فناورانه میشناسید در حالی که ذهنی بسیار فلسفی، منظم، منسجم و کلاننگر داشت؛
🔻 او را بهعنوان فردی بسیار منطقی میشناسید در حالی که طبع ادبی بسیار لطیفی داشت؛
بهنظرم ایشان بابت هستهای شهید نشد؛
شاید همان فناوریهای شناختی ...
❇️ اگر جزییات وجوه شخصیتی، فکری و اقدامات چندین سالۀ شهید فخریزاده، بالاجبار در لابهلای طبقهبندیهای سازمانی محصور نشده بود، یقیناً ملتهای آزاده، از ایشان بهعنوان یکی از مفاخر تمدن اسلام یاد میکردند.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
هدایت شده از تا 2030
🎻پزشکیان، دیروز به تماشای کنسرت رفت.
🔻به نظر میرسد که این بشر، هیچگونه دلنگرانی در خصوص مُلک و مملکت ندارد و صرفاً به سرگرمیهای متناسب با عقاید و سن خویش میپردازد.
🔺مردم دارند زیر بار گرانی لِه میشوند، تا آقا مسعود در دهن کجی آشکار به رعیت ثابت کند که مشکلات آنها کوچکترین اهمیتی برای وی ندارد و آمده تا بار بیشتری بر گردۀ مردم سوار کند.
🔻وی در ایام انتخابات گفته بود: "عامل اصلی تورم دولت است" و حالا که خود زمام دولت را در دست گرفته، بیوقفه مشغول افزودن بر تورم است.
♨️در آن سوی جهان اسلام، آوارههای فلسطین و لبنان در سرمای سخت و زیر باران، حسرت سرپناه و کمی گرما را میکشند، تا بیلیاقتترین رییس دولت ایران (و نیز رییس شورای عالی امنیت ملی کشور) هیچ به روی خودش نیاورد و با عدم حمایت از میلیونها مسلمان، آبروی ایران را در نظر مردم مظلوم، خسته و داغدیدۀ لبنان و فلسطین، بیشتر ببرد و با سوار شدن به ماشینهای تشریفاتی، به تماشای کنسرت بنشیند!
☑️دولت ما پشتیبان مظلومان و محرومان نیست، چون رییس دولتمان از اغنیاست؛
چون رییس دولتمان...
چون...
آه!
❓راستی چرا هر چه پزشکیان در این ۱۱۵ روز ریاست جمهوریش کرده، عملاً به ضرر ایران و جهان اسلام بوده است؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ آتشبس؛ شکست یا پیروزی؟
👈 معیار تعیین شکست یا پیروزی در یک نبرد میدانی، «تحقق اهداف» است. با قاطعیت میگویم؛ این آتشبس نه یک پیروزی، بلکه یک شکست برای جبهه مقاومت است.
🔹 هدف حزبالله در این جنگ چه بود؟
با وقوع طوفانالاقصی، حزبالله وارد جنگ شمال شد و صراحتا از طرف #شهیدنصرالله اعلام شد که تا برقراری آتشبس در غزه، جنگ در شمال ادامه خواهد شد!
پس هدف حزبالله، درگیری با اسراییل تا تحقق آتشبس در غزه بوده است.
🔸 اهداف اسراییل از جنگ چه بود؟
هدف اسراییل در مرحله اول، خاتمه جنگ در جبهه شمال و تمرکز بر جنگ غزه بوده و در مرحله بعد، عقبنشینی حزبالله از جنوب لبنان به رودخانه لیتانی بوده و در مرحله بعد، خلع سلاح حزبالله و در مرحله آخر، نابودی حزبالله بوده است.
👈 اما حالا چه شد؟
🔘 سران مقاومت ترور شدند و شاکله سازمانی حزبالله نابود شد.
🔘 اسراییل کلا از جبهه شمال فارغ شده و جنگ شمال تمام شد. (تحقق هدف اول اسراییل)
🔘 حزبالله استقرار ارتش لبنان در جنوب لبنان را پذیرفت و عملا مرز اسراییل را از دست داد. هم چنین حزبالله تا سرحد رودخانه لیتانی عقبنشینی خواهد کرد. (تحقق هدف دوم اسراییل)
🔘 هرگونه ذخیره سلاح تحت نظارت ارتش قرار گرفت و تعهد داده شد که ذخائر سلاح در منطقه از بین برود. (تحقق هدف چهارم اسراییل)
🔘 نیروهای اسراییلی تا ۶۰ روز در لبنان باقی میمانند. (بخوانید ۶۰ سال) و حق حمله به خاک لبنان در صورت نقض توافقنامه را خواهد داشت.
💢 این اگر یک شکست نیست، پس چیست؟
🔹 دلم به حال مردم بینوای غزه میسوزد که الان باید منتظر تشدید حملات و کشتار باشند!
در میان این جنگ، نقش و جایگاه ایران چه بود؟ ایران رسماً نظارهگر تضعیف و شکست یکی از اصلیترین شاخههای جبهه مقاومت بود! شاخهای که بیش از ۴۰ سال برای تشکیل آن هزینه شده بود!
🔸 فان تولوا فقد أَبلغتكم مَا ارسلت بهِ إليكم و يستخلف ربي قوما غيركم ...
مسئولین جمهوری اسلامی فکر کردهاند که خداوند سنت خود را به خاطر آنها تغییر میدهد؟
فکر میکنند میتوانند خود را در حاشیه جنگ قرار دهند؟ و فقط از دور جنگ را رهبری کنند؟
نه! ابداً اینگونه نیست!
🔹 آنقدر عملیاتهای #وعده_صادق را به تاخیر انداختند و آنقدر وعدههای عجیبِ بدون عمل دادند که عملاً این عملیاتها، تاثیری در روند جنگ نگذاشت.
خط قرمز مهم حمله مستقیم به خاک ایران نقض شد و یکماه از آن گذشت و چشمانمان به آسمان دوخته شد و خبری نشد.
🔸 آنقدر انجام عملیات #وعده_صادق۳ را به تاخیر انداختند که حتی اگر همین امشب هم حمله صورت پذیرد، دیگر تاثیری در بهبود وضعیت حزبالله نخواهد گذاشت.
💢 مسئولین نامحترم!
جهاد در راه خدا را ترک کردید، مطمئن باشید خداوند دنیایتان را نابود خواهد کرد.
اگر تغییر رویه ندهید، دیری نباشد که قومی صالح جایگزینتان شود که این وعده قطعی الهی است.
@dadshahr_iranian
از نتایج اولیهی آتشبس!
مبارک دولت منافق و فتنهگر مسعودآقا
که کل جهان اسلام رو با نزدن اسراییل، به خاک سیاه نشانده.
اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکو إِلَیْک
فَقْدَ نَبِیِّنَا
وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنَا
وَ کثْرَهَ عَدُوِّنَا
وَ قِلَّهَ عَدَدِنَا
وَ شِدَّهَ الْفِتَنِ بِنَا
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔰کرمانپور، سخنگوی وزارت بهداشت به تازگی در خصوص واکسن HPV اعلام کرد:
«وزارت بهداشت در حال مطالعه واکسنهای موجود ایرانی و خارجی است اما تا زمان رسیدن به یک برنامه واکسیناسیون کشوری، بهترین راه رعایت بهداشت فردی و اخلاقی است.»
🔹در این حرفها، دو نکتۀ مهم وجود دارد:
1️⃣وزارت بهداشت قصد دارد برنامۀ واکسیناسیون کشوری HPVرا راه بیندازد (طبق اوامر WHO و سند 2030) و احتمالاً در مدارس، دانشآموزان را مجبور به تزریق این واکسن بسیار خطرناک کند.
2️⃣اما تا زمانی که وزارت بهداشت همه را واکسن بزند، بهداشت احلاقی رو رعایت کنید! (بعدش دیگه لازم نیست رعایت کنید).
🔸اینکه دین برای آقایان مسئول، محلی از اعراب ندارد، البته چیز عجیبی نیست (صرفاً در حد توصیه/ نصیحت، نه بیش از این) از زبان ایشان هرگز نخواهید شنید که: گناه کبیره نکن، سراغ گناهان جنسی نرو... فقط خیلی ژیگول، دعوت به بهداشت اخلاقی! میکنند که آن هم موقتی است و مطابق آنچه میفرمایند، بعد از واکسن، اصلاً لازم نیست همون بهداشت اخلاقی! هم رعایت بشه و هر کی، هر کاری خواست بکنه.
❌اما نکتۀ آخر: همه آلوده به گناه نیستند، اما وزارت بهداشت اصرار دارد تا کل نوجوانان و جوانان را از فیض واکسن HPV، بی نصیب نگذارد.
🔹در خصوص واکسن خطرناک HPV، بارها نوشتهام (مثلاً اینجا).
🔸مطابق اطلاعات CDC، سن مناسب تزریق این واکسن، 9 تا 26 سال است و برای سنین بالاتر، توصیه نمیشود. همچنین طبق توصیۀ WHO، گروه اولیۀ هدف این واکسن، دختران 9-14 سال هستند. (توصیۀ اصلی WHO به ترزیق این واکسن، صرفاً به زنان است).
🔹مطابق اوامر سند 2030 و سازمان بهداشت جهانی، تا سال 2030 باید 90% دختران زیر 15، در برابر HPV واکسینه شده باشند. در متن سند 2030، مستقیماً به افزایش پوشش واکسن HPV تصریح شده. پوشش جهانی این واکسن تا سال 2021، 12% بوده است.
🔸وزارت بهداشت، سالهاست که در تلاش است این واکسن را به برنامۀ کشوری واکسیناسیون اضافه کند (از زمان قاضیزاده هاشمی، از سال 1397 که تبلیغ این واکسن در برنامۀ ماه عسل، شروع شد) اما هنوز این واکسن، به برنامۀ واکسیناسیون کشوری اضافه نشده و امیدوارم هرگز نشود.
منابع: 1، 2، 3، 4 و 5
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc