🔰فراخوان ارسال اثر
🗂پرونده ویژه
📌پدیدارشناسی سلبریتی
🔸از لحظه تولید یک سلبریتی یعنی دقیقا پس از فراگیری شهرت و نام آشنا شدن برای مردم، حرف و سخن و رفتار سلبریتی مورد توجه رسانهها و مردم قرار میگیرد.
🔸این قشر تاثیرات بسیار زیادی در حوزه های فرهنگ، اقتصاد، سبک زندگی و سایر موارد دیگر بر بافت جامعه و مردم ملت خود و دنیا دارند.
🔸شما همراهان گرامی میتوانید آثار خود را در قالب یادداشت کوتاه،مقاله و ... به ادمین کانال ارسال نمایید.
#سلبریتی
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پایان برنامه الن شو بعد از 19 فصل
🔸در طول نزدیک به دو دهه (۱۹ سال) ، ۳۰۰۰ قسمت مصاحبه (تاک شو) توسط یک زن هم جنس باز ساخته شد و این شخص از اوباما مدال قهرمانی گرفت.
🔸 ترویج سلبریتی و عرفی سازی ناهنجاری های جنسیتی از اهداف این برنامه بود.
➕پ.ن
ایا صدا و سیما بر روی برنامه ای مصمم بوده است که ۱۹ سال پیگیری تولید ان باشد؟
#اندلس | #صدا_و_سیما | #سلبریتی
🆔@Cultural_governance
🔴 گدایی مناسبتها
ولنتاین، جشن کریسمس، جشن هالووین و سایر جشن های کشورهای غربی و مسیحیت و غیره، که تناسبی با فرهنگ و رسوم ایران و اسلام ندارد، روز به روز در بین جوانان ایرانی مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.
در حالی که رسومی مانند شب یلدا، عید نوروز، ایام ولادت اهل بیت و سالروز ازدواج امام علی و حضرت زهرا و سالروز آغاز امامت امام زمان و سایر مراسمات ملی و دینی که مناسب فرهنگ و رسوم ایران اسلامی هست، کم نیست.
پس علّت حرکت پرشتاب جوانان به سوی فرهنگ های غربی چیست؟
آیا این حرکت ضرری هم دارد؟
شناخت و آگاهی پیدا کردن از آداب و رسوم سایر ملل و ادیان امری پسندیده است و حتی اگر نکات مثبت آن را اخذ و در زندگی روزانه عملی کنیم شایسته نیکان است.
ولی اینکه عده ای غوطه ور در این فرهنگ شوند و دنیایشان غرق در آمال غربیون و غرب پرست ها شود و خودتحقیری و کم پنداری عقبه فکری و فرهنگی ایران اسلامی را در بین هم کیشان خویش و القای ناامیدی از ایرانی بودن و مسلمان بودن، امری است که متاسفانه شاهد آن هستیم و هیچ مجوز عقلی و شرعی پشتوانه آن نخواهد بود.
اما عوامل این کوچ فرهنگی:
۱. نداشتن رسانه بومی قوی
بله اگر در کشور زیر ساخت های رسانه ای قوی وجود داشت، هرگز این مراسمات غربی ها در صدر رسانه ها قرار نمی گرفت و اینقدر توجه ها را به سمت خودش جلب نمیکرد.
۲. نداشتن ایده جذاب
دین اسلام و فرهنگ غنی ایرانی پر است از جشن ها و مراسمات جذابی که سال ها در گوشه کتب تاریخی در حال خاک خوردن هست و کسی ایده جذابی برای انتقال آنان به نسل جدید را ندارد.
۳. سلبریتی های الگو
تا وقتی جوانان ما الگوهای زندگی خویش را سلبریتی هایی قرار بدهند که در مسابقه فخرفروشی و غربی بودن غوطه ور شده اند، امر به سامان نخواهد رسید.
۴. نبود نظارت بر بازار
اگر سیستم حکومتی بر مضر بودن برخی از فرهنگ و رسوم غربی ها واقف گشت، باید قاطعانه از خرید و فروش کالاهای ضد فرهنگ ایرانی اسلامی جلوگیری کند.
اما چیزی که مشاهد میشود مسابقه بازاریون در خرید و فروش این کالاهای ضدفرهنگی است و در جواب دغدغه مندان میگویند ما نفروشیم کسی دیگر میفروشد. الآن پول در فروش این جور کالاها است.
و این شد عاقبت ما و کوچ جگر گوشه های وطنیمان به ناکجاآباد غربی ها که خود دغدغه مندان فرهنگی جامعه غرب از دست این فرهنگ و رسوم به ستوه آمده اند و این سمت عده ای تازه میخواهند همچو غرب جاهل شوند.
#مدیریت_فرهنگی | #سلبریتی
🆔 @cultural_governance
Women Blogers final.pdf
2.36M
🗂بخوانید| گزارشی از تاثیر بلاگرهای زن ایرانی بر فرهنگ و سبک زندگی
🛎برای بررسی مسأله تأثیر خانمهای بلاگر بر فرهنگ و سبک زندگی، صفحات صد نفر از برترین
بلاگرهای اینستاگرام شناسایی و محتوای تولیدی ایشان #رصد و مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته
است.
🔺 #بلاگر هایی که بیشترین تأثیر را در حوزه بلاگری دارند، فعالیتشان محور طنز، زیبایی و #سبک_زندگی را شامل میشود.
🔺بلاگرها به دلیل نفوذ زیاد در لایههای مختلف اجتماعی جامعه، قدرت ایجاد تغییر در سبک زندگی، نوع تغذیه، نوع پوشاک، شیوه گفتار و تعامل اجتماعی و ... را دارند.
#حکمرانی_مجازی
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
🌐اینستاگرام و خرده سلبریتیها
🔺 رسانه ها نقش مهمی در خلق و برجسته سازی شهرت دارند. افراد مشهور را نیز می توان به گروه های مختلفی تقسیم بندی کرد: گروه نخبگان و متخصصان علمی، مذهبی و سیاسی؛ گروه سلبریتی های مشهور مانند فعالان حوزه ادبی، هنری و ورزشی؛ و گروه دیگر کسانی هستند که به واسطه رسانه ها و کمپانی ها به شهرت رسیده اند.
#خرده_سلبریتیها قهرمانان اغلب خیالی زندگی روزمره هستند؛ یعنی کسانی که میخواهند از زندگی روزانه شان عرصه نمایش بسازند.
🔺نظام ستارگی سنتی، که تا پیش ازاین بر سلسله مراتب و هنجارهای خاص رسانه های جمعی مبتنی بود، اکنون دچار تحول شده است و رسانه های اجتماعی، به ویژه اینستاگرام، نقشی بنیادی در ستاره سازی دارند. از تبعات این تحول ورود افراد معمولی به جرگه ستارگان است.
درواقع، اینستاگرام شهرت و ستارگی را دموکراتیزه کرده است.
لذا در بازنمایی و برجسته سازی چهره های مشهور گروه نخبگان، سلبریتی های مشهور و سلبریتی شده ها رسانه های جمعی نقش بنیادی دارند و شبکه های اجتماعی ابزاری برای استفاده چهره ها از شهرت هستند؛
درحالیکه خرده سلبریتی های اینترنتی شهرت خود را صرفا از طریق شبکه های اجتماعی و به طور خاص از اینستاگرام به دست آورده اند.
با ما همراه باشید.
#سلبریتی
🆔@cultural_governance
گزارش_گفت_وگوهای_صفحه_هاتف_با_موضوعات_فرهنگی.pdf
7.62M
گزارش گفتگوهای صفحه هاتف با موضوعات فرهنگی
1. روایت رویای ایرانی در رویداد بین المللی اکسپو 2020
2. گزارش تحلیلی از رویداد بین المللی اکسپو 2020 دبی
3. چالش های انقلاب اسلامی با ساختارهای جمهوری اسلامی
4. بررسی سیاستگذاری های کتاب در ایران
5. نگاهی به سیاستهای فرهنگی در خوزستان
#مرکز_بررسی_مسائل_فرهنگی
#معاونت_راهبردی_سازمان_تبلیغات_اسلامی
@farhang_markaz_baressi
🆔https://ble.ir/140
🆔@cultural_governance
🔺تاریکخانه آمارهای صداوسیما/ کاهش شفافیت نتایج نظرسنجیها درباره میزان مخاطب تلویزیون
▫️نظرسنجیهای مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما اگرچه همواره در میان بعضی اقشار، با چالش اعتبار روبرو بوده، اما از معدود مسیرها برای دریافت میزان محبوبیت برنامهها و شبکههای تلویزیون است. نظرسنجیهایی که خلاصه منتشرشده نتایج آن به جای شفافتر شدن با هدف جلب اعتماد بیشتر مخاطب، در مسیر کاهش شفافیت قرار دارد.
▫️آمار ناقص سریالها
نتایج منتشرشده از نظرسنجیهای مربوط به سریالها، معمولا ناقص است؛ مثلا نوروز ۱۴۰۱، تنها آمار «زیرخاکی» پربینندهترین سریال اعلام شد و هیچ عدد و رقمی از میزان مخاطب ۴ سریال جدید دیگر و سریالهای تکراری منتشر نشد. آمار میزان بیننده سریالهای تکراری هم که همیشه در معرض حذف قرار دارد و در مواردی کمابیش استثنایی، اعلام میشود.
▫️درصد رضایت کجاست؟
از هر مخاطبی که خود را بیننده برنامهای معرفی میکند، میزان رضایت سنجیده میشود، اما آمارش معمولا مخفیست. این آمار خصوصا در قیاس بین برنامههای شبکههای مختلف مهم است، چراکه مثلا هر سریال شبکههای سه یا یک، از همان قسمت اول، ۳ هیچ از سریال شبکه پنج جلوتر است. درصد رضایت فقط برای معدودی از سریالها منتشر میشود.
▫️وضعیت نامشخص غیرنمایشیها
فارغ از سریالها، میزان بیننده برنامههای غیرنمایشی هم شفافیت بسیار پایینی دارد. در ۶ ماه اخیر، در مواردی انگشتشمار پای این برنامهها به نتایج نظرسنجیهای تلویزیون باز شده؛ مثلا رمضان امسال، جز ویژهبرنامههای سحر، افطار و ترتیلخوانی، فقط میزان مخاطب دو برنامه صدرنشین یعنی «عصر جدید» و «خندوانه» منتشر شد و نوروز هم فقط درصد بیننده «عصر جدید» به اطلاع مردم رسید.
▫️ابهام در توفیق شبکهها
در دوره مدیران پیشین رسانه ملی که ادعای شفافیت هم نداشتند، نظرسنجیهای مختلفی از برنامههای بالای ۱۰ درصد مخاطب (موسوم به برنامههای شاخص) منتشر میشد که در ماههای اخیر، خبری ازش نیست. روند منظم انتشار نظرسنجیهای فصلی از میزان مخاطب شبکههای تلویزیون هم قطع شده و نمیشود فهمید هر شبکه چه وضعیتی دارد.
▫️دیگر آمارهای پنهان
همه اینها در حالی است که بر اساس سنت قدیمی این نظرسنجیها، جز یکی دو استثنا در ۵-۶ سال اخیر، هیچ آماری از برنامههای خبری معاونت سیاسی و برنامههای شبکههای غیر معاونت سیما (خبر، شما و ایرانکالا) در آن نیست. یعنی مردم حتی از میزان مخاطب بخش خبری ۲۰:۳۰ هم بیخبرند، چه برسد به میزان تأثیرگذاری آن.
#نقد_سازمان_فرهنگی | #صدا_و_سیما
🆔@cultural_governance
📝 #بخوانید| لزوم هدایت نوجوانان در دنیای مدرن
✍🏻دکتر احسان شاهقاسمی
⚪️سن نوجوانی، سن پرآشوب است و سن تجربه نیست. سنی است که شما تصورات خاص درباره خودتان دارید. من خودم در سن ۱۶-۱۷ سالگی فکر میکردم که هیچ فورواردی در دنیا به اندازه من بلد نیست گل بزند. الان خودم نگاه میکنم، شاید در حد شهرستان بودم.
⚪️آدم تصور عجیبی از خودش دارد که غیرواقعی است و شما را راحت میشود فریب داد. میگویند فلانی را ببین روزی ۱۵ ساعت در شبکهها میگشت و امروز سلبریتی شده است. اگر روزی ۱۲ ساعت تلاش کنی، تو هم یک روز سلبریتی ملی میشوی و میتوانی ماهی ۴۰۰-۵۰۰ میلیون درآمد داشته باشی.
⚪️من به عنوان کسی که عمرم را در این حوزه گذاشتم، میگویم نوجوانانِ ما رها هستند. به دانشگاه میآیند و در کلاسهای ما شرکت میکنند و اعترافهای عجیبی میکنند. میگویند: پدر و مادر ما با عدم نظارت، نوجوانی ما را به باد دادند. فردی دانشجوی من است و الان در مورد سلبریتیها خیلی مقاله مینویسد و مقالاتش در سایتها منتشر میشود.
⚪️این فرد میگوید: من سالها برای فلان سلبریتی خانم بردگی کردم. آن خانم میگفت فلانی به من این حرف را زده است، ما به صفحه آن فرد میرفتیم و فحش میدادیم. من سازماندهی میکردم چند صد نفر به صفحه فلان بروند و فحش بدهند.
⚪️این خیلی جای کار دارد. من از شما تشکر میکنم که این جلسات را راه میاندازید. این نقطه شروع است. ما نباید اینجا متوقف شویم. باید به زبان نوجوانان با نوجوانان صحبت کنیم.
⚪️باید به آنها بگوییم که توجه آنها یک کالای گرانقیمت است و سلبریتیها آن توجه را میدزدند و از آنها اطاعت بیقید و شرط میخواهند. این اتفاقی است که باید بیفتد و تا الان چنین اتفاقی نیفتاده است.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
(http://fekrat.net/?p=5428)
#سلبریتی
🆔@cultural_governance