جهت | حرکت:
📽 مجموع کلیپهای #قیام_مردم_علیه_سلبریتی_ها ( سه قسمت)
با موضوع نقش و اثر سلبریتیها در گذر زمان بر جامعه و نحوه برخورد با آنها
🔗 لینک دانلود و مشاهده قسمت اول
🌐 youtu.be/rXfmqBShftA
🔗 لینک دانلود و مشاهده قسمت دوم
🌐 youtu.be/XKHWTQDYcO8
🔗 لینک دانلود و مشاهده قسمت سوم
🌐 youtu.be/n-Jrb5Pz07A
#سلبریتی
🆔 @cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 کلیپ استاد رائفی_پور
📁 «فرق قهرمان با سلبریتی»
📥 لینک دانلود با کیفیتهای مختلف 👇
🌐 aparat.com/v/xizrm
#سلبریتی
🆔 @cultural_governance
◀️حسن یزدانی؛ بالاتر از مسی و رونالدو
🔰نهضت تولید محتوا در مورد قهرمان ایرانی راه بیندازیم!
👤 محمد رستم پور
⭕️در سالهای اخیر از ضرورت الگوسازی و قهرمانپروری در حوزههای فرهنگی و رسانهای بسیار گفتهایم و نوشتهایم. اما اینک در فاصله هفتاد روز پس از برگزاری المپیک توکیو 2020، اتفاقی رخ داده که باید یک بار دیگر بگوییم و بنویسیم آقایان! خانمها! پهلوان زنده را عشق است! پهلوان زنده را دریابید! حسن یزدانی، کشتیگیر افسانهای ایران پس از سه شکست در مسابقات جهانی 2017 و 2018 و المپیک 2020 در مقابل دیوید تیلور، کشتیگیر آمریکایی در مسابقات جهانی 2021 نروژ توانست این حریف سرسخت خود را شکست دهد. یک ماجرای عجیب، دراماتیک و با پیرنگ قوی و پر فراز و نشیب که میتواند سوژه انبوهی از تولیدات رسانهای باشد. به ویژه در سال تلخی که کرونا انسجام اجتماعی را هدف گرفته و دشمن ناجوانمرد حضور ایران را حتی در میدان ورزش هم برنمیتابد. او میخواهد همه وجوه ایرانی بودن را از ما بگیرد و وطنپرستی و غیرتمندی را شرمندگی و سرافکندگی ما قالب کند.
⭕️هیچکس در ضرورت الگوسازی و مرادداری در تربیت تردید ندارد. در چند سال اخیر کوشش مجاهدانهای شکل گرفته تا کودک و نوجوان ایرانی قهرمان بومی خودش را داشته باشد و به ایرانی بودن خودش افتخار کند. دو حرکت فوقالعاده ارزشمند و پربها در این زمینه عبارت است از تولید انیمیشنهای مبتنی بر کاراکترهای ایرانی مثل «پهلوانان» که با زبانی شیرین و طنازانه، پهلوانمنشیهای پوریای ولی را به تصویر میکشد و همچنین تولید نوشتافزارهای ایرانی-اسلامی با طرح و قالب شهدای مدافع حرم و شهدای 8 سال جنگ تحمیلی مانند شهید ابراهیم هادی و شهید محسن حججی که حماسه و ستیزشان از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر رفته. اما راه باقی مانده همچنان زیاد است، آن چنان که راه طی شده در مقابلش ناچیز مینماید.
⭕️اگر به کتابفروشیها سر بزنید یا برای فرزند نوجوانتان به دنبال کتاب و قصه جذاب باشید، خواهید فهمید که تقریباً بازار نشر ایران در حوزه کودک و نوجوان را کتابهای ترجمهای قبضه کرده است. قهرمانهای فانتزیِ یکبعدی و بعضاً بیاخلاق که پیروزی در صحنه نبرد برایشان همه چیز است و نگاهی مادیگرایانه را تبلیغ و ترویج میکنند، ذهن کودک ایرانی را به معنی واقعی کلمه اشغال کردهاند. کودکی که زیست و تربیت و حیاتش در سرزمینی است که زخمی سربلند دورانهاست و باید برایش مقاومت ارزش هنگفتتری نسبت به آشتی و سازش داشته باشد. هنوز بنتنها و اسپایدرمنها جیب و جهان ناشران ایرانی را پر کردهاند و سود مادی بر رسالت اخلاقی ترجیح دارد. البته که هزینه اندک کار ترجمه و اوضاع نابسامان و پرماجرای کاغذ ناشر را به سوی کار ترجمه میکشاند. همچنان ناشرانی وجود دارند که کار فرهنگی میکنند و کار در حوزه کودک و نوجوانان را بنگاهداری نمیبینند و نمیدانند اما واقعیت این است که تولید ایرانی در حوزه تألیف بسیار مظلوم و محجوب است.
⭕️ حالا ما روبروییم با یک فرصت تاریخی و یک میراث فرهنگی. حسن یزدانی مانند همه پهلوانان ایرانی تاریخ ایران تاریخسازی کرده و چنان خضوع و خاکساری از خود نشان داده که بتوانیم مانند تختی از او بنویسیم و بگوییم. اما عادت زشت مردهپرستی و ترس از تجربه تلخ پاسداشتهایی که برای قهرمانان قدرناشناسی مانند کیمیا علیزاده داریم که مانع از آن است که از یزدانی فیلم و کتاب بسازیم. با این همه دو نکته اساسی را نباید از یاد ببریم.
📍 اولاً پاسداشت فقط هدیه نقدی و آپارتمان و ماشین نیست. نباید از این سوی بام بیفتیم و گرامیداشت معنوی قهرمانان را فراموش کنیم و همچون قهرمانان پرشماری که آنان را تنها گذاشتیم و تصور کردیم وظیفهمان را در برابر آنان ادا کردهایم، کنار بکشیم.
📍 ثانیاً قهرمانان را خرج بازیهای سیاسی قبیلهای و جناحی نکنیم و آنان را برای سراسر ایران و همه جمهوری اسلامی ایران بخواهیم و بدانیم. اصرار بر دیدن قهرمانان در قالبهای رسانهای تنگ و حقیری که خود میخواهیم، بزرگترین خیانت به آرمانهای این وطن است. قرار نیست از قهرمانان سلبریتی بسازیم اما نباید در احترام و پاسداشت و ضرورت محبوبسازی از آنان تردید کنیم.
#سلبریتی | #الگو_سازی
🆔@cultural_governance
جهت | حرکت:
🔴 سلبریتی ها و عملیات مسکیتو
🔹🔸کنت آلکساندر دو مرانش، که بیش از ده سال (۱۹۷۰- ۱۹۸۱) ریاست سرویس اطلاعات خارجی فرانسه SDECE را به دست داشت، در دیداری با دونالد ریگان رئیس جمهور آمریکا، راهکار کم هزینه مقابله با دشمنان غرب را اینگونه پیشنهاد کرد:
«من پس از کمی شوخی و تعارفات ابتدائی شروع به صحبت کردم: آقای رئیس جمهور، برای مبارزه در این نوع جنگ چندین راه وجود دارد... به دلیل اینکه ما نمی توانیم یک میلیون نفر نیروی اعزامی به افغانستان روانه کنیم... پیشنهاد می کنم آن چه را که من عملیات مسکیتو [Mosquito:پشه مالاریا] نامیده ام، شروع کنیم.
او پرسید: چرا مسکیتو؟
- چون پشه مالاریا نمی تواند خرس را بکشد ولی می تواند آن قدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد، دیگر نتواند چیزی بخورد و از آن همه وزوز گیج شود... پشه مالاریا می تواند دشمنی بسیار خطرناک باشد... ما می توانیم از چنین تصور و تمثیلی بهره ببریم و شاید بتوانیم در افغانستان کاری انجام دهیم." (۱)
♦️مهمترین هدف عملیات پشه (مسکیتو) مشغول سازی و غافل سازی از اقدامات اصلی دشمن و هدر دادن انرژی و توان درمسير فرعی می باشد. پشه با بهم ریختن اعصاب افراد یا سیستم مقابل آنان را ازکاراصلی بازمی دارد و با بهم ریختن سیستم عصبی احتمالا فرد یا سازمان واکنشهای حساب نشده و هزینه ساز نشان خواهند داد.
بنظر میرسد برخی پیجها و کانال های مجازی و سلبریتی ها، بعضی سازمان یافته و بعضی به تبعیت از موج، چنین کارکردی دارند: مشغول کردن مسئولان و نیروهای انقلاب و نظام و غفلت آنان از اقدامات اصلی.
♦️بنظر میرسد که جریان امنیتی مشکوکی کنترل برخی از سلبریتی های جنجالی را به دست گرفته است بنحوی که بعضا مدیریت صفحات آنها در فضای مجازی در اختیار همین جریان امنیتی است.
برخی از این سلبریتی ها تا قبل از سوار شدن این جریان امنیتی، این گونه در مقابله با نظام و انقلاب تند و بی پروا نبودند ولی در دو سه سال اخیر ساختارشکن و بسیار بی پروا شده اند.
همین جریان با استفاده از ارتباطات خود عده ای از حزب الهی ها را علیه مطالب این سلبریتی ها در فضای مجازی تحریک می کند و توان حزب الله را به هرز میبرد.
بعبارت دیگر، هم ظرفیت سازی علیه نظام می کنند و هم سرگرم کردن و هرز دادن توان جریان موافق نظام به درگیری با بعضی سلبریتی ها.
♦️آنطور که تجارب پیشین نشان میدهد، احتمالاً پس از چهره سازی، همین جریان در قالب پروژه های به ظاهر موجه، برخی از این سلبریتیها را به خارج از کشور خواهد فرستاد. آنان مأموران مخفی معرفی میشوند ولی درواقع با امکانات نظام به افزایش توان نیروهای برانداز یاری میرسانند.
♦️این جریان امنیتی گردانندگان این کانال های تلگرامی و سلبریتی ها را گاهی سوژه و گاهی منبع معرفی می کنند و دوگانه «منبع- سوژه» میآفرینند. به این معنا که تا دستگیر یا احضار مخفیانه نشدهاند به عنوان سوژه معرفی می شوند، و توان نظام را صرف انها می کنند، و پس از دستگیری یا احضار برای نجات آنان از ایشان در پوشش منبع و نفوذی استفاده می کنند. گاهی هم این نوع سوژه- منبع ها فدا میشوند تا کارنامه عملیات خود را مورد توجه مسئولان نظام قرار دهند.
♦️عناصر و مدیران انقلابی و دلسوز اطلاعاتی برای شناخت و خنثی کردن این ترفند قدیمی وظایف سنگینی بر عهده دارند.
منابع:
(۱)-کنت دمارانش، جنگ جهانی چهارم، چاپ هفتم، سال ۱۳۹۰، انتشارات اطلاعات، صفحه ۱۳-۹
✍ #حسین_قاسمی
#سلبریتی
🆔 @cultural_governance
✍🏻صالحی امیری وزیر ارشاد دولت روحانی و از مدیران سابق ارشد وزارت اطلاعات ، به صراحت و خارج از شوخی از تحت سلطه بودن برخی سلبریتی ها میگوید!
https://twitter.com/A_raefipur/status/1501530627065196544?t=64L2rqu616ZZHmLnoNVf7w&s=19
#سلبریتی
✅ @cultural_governance
📌طبق نظر سنجی یکی از مراکز علمی و پرسابقه کشور از مردم که:برای کمک در امر مبارزه با کرونا کدام مرجع را قبول دارید؟
🔸بهزیستی،هلال احمر،کمیته امداد،خیریه ها،بسیج و مساجد.سلبریتی ها گزینه بوده اند
🔹فقط یک درصد #سلبریتی ها را انتخاب کرده اند
#تجربه_زلزله_کرمانشاه
🆔@cultural_governance
⭕️ جمعیت کوچک سلبریتی و تعداد زیاد طلاق در این جمعیت کوچک!!!
❓آیا سلبریتیجماعت، ارزش الگو بودن در جامعه را دارا میباشند؟
🎥 سینمای امروز هم مثل سلبریتیها، یک مرد ندارد که جامعه بتواند از او الگو برداری و به او تکیه کند!
#سلبریتی | #انسان_سازی | #سلبریتی_سازی
📡 @cultural_governance
New folder (2).rar
27.46M
⭕️مجموعه ای از بهترین کتاب کار برگزاری جشنواره و پویش ها
#جشنواره | #پویش | #رویداد
📡 @cultural_governance