🔅منادی🔅
📌مرکزجامع رصد سامانه های فرهنگی
📊رصد دستاوردهای کشور در حوزه مجازی
✍️ معرفی سیصد سامانه و پلتفرم ایرانی
⚙️ما در اینجا شما را با ابزارها، سامانه ها، پلتفرم های مجازی، به روز میکنیم
🙏ممنون میشویم مارابه بقیه معرفی کنید
آدرس عضویت:
🆔https://eitaa.com/joinchat/2179268800C31a8a097ef
🔸بخش ویژه منادی
🔖مصاف: معرفی سامانه های اپوزیسیون
🔹گرشاد. گِردش کُن!😂
اپلیکیشن گرشاد راه حلی است برای شهروندان ایران تا بدون روبرو شدن با گشت ارشاد در شهر تردد کنند.
💠مراحل فعالیت در اپلیکیشن گرشاد
1️⃣گزارشات رو ببین
گرشاد یک نقشه از شهرهای مختلف ایران است، به همراه اطلاعات بهروز از آخرین نقاطی که گشت ارشاد در آنجا حضور دارد.
2️⃣مسیر امن خودت رو پیدا کن
شما با نگاه کردن به نقشه شهری که در آن زندگی میکنید، میتوانید مسیرهایی را انتخاب کنید که احتمال برخورد با گشت در آنها کمتر باشد.
3️⃣گشت دیدی گزارش کن
همزمان وقتی به یک گشت ارشاد در نقطهای از شهر برمیخورید، به راحتی میتوانید، مکان آن را در گرشاد نشانهگذاری کنید و دیگر شهروندان را از گرفتار شدن در دام نیروهای گشت ارشاد نجات دهید.
🔸گرشاد چگونه کار میکند؟
گرشاد برپایهی جمعسپاری و مشارکت جمعی کار میکند. اطلاعات مکانی گشتها توسط خود شهروندان گزارش میشوند و دقت گرشاد به همکاری و دقت خود شما بستگی دارد . اگر در یک شهر تعداد زیادی از شهروندان از گرشاد استفاده کنند و گزارش کردن گشتها را جدی بگیرند، گرشاد بسیار دقیق خواهد بود و اگر در شهر دیگری تنها افراد اندکی مکان گشتها را گزارش کنند ممکن است گشتهای زیادی در نقشه دیده نشود و افراد زیادی گرفتار مزاحمتهای گشت «امنیت اجتماعی » شوند.
ادرس سامانه:👇
🌐https://gershad.com/
#مصاف
🔅منادی🔅
مرکز رصد پلتفرم های مجازی
🆔 @Monady_ir
از این اتفاق به فکر رفتم....
حتی عشق با آقا امیرالمؤمنین، تجربه نزدیک به مرگ ودرک عالم معنا و دعای خیر کلی محروم و زندانی آزاد شده، به انسان بصیرت و یا عاقبت بخیری نمیدهد!!!
#مهسا_امینی
🆔@cultural_governance
May 11
💢⚠️ ردیه بر انفعال به اضافه ی کار فرهنگی
✍کافی
🔴1⃣ لزوم برخورد و هوشمندی
همه میدانیم که وظیفه و صلاحیت ذاتی پلیس محترم کشور ، کشف و مقابله با استمرار جرائم و منکرات اجتماعی بر اساس قانون است. لکن در چند روز اخیر پس از فوت مهسا امینی دوباره قارقارک های بیگانه و اتباع داخلی آنها به بهانه ی این فوت خارج از کنترل و سببیت نیروی انتظامی مشغدل به کار شده تا به بهانه ی برخورد اشتباه ( در فرض که چنین بوده باشد) اصل پدیده ی الزام را بکوبند...
♦️نکته ی باعث تاسف اما حمایت تمام قدی لست که برخی اقشار موسوم به انقلابی با بی بصیرتی تمام در اینماجرا در حمله به حجاب الزامی به خرج دادند و پازل دشمن و امواج رسانه های معاند و آشوبگران داخلی را تقویت نمودند.
👈برخی میگویند روش غلط است !
▪️بسیاری شان دروغ می گویند یا نمیفهمند که چه می گویند چون محل نزاع روش نیست اصل مجرای مداخله و مصاف است !
♦️تبار برخی از این افراد نوکیش نوکیسه ، نسخه پیچی انفعال و تساهل اصلاحات ۷۰ است تا با خلاصی از شر شرع، بر طبل اضمحلال و انهدام اصل الزام بکوبند! و انتهایش قطعا به ضرر همه ملت در بلند مدت است
⛔️❇️ باید دانست که بحث سر شیوه و روش نیست ، بلکه بر سر الحاح و اصرار جمهوری اسلامی بر موضعی است که موید به شرع ، عقل و حکم رهبری است و آن حفظ جریان مستقل فرهنگ دینی و حمایت از حریم حجاب و عفاف در کشور است... غربزدگان سرسپرده به نظم معارض با سنگ بنای جمهوری اسلامی تحمل دین را نمیکنند لذا با تجمعات چند صد نفری به پروژه ی یارکشی و زورآرمایی خیابانی روی می آورند و ترس و جبن و هراس از این شرذمه ها ، ذلیل شدگان فرقه های نوظهور مرجئه که خسته از مقاومت شده اند به اضافه ی قدرت گراهای درون سیستم را به زانو در می آورد چرا که :
بوریاباف اگر چه بافنده است
نبرندش به کارگاه حریر
👈♦️لذا ریاست گشت امنیت اخلاقی تهران را به شیوه ی عجیبی برکنار میکنند و از ستاد امر به معروف کشور بیانیه ای عجیب بیرون می آید که فحوایش آزاد سازی،عادی سازی و عرفی سازی حکم الله ( حجاب شرعی) است. این مسئولان بدون اینکه از خود دفاع کنند خلع سلاح میشوند تا آشوب طلبانِ گردن کشِ عاصی با وجه المصالحه ای راضی شوند !
🔺خب سلّمنا که خُسبیدند از کجا معلوم فردا مجدد با سقلمه ای برنخیزند ؟!
مگر جنگ فقط حفظ چند متر مرز خاکی است؟
مگر جنگ ققط نابودی اسرائیل است؟
اگر خود درون خود ملت و حکومت اسرائیلی شد چه؟
این ها حرفهای مفتی است که گفته میشود به جای برخورد و الزام و مداخلات سخت تقنینی کار فرهنگی کنید ، شیوه عوض کنید!
کار فرهنگی ، اسم رمز عقب نشینی است و این عقب نشینی به جهت نارضایتی های مقطعی مخلوط به شبهات و انواعی از ناکارآمدی های در هم تنیده و بعضا باطل است.
در هیچ یک از کشور های اروپایی و غربی نیز چنین نیست که امور مربوط به سبک زندگی و تعاملات فردی ، اجتماعی و خانوادگی اتباع خویش را معلق بر آزادی مطلق بلامنازع و انتخاب مطلق اکثریت سازند. جمله معروف و پرمغزی است که گویند:
🚸" گشت ارشاد در همه جا هست اما موضوعش فرق میکند"
دقیقا ما در همین نزاع هستیم. نزاع تمشیت و اداره جامعه مبتنی بر بایسته ها و الزامات آسمانی حکم دین یا اصول نفسانیت مدار و دنیامحور غرب مدرن!
🔴2⃣اما کار فرهنگی
▪️اولا جایی که یک مشت اوباش کاباره چی به هیچ صراطی در تغییر مذاق و مشرب خود مستقیم نیستند و میچنگند تا فاتحانه دکان های شهر نویشان را مجدد دائر کنند ، سلبریتی هرزه مو می افشاند و با ملخ خور های علی کش نردِ خونخواری میبازد ، آیا نصیحت جوابگوست؟ آن هم در حالتی که ما یک ارزش اجتماعی الهی را برای بقای سعادت و امتداد مسیر صحت جنسی ، اخلاقی جامعه به عنوان نوک پیکان احکام آسمانی مان ، شناسایی نموده ایم و مستلزم وضع قانون و موازین حکومی است!
▪️ثانیا کارفرهنگی به عنوان یک سیاست راهبردی جمعی از سوب دولت ، بستر امن میخواهد که قواره های چارچوب رفتار اجتماعی را مستحکم سازد و مرتبه ی اول آن نیز مرزهای منطبق عرف با شرع است که با پیشگیری از تعدی بدانها ، دایره ی شریعت مداری را توسعه می بخشد .
▪️ثالثا کار فرهنگی نه قطعیت تاثیر دار و نه فوریت تاثیر درحالیکه دشمنان اسلام و بهائیت خبیث برنامه های میدانی عملیاتی برای تضعیف این ودیعه ی حضرت زهرا و دریدگی عصمت زنان و عفت مردان این سرزمین دارد... کار فرهنگی از جنس دعوت و ارشاد و تبلیغ است و فاقد بازدارندگی و تنظیم میدانی توده های اجتماعی است. کار فرهنگی قلبی است، بینشی و انگیزشی و جوانحی است و اصلا معلوم هم نیست با شبکه ای از مفاهیم و القائات عصر جدید ، به چه میزان اثر مطلوب و مورد انتظار را برجای خواهد گذارد؟
🔷🔻ادامه در پست بعد👇👇👇
#حجاب | #گشت_ارشاد
🆔@cultural_governance
💢 ردیه بر انفعال به اضافه ی کار فرهنگی (۲)
✍ کافی
▪️رابعا ما در اسلام نهادی داریم به نام امربه معروف و نهی از منکر که کارویژه ی اصلی آن در ساحت اجتماع، نظارت اجتماعی و بازدارندگی عمومی است و این شاه کلید مفقوده در حلقه ی حکمرانی ماست. ما باید بدانیم که هنجار ها در روند تغییر خالص افکار رخ نمیدهد بلکه با حس مسئولیت پذیری و کلکم راعِِ شکل می یابد. این فریضه از سطحمردم به مردم تا مردم به کارگزاران و حاکمان و حاکمان به مردم وجود دارد. ( این مورد بحث و مجالی مجزا می طلبد)
🔘 استقرار امنیت فرهنگی
اصولا کارویژه ی یک حاکمیت ناب دینی مانند جمهوری اسلامی تاکید ، تقویت ، تشیید و تحکیم مبانی فرهنگی و هویتی و بسط و نشر تعالیم مکتبی و اقامه ی شعائر دینی است و تنظیم تمام روابط بر این اساس است و الا امثال پهلوی هم بلد بود مدیریت توزیع منابع نفتی و ساماندهی کشاورزی و... کند. ( این به معنای خروج خدمات عمومی از دایره ی مسئولیت حاکمیت اسلامی نیست بلکه ناظر بر آن اهداف عالی و کارویژه های غایی در حاکمیتی است که اساس مشروعیتش بر آن استوار گشته است)
این که در زمینه ی تهدیدات بالقوه ی میدانی عرصه فرهنگی عده ای بگویند کار فرهنگی کنیم رهزن است و خطا؛
👈 کار فرهنگی تنها مسکن سازی برای خالی سازی عرصه ی کار جدی و جهادی و خاموشی و تسکین ندای وجدان است چونکه امر دخالت سیاست در فرهنگ و حمکرانی در این حوزه است بله برخی ها معتقدند نباید دخالت سیاسی داشت چون آنها حکمرانی بایسته و شایسته را مبتنی بر اصول مندرج و مستخرج از سکولاریسم و لیبرالیسم فرهنگی و تحدید و تقلیل سعادت در سیادت دنیاخواهانه ، متقطع از دامن وحی و متمرکز بر تجویز بر مدار اجابت امیال و ارضای شهوات میدانند.
👈 اما چطور حکومتی با این طول و تفسیر در قانون اساسی ، رهنمود های امامین اش و تاکیدات اخیر رهبری اش بر لزوم دخالت در سبک زندگی جمعی و پویش و کوشش بر عدم ترویج و اشاعه ی گناه و حرام اجتماعی ، میتوانیم به نسخه ی عدم دخالت تقنینی ، جرم انگاری سخت و دخالت قاهرانه ی حاکمیتی و قناعت پیشگی به کار های هر چند مثبت و ایجابی اما تدافعی و غیر تهاجمی روی آوریم.
ما در جنگیم ، در رزم و پیکاریم با یک مدل هار و حریصی از سبک زندگی بیگانه که از مرزهای مجازی و حقیقی ، ذهنی و عینی از باختر و خاور بر ما هجوم آورده ، مواجهیم و این ملت به قیام برخواسته که داعیه دار نصب پرچم لا اله الا الله و مشی بر منش و سلک حسین بن علی علیه السلام در احیای امر میباشد ، خواهان پیروزی در این نبرد است.
👈✅لذا نسخه ای که عده ای حتی خودی تحت عنوان " لزوم کار فرهنگی" میپیچند ، خوب است بله دعوت به خیر و برّ و نیکی است اما توقف بر آن و اکتفای بدان ، ناکافی و انحرافی است ؛ مثل سپاهی است که با تایید و مشروعیت دهی به حرکت رقیبی است که کمر همتش را صبح تا شب در تضعیف و النهایه نابودی و هدم و محو یک حاکمیت نظاره گر ، تنظیم گر و پاسدار از سنگر بسته است و سپاه تماشا میکند تا ضربه بیشتر نخورد !
یعنی انتهای این رویکرد پذیرش یک هژمونی سلطه گر و اکتفا بر تاسیس یک دفتر و واحد فرهنگی جمع و جور و منسجم مثل (( انجمن خیریه مهدویه حجتیه)) است.
این کجا و نگاه انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب کجا؟
#حجاب
#علیه_حجاب
#گشت_ارشاد
#واجب_مظلوم_حجاب
🆔@cultural_governance
هدایت شده از ژورسان
🚨۵۰۰۰ تکاور آمریکایی در ایران!!!
⚠️خطر امنیتی شدید برای جمهوری اسلامی ایران و بی توجهی مسئولین امنیتی و اجرایی در کشور!
#حجاب
#مهسا_امینی
#کارخانه_ترول
🔅ژورسان🔅
🆔 @journalist_resane
هدایت شده از ژورسان
1_1701888539.pdf
3.03M
💯 تحقیق و پژوهش سازمان صدا و سیما ی جمهوری اسلامی ایران در خصوص #مهسا_امینی
📟دیتا ماینیگ شبکه های اجتماعی
🖲گزارش هوش مصنوعی
😳با دقت مطالعه نمایند
🆔@journalist_resane
هدایت شده از ژورسان
➕راهنمای برخی از سایت های کاربردی ایرانی در زمان قطع اینترنت بین الملل
✔️ موتورهای جستجو
🔵 پارسیجو : www.parsijoo.ir
🔵 یوز : www.yooz.ir
🔵 پارسیک : http://www.parseek.ir/
✔️ حمل و نقل:
🔵 اسنپ : www.snapp.ir
🔵تپسی : www.tap30.ir
🔵الوپیک : www.alopeyk.com
🔵کارپینو : www.carpino.ir
🔵ماکسیم : www.taximaxim.ir
✔️ مسیریابی:
🔵بلد : www.balad.ir
🔵نشان : www.neshan.org
✔️ سایتهای خبری :
🔵خبرگزاری فضای مجازی پاک : www.famp.ir
🔵باشگاه خبرنگاران جوان: www.yjc.ir
🔵خبرگزاری فارس: www.farsnews.com
🔵خبرگزاری ایسنا : www.isna.ir
✔️ دانلود اپلیکیشن
🔵کافه بازار : www.cafebazaar.ir
🔵مایکت : www.myket.ir
✔️ خدمات دولتی
🔵سازمان ثبت احوال کشور www.sabteahval.ir
🔵سازمان تامین اجتماعی : www.tamin.ir
🔵کارت سوخت : www.epolice.ir
🔵خلافی خودرو : www.rahvar120.ir
🔵 اپلیکیشن دولت همراه : www.cafebazaar.ir/app/ir.hami.gov
🔵 امور مالیاتی : www.e3.tax.gov.ir/Entrance
✔️ آپلودفایل
🔵پیکوفایل : www.picofile.com
✔️ اپلیکیشنهای پولی بانکی
🔵آپ : www.shaparak.com
🔵 هف هشتاد : www.780.ir
www.724.ir : ۷۲۴ 🔵
✔️ گردشگری
🔵 علی بابا : www.alibaba.ir
🔵 فلایتیو : www.flightio.com
🔵 قاصدک۲۴ : www.ghasedak24.com
🔵 فرودگاه امام خمینی : www.ikac.ir
✔️ پیامرسانها
🔵ایتا eitaa.ir
🔵گپ gap.im
🔵بله ble.im
🔵سروش sapp.ir
🔵روبیکا robika.ir
🔵بیسفون bpn.im
🔵آیگپ igap.net
✔️ ایمیل
🔵چاپار : www.chmail.ir
🔵النون www.elenoon.ir
🔵میهنمیل mihanmail.ir
✔️ سفارش غذا:
🔵اسنپفود: www.snappfood.ir
🔵 چیلیوری: www.chilivery.com
🔵ریحون: www.reyhoon.com
🔵چنگال: www.changal.com
🔵دلینو : www.delino.com
✔️ فروشگاه اینترنتی:
🔵دیجی کالا : www.digikala.com
🔵 اکالا : www.okala.com
🔵 باسلام : www.basalam.com
✔️ کتابخوانها:
🔵طاقچه : www.taaghche.com
🔵فیدیبو : www.fidibo.com
✔️ اطلاعات عمومی:
🔵سایت رشد : www.roshd.ir
✔️جایگزین اینستا :
🔵هورسا : www.hoorsa.ir
🔵 لنزور : www.lenzor.ir
🔵نزدیکا : www.nazdika.ir
🆔@journalist_resane
May 11
🔎مثلث جنگ شناختی در ماجرای مهسا امینی و فرایند کلان مدیریت بحران
🔹بعد از حادثه فوت تاسف برانگیز خانم مهسا امینی، دومینویی از حوادث در حال رقم خوردن است که شناسایی اضلاع ماجرا را ضروری می نماید. چرا این ماجرا #ضریب_اضافی خورده و پرونده حقوقی تبدیل به مساله امنیتی شده است؟
🔸اینکه گشت ارشاد و نحوه مدیریت و راهبری حجاب و عفاف در کشور چه مکانیسمی باید داشته باشد به حاشیه رفته و یک مساله فرهنگی بدلیل گفتمان داخلی ضعیف و #پروپاگاندای_خارجی قوی، از فرم فرهنگی اش خارج شده و تسویه حساب های سیاسی و امنیتی به میدان آمده است.
🔹فرایند اغتشاشات اخیر از حادثه ای احساسات برانگیر استارت میخورد. با دروغ و شایعه همراه می شود و در فضای مجازی ضریب میخورد. هشتگ سازی و کمپین آفرینی ها به اعتبار و تعمیق منفی ماجرا می انجامد و فراخوان هایی با #اسپانسرهای_خارجی به اغتشاش و خیابان نوردی و آشوب ختم میشود.
🔸اما چرایی ماجرا و فرایند این قصه را چگونه میتوان صورت بندی کرد؟ حادثه ای که به جنگی ترکیبی بدل شده و از آمریکا و انگلیس و اقلیم کردستان و شبکه های خبری ماهوارهای، تغذیه حیاتی میکند.
1️⃣ الیت ها و فضای ذهنی ماجرا: اعتراضاتی که صورت اغتشاش به خود گرفته اند، در ابتدای امر، ضلع ذهنی دارند. الیت ها و روشنفکران سهم بسزایی در شکل گیری ذهنیت های مخالف و شبهه پذیر دارند.
🔹وقتی اندیشمندان و تئوریسین های یک تفکر را به مناظره و مجادله معقول نکشانیم(ولو اینکه قبولشان نداریم و استدلال آنچنانی نداشته باشند و اهل شانتاژ باشند)، بایستی پیامدش را در کف خیابان ها و در لابلای ذهنیت های عمومی درو کنیم که گاهی کار از کار گذشته و بدلیل رسوب یافتگی و #تهنشین_شدن_شبهات، پذیرش پاسخ به حداقل رسیده و به خشونت نزدیک میشود.
2️⃣سلبریتی ها و فضای مجازی ماجرا: ضلع دوم ماجرا حکم فراگیری یک ذهنیت و تبدیل شدن آن به فرهنگ و افکار عمومی را دارد. وقتی کتاب ها و الیت ها و کرسیهای دانشی و منابر بینشی مسموم شد، استارت وایرال شدن مسمومیت در فضای مجازی رقم میخورد و سلبریتی ها و بلاگرها، به مهره موثر و بازیگر اصلی این فضا تبدیل میشوند.
🔹از این به بعد فلان فوتبالیست یا هنرمند و بازیگر تعیین میکنند که چه چیزی یا چه کسی خوب یا بد هستند. از طرفی با توجه به #حاکمیت_سایبری_بیگانه، bbc و VOA و maonto و...تعیین می کنند که دستور روز چیست و اولویت نخست کشور کدام است؟
3️⃣لمپن ها و فضای میدانی ماجرا: وقتی فضای ذهنی و مجازی با #شبهه و #شایعه تسخیر شد، ضلع سوم ماجرا که در انتظار جرقه ای است، با یافتن بهانه ای وارد فاز عملیاتی و میدانی میشود.
🔹لمپن ها، قلچماق و اوباش، بازیگران موثر این فاز از فتنه هستند و ذهنیت هایی که به موقع رسوب زدایی نشده و بخشی از افکار عمومی که از #اطلاعات_گمراهکننده و فابینگ رنج میبرند نیز با اقدامات لیدرهای اراذل همراهی میکنند.
🔸مهندس و #صحنه_گردان_بیگانه ماجرا نیز با اتصال محیطی این سه لایه و سیاست گذاری حرفه ای در بستر رسانه ای و با رویکرد جنگشناختی، اهداف سه گانه اختلال ذهنی، گسل اجتماعی و فلج سیستمی را به بهانه #حجاب و آزادی و حقوق زنان دنبال میکند.
🔹#مدیریت_بحران نیز با واکنش بموقع و درست و همزمان در نسبت با هر سه لایه محقق میشود. 1️⃣گفتگو و مجادله منطقی با لایه اول در رسانه رسمی که آتش ماجرا را زمین های فکری بازگرداند 2️⃣اقناع و تبیین و سواد انتقادی رسانه در لایه دوم(بررسی دقیق و سریع متن اتفاق،علل حادثه و نتایج واقعه) که سیاهی لشگر خیابانی را دچار تردید و ریزش کند 3️⃣ برخورد قانونی و هوشمندانه با پیوست رسانه ای در لایه سوم که منجر به هزینه مضاف نشود.
🔻قائل به نظریه آشوب و اثر پروانه ای در جامعه شناسی نیستیم ولی وقایع را تک خطی و بسیط هم نمیدانیم. ضروری است که #پیچیدگی_های_ماجرا را بطور کامل در نظر داشته و نسبت به هر لایه با اشراف محیطی و موثر وارد کارزار شویم تا از جزییات مغفول، آسیب نبینیم و سیستم را به هزینه بیشتر وادار نکرده و به مخاطره نیندازیم که این هیاهو گذراست.
✍️علیرضامحمدلو، کارشناس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
#مهسا_امینی
🆔@Cultural_governance
اجبار_به_حجاب_در_فقه_شیعه_گروه_میراث_1401.pdf
8.68M
📘گزارش پژوهشی
اجبار به حجاب در فقه شیعه
بر اساس آراء ۴۱ نفر از مراجع تقلید معاصر
🔻 این گزارش صرفا در جهت تبیین بخشی از مسئله حجاب بوده و از دیدگاه خاصی جانبداری نمیکند.
گروه بررسیهای راهبردی میراث
https://mssinst.com/
#مهسا_امینی
🆔@Cultural_governance