هدایت شده از مجتبی فرهنگ
یادداشت | «مصطفی» چگونه سنگربانی می کرد؟
✍️ مرتضی فیروزآبادی
🔺 این یادداشت جزئیاتی از الگوی فعالیت جهادی یک جوان انقلابی در حل مسائل نظام را ارائه می کند. تقریبا همه کارهای مهم و موثر کشور حاصل ایثار و از خودگذشتگی عدهای و تمرکز ایشان بر آن مساله است. اگر کشور به انرژی هستهای دست یافته است، چند عنصر بسیجی همچون شهید «مصطفی احمدی روشن» - که ۲۱ دی ماه سالگرد شهادت او بود- در متن آن کار بودهاند. اگر کشور امروز به دستاوردهای نانو افتخار میکند، دو سه جوان انقلابی یک دهه از عمرشان را برای این کار گذاشتهاند. اگر مسکن مهر در کشور طراحی و اجرا میشود، سه چهار جوان انقلابی پای کار آن بودهاند. اگر «برنامه ثریا» چهار سال تمام بدون وقفه روی آنتن رفته است، چند جوان زندگیشان را پای این کار گذاشتند و هر دستاورد دیگری از کشور هم چنین است. این الگوی کار چند ویژگی لازم دارد:
۱- سنگر داشتن: مصطفی ها سنگر دارند. یعنی مسالهای را برای کار کردن انتخاب کردند و ذهن شان درگیر آن مساله است و برایش دغدغه دارند؛ ممکن است حتی شب خواب آن مساله را ببینند. مهمترین ویژگی سنگر داشتن این است که همه کارهای افراد با آن تنظیم میشود. آن سنگر است که تعیین میکند چه درسی خوانده شود؟ چگونه همسری گزیده شود؟ چه شغلی انتخاب شود و...
۲- تمرکز: بدون تمرکز هیچ کاری به نتیجه نمیرسد. لیکن بخشی از جامعه حزباللهی دوست دارند بهسرعت نتیجه بگیرند، حال آنکه کارهای ماندگار کشور لااقل یک دهه عمر لازم دارند. باید تمرین کنیم برای «سنگرهای بی مصطفی» عمرمان را وقف کنیم.
۳- استقامت: آغاز هر کاری آسان است و در ادامه هر کاری مشکلات پدیدار می شود. هنر امثال «مصطفی» این است که بواسطه مشکلات کار را تعطیل نکرده و سراغ کار دیگری نرفتند، بلکه استقامت ورزیدند و بر مشکلات غلبه کردند.
۴- گمنام بودن: شهید عزیز آوینی فرمودند همه اجرها در گمنامی است؛ ولی به نظر می رسد علاقهمندی به مطرحشدن و مشهورشدن در میان برخی از افراد جامعه حزباللهی جامعه حزباللهی ما زیاد شده است و این علاقهمندی نیتها و افعال را خراب میکند. اما مصطفیها معمولا در گمنامی کار میکنند و بعد از شهادت مشهور میشوند.
۵- کیفیت: مصطفیها کار را درست و با کیفیت انجام میدهند و اثر کارشان ناشی از کیفیت کارشان است. کیفیت یعنی همان برکت وقت و انرژیای که گذاشته میشود. کیفیت، تفاوت تیتر دو روزنامه خوب است، تفاوت برگزاری دو برنامه دانشجویی، تفاوت نوشتن دو مقاله و...
۶- درونزایی: مصطفیها با تکیه بر توان درونیشان کار میکنند و اثر میگذارند و نه با تکیه بر جایگاههای بیرونی. اول کار میکنند و بعدا به خاطر آن کار جایگاه به دست می آورند. غیر مصطفی ها اول منتظرند تا جایگاه را بگیرند تا بعدا با تکیه بر جایگاه کار کنند و معمولا این بعدا پیش نمی آید. به عبارت دیگر میخواهند اثرگذاری برونزا داشته باشند که در عمل شدنی نیست. کار متکی بر توان درونی و با کیفیت جای خودش را باز میکند حتی اگر متکی به منصب حکومتی نباشد.
۷- جهاد: مصطفیها مجاهده می کنند. یعنی تلاش جدی و شبانهروزی برای هدف مشخص انقلابی که دشمن از پیگیری آن ناراحت و افسرده میشود. بنابراین میزان کارشان را ساعات کاری و یا حقوق و... تعیین نمیکند. پیشرفت کار تعیین میکند که مصطفیها چقدر کار کنند. کار بطلبد چند شبانه روز نمیخوابند!
۸- عمل و اثر: مصطفیها اقدام و عمل میکنند. حتی اگر در کار مطالعاتی باشند میدانند که زمان محدود است و باید کشور پیش برود، مثل رسانهای که وقت مشخصی برای انتشار دارد؛ اگر منتشر نشود گویی نیست. شاخص اهل عمل بودن خاصیت داشتن است. یعنی اگر مصطفیها نباشند خالی بودن سنگر احساس میشود. غیر مصطفیها باشند یا نباشند خیلی فرقی به حال کشور نمیکند ولو اینکه در ظاهر زیاد کار کنند و زیاد بخوانند، زیاد بنویسند و...
برای اینکه ببینیم واقعا «مصطفی گونه» کار میکنیم باید به این سوال پاسخ بدهیم که اگر ما نباشیم چه میشود؟
🌐کانال حکمرانی فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
⭕️ وضعیت کار در رشته های دانشگاهی
#علم_دانشگاه
🌐کانال حکمرانی فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
🔴 شیخ حرّ عاملی یا کدکس آلیمنتاریوس؟!
✍️ قاسم یزدانی مقدم
#وسائل_الشیعه یکی از کتابهای گرانقدر تاریخ ماست. این کتاب، یادگار عالم بزرگ اسلامی مرحوم شیخ حرّ عاملی رحمه الله علیه است. ایشان برای نگارش این کتاب سی جلدی، بیست سال زحمت کشیدند و حدود ۳۶ هزار روایت فقهی را در پنجاه باب گردآوری و در سال ۱۰۸۴ قمری به پایان رساندند.
🔰از بابهای فوق متروک این کتاب، جلدهای ۲۴و ۲۵ است با عنوان: #الأطعمة_والأشربة خوردنی ها و آشامیدنی ها! چه کسی باور میکند حدود ۸۰۰ صفحه روایت ناب شیعی در زمینه ی خوردنی ها و آشامیدنی ها_ آنهم فقط در یک کتاب_از ائمه علیهم السلام داشته باشیم؟
🔰اما چه فایده؟ در زمینه ی غذا هم مانند خیلی از عرصه ها دست رد به فرمایشات گرانقدر #امام زده ایم و این بار به کعبه ی سازمان خوار و بار جهانی اقتدا کرده ایم! این سازمان در سال ۱۹۶۱ با مشارکت WHO برای مدیریت و شاخص گذاری غذای مردم جهان، کمیسیون #کدکس_آلیمنتاریوس را تاسیس کردند. با شاخص گذاری هایی که هیچ ربطی به معیارهای اسلامی ارزیابی غذا ( تناسب با مزاج، طیّب بودن، حلال و حرام بودن و..)ندارند.
🔰ایران نیز در سال ۱۳۶۸ به عضویت این کمیسیون درآمد و جالب اینجاست که طی همان سالها به دلیل فعالیت مناسب!؟ از سوی مدیر اجرایی کدکس مورد تشویق قرار گرفت. ازین سوی نیز میتوان به جلسه "تبیین شاخصه های فقهی ارزیابی غذا" اشاره کرد. این جلسه که در تاریخ ۲۲تیر۹۹ برگزار شد، از اولین تلاشهای نظام مند حوزه ی مبارکه قم برای خروج از وضعیت کنونی شمرده میشود.
#حکمرانی_فقهی
🌐کانال حکمرانی فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
آمار تعداد گیمیرها و گیمها تا سال۹۸.pdf
1.72M
#بخوانیم
🔰عنوان: بازینگاشت همهسنجی الگوی بازی در پلتفرمهای مختلف
🔺چه کسانی بازی میکنند؟
🔺چه بازیهایی میکنند؟
🔺چقدر هزینه میکنند؟
📌آمار فوق، مربوط به آخرین آمارگیری در سال۹۸ میباشد.
#اینفوگرافیک
#سواد_رسانه
#حکمرانی_مجازی
🌐کانال حکمرانی فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
حکمرانی فرهنگی
#بخوانیم 🔰عنوان: بازینگاشت همهسنجی الگوی بازی در پلتفرمهای مختلف 🔺چه کسانی بازی میکنند؟ 🔺چه با
🌀 آمار گیمرها در جهان
🏎ما در جهان حدود ۲میلیارد و ۹۰۰ میلیون گیمر داریم.
🚓 بنابر پیشبینی کارشناسان این تعداد در سال ۲۰۲۳ به بین ۳ تا ۷ میلیارد نیز خواهد رسید.
🚀جالب است بدانید بزرگترین شبکه ارتباطی گیمرها توئیچ است.
#مدیریت_فرهنگی
🆔@cultural_governance
📚معرفی کتاب
🗒مطالعات موردی سیاستگذاری تغییر رفتار در ایران و جهان
🔸تلنگر برای ایران، نتیجه پژوهشها و تحقیقات علیرضا نفیسی، محسن اشعاری و سعید طهماسبی در زمینه مطالعات موردی سیاستگذاری تغییر رفتار در ایران و جهان است.
#کتاب
🆔@cultural_governance
ماهیت و فرآیند تحول در شوا
امشب ساعت ۱۹:۳٠
گفتگوی زنده در صفحه هاتف
https://instagram.com/hatefmag
#آقای_دکتر_علیرضا_نفیسی
#آقای_مهندس_مجتبی_فرهنگ
#مرکز_بررسی_مسائل_فرهنگی
#معاونت_راهبردی_سازمان_تبلیغات_اسلامی
🌐کانال حکمرانی فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
فایل ارایه.pdf
68.7K
🔸امشب ساعت 19.30 با حضور خانم دکتر رایگانی و اقای دکتر نفیسی یک نشست حول ماهیت و فرآیند تحول در شورا عالی انقلاب فرهنگی داریم
📌این فایل کلیات ارایه گفت و گو من در نشست امشب خواهد بود.
حکمرانی فرهنگی
ماهیت و فرآیند تحول در شوا امشب ساعت ۱۹:۳٠ گفتگوی زنده در صفحه هاتف https://instagram.com/hatefmag
یاداوری
شروع مراسم و جلسه گفت و گو
New Microsoft Word Document.pdf
337.2K
🔹برای نگارش یک طرح فرهنگی باید ۲۲ مولفه آن تبیین شود
🔹قالب خام نگارش طرح فرهنگی
🔺جهت آموزش به سازمان های فرهنگی به ادمین پیام دهید.
#مدیریت_فرهنگی
#حکمرانی_فرهنگی
🔅کانال حکمرانی فرهنگی🔅
🆔 @Cultural_governance
جلسه پنجم.pdf
6.43M
🖊استاندار و شیوه طرح نویسی در فضای ستاد های فرهنگی و اجتماعی
#مدیریت_فرهنگی
#حکمرانی_فرهنگی
🔅کانال حکمرانی فرهنگی🔅
🆔 @Cultural_governance
حکمرانی فرهنگی
ماهیت و فرآیند تحول در شوا امشب ساعت ۱۹:۳٠ گفتگوی زنده در صفحه هاتف https://instagram.com/hatefmag
🔸امشب یک سری از مطالب را که نتوانستم در جلسه وبینار ارایه دهم در کانال بارگذاری خواهم کرد👇👇👇