#دانستنی | 💯اینستاگرام، تلگرام و واتساپ بیشترین میزان استفاده توسط کاربران ایرانی را دارند
🔴 آخرین نظرسنجی ایسپا بار دیگر شکست سیاست فیلترینگ را نشان میدهد؛ چراکه کاربران ایرانی هنوز پلتفرمهای خارجی فیلترشده را به نمونههای ایرانی ترجیح میدهند.
🔴 نتایج جدیدترین نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان میدهد ۸۲.۲ درصد ایرانیان حداقل از یکی از پیامرسانها و شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
🔴 براساس نموداری که در گزارش (شهریور ۱۴۰۳) ایسپا منتشر شده، روند میزان استفاده از این شبکه اجتماعی در خرداد ۱۴۰۱ که اینستاگرام فیلتر نبوده ۷۱ درصد بوده است. در دیماه ۱۴۰۲ این میزان به ۴۶.۵ درصد بوده اما در شهریور امسال به ۵۰.۶ درصد افزایش پیدا کرده است.
🔴 در این نظرسنجی میزان استفاده کاربران از پلتفرمهای مختلف داخلی و خارجی بررسی شده و پس از ایسنتاگرام، پیامرسان تلگرام است که با استفاده ۳۹.۳ درصدی بیشترین میزان استفاده را داشته است. واتساپ با ۳۳.۳ درصد استفاده در رتبه سوم این فهرست قرار دارد.
🔴 در میان پلتفرمهای ایرانی هم ایتا ۲۸.۹ درصد، روبیکا ۲۸.۵ درصد و بله ۹.۷ درصد استفاده دارد.
🔴 نمودار روند میزان استفاده از پلتفرمهای بومی نشان میدهد، میزان استفاده از ایتا و روبیکا و بله پیش از فیلترینگ (خرداد ۱۴۰۱) کمتر از ۱۰ درصد بوده اما از اسفند ۱۴۰۱ رشد در میزان استفاده از آنها دیده شده است. در حال حاضر این سه پلتفرم بیشترین میزان استفاده را در سالهایی که از فعالیتشان میگذرد، دارند.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر |📱 مایکروسافت به زودی نسخه بهروز شده Copilot را با طراحی کاملا جدید و سرعت بیشتر در دسترس کاربران قرار خواهد داد.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | 🗳️ مدیرعامل دیجیکالا: رشد صنعت لجستیک نیازمند تحول جدی و هوشمندسازی است
🔴 سعید محمدی، مدیرعامل دیجیکالا و رئیس هیات مدیره دیجیاکسپرس در رویداد «گزارش هزار مقصد دیجیاکسپرس» گفت:
🔴 توسعه دیجیکالا از ۱۲ سال پیش تاکنون، ما را با طراحی جدید لجستیکی روبهرو کرد و لجستیک را از عملیاتی ساده به موضوعی پیچیده تبدیل کرد که حل آن نیازمند نگاهی جدید بود.
🔴 هر چه جلوتر آمدیم تجارت الکترونیک الزامات جدیدتری را میطلبید و هر روز زمان تحویل سفارش کوتاهتر شد.
🔴 به دلیل افزایش رقابت، کاهش قدرت خرید و فشارهای دیگر به ایدههایی فکر کردیم که بها را کاهش دهیم و عملاً غیر از کاهش هزینه عملیاتی شانسی نمیدیدیم.
🔴 این موارد باعث شد به دیجیاکسپرس بهعنوان کسبوکاری استراتژیک نگاه کنیم.
🔴 او چالشهای پیش روی این حوزه را این موارد نام برد:
🔴 ناترازی انرژی، اصلاح قیمت حاملهای انرژی، کمبود نیرو، ناوگان فرسوده، حاشیه سود پایین این صنعت.
🔴 محمدی تأکید کرد:
🔴 برای چالشهای این حوزه راه حلی نیست جز اینکه تحولی اساسی در این حوزه شاهد باشیم و بهرهوری را در سطح دیگری تجربه کنیم.
🔴 در این راستا باید به ایدههایی فکر کنیم که شامل هوشمندسازی، استفاده حداکثری از فناوری در این صنعت،اتوماسیون و مکانیزه کردن و ادغام و همکاری شرکتهای لجستیکی، تنوعبخشی به سرویسها و
اصلاح قیمت سرویسها است.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | 🔴 براساس شایعههای منتشر شده، پردازنده Snapdragon 8Gen4 با قیمتی بین ۱۹۰ تا ۲۴۰ دلار و پردازنده Dimensity 9400 با قیمتی بین ۱۵۵ تا ۲۰۰ دلار عرضه خواهند شد که باعث افزایش قیمت گوشیهای پرچمدار میشود.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر |💯 خداحافظ نوکیا؟ اچامدی نام گوشیهای نوکیا را بهطور کامل از وبسایت خود حذف کرد
🔴 در ابتدای سال ۲۰۲۴، شرکت HMD وارد مرحلهی جدیدی از توسعهی خود شد و با کنار گذاشتن برند نوکیا برای گوشیهای هوشمند، به عرضهی محصولات تحت برند اختصاصی خود روی آورد. بااینحال، در ماههای گذشته، HMD همچنان به عرضهی گوشیهای هوشمند، گوشیهای ساده و تبلت با برند نوکیا ادامه داد. اکنون ظاهراً عرضهی این محصولات، دستکم در بازار اروپا، به پایان رسیده است.
🔴 در هیچیک از وبسایتهای رسمی شرکت HMD در قارهی اروپا دیگر دستگاههایی با برند نوکیا دیده نمیشود. محصولات برند نوکیا همچنان در فروشگاههای HMD در آسیا، آفریقا، خاورمیانه، استرالیا، نیوزیلند و آمریکای لاتین موجود هستند. پیشبینی میشود که در آیندهای نزدیک، عرضهی محصولات در این مناطق نیز متوقف شود.
🔴 صفحهی پشتیبانی HMD همچنان از گوشیهای هوشمند و سادهی نوکیا پشتیبانی میکند و به آنها بهروزرسانیهای نرمافزاری ارائه میدهد؛ اما مدتزمان ادامهی پشتیبانی مشخص نیست.
🔴 شرکت نوکیا همچنان یکی از بازیگران اصلی در تجارت زیرساخت شبکه و یکی از بزرگترین دارندگان حق اختراع در دنیای فناوری با دعاوی حقوقی علیه چندین سازندهی موبایل از جمله اپل و سامسونگ و اعضای گروه BBK است.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | 🔥تلسکوپ جیمز وب مرگ کهکشانی دوردست بهوسیله سیاهچالهاش را تایید کرد
🔴 وقتی تلسکوپ فضایی جیمز وب در روز کریسمس سال ۲۰۲۱ زمین را به سمت فضا ترک کرد، با انبوهی از پرسشهای جالب روبهرو شد. ستارهشناسها فهرست بزرگی از اهداف نجومی را داشتند و میخواستند آنها را بهلطف چشمان قدرتمند فروسرخ جیمز وب، در وضوح بیسابقه رصد کنند.
🔴 یکی از اهداف ستارهشناسانها، کهکشان باستانی و عظیمی بود که اساساً مرده است و هیچ ستارهی جدیدی را تشکیل نمیدهد. اکنون رصد این هدف به پایان رسیده و بهلطف یافتههای بهدستآمده، تیمی بینالمللی از دانشمندان سرانجام دریافتهاند که چه بلایی بر سر این کهکشان خاموش آمده است.
🔴 رشد و تکامل کهکشانها یکی از زمینههای کلیدی پژوهش در نجوم است. چگونه از بیگبنگ به نقطهای رسیدیم که کهکشانهای کلانجرم مثل راه شیری در جهان فراوان شدند؟ ستارهشناسها آموختهاند که سیاهچالههای کلانجرم (SMBH) در قلب کهکشانهای سنگین قرار دارند و تأثیر زیادی بر کهکشانهای خود میگذارند.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر |📱 شبکه PSN پلیاستیشن از دسترس خارج شده و گیمرهای PS4 و PS5 را آفلاین کرده است
🔴 از دسترس خارجشدن شبکهی پلیاستیشن (PSN) کاربران پلی استیشن ۴ و پلی استیشن ۵ را آفلاین کرده است و در حال حاضر تنها امکان اجرای بازیها بهصورت تکنفره وجود دارد.
🔴 صفحهی رسمی وضعیت سرویس PSN تأیید میکند که تمامی سرویسهای پلی استیشن از دسترس خارج شدهاند.
🔴 آخرین بهروزرسانی در ساعت ۴:۵۱ بامداد بهوقت ایران نشان میدهد که گیمرها ممکن است در اجرای بازیها، اپلیکیشنها یا اتصال به شبکه با مشکل مواجه شوند. سونی میگوید که تلاش میکند تا هرچه سریعتر این مشکل را برطرف کند.
🔴 در هنگام اجرای بازی، کاربران با خطای WS-116522-7 در پلیاستیشن ۵ مواجه میشوند. پیغام خطا در صفحهی پشتیبانی سونی میگوید: «بهروزرسانی نرمافزار سیستم ناموفق بود.»
🔴 درحالحاضر گیمرها نمیتوانند وارد سیستم شوند، بازیهای چندنفره را بازی کنند یا بازیهای تکنفره را که ابتدا نیاز به اتصال به اینترنت دارند، اجرا کنند.
🔴 فعلاً مشخص نیست که دلیل قطعی سرویس PSN چیست و چه زمانی دوباره در دسترس قرار خواهد گرفت.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئو #آنباکس و معرفی کامل مشخصات S24 FE سامسونگ هم قبل رونمایی منتشر شد و دیگه لازم نیست پیگیر مراسم رونمایی باشید!
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی |🧳ویدیو رسمی معرفی هوش مصنوعی AdvancedAI که قراره به گوشی های شیائومی به زودی اضافه بشه.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | 💛 اپل احتمالا امشب آپدیت iOS 18.0.1 را برای رفع باگها و مشکلات گزارش شده، منتشر میکند.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خبر | 🌐توجه همراه معرفی آیفون 16، هواوی هم از اولین گوشی سه تکه جهان رونمایی کرده بود.
قیمت: 2800 دلار!
تعداد پیش فروش تا حالا: بیشتر از 3 میلیون در بازار چین!
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#دانستنی | 🔥 دستیار صوتی پیشرفتهی ChatGPT برای کاربران رایگان هم در دسترس قرار گرفت!
🔴 البته باید توجه داشت که کاربران رایگان فقط میتوانند ۱۵ دقیقه در ماه از ویژگی advanced voice هوش مصنوعی ChatGPT استفاده کنند.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر | 🔥 شرکت OpenAI لحظاتی پیش از ابزار جدیدی با نام canvas رونمایی کرد که روی کدنویسی تمرکز دارد، ابزار canvas به برنامه نویسها این امکان را میدهد تا کدهای خود را دیباگ یا بازبینی کند و یا پیشنهاداتی برای بهبود کد به کاربر ارائه دهد
🔴 طبق اعلام OpenAI، ابزار canvas دارای ویژگیهای زیر است:
- بازبینی کد
- افزودن لاگ به پروژه
- افزودن کامنت به پروژه
- دیباگ
- کمک به تبدیل کد از زبانی به زبانی دیگر، برای مثال، کد شما به یک زبان خاص نوشته شده باشد، میتوانید آن را به زبانهای دیگر تبدیل کند، بدون اینکه نیاز به نوشتن دوباره کد داشته باشید.
🔴 نسخه اولیه canvas از امروز برای کاربران Plus و Team در دسترس قرار میگیرد.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | 🌿 اپل به صورت رسمی iOS 18.0.1 را برای رفع باگهای مانند فریز شدن دوربین در زمان فیلمبرداری ماکرو و بهبود عملکرد کلی منتشر کرد
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | 🥳جزئیات جدیدی از پردازنده Dimensity 9400 در آستانه رونمایی، فاش شد
🔴 دیجیتالچتاستیشن (DCS) در آستانهی معرفی تراشهی Dimensity 9400، اطلاعات نسبتا کاملی از تراشهی پرچمدار جدید تایوانیها فاش کرد.
🔴 بهادعای DCS، دیمنسیتی ۹۴۰۰ به هستهی اصلی Cortex-X925، با فرکانس ۳٫۶۲ گیگاهرتز مجهز خواهد بود. دیمنسیتی ۹۳۰۰ از هستهی اصلی Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۲۵ گیگاهرتز بهره میبرد.
🔴 ظاهرا دیمنسیتی ۹۴۰۰ بهجز هستهی اصلی، سههستهی Cortex-X4 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز خواهد داشت. درحالیکه گزارشهای قبلی نشان میدادند که سیستم-روی-چیپ جدید مدیاتک از هستههای جدیدتر Cortex-A725 بهعنوان هستههای میانی استفاده خواهد کرد، DCS ادعا میکند که دیمنسیتی ۹۴۰۰ احتمالا همان هستههای Cortex-A720 نسل فعلی را حفظ میکند.
🔴 واحد گرافیکی Immortalis-G925 MC12 با فرکانس ۱٫۶۱۲ گیگاهرتز وظیفهی پردازشهای گرافیکی را برعهده خواهد داشت. دیمنسیتی ۹۴۰۰ احتمالا براساس نسل دوم لیتوگرافی سه نانومتری TSMC با نام (N3E) ساخته خواهد شد.
🔴 بهرهمندی از لیتوگرافی کلاس سه نانومتری میتواند بهمعنای بهبود عملکرد تراشه و افزایش بهرهوری باشد. تراشهی پرچمدار مدیاتک بیشک تمرکز ویژهای روی هوش مصنوعی خواهد داشت.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO
#خبر | ✈️ رأی دادگاه عالی اتحادیه اروپا: شبکههای اجتماعی نمیتوانند تا ابد از اطلاعات شخصی کاربر استفاده کنند
🔴 اتحادیهی اروپا بار دیگر با صدور حکمی، محدودیتهای جدیدی برای استفادهی متا و سایر پلتفرمها از اطلاعات شخصی کاربران به منظور هدفگیری تبلیغاتی اعمال کرد. دادگاه عالی اتحادیهی اروپا در این حکم تأکید کرده است که مدتزمان استفاده از دادههای شخصی کاربران برای تبلیغات باید محدود شود.
🔴 بهگزارش تککرانچ، دادگاه عالی اتحادیهی اروپا، مطابق با نظر مشورتی پیشین مشاور قضایی، رأی به محدودیت مدت نگهداری دادههای شخصی کاربران توسط شرکتها برای اهداف تبلیغاتی داد.
🔴 احکام جدید اتحادیهی اروپا، مدتزمان نگهداری دادهها را به مقررات عمومی حفاظت از دادههای شخصی (GDPR) اتحادیهی اروپا ارجاع میدهد. براساس بند ۶۵ این مقررات، هر فرد حق دارد دادههای شخصیاش را که در اختیار شرکتها قرار دارد، حذف یا اصلاح کند.
🔴 عدم تطبیق با GDPR میتواند به جریمهای معادل چهار درصد از گردش مالی سالانهی جهانی شرکت متخلف منجر شود که برای غولهای شبکههای اجتماعی مانند متا، مبلغ بسیار هنگفتی خواهد بود. سال گذشته، متا به دلیل الزام کاربران به پذیرش تبلیغات شخصی در پلتفرمهایی مانند فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ، جریمهای بالغ بر ۴۱۴ میلیون دلار پرداخت کرد.
📲 نرمافزار، ترفند و آموزش تکنولوژی؛
🌐 @DIGI_TECHNO