سلطی اومده کامنت تفرقه انگیز بزاره
حواسش نبوده با پیج اصلیش گذاشته
هوشیار باشید!وبینید دشمن داره
چه فتنه هایی به پا میکنه برای اینکه اتحاد مقدس ایرانی ها رو از بین ببره..!
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺روزانه بعد از هر نماز این کلیپ را ببینیم و سجده شکر برویم...🤲
#ایران_مقتدر
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
📷تصویر معناداری که رسانه رهبر انقلاب درباره مذاکرات منتشر کرد
🔹در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا ، رسانه رهبر انقلاب با انتشار این تصویر به نقل از ایشان نوشت:
🔹 مسلّماً فریادهای شما در میادین، در نتیجه مذاکرات مؤثر است
همچنانکه عدد شگفتآور و رو به افزایش میلیونیِ پویش جانفدا برای ایران، هم از عناصر تأثیرگذار در این عرصه است.
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
📷 تصویری که قالیباف از همراهانش در سفر به پاکستان منتشر کرد
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
🔴زبان قابل فهم برای ترامپ نفهم! تنها شیوه پذیرفتن شروط ایران😁
#مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شکست یا پیروزی؟
🖊 مشکل ما این است که پیروزیها و شکستها را با اهداف نمیسنجیم،
با خواستههای خودمان محاسبه میکنیم،
بعد در میمانیم.
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مادران شهدای مدرسه میناب🥀
📌شب چهلم؛ سر مزار دردانههاشان
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️لبنان مجروح اما وفادار...
🔹نصب تصویر بزرگی از رهبر معظم انقلاب در بیروت پایتخت لبنان
#ایران
#فتح_خیبر
#مرگ_بر_امریکا
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR
🍂 وقتی درسال ۲۰۰۵ جیدیونس، عضو ارتش آمریکا در خلال جنگ در عراق، دوربینبهدست فقط نقش عکاس جنگ را برعهده داشت و جنگ را روایت میکرد، حاجباقر قالیباف سابقه هشتسال حضور در خط مقدم و فرماندهی یک لشکر ۲۰هزارنفره رزمی در بیست و پنجسالگی را در کارنامه داشت؛ فرماندهی نیروی هوایی ایران را پشتسر گذاشته بود، یگانهای موشکی را توسعه داده بود و فرمانده کل نیروی انتظامی کشور بود و امنیت داخلی را در دست داشت.
🔻بعدها وقتی در سال ۲۰۲۳ ونس تازه وارد دنیای سیاست شد؛ حاجباقر، دوازدهسال شهرداری پایتخت و نقش جدی در نبردهای منطقهای از بیروت تا دمشق را داشت و رئیس مجلس بود. حالا ونس با تیم تشریفاتش با پروازی به اسلامآباد آمده؛ و حاجباقر، نفر اول لیست ترور آمریکا، از اتاق جنگ لباسهای تاکتیکال خاکیاش را تکانده، کتوشلوارش را پوشیده و بعد از چند تلاش ناموفق برای ترور در ماه اخیر، در سوی دیگر میز نشسته.
🔻پسرک جوانی با سه سال سابقه سیاسی نشسته مقابل مرد مویسپیدکرده ایران در میادین نظامی و سیاسی. پیش از این، چه منتقد قالیباف بودیم و چه حامی او، حالا او همان سیدمجید نقطهزن میدان است در صحنه دیگر نبرد. سیدمجید حالا یقه ترامپ را دست حاجباقر داده.
🔻قالیباف دیپلمات نیست؛ رزمنده است. تضعیف تیم او در اسلامآباد، تضعیف جبهه نبرد ایران است و تاثیر مستقیم بر میدان دارد. همه به دشمن بدبینیم و از آن خشم به دل داریم. پس بیتوجه به تفرقهافکنیها، عاقلانه پشت تیم ایران را بگیریم برای سیلی آخر این نبرد!
✍ مهدی مولایی
🏴از طریق آیدی زیر در معبر باشید .👇
🌷@DRMABAR