🔹دردهای مشترک افراد در سازمانها
1️⃣. رئیسم به جای اینکه قدرت را به اشتراک بگذارد، دو دستی به آن چسبیده است.
🔻در بوروکراسی، افرادی که تصمیمات بزرگ میگیرند، قدرت بیشتری دارند و پول کلانی هم میگیرند. برای همین تمایلی ندارند که قدرت تصمیمگیری خود را به اشتراک بگذارند.
2️⃣. همکارم همیشه خودش را در برابر ایدههای فرمانده مشتاق نشان میدهد.
🔻در بوروکراسی، افراد خودشان را در معرض ریسک غیروفادار بودن قرار نمیدهند و تردیدهایشان را فرو میخورند.
3️⃣. فرماندهام هزینههای انسانی تصمیماتش را نادیده میگیرد.
🔻در بوروکراسی، سازمان با افراد مانند منابع صرف رفتار میکند. بنابراین گاهی مدیران تصمیماتی میگیرند که اعتماد تیمشان را فدای دستاوردهای کسبوکاری کوتاهمدت میکند.
4️⃣. همکارم به جای جسور بودن، مدام دست به عصا حرکت میکند.
🔻در بوروکراسی، مجازات خرابکاری اغلب سنگینتر از مجازات دست روی دست گذاشتن است.
5️⃣. فرماندهام در به چالش کشیدن سیاستی که نتیجه خوبی ندارد کوتاهی میکند
🔻در بوروکراسی، ناله و شکایت کردن از قانونی احمقانه آسانتر از به چالش کشیدن سیاستگذاران ارشد است.
6️⃣. همکارم به ناحق تقصیر را گردن دیگران میاندازد یا اعتبار کاری را به نام خودش میزند.
🔻در بوروکراسی، وقتی اوضاع بد است افراد مثل تفلون هیچ انگی را به خود نمیچسبانند و در زمان تمجید و تشکر مانند نوار چسب همه را به اسم خودشان میچسبانند.
7️⃣. فرماندهام برای رشد کسانی که برایش کار میکنند کمتر از آنچه در توان دارد مایه میگذارد.
🔻در بوروکراسی، فرصتهای رشد کارکنانی که کارهای غیرتخصصی انجام میدهند به آسانی نادیده گرفته میشود.
◾فروپاشی بوروکراسی از زمانی آغاز خواهد شد که افراد مستعد و پایبند اصول، زمین بازی چنین سازمانیهایی را ترک کنند و به خاطر شرافت خودشان و کسانی که بوروکراسی تحقیرشان کرده است از پیروزیهای بوروکراتیک چشمپوشی کنند.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
🔹۵ نوع فرد سمی و تخریبگر که در محیط کار حضور دارند.
1️⃣. چاپلوس تخریبگر
(The Kiss-up/ Kick-down)
▪️این افراد به خوبی تشخیص میدهند که در محیط کار چه کسانی قدرت و اختیار دارند و تلاش میکنند آنها را تحت تأثیر قرار دهند. همچنین خود را با دیگران مقایسه میکنند و به دنبال تخریب همکاران خود هستند.
2️⃣. اعتبار دزد
(The Credit Stealer)
▪️این گروه منتظر فرصت هستند تا ایده شما یا دیگران را بدزدند. آنها توانایی متقاعد سازی بالایی دارند و اعتبار کاری که انجام ندادند را از آن خود میکنند. همچنین توانایی تمجید و قدردانی از دیگران را ندارند.
3️⃣. بولدوزر
(The Bulldozer)
▪️این افراد با قطع صحبت دیگران در جلسات بحث را در دست میگیرند. وقتی با تصمیمی مخالف هستند به جای نتیجه فرایند را زیر سوال می برند. همچنین با پذیرش کارهای دشوار خود را ارزشمند جلوه میدهند.
4️⃣. مدیر خردهبین
(The Micromanager)
▪️این گروه مدیرانی بیحوصله هستند و میخواهند کارها سریع انجام شوند. آنها به مرزهای شخصی افراد احترام نمیگذارند. برای آنها اهداف کوتاه مدت اولویت بیشتری نسبت به اهداف بلندمدت دارد.
5️⃣. فریبکار و سو استفادهگر
(The Gaslighter)
▪️این افراد با دروغ دیگران را فریب میدهند و واقعیتی تحریف شده را بر اساس نیازهای خود ایجاد میکنند. آنها به دنبال راههایی برای منزوی کردن افراد، تخریب اعتماد به نفسشان و آسیب رساندن به آنها هستند.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
#خبر_فوري
اعلام آماده باش کلیه نیروهای جمهوری اسلامی ایران
ظاهراً مذاکرات عمان به نتیجه نمی رسد.
🔻لحظاتی پیش خبرگزاریهای اروپایی و امریکایی از حرکت کشتی های غول پیکر به سمت خلیج فارس خبر دادند. این کشتی ها که دارای ملیت کشورهای انگلیس و فرانسه و آمریکا هستند بوسیله هواپیماهای پیشرفته ی f22 رپتور ,f 35 لایتینینگ و f 18 سوپر هورنت محافظت می شوند و دو رزمناو و سه فروند زیر دریایی آنها را همراهی می کنندازساعتی پیش درحال حرکت به مقصد خلیج فارس مشاهده شده اند.
ناو هواپیمابر اتمی یو اس اس هری ترومن در حال حرکت بسوی دریای عمان دیده شده است.
🔸منابع خبری درعین حال از آمادگی کامل نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران خبر می دهند.
چهار فروند اف ۱۴ هم از اصفهان به پایگاه دهم شکاری کنارک منتقل شده اند
تعدادی میگ ۲۹ نیز از پایگاه دوم شکاری تبریز عازم بندرعباس شده اند.
خلبانان در اتاق های آلرت پایگاههای بوشهر و امیدیه جی سوت پوشیده منتظرند تا افسران رادار آژیر خطر را به صدا در آورند.
🔸هیجان در سالن بریفینگ پایگاه چهارم شکاری دزفول و پرواز آواکس های عربستان بر فراز تنگه ی هرمز و تلاش متخصصان
تسلیحات برای مسلح کردن فانتومها نیز از خبر های این روزهاست.
اعلام اسکرامبل برای خلبانان شیفت آلرت پایگاه هفتم شکاری شهید عباس دوران
🔸آخرین خبرها مبین این است که این کشتی ها حامل محموله جوراب به مناسبت نزدیک شدن به روز پدر می باشند.دعا کنید کشتی ها بدست دزدان دریایی نیفتند.
پیشاپیش روز مرد مبارک
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
💥ولادت با باسعادت امیرالمونین امام علی (ع) و روز پدر تبریک و تهنیت باد.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | آیین الحاق ۱۰۰۰ فروند پهپاد راهبردی، پنهانکار و ضد استحکامات به ساختار رزم ارتش جمهوری اسلامی ایران
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهرام همایون مجری خارج نشین بی بی سی را با نگاه دقیقی توصیف می کند.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
🥀 فرارسیدن سالروز وفات حضرت زینب کبری (س) را خدمت تمامی شیعیان تسلیت عرض مینماییم.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
⚪️#درنگ | ارتش سنگاپور برای تشویق جوانان برای پیوستن به نیروی دریایی، این بروشور خلاقانه که توسط آژانس معروف ساچی اند ساچی، طراحی شده، را برای بیش از 6 هزار خانواده سنگاپوری فرستاد. قطعا کسانی که این بروشور را باز می کنند، حس متفاوتی (نسبت به بروشورهایی که تا کنون دیده اند) را تجربه خواهند کرد، یک حس و تجربه بیادماندنی!
🎖️@Dafoosmedia | منبع
🔹 اداره غزه بعد از جنگ!
▪️ به نظر میرسد که توافق آتشبس میان حماس و اسرائیل نهایی شده است و به احتمال زیاد امشب یا فردا اعلام میشود. در این میان، از دیروز مدام در معرض پرسشی درباره روز بعد از جنگ قرار گرفتهام و اینکه آیا متن توافق به این مسئله و واگذاری مدیریت نوار غزه و سلب آن از حماس پرداخته است؟
▪️ هنوز متن توافق منتشر نشده است، اما تا جایی که نگارنده رصد کرده است، متن توافق هیچ اشارهای به روز بعد از جنگ غزه و ماندن یا نماندن حکومت حماس در آن نکرده است. حماس نیز با پرداختن به این مسئله -به این دلیل که شان داخلی فلسطینی است- از روز اول مذاکرات با اسرائیل مخالفت کرده است.
▪️ با این حال، از چند ماه پیش، همزمان با مذاکرات آتشبس میان حماس و اسرائیل، گفتگوهای فلسطینی-فلسطینی با مشارکت گروههای مختلف در قاهره برگزار شده است. ماحصل این گفتگوها، طرح مصر برای مدیریت مشترک فتح و حماس بر نوار غزه بود. این طرح از طریق کمیتهای متشکل از شخصیتهای تکنوکرات و مستقل اجرا خواهد شد که با نظر موافق گروههای فلسطینی، بهویژه دو گروه عمده فتح و حماس، انتخاب شوند.
▪️ منتها فتح از امضای طرح مصر سرباز زد و همراه با تشکیلات خودگردان بر ضرورت عدم مشارکت حماس در اداره نوار غزه تأکید کرد؛ خواستهای که حماس نپذیرفت. به دنبال آن و با ازسرگیری مذاکرات آتشبس، گفتگوی فلسطینی-فلسطینی مسکوت ماند و فشارهای رئیسجمهور مصر بر محمود عباس به نتیجه نرسید.
▪️ البته، در این میان، خود اسرائیل هم در ماههای گذشته به علت عدم محکوم کردن حمله هفتم اکتبر حماس از جانب تشکیلات خودگردان و به دلایل دیگر، مخالف بازگشت آن به غزه بوده است.
▪️ حالا هم پس از توافق آتشبس، احتمالاً گفتگوی فلسطینی-فلسطینی دوباره در میانه مرحله نخست این آتشبس از سر گرفته شود. در این صورت، بعید است که حماس، معطوف به نتایج جنگ غزه، به چیزی غیر از کمیته مشترک برای اداره نوار غزه رضایت دهد. اکنون که پس از ۱۵ ماه جنگ ویرانگر با اسرائیل، ساختار نظامی و امنیتی خود را حفظ کرده است، به نوعی دست بالا را خواهد داشت و بعید است با واگذاری کامل اداره غزه به تشکیلات خودگردان بدون مشارکت خود موافقت کند.
▪️ در واقع، موافقت حماس با کمیته مشترکی با فتح برای اداره غزه هم بیشتر معطوف به الزامات بازسازی نوار غزه و نگرانی از مانعتراشیهای اسرائیل در این مسیر است تا در چارچوب گفتگوهای قدیمی فلسطینی-فلسطینی برای آشتی ملی.
▪️ البته، وظایف این کمیته، چنان که در طرح مصری مورد توافق گروههای فلسطینی -به استثنای فتح- آمده است، بیشتر اداره امور اقتصادی و خدماتی غزه است تا کنترل امنیتی آن.
▪️ اما چنین کمیتهای، در صورت تشکیل، مزایا و معایب خود را برای حماس دارد. منفعت بزرگ آن این است که بازسازی نوار غزه، بهعنوان مهمترین چالش و تهدید فراروی حماس پس از جنگ، به شکل مستقیم از روی دوش این تشکیلات برداشته میشود و دیگر اسرائیل نمیتواند چندان در روند این بازسازی اخلال ایجاد کند. اما در عین حال، این کمیته میتواند در آینده مدخل و محملی برای مداخله طرفهای خارجی برای به چالش کشیدن کنترل امنیتی و نظامی حماس بر این باریکه تبدیل شود.
▪️ در مقابل، اسرائیل نیز که جنگ را بدون به زانو درآوردن حماس و ایجاد جایگزینی دلخواه خود برای آن به پایان میرساند، درباره آینده نوار غزه با معضلی بزرگ مواجه است. از یک طرف، دیگر ابزار کارآمد و مؤثری برای حذف حکومت حماس در اختیار ندارد، کما اینکه جنگ هم نتوانست این مهم را محقق کند. از طرف دیگر، کمیته مشترک پیشگفته نیز، در صورت تشکیل، هرچند به ظاهر به جای حماس امور اقتصادی و خدماتی غزه را اداره خواهد کرد و این امر از فشار روانی تصویر پایان جنگ بدون نابودی حماس میکاهد، اما در سایه تداوم کنترل امنیتی و نظامی این تشکیلات بر غزه نمیتواند حکمرانی عملی حماس را تضعیف کند و به چالش بکشد. به نوعی، حماس از وجود آن برای بازسازی غزه و رهایی از فشار سنگین ناشی از آن در این شرایط سخت که کل این منطقه ویران شده است، بهره خواهد برد.
▪️ همچنین، وجود این کمیته مشترک برای اداره غزه نیز میتواند به مدخلی برای اتحاد سیاسی و اداری دوباره کرانه غربی و نوار غزه تبدیل شود و این چیزی نیست که اسرائیل بخواهد.
▪️ در هر حال، غزه بعد از جنگ، در سایه این بحران انسانی بیسابقه و ویرانی همه زیرساختها و در صورت عدم تشکیل کمیته مذکور، چالش بزرگی برای حماس خواهد بود. به احتمال زیاد، اسرائیل تلاش خواهد کرد که با مانعتراشی در بازسازی این منطقه و اجرای توافق، این چالش را به تهدیدی بزرگ تبدیل کند.
📝 به قلم صابر گلعنبری
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
"فضای حیاتی جدید و ژئوپلیتیک اطلاعات"
◽فضای حیاتی دولت(state) دیگر آنگونه که فردریش راتسل و کارل هاوس هوفر مد نظر داشتند، در سرزمین و خاک خلاصه نمی شود، بلکه فضای حاصل از دانش و اطلاعات، فناوری، هوش مصنوعی و دیپلماسیِ برپایه عقلانیت سیاسی است که فضای حیاتی کشورها را می سازد. شرط پیروزی در جنگ های هیبریدی و نو پدید، توسعه و پیشرو بودن در مؤلفه های "فضای حیاتیِ جدید" است. دانش هرچه سریعتر و بیشتر به قدرت تبدیل می شود، به دست آوردن اطلاعات درست، دقیق و به روز در کل زمین بازیِ استراتژی، باعث قرار گرفتن بازیگر سیاسی در شرایط مطلوب قدرت ملی می شود، زیرا اطلاعات در جنگ ترکیبی تنها اطلاعات تاکتیکی نیست، بلکه اطلاعات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی...را نیز شامل می شود. عملیات در جنگ هیبریدی مرزهای بین جنگ و صلح را تغییر می دهد. در جنگ هیبریدی، شروع جنگ نامشخص، ابزارهای پشتیبانیِ لجستیک پیچیده، بازیگران متنوع، منابع نامتجانس و پیروزی غیر معمول است به طوری که گاهی پیروزی واقعی تنها با موفقیت تاکتیکی در جنگ حاصل نمی شود.
◽ ژئوپلیتیک اطلاعات به بُعد اطلاعاتی در جنگ ترکیبی اهمیت ویژه می دهد. با آنکه جنگ اطلاعاتی تنها یکی از ابعاد گسترده جنگ ترکیبی است اما با توجه به شرایط جدید ارتباطات جهانی و گستردگی میدان مانور و تاثیرگذاری آن، می توان آن را مهمترین بُعد جنگ ترکیبی به حساب آورد.
◽با توجه به تغییرات شکلی و ماهوی جنگ ها در دوره زمانی گذار از انقلاب صنعتی به انقلاب فضایی، ژئوپلیتیک اطلاعات بعنوان حوزه مشترک ژئوپلیتیک و علم اطلاعات، همزمان به ابعاد سخت و غیر سخت قدرت توجه دارد، البته روز به روز به اهمیت بُعد غیر سخت قدرت ملی افزوده می شود. همچنین ژئوپلیتیک اطلاعات دانشی است که باید در تاکتیک و راهبرد مورد توجه قرار گیرد، زیرا یک بُعد آن، هوشمند سازی تجهزات و شیوه های رزم نوین، اطلاعات تاکتیکی و فرماندهی و کنترل میدان نبرد است، و بُعد دیگر آن اهمیت اطلاعات در تمام مولفه های سیاسی، نظامی، فرهنگی، جغرافیایی و اقتصادی...است.
◽ژئوپلیتیک اطلاعات باعث می شود بازیگران سیاسی نسبت به موقعیت واقعی خود در مناسبات قدرت، شناخت درست داشته و بر اساس این آگاهی، به اولویت بندی اهداف ملی در منطقه و جهان مبادرت ورزند. این مسئله از آن رو اهمیت دارد که در جنگ ترکیبی گاهی پیروزی بدون جنگ در معنای متعارف آن نیز حاصل می شود .
📝سعید نظری
(دانشجوی دکتری جغرافیای سیاسی دانشگاه خوارزمی)
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
📊چگونه طرز فکر رشد محور داشته باشیم؟
1️⃣. بازخورد بگیرید
🔻از دیگران درخواست بازخورد کنید و آن را به کار بگیرید. این کار را به طور مستمر و منظم انجام دهید.
2️⃣. روی پیشرفت تمرکز کنید
🔻به جای اینکه سعی کنید همیشه بدون نقص باشید، روی بهبود مداومتان تمرکز کنید.
3️⃣. از شکست ها درس بگیرید
🔻به شکستهایتان به عنوان درسهایی مهم و بزرگ برای رشد کردن نگاه کنید و از آنها یاد بگیرید.
4️⃣. از خودتان قدردانی کنید
🔻به خودتان نه فقط به خاطر دستاوردها بلکه به خاطر تلاش و سختکوشیتان افتخار کنید.
5️⃣. از «هنوز» استفاده کنید
🔻وقتی کاری را بلد نیستید بگویید؛ (هنوز نمیتوانم این کار را انجام بدهم.)
6️⃣. ریسک کنید
🔻از منطقه امن خود خارج شوید و با تجربههای جدید مهارت یادگیریتان را تقویت کنید.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
🗻قله ناامیدی
◾حدود دویست سال پیش، هیوم و هاول، در شمال شهر ملبورن، در حال صعود به یک قلهی هشتصد متری بودند. آن روزها – بر خلاف امروز که مسیرها هموار شده است – مسیر چندان هموار و مناسب نبود. اما به سختیهای رفتن آن مسیر، میارزید. آنها میخواستند با صعود به قله، نمای زیبایی از بندری که در آن حوالی بود ببینند.
◾پس از تلاش و کوشش فراوان به قله رسیدند. هیچ چیز دیده نمیشد. در اطراف قله، آنقدر پوشش گیاهی متراکم و درختان مختلف وجود داشت که فضای دید را محدود میکرد.
◾آنها به پایین کوه برگشتند و برای قله نامی انتخاب کردند که تا امروز هم مانده است: قلهی ناامیدی!
◾قلهی نامیدی، پدیدهای است که هر روز و هر لحظه در اطراف ما دیده میشود: بسیار تلاش میکنیم تا به یک هدف دست پیدا کنیم، اما بعداً میبینیم که آن هدف چندان ارزش نداشته و قرار گرفتن در قلهی آن هدف، منظرهی چشمگیری پیش چشممان نگشوده است.
◾اما بسیاری از ما با هاول و هیوم، یک تفاوت اساسی داریم. آنها آنقدر شجاع بودند تا نام اشتباهشان را بر قله بگذارند و مطمئن شوند که فرد دیگری این اشتباه را نمی کند و بیعلت ناامید نمیشود. ولی ما، برای اینکه کم نیاوریم، برای اینکه به نفهمیدنها و ندیدنها و ندانستنهای قبلی خود اعتراف نکنیم، حاضریم به دروغ، لذت تجربهی منظرههایی را تعریف کنیم که از آن قله، هرگز دیده نمیشوند.
◾شاید در دوران وفور حرفهای مثبت و انگیزشی، لازم باشد بعضی از افراد باتجربه، از قلههای ناامیدیشان هم برای ما بگویند و روایت کنند.
📌بگویند: "رفتیم. موفق شدیم. رسیدیم. اما در قله هیچ چیز خاصی نبود."
📝به قلم محمدرضا شعبانعلی
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا