eitaa logo
آبلیمو🧃"
623 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
291 ویدیو
5 فایل
اینجا‌میالنده😭شایدم‌کوروشتوپیا. کوماندو/‌حسین‌تی‌ام‌فمیلیم. یه‌دختر‌پاتر‌هد‌گریفندوری‌علاقمند‌به‌لباسای‌بافت،الستار‌زرشکی‌،دوربین‌عکاسی‌،فرش‌قرمز،شالگردن هری پاتر.یک صابر اَبَر(سعید)دوست‌ام. نقاش،عکاس،اینجا‌کتابخونه‌میاست،دارچین‌قبلیمممممم😭
مشاهده در ایتا
دانلود
" دسر محلبی کرم لاته 🍮 " شیر۱ لیتر 🥛 شکر۱٫۵ لیوان 🍶 نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری 🧂 آرد۲ قاشق غذاخوری 🫓 زرده تخم مرغ۱ عدد 🥚 وانیل نوک قاشق چایخوری 🍚 خامه صبحانه۲۰۰ گرم 🥣 پودر کاکائوبرای تزیین 🍫 لایه های رنگی = شکلات تلخ۸۰ گرم‌ 🌰 قهوه فوری۲ قاشق غذاخوری 🍪
" دسر محلبی کرم لاته 🍮 " در مرحله اول برای تهیه محلبی کرم لاته، شیر، شکر، آرد، نشاسته ذرت، زرده تخم‌مرغ و وانیل را باهم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا مخلوط یکدستی با غلظت فرنی به دست بیاد. این کار حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشه، برای اینکه طعم دسر شما بهتر شه، باید با صبر و حوصله کار را پیش ببرین تا دسر بوی خامی ندهه. در مرحله بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شه. سپس خامه را با آن اضافه کنید و هم بزنیین. مایه دسر محلبی شما باید به ۳ قسمت مساوی تقسیم شه، قسمت اول آن باید ساده باقی بمونه و قسمت دوم با شکلات تلخ و قسمت سوم با قهوه فوری مخلوط شه. پس از مخلوط کردن مواد آن‌ها را به ترتیب داخل ظرف ریخته و بگذارید تا در یخچال به مدت دو ساعت ببنده. شما میتونید دسر خودتون رو با انواع مغزها و پودر کاکائو تزیین کنید، نوش جونتون نینیا 😭 🍮 .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ 🌟 " به کسانی که جنگ بر آنان تحمیل گردیده، اجازه جهاد داده شده است؛ چرا که مورد ستم قرار گرفته‌اند؛ و خدا بر یاری آنها تواناست 🌿☝️🏻"
📢 توصیه‌ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به قرائت قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی، قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای پیروزی جبهه مقاومت توصیه کرد ☝️🏻🌿 "
نام عملیات سپر یهودا ؟! پس ذولفقار علی رو ندیدید ! 🗡 "
آبلیمو🧃"
باحنانه ست کردیم 😭🍓💗 "
چجوری باور کنم رفتی :)