#استوری
🔷 مجموعه استوری های خلاصه سخنرانی دکتر جلیلی در حاشیه ثبت نام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
| حامیان مردمی دکتر سعید جلیلی |
🏷 به خاطر آینده کشورمون لطفا هرکسی رو میشناسید به این کمپین دعوت کنید👇
🔺@hamyanejalily
🔺@hamyanejalily
هدایت شده از سیدعمران
ابراهیم فیاض در گفتوگو با «وطن امروز» درباره سکوت جامعهشناسان در قبال بدرقه میلیونی شهید رئیسی:
علوم اجتماعی ما پوچ شده است
پدیده تشییع میلیونی رئیسجمهور و همراهان او آنقدر پردامنه و چشمگیر بود که لازم مینماید از منظر جامعهشناختی مورد پرسش و تحلیل بیشتر قرار گیرد. به رغم سکوت بخشی از جامعهشناسان بهاصطلاح همهچیزگو درباره این پدیده عظیم، هستند اساتیدی که نسبت به پدیدههای جامعه ایران حساسیت دارند و به تحلیل و بررسی آن میپردازند. در این مجال سراغ دکتر ابراهیم فیاض، دانشیار دانشکده علوم اجتماعی تهران رفتیم. او ضمن انتقاد از جامعهشناسان ایرانی برای ندیدن این واقعه بزرگ، معتقد است آیتالله شهید رئیسی به جای نوسازی و مدرنیزاسیون به دنبال بازسازی جامعه ایران بود و تشییع میلیونی ایشان نشان از سطوح عمیق فرهنگی و تمدنی ما دارد. مشروح گفتوگوی «وطن امروز» با این استاد جامعهشناسی را از نظر میگذرانید.
***
* روایت شما از حماسهای که مردم خلق کردند چیست؟ چرا این جمعیت آمدند و چرا اینقدر عواطف به خرج دادند؟
در دورههای قبلی ریاست جمهوری شاهد بودیم رئیسجمهور سوژه است و مردم ابژه. رئیسجمهور احساس میکرد مردم باید تابع او باشند و بویی از مردم وجود نداشت اما در دوره آقای رئیسی، هم خود او سوژه بود و هم مردم سوژه بودند و از این حیث رئیسجمهور با مردم به شدت تفاهم برقرار کرد. خیلیها این اواخر متوجه شدند ایشان چه انسان متفاوتی است. بدحجابها هم در تشییع ایشان برای او گریه میکردند و از او حلالیت میخواستند. در تشییع آقای بهشتی هم وضع همینگونه بود. مردمی که باشی مردم هم با تو هستند. به همین خاطر شاهد این عاطفه بودیم. قلوب مردم ظرف خداست. «سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا» همین است. یعنی کسانى که ایمان آورده و کارهاى شایسته کردهاند بهزودى [خداى] رحمان براى آنان محبتى [در دلها] قرار میدهد. این محبت را نسبت به اهل بیت خودمان به صورت واضح و مشهود میبینیم. مثل آن کشیش مسیحی که صبحها به زیارت امام رضا(ع) میآید یا اهل سنتی که به زیارت ائمه میآیند. این بُعد معنوی قصه است که ما معتقدیم عالم ناسوت همانند پوست است نسبت به عالم ملکوت، یعنی قشر عالم ملکوت است. هر کار خوبی که ما انجام دهیم عالم ملکوت این کار را در عالم ناسوت تجلی میدهد. مثلا فرد میمیرد اما سالهای سال اسم و رسم او باقی میماند. هرچه به آخرالزمان نزدیک میشویم این مساله بیشتر اهمیت مییابد. تا همین چند سال پیش مرقد امام حسین(ع) و زیارت آن حضرت به این گستردگی نبود. هر چه به آخرالزمان نزدیک میشویم عوالم بیشتر خود را نشان میدهند و خوبیها و بدیها بیشتر آشکار میشوند. مساله آقای رئیسی هم در همین چارچوب قابل تعریف است. ایشان به جای نوسازی و مدرنیزاسیون، بازسازی و social construction را آورد. آقای رئیسی از خود تئوری نداشت و همان مبانیای که رهبر انقلاب بر آن تاکید میکردند مانند اقتصاد مقاومتی، بومیگرایی و... را در دستور کار خود قرار داده بود اما به این ابعاد ایشان پرداخته نشده است.
او به روستاهایی رفت که تا به حال هیچ رئیسجمهوری نرفته بود. متاسفانه نشستن مسؤولان در پایتخت یکی از مسائلی است که با آن مواجه هستیم که به موضوع مرکز و پیرامونی دامن میزند. آقای رئیسی داشت این فضای پایتختنشینی مسؤولان و نگاه پیرامونی به شهرهای دیگر را به هم میزد. مسؤولانی که به سرمایهداری لیبرال تعلق داشتند، پایتختنشین بوده و به سرمایهداری جهانی معتقد بودند و نگاه «مرکز -پیرامونی» داشتند. دنیای مردمی بودن و بومی بودن با دنیای اشرافیت و غربی بودن متفاوت است، لذا بحث این است که فرد وقتی مردمی باشد، مردم هم با او هستند.
* برخی با توجه به تحقیقات کمّی و برخی آمارها جامعه ایران را یک جامعه آشفته و آسیبدیده تصویر میکنند اما در مقابل برخی میگویند این آمارها نمیتواند باطن جامعه ایران را نشان دهد کمااینکه از سال 57 این جامعه از خود کنشهایی را بروز و ظهور داده که برخلاف تمام پیشبینیها بوده است، لذا باید جامعه ایران را در این ظهورات و بروزات مانند تشییع سردار شهید سلیمانی یا تشییع آیتالله شهید رئیسی فهم کرد. سوال این است: چطور میتوان جامعه ایران را شناخت و این حوادث چه توضیحی از جامعه ایران به ما میدهد؟
* برخی با محاسبه عددی میگویند مثلا 5 میلیون نفر در این اجتماع شرکت کردهاند که در نسبت با 80 میلیون جمعیت ایران، رقم اندکی است. ما اینها را با عنوان گروههای مذهبی میشناسیم که با هر حادثهای به میدان میآیند، لذا به نظر میرسد بر اساس کنش این 7 یا 8 درصد از جامعه ایران، نتایج بزرگی میگیرید که مثلا این حضور حاکی از مشروعیت نظام است یا اینکه بر این اساس تصویری از جامعه ایرانی ارائه میدهید. پاسخ شما به این عددبازیها چیست؟
هدایت شده از سیدعمران
اگر در شهرهای دیگر هم تشییع انجام میشد، همین جمعیت میآمد. مضاف بر اینکه خیلیها هم به دلایل مختلف نمیتوانند در این اجتماعات حضور پیدا کنند. گفتم که آمار سطحیترین شاخص است. شما باید مبنایی نگاه کنید. شما تأثر کشورهای جهان و مردم آنها را چگونه تحلیل میکنید؟ ادای احترام نهادها و سازمانهای بینالمللی مانند آژانس بینالمللی انرژی اتمی، ناتو و سازمان ملل را چگونه تعبیر میکنید؟ اینها نشان میدهد بحث عمیقتر از این حرفهاست.
* پس از سانحهای که پیش آمد، عموم اساتید علوم اجتماعی سکوت کردند و برخی از این اساتید هم بدون توجه به حضور مردم در مراسم تشییع، از خوشحالی عدهای در فضای مجازی سخن گفتند و تاکید کردند این نشان از دوقطبی در جامعه دارد که یک عده اینقدر متاثر هستند و عدهای خوشحالند و ابراز خوشحالی میکنند. سوال این است: سکوت علمای علوم اجتماعی را چگونه میبینید و دوم اینکه انگاره دوقطبی و شکاف در جامعه را چطور تحلیل میکنید؟
علوم اجتماعی ما اصلا چنین وقایعی را نمیبیند. به این دلیل که چنین وقایعی در آمریکا و اروپا اصلا رخ نمیدهد و این علوم اجتماعی هم از آنجا آمده است، لذا این علوم اجتماعی هرگز نمیتواند این وقایع را فهم کند، یا حتی آن را پوشش بدهد. برخی افراد علوم اجتماعی خوانده، از وقایع سال 1401 به عنوان یک جنبش یاد میکردند. در حالی که اتفاقاتی که در آن سال در ایران افتاد به معنای جنبش نبود! لذا مساله را برعکس تحلیل میکردند. علوم اجتماعی ما به شدت قالبی و دچار نهیلیسم شده است. خودکشی دانشجوی فوقلیسانس ما و نامهای که نوشته همین را میگوید. او در نامهاش مینویسد وقتی وارد تفکر علوم اجتماعی شدم کاملا به افسردگی و نهیلیسم رسیدم و تصمیم به خودکشی گرفتم. از طرف دیگر عدهای هم بدون اینکه علوم اجتماعی و مردمشناسی و ارتباطات بشناسند، به آن حمله و روز به روز آن را ضعیفتر کردند. نکته دیگر اینکه دانشکده علوم اجتماعی از نظر فقر امکانات وحشتناک است. بدیهیترین نیازها هم در دانشکده علوم اجتماعی تامین نمیشود. شاید باور نکنید ولی ما آنجا حتی کولر نداریم! چه برسد به بقیه موارد و امکانات. شما نباید از دانشکده علوم اجتماعی که عقیم شده، انتظاری داشته باشید. به طور کلی نباید از ساختار دانشگاهی کشور توقعی داشت.
سطوح تمدنی و فرهنگی ما به شدت عمیق است. فرهنگ ما مثل آثار باستانی لایه لایه روی هم آمده و زنده است. همین الان نشانههایی از فرهنگ هخامنشی و ساسانیان هم داریم. لایههای تمدن ایرانی را نمیتوان با آمارها که سطحیترین شکل سنجش است، فهم کرد. فهم این لایهها سالهای سال کار میبرد و فکر میخواهد. من 18 ساله بودم که از کازرون بیرون آمدم، 40 سال از کازرون دور بودهام. الان که اقوام و آشنایان را میبینم نمیشناسم! تعاملی که روستاییان با شهرها دارند بشدت پیچیده است. اینها را نمیتوان با آمار به دست آورد. فاصلهای بین نخبگان سیاسی و اجتماعی و اقتصادی با جامعه پدید آمده است. مردم ایران شروع به بازسازی فرهنگی خودشان کردهاند و مسائلی مانند شاهنامهخوانی و سعدیخوانی آغاز شده است. مردم آثار مدرنیته را دیدهاند و برای آنها مشخص شده نوسازی و مدرنیته کلاههای زیادی سرشان گذاشته که از جمله آنها میتوان به طلاقها و از هم پاشیدن خانوادهها اشاره کرد لذا مردم میخواهند خود را بازسازی کنند. تشییع آقای رئیسی یک افتخار برای مدنیت ایرانی و ایرانیت است. مردم این را بازتولید کردند. حتی کسانی که خارج از کشور هستند این کار را شروع کردهاند. لایههای تمدنی، تاریخی و فرهنگی در ایران بسیار با اهمیت و مورد توجه است و همه اینها در بروز و ظهور هستند در نتیجه در مواقع مختلف مردم عکسالعمل نشان میدهند که این عکسالعمل برای دیگرانی که این فهم را ندارند، شوکهکننده است لذا آمارها گولزننده است. مردم عارف مسلک هستند و حتی کسی که مخالف آقای رئیسی بوده هم به تشییع آمده است و دیگر نقد نمیکند. این به خاطر ساختار عرفانی شرق است که با غرب تفاوت میکند. امکان بسط تاریخی آقای رئیسی بالاست و ایشان حالت اسطورهای پیدا میکند و الان هم اسطوره شده است. مانند آقای بهشتی شد. همه برای او گریستند و این بغض در تاریخ پخش میشود.
* بنابراین میتوان از این حادثه یک خوانش هویتی ارائه داد و نمیتوان آن را امری زودگذر و مقطعی دانست.
عاشورا هر سال تکرار میشود و هر بار مردم بیش از قبل به آن توجه دارند. این ریشه در لایههای عمیق تمدنی و فرهنگی ما دارد. تراژدی خیلی بحث عمیقی است. ایرانیها قبل از اسلام سوگ سیاوش را دارند و بعد از اسلام هم شهادت امام حسین(ع) را. در غرب هم تراژدی داریم. در هملت که شکسپیر نوشته اما او یک نفر است. در تراژدی امام حسین(ع) یک جمع عظیم حاضرند و امری تاریخی است.
هدایت شده از سیدعمران
به قدری عظیم است و عمق و گسترش دارد که انسان باور نمیکند واقعیتی به نام امام حسین(ع) وجود دارد و فکر میکند این خود اسطوره است. عزاداری امامحسین(ع) هم بشدت اسطورهای است. یعنی آنقدر از لحاظ داستانی عمق دارد که اسطورهای میشود. زمانی من در یک کشور آسیای شرقی بودم و مناجات خمسه عشر امام سجاد(ع) را به شعرای بودایی داده بودند. آنها از دیدن این مناجات شوکه شدند. لذا اگر عاشورا تکرار میشود و سال به سال عمیقتر است و به ابتذال کشیده نمیشود، به همین دلیل است. لذا تاریخ تکرار میشود. آنچه در تاریخ عمق معنایی دارد تکرار میشود. شما تشییع سردار شهید سلیمانی را ببینید، چه کسی باور میکرد آن بدرقه میلیونی صورت بگیرد؟ در عراق هم که اصلا تشییع به این صورت، شکل نمیگرفت، شاهد آن حضور عجیب در کاظمین و بغداد بودیم و همین امر باعث تاخیر ارسال پیکر ایشان به ایران شد، لذا همه از این امر شوکه شده بودند. حتی اردوغان هم شوکه شده بود که در عراق چه اتفاقی افتاده است. در عراق ساختار ضدایرانی ساخته بودند و عربستانیها سالها کار کرده بودند اما همه چیز برعکس شد. زمانی پیکر ایشان به کربلا و نجف رسیده بود که دیگر شب شده بود و کلی زمان برده بود. در ایران هم شاهد بودیم در شهرهای مختلف چه اتفاقی افتاد. من بعید میدانم در تاریخ اهواز چنین تجمعی شکل گرفته باشد. مخصوصا که حضور اعراب اهواز در این تشییع چشمگیر و قابل توجه بود. معتقدم اگر تشییع سردار سلیمانی در شیراز و اصفهان هم صورت میگرفت، وضعیت به همین شکل بود. لذا ساختاری که از آن حرف میزنم مدام تکرار میشود و ساختار معنایی عمیقی است. تازه این ابتدای راه است. در آینده پیشروندهتر خواهد بود.
اعتقاد ما این است که ملکوت در ناسوت معناسازی میکند، لذا هر چه بگذرد، اینها برجستهتر میشود. «سَنُرِیهِمْ آیَاتِنَا فِی الْآفَاقِ وَفِی أَنْفُسِهِمْ حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَوَلَمْ یَکْفِ بِرَبِّکَ أَنَّهُ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ شَهِیدٌ» معنای آیه این است که «ما آیات (قدرت و حکمت) خود را در آفاق جهان و نفوس بندگان کاملا هویدا و روشن میگردانیم تا ظاهر و آشکار شود که خدا (و آیات حکمت و قیامت و رسالتش همه) برحق است. آیا همین حقیقت که خدا بر همه موجودات عالم پیدا و گواه است کفایت (از برهان) نمیکند؟» لذا آیات خدا در تاریخ نشان داده میشود.
هدایت شده از بصیرت علوی....
آقای جلیلی نماینده مقام معظم رهبری و دولت سایه در کنار دولت آقای رییسی مشاوره و کمک میدادن ‼️
💠 به سعید جلیلی رای میدهیم بخاطر تجربه و ولایی بودنشون ...🇮🇷
هدایت شده از A,.s
💢 ۹ شباهت شهید رئیسی و سعید جلیلی
1️⃣ پاکدستی: یکی از شباهتهای برجسته شهید رئیسی و دکتر جلیلی این است که هیچکدام حتی یک لکه خاکستری در زندگی سیاسی خود ندارند.
🔻 نه فرزندی در خارج از کشور دارند، نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد، و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
2️⃣ سادهزیستی: جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
🔻 جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
3️⃣ تلاش و خستگیناپذیری: جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
🔻 او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
4️⃣ مبارزه با فساد: همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
5️⃣ منش انقلابی: رهبری گفتند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
6️⃣ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
🔻 او علیرغم دادههای متعددی که طی 17 سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
7️⃣ اخلاص و کتمان: این روزها به تعدد فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
🔻یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
🔹 اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
8️⃣ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
🔻 و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
9️⃣ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
🔻 یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال 96 بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از 27 استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار داد.
✍️ محمدحسین ابوطالبی
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویری
♨️برخوردِ #جلیلی با فسادِ سه هزار میلیاردی👆
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از یازهرا سلام الله
ملاحظه بفرمایید 👆
این توئیت جدید آقای لاریجانی است.
آقای لاریجانی که به احتمال قوی، مورد اجماع اصلاحطلبان و اعتدالیون قرار خواهد گرفت.
سادهترین برداشت از این توئیت، توهین به شهید جمهور و حادثه سقوط هلیکوپتر است.
علی لاریجانی از همین ابتدا اخلاق را باخت. و خدا به داد ملت برسد که وقتی در توئیتهایشان قبل از تأیید شورای محترم نگهبان و شرکت قطعی در انتخابات چنین توئیت میزنند، قرار است در مناظرات چه کنند و چگونه با اعصاب و روان و احساسات پاک مردم بازی کنند؟!
#باخت_مسلّم_اخلاق
#متأسفیم
هدایت شده از سیدمحسن خادمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای لاریجانی!
وقتی خون شهید
مخالف جمهوری اسلامی را منقلب می کند،
نمی توانی با گفتمان طعنه به او به قدرت برسی و اگر رسیدی، سقوط خواهی کرد...
#ارتفاع_بگیریم
@seyedmohsenkhademi
هدایت شده از جهاد تبیین
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
تفاوت هزینههای سفر آقای جلیلی و لاریجانی به ایتالیا😮
تفاوت دو دیدگاه رو مستند ببینید
🇮🇷 @jahadetabeein
هدایت شده از ایران انقلابی
🔹بسم الله الر حمن الرحیم 🔹
عزیزانی که دنبال دولت انقلابی هستید، در انتشار حداکثری این متن و صوت دلایل اصلحیت آقای جلیلی که امتداد شهیدرئیسی می باشد، کوتاهی نکنید.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚
نظر شخصیتها و رسانههای ضد انقلاب و صهیونیستی دربارۀ دکتر سعید جلیلی و ترس و اضطراب از ریاست جمهوری ایشان.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚
گاردین: به نظر می رسد جلیلی از مورد اعتمادترین و نزدیکترین دوستان آیت اللّٰه علی خامنهای باشد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت: جلیلی از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصولگرای نزدیک به رهبری است.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
جروزالم پست روزنامه صهیونیستی: اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران است. احتمال ریاست جمهوری جلیلی نیز دلهره آور است!
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
ان بی سی نیوز: سعید جلیلی، محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنهای، کسی است که با رَویهٔ خود تا کنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجهٔ مطلوب دنبال شوند.✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡
بی بی سی فارسی: سعید جلیلی ویژگیهایی دارد که میتواند وی را به «ستاره نوظهور» این دور از رقابتها تبدیل کند. او از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی، چه در سخن و چه در عمل، تابع خط و نگاه رهبری است و این را به ویژه در پرونده هستهای اثبات کرده است. بنابراین آقای جلیلی میتواند همان مجری مورد نظر جناح حاکم باشد تا کارهایی که قرار است در حوزه هستهای و نحوهٔ تعامل یا تقابل با دنیای بیرون اتفاق بیفتد، به اسم و امضای آیت اللّٰه خامنهای و مجری متواضع او تمام شود.✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡
الجزیرة، دلایل اقبال بیشتر اصولگرایان همفکر با آیت اللّٰه خامنهای به سمت سعید جلیلی را اینگونه برمیشمارد:
نزدیکی افکار جلیلی به آیت اللّٰه خامنهای، مقبولیت او در محافل دانشگاهی و بین جوانان و داشتن اطلاعات کافی دربارۀ جزئیات مشکلات پیش روی سیاست خارجی ایران.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
صدای آمریکا: با آمدن جلیلی منتقدان حکومت ایران بیم دارند که وی پیروز نهایی انتخابات ۱۴۰۳ باشد.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
گاردین: جلیلی کسی است که تز دکترایش در خصوص “سیاست خارجی پیامبر اسلام” بوده است! و در تعامل با غرب با رویکرد مقاومتی، نمایندگان غربی را شگفت زده کرد. وی در مصاحبه تلویزیونی خود گفت که به دنبال تغییر سازوکار میباشد و در خصوص سیاست خارجه نیز میخواهد تا از تهدیدها، فرصت به وجود آورد.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
هفته نامه ویک: اگر جلیلی به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شود انتخابات برای آمریکا فاجعهبار خواهد بود و این آروزها بر باد خواهد رفت.
جلیلی به عنوان یک رزمندهٔ قسمخورده زمانی گفته بود که هدف ایران «ریشهکن کردن سرمایهسالاری، صهیونیسم و کمونیسم و ترویج گفتمان اسلام ناب در جهان» است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور: جلیلی مردی همیشه انقلابی بوده است و به شدّت به رهبر ایران آیت اللّٰه خامنهای وفادار است. او قهرمان مقاومت در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
سوزان مالونی یکی از نویسندگان مطرح اندیشکده بروکینگز: دلیل شانس بالای " جلیلی" در انتخابات این است که او شاخصههای ریاست جمهوری را که آیت اللّٰه خامنهای مد نظر دارد، به طور کامل داراست. جلیلی زبان نرمتری نسبت به احمدی نژاد دارد، کارهایش را با نظم و دقّت بیشتری انجام میدهد و قابل اطمینانتر است. تفاوت مهم دیگر او با "احمدی نژاد" نوآوریها و توانایی فوق العاده رسانهای اوست.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
بی بی سی فارسی: سیاستمداری که راه رفتن او به سبب پای مصنوعیاش صدمات جنگ ایران و عراق
را تداعی میکند و شیوهٔ رفتار سادهاش بیش از هرچیز یادآور رفتار سیاستمداران صدر انقلاب بهمن ۱۳۵۷ است.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
علیرضا نوری زاده: مسند نشینی سعید جلیلی فاجعهای است که نه فقط آثارش نصیب ما، که نصیب نسلهای آینده خواهد شد... آیا باید دست روی دست گذاشت و نظاره کرد تا سعید خان بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند؟ آیا از دست ما کاری برمیآید...؟
به گمان من، مهم این نیست که چه کسی تدارکاتچی بعدی خواهد بود و سعید جلیلی را شکست خواهد داد، مهم این است که سعید جلیلی انتخاب نشود.
((انتشار در فضای مجازی ))
هدایت شده از Taghriri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چالش دانشجو.. آقای رئیسی چرا از آقای جلیلی استفاده نمی کنید... وپاسخ شهید رئیسی..
هدایت شده از عشقم همسرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سعید جلیلی آمد - جلیلی کار اجرایی کرده که بهترین جایگزین شهید رئیسی باشه؟ - مسلمان تی وی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فقط یادمون باشه اگه پیرامون یکی از کاندیداهای جریان انقلابی اجماع نکنیم، یکی مثل ایشون میاد هم رئیس جمهورمون میشه هم برامون جوک تعریف میکنه...
👈 حالا خود دانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داداشمون برا سفر استانی👳🏼♂
لحاف و تشک مخصوص داشت🤦🏻♂
اه اه نداره؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام مقام معظم رهبری به چندین زبان.
لطفا هرشخصی براش ممکن هست از طریق دوستان یا راه های دیگر در خارج از کشور نشر حداکثری بدهد👆👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ زندگی اشرافی همتی و روحانی
حجه الاسلام راجی کوبنده ❌✌️🏻
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
مداحی_آنلاین_گِله_از_نیامدن_امام_زمان_استاد_هاشمی_نژاد.mp3
2.17M
♨️گِله از نیامدن #امام_زمان
(عجل الله تعالی)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #هاشمی_نژاد
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
به جمع دلدادگان انقلاب بپیوندید👇
🆔@deldadegi
🆔@deldadegi