🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ أَخِي نَبِيِّكَ وَ وَلِيِّهِ وَ صَفِيِّهِ [وَ وَصِيِّهِ] وَ وَزِيرِهِ وَ مُسْتَوْدَعِ عِلْمِهِ وَ مَوْضِعِ سِرِّهِ وَ بَابِ حِكْمَتِهِ وَ النَّاطِقِ بِحُجَّتِهِ وَ الدَّاعِي إِلَى شَرِيعَتِهِ وَ خَلِيفَتِهِ فِي أُمَّتِهِ وَ مُفَرِّجِ الْكُرَبِ [الْكَرْبِ] عَنْ وَجْهِهِ قَاصِمِ الْكَفَرَةِ وَ مُرْغِمِ الْفَجَرَةِ الَّذِي جَعَلْتَهُ مِنْ نَبِيِّكَ بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصْرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ وَ الْعَنْ مَنْ نَصَبَ لَهُ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ وَ صَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْصِيَاءِ أَنْبِيَائِكَ يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ .
🌷 سیزدهم رجب المرجب ولادت با سعادت امیرالمومنین و امام المتقین حضرت علی (علیه السلام) مبارک باد.
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قال رسول الله صلى الله عليه وآله:«فتعرضوا يا عباد الله لدعاء علي لكم، و لا تتعرضوا لدعاء علي عليه السلام عليكم، فان من دعا عليه أهلكه الله، و لو كانت حسناته عدد ما خلق الله كما أن من دعا له أسعده [الله] و لو كانت سيئاته عدد ما خلق الله»./📚 تفسیر المنسوب إلی الإمام العسکری علیه السلام ص ۱۸۰/ بحارالانوار ج۱۷ ص۳۱۹
✍ حضرت خاتم الأنبیا صلوات الله علیه و آله فرمودند: ای بندگان خدا! خودتان را در معرض دعای خیر علی[ علیه السلام] قرار داده و از قرار گرفتن در معرض نفرین و دعای علی بر علیه ( و ضد) شما دوری کنید! همانا هر کسی را که علی بر عَلیه او دعا کند، خداوند او را هلاک کند اگر چه که میزان حسناتش بقدر هر آنچه که خداوند آفریده باشد! همچنانکه هر کسی را که علی بر لَه( و صلاح) او دعا کند، خداوند او را سعادتمند و عاقبت بخیر میکند اگر چه که گناهانش به تعداد هر آنچه که خداوند خلق کرده باشد!
یا أبانا استغفر لنا (و لوالدینا) ذنوبنا إنّا کُنّا خاطئین 🤲😭
@Darol_salam
✨💫سلام و عرض ارادت و تبریک مجدد میلاد حضرت جوامع العلم، أب الأئمّة و الأُمّة، مولانا امیرالمومنین حیدر صلوات الله علیه و علی ابائه و اولاده💐💐
🌾🌾🌾🌾🌾
#یادداشتـــجدید إن شاء الله فردا تقدیم دوستان خوبم خواهد شد.
@Daro_salam
#یادداشتـــ۲۹
۲۶ دی ماه ۱۴۰۳
«وَ کانَ أمِیرُالْمُؤمِنِینَ یَقُولُ» های شادی آفرین چه غریبانهاند در جامعه مسلمین حتی بر منابر مبلغّین!
✍️ زبان، قلم، و فهم قاصر است از گفتن و نوشتن و درک فضائل مولی الموحّدین امیر المومنین، که تجلّی حضرت علیِ اعلیٰ است و الّلهُ اکبرُ مِن أنْ یوصَف! و لو که آن چه درخت در زمين است قلم باشد و دريا را هفت درياى ديگر به يارى آيد، سخنان خدا پايان نپذيرد.../لقمان ۲۷).
حجّت راستین خَلق، حضرت صادق الوعد، امام صادق علیه السلام یکی از شیوههایی که برای معرفی جدّ بزرگوارشان امیرالمومنین بکار گرفتهاند، معرفی ایشان به مهمترین دغدغهها و مهمترین #توصیههایــهمیشگیــحضرت به مردم جامعه بوده. حضرت خیلی اصرار بر این داشتند که جدّ بزرگوارشان را اینگونه معرفی و توصیف کنند! باشد که این سیره آویزۀ گوش علماء از یتیمان آل محمد نیز قرار گیرد🤲
یکی از آن دهها توصیههای همیشگی امیر المومنین علیه السلام به فرموده امام صادق علیه السلام این است: و کان أمیر المؤمنین صلوات الله علیه یقول: ألا لا یستلقین أحدکم فی الحمام فإنها یذیب شحم الکلیتین... حضرت همیشه به مردم توصیه میکردند که ای مردم! مراقب شحم کُلْیه هایتان باشید که ذوب نشود. العجب کل العجب! کم خِرَدان گویند که ساحت حجت الله و حاکم جامعه اسلامی را چه به این سخنِ (به ظاهر پیش پا افتاده) و ورود به عرصه تخصصی پزشکی!! آیا اولویتهای دیگری نبوده که حضرت روی این مسأله به صورت همیشگی میایستادند؟! / قطعا مسائل مهم دیگری هم بوده و حضرت هم متعرّض آن شدهاند. از جمله آنها، پرداختن به مسأله بسیار مهم #چگونگیــادارهــبازار هست که درجای خودش از آن بحث خواهیم کرد..
❓اما براستی مگر #شحمــکلیه چقدر اهمیت دارد که حضرت همیشه به مراقبت از آن سفارش میکردند؟! شاید یکی از ضرورت های طرح این مسأله، آمار فجیع بیماریهای کلیوی در جامعه باشد که از هر ده نفر، یک الی دو نفر را درگیر خود کرده و چهل هزار نفر را در صف پیوند کلیه و دیالیز شدن، چشم انتظار گذاشته است!!...
👌اما یکی از دهها اهمیت مسأله کلیه، مسأله شادی و ارتباط آن با کلیه هاست! ولی نعمتمان حضرت رضا علیه السلام فرمود: #اصلــفرح و شادی که خداوند با آن قلب را( به عنوان پادشاه بدن) ثواب و پاداش میدهد، در کلیهها و روده انسان است و #اصلــغم و اندوه هم که خداوند با آن قلب را عقوبت میکند در طحال انسان. و از آنها دو رگ کشیده شده تا به صورت، و شادی و ناراحتی انسان در چهرهاش نمایان میشود/ بحارالانوار ج۵۹ ص۳۰۶)...
👌از جمله کارکردهای کلیه، تصفیه و #پاکسازیــخون از اخلاط ناسالمی همچون سوداست، اما ذوب شدن شحم کلیهها باعث سردی کلیهها میشود و این کارکرد کلیه دچار اختلال شده و باعث رسوب سودا در کلیه و روده و تاثیر آن بر قلب و به تبعش انتقال آن اخلاط ناسالم به آن دو رگ مربوط به چهره میشود( که هم باعث اندوهگین شدن چهره شده و هم کدر و بد رنگ شدن آن میشود... لذا اگر مردم مراقب شحم کلیههایشان( به عنوان یکی از اجزای اصلی و مهم کلیه) نباشند، پدیده شادی در جامعه با چالش مواجه شده و سطح نزاع و اختلافات و هزینههای قضایی جامعه افزایش پیدا میکند و دیگر مشکل با برگزاری انواع کنسرتها و استندآپ کمدینها و برخی مسابقات تلویزیونی و... به صورت ریشهای حل نخواهد شد...
👌یکی دیگر از اهمیت های حفظ سلامت کلیهها،ارتباط آن با ضعف و قوت تمام بدن است. حضرت فرمودند که #ضعفوقوتــهمۀــبدن به ضعف و قوت شحم کلیهها مربوط میشود! که یکی از دلائل آن اجمالا عبارت است از اینکه؛ شحم کلیه باعث گرم شدن کلیه شده و گرمای کلیه، باعث انعطاف در عملکرد آن میشود و حضرت به اهمیت این مسأله و تاثیرش در روابط جنسی زن و شوهرها (و پیشگیری از مشکلات جنسی که حدود ۶۰ درصد اختلافات زن و شوهرها بخاطر آن است!)، ذیل #اسمــلوبیاییـــشکلــکلیه اشاره کردهاند...
لذا مردم عزیز! لطفا مراقب شحم کلیههایتان باشید. چگونه؟!👇👇
جهت اطلاعات بیشتر از ابعاد مختلف اهمیت عضو کلیه و عوامل بیماری و تدابیر سلامت کلیه،🎙️پیشنهاد استماع صوت ساده و روانِ و قابل فهم«نشست تخصصی طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری»
@Darol_salam
بسم الله الرحمن الرحیم
📚شروع مباحثه «مقرّرات فقهی ساختمان؛ در مقایسه با مقررات ملی ساختمان» از مجموعه نظریات الگوی پیشرفت اسلامی، حضوری برای برادران در مشهد مقدس در جوار نورانی حضرت رضا علیه السلام.(بفضل الهی)
🗞پیش مطالعه کتاب؛«مقررات فقهی ساختمان»
👈 جهت هماهنگی و حضور:
۰۹۳۵۷۹۷۶۶۲۷
۰۹۱۵۶۹۲۰۲۸۷
#مقرراتـفقهیـساختمان
#جمعهـانتظار
@Darol_salam
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ مرحله تدوین نهایی طبیب مشاور گوارش و هضم آغاز شد!
👌احتراماً به اطلاع علاقه مندان به گفتگوهای فقهی مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی می رساند: بررسی اسم ها، فعل ها و حروف مرتبط با گوارش و هضم را آغاز نموده ایم و به زودی فهرست اولیه طبیب مشاور گوارش و هضم را در اختیار پژوهشگران قرار خواهیم داد. (به فضل الهی)
👌 به دلیل افزایش بیماری های مرتبط با معده و روده و مری، وزارت بهداشت و درمان و پزشکی امروز را از حیث علمی، فقیر اعلام می کنیم.
#طبیب_مشاور_گوارش_و_هضم
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مولانا علی۱۱۰
📜فهرست احادیث منتشر شده!
۱- فواید لاادری
https://eitaa.com/shahnajaf110/84
۲-منشاء سخنان اهل بیت :
https://eitaa.com/shahnajaf110/79
۳- اولین قياس کننده
https://eitaa.com/shahnajaf110/77
۴-حلال و حرام تغیر نمی کنند
https://eitaa.com/shahnajaf110/76
۵قياس غلط ابلیس
https://eitaa.com/shahnajaf110/75
۶نوشتن کتب حدیث در شرایط تقیه شدید
https://eitaa.com/shahnajaf110/67
۷مردم بعد پيامبر به چه کسانی رجوع کردند
https://eitaa.com/shahnajaf110/63
۸علامت ضعف عقل
https://eitaa.com/shahnajaf110/57
۹اثر طمع در دلهای نادانان
https://eitaa.com/shahnajaf110/56
۱۰روش سخن کفتن پیامبران
https://eitaa.com/shahnajaf110/53
۱۱معنی خدا یکتاست چیست
https://eitaa.com/shahnajaf110/51
۱۲دقیق تر از بینایی چشم ها
https://eitaa.com/shahnajaf110/50
۱۳خدا چیست
https://eitaa.com/shahnajaf110/49
۱۴خدا شبیه هیچ چیز نیست
https://eitaa.com/shahnajaf110/48
۱۵ مناطق درون کرسی (عظمت خداوند۱)
https://eitaa.com/shahnajaf110/43
https://eitaa.com/shahnajaf110/45
۱۶ذکر کردن سند حدیث
https://eitaa.com/shahnajaf110/40
۱۷دایره علم قرآن
https://eitaa.com/shahnajaf110/39
۱۸روش اعتماد به حدیث
https://eitaa.com/shahnajaf110/38
۱۹کمترین حد خداشناسی
https://eitaa.com/shahnajaf110/37
۲۰چرا معجزات پیامبران متفاوت بوده است
https://eitaa.com/shahnajaf110/36
۲۱گفتگو با عالم
https://eitaa.com/shahnajaf110/29
۲۲مرگ مومن
https://eitaa.com/shahnajaf110/26
۲۳کسانی که فهم دين ندارند
https://eitaa.com/shahnajaf110/23
۲۴طلب علم چه فایدهای دارد
https://eitaa.com/shahnajaf110/22
۲۵نهایت کمال انسان
https://eitaa.com/shahnajaf110/21
۲۶طلب دانش
https://eitaa.com/shahnajaf110/20
۲۷عمق حكمت
https://eitaa.com/shahnajaf110/19
۲۸دوران افزایش عقل مردم
https://eitaa.com/shahnajaf110/18
۲۹علامت آدم عاقل
https://eitaa.com/shahnajaf110/17
۳۰عقل چیست
https://eitaa.com/shahnajaf110/16
۳۱عقل و جهل
https://eitaa.com/shahnajaf110/15
۳۲آدم و انتخاب عقل
https://eitaa.com/shahnajaf110/14
۳۳آفرینش عقل
https://eitaa.com/shahnajaf110/13
۳۴اسلام بر چند پايه استوار است
https://eitaa.com/shahnajaf110/12
۳۵ثواب نماز در مسجد کوفه
https://eitaa.com/shahnajaf110/11
۳۶چرا انسان ها شکل های مختلف دارند
https://eitaa.com/shahnajaf110/10
۳۷کدام سبزی را بخوریم
https://eitaa.com/shahnajaf110/9
۳۸گوشت کدام پرنده بهتر است
https://eitaa.com/shahnajaf110/4
#از_امام_بپرس
#حق_همیشه_با_علیست
#امام_همه_چیز_را_میداند
https://eitaa.com/shahnajaf110
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
⚡️مقررات فقهی ساختمان
#جلسهـــاول
✍ علت ورود ما به مساله ساختمان این است که ما درحوزه مسکن دچار چالش های فراوان از جمله خرید خانه هستیم.
ما ریشه این چالش ها را درک ناقص بشر از مساله ساختمان میدانیم.
مثلا در دانش فعلی ساختمان، توجهی به ارتباط ساختمان و افزایش جمعیت وجود ندارد. از یک طرف دعوت به افزایش جمعیت می کنیم و از طرف دیگر خانه های کوچک مقیاس را ترویج میدهیم!
علت این درک ناقص، #بخشیـــنگری انسانِ مدرن به موضوعات است. و به تبع این درک ناقص، چالشهای فراوان به زندگی وی وارد شده است.
معتقدیم مقررات فعلی حوزه مسکن که ناشی از دانش سطحی و ناقص بشر میباشد، باید ارتقا پیدا کند.
بنابراین در سوال اول بحث به این موضوع می پردازیم که؛
❓مگر ساختمان های فعلی( که مبتنی بر #مقرراتـــملّیـــساختمان و نظام مهندسی کشور است) چه معایبی دارد که ما را ملزم به طرح #مقرراتـــفقهیـــساختمان کرده است؟!
📌در جلسات آینده تفصیلا به سوالات سهگانه زیر در حوزه ساختمان خواهیم پرداخت:
۱. معایب شهرهای موجود و مجتمعهای آپارتمانی چیست؟
در واقع می خواهیم به این مساله بپردازیم که آیا تفاوتی بین ساخت خانه در قالب #آپارتمان یا به صورت #خانهـــحیاطـــدار وجود دارد؟
۲. در ساخت دار واسعه(خانه های حیاطدار) به چه موضوعاتی توجه کنیم؟
اگر قبول کردیم که خانه حیاط دار بهتر از آپارتمان است، در ساخت آن به چه نکاتی باید توجه کنیم؟ یعنی باید دقت کنیم که صرف حیاط دار بودن کافی نیست برای اینکه یک خانه، کارکرد اصلی خود را ایفا کند.
در این قسمت به ۹ موضوع مرتبط با ساخت خانه بحث خواهیم کرد.
۳. آیا امکان ساخت دار واسعه وجود دارد؟
بعضی از کارشناسان دائما می گویند با اقلیم ایران (مثلا در بحث تامین آب) امکان ساخت دار واسعه وجود ندارد. که در این قسمت، درصدد پاسخ به این سوالات خواهیم بود.
🗞جهت مطالعه کتاب:«مقررات فقهی ساختمان»
#مباحثات
مشهد مقدس | جمعه انتظار
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
بسم الله الرحمن الرحیم
📚مباحثه کتاب «مقررات فقهی ساختمان» در مقایسه با مقررات ملّی ساختمان.
#جلسهـدوم
⏰ جمعه ۵ بهمن/ ساعت ۹ صبح
🕌 حرم مطهر امام رضا علیه السلام
حضور برای برادران علاقهمند به مباحث آزاد است.
🗞️جهت مطالعه کتاب:
https://eitaa.com/olgou4/6183
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
⚡️مقررات فقهی ساختمان
#جلسهـــدوم
❓️ضررها و معایب مجتمعهای آپارتمانی چیست؟
🔺️محدود کردن محیط بازی کودکان:
کودک برای رشد شخصیتش باید بازی کند و محدود بودن فضای کوچک آپارتمان اجازه فعالیت آزادانه به کودک را نمیدهد.
🔺️منتقل شدن تفریح به بیرون از خانه:
وقتی خانه فاقد حیاط باشد، لاجرم باید به پارک ها و فضاهای تفریحی بیرون از خانه رفت. و این ها دارای سه عیب بزرگ؛ در دسترس نبودن همیشگی، گران بودن(چه برای شهرداری و چه مردم)، و محدود بودن میباشد.
🔺️افزایش تولید زباله
وقتی خانه حیاط دار باشد، می توان زباله های تر مانند پوست میوه و سبزیجات را به حیوانات خانگی داد. یا به عنوان کود طبیعی در خاک باغچه استفاده کرد. بخش زیادی از زباله مربوط به زباله تر میباشد و نبود حیاط، منجر به افزایش هزینه در قسمت مدیریت پسماند میشود و طرحهایی همچون #افسانههایـــبازیافت! نیز به گرد پای سرعت تولید زباله نخواهد رسید...
🔺️گران اداره کردن زندگی
در آپارتمان اغلب مواد مصرفی را باید از بیرون از منزل تهیه کرد؛ چون فضای #تولید بسیار محدودی دارد. مضافاً اینکه همین تولید بسیار محدود نیز برای همگان فراهم نیست...
🔺️کاهش حریم خصوصی
اگر خانه را در قالب آپارتمان بسازیم؛ حریم خصوصی محدود می شود و #روابطـــانسانی به چالش کشیده می شود. حریم خصوصی زیر ساخت احکام مهمی مانند حیا و رعایت حق الناس و... است./ آشنایی میگفت که مجتمعهای آپارتمانی فلان جا... طوری ساخته شده که حرفهای خصوصی زن و شوهر همسایه کناری به گوشمان میرسید!... «اینجا»
🔺️کاهش مهمانی گرفتن و صله رحم گسترده
به دلیل محدودیت مکان، دید و بازدیدها و مهمانی گرفتن به پارک ها و رستوران منتقل شده و میل به دعوتها و سفرهداری کردن و کیفیت #روابطـــانسانیوـــمحیطـــرفق (علاوه بر گرانی هزینههای زندگی) نیز به تدریج کاهش پیدا کرده است...
🔺️افزایش ترافیک و آلودگی هوا
مجبوریم برای تامین نیازهایمان مثلا تفریح به بیرون از منزل برویم و اینکار، حمل و نقل و در نتیجه #ترافیک و آلودگی هوا را افزایش میدهد.
🔺️نزاع بیشتر بین همسایگان
وقتی فضای اشتراکی مانند حیاط، پارکینگ، راه پله، درب اصلی ساختمان و ... افزایش یابد، به دلیل وجود سلایق مختلف در اداره زندگی، #احتمالـــنزاع بالا می رود./ یا برخورد حداکثری فرزندمان با فرزندان همسایگان(ی که بخاطر وجود مشکلات اخلاقی و الگوهای تربیتی غلط، علاقهای به برقراری ارتباط خود و فرزندانمان با آنها را نداریم) در چنین محیطی، #امنیتـــاخلاقی و تربیتی آنها را تهدید میکند.
🔺️کاهش سلامتی
مواردی مانند ارتباط کمتر با هوای آزاد و نور خورشید، مصرف #غذاهایـــصنعتی به دلیل عدم توانایی تولید مواد تازه، حتی رفت و امد از پلهها (در منازلی که آسانسور نیست) موجب کاهش سلامتی میشود.
🔺️کاهش امنیت
به دلیل گمنامی و عدم شناخت حداکثری همسایگان، امنیت کاهش می یابد و احتمال خطر آسیبهایی همچون کودک آزاری افزایش پیدا میکند.
❌️بنا به دلایل فوق ساخت خانه در قالب آپارتمان نمی تواند مفید باشد و ضربه جدی به جامعه ما وارد میکند.
🗞 جهت مطالعه کتاب:«مقررات فقهی ساختمان»
#مباحثات
مشهد مقدس|جمعه انتظار
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
🎙توضیحات جدید حجتالاسلام علی کشوری درباره درسنامه های الگوی پیشرفت اسلامی / پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۸ شب
https://virasty.com/Islam1357/1738231225600559528
#درسنامه_های_تحول_آفرین
#مبعث
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4