14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥افشاگری صادق کوشکی از توهین به بنیانگذار انقلاب اسلامی در دولت تدبیر و امید
🔹در تاریخ بنویسید که در دولت روحانی، ارجاعیاتِ به صحیفه امام خمینی(ره) چرت و پرت خوانده میشد!
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
⁉️ انتشار این گزارش ظلم بود؛ ظلم به دو دسته از افراد!!!
🔹«فساد ۹۳ هزار میلیاردی در فولاد مبارکه»؛ افکار عمومی از این عبارت چه میفهمد؟
🔸شهروندی را در مترو فرض کنید که خسته از کار روزانه در حال برگشت به خانه است و این تیتر را میبیند. فکر میکنید چه تازیانهای بر پیکر افکار و احساساتش میخورد؟! احتمالا گمانش این است که او صبح تا شب میدود برای چندرغاز و در جای دیگری سفره چنین بخور بخوری پهن شده است؛ احتمالا خسته و ناامید در خانهاش را باز میکند و حالا طفلک خانوادهای که با این پدر درهمشکسته روبرو میشوند. چقدر بد میشود که اینترنشنال هم در خانه روشن باشد، درست مثل بنزین روی آتش!
🔹اما در ماجرای فولاد سه نکته وجود دارد.
1⃣ بنا بر متن گزارش منتشرشده، بیش از ۵۷ هزار میلیاردش بابت تفاوت مابین قیمت فروش فولاد با بازار بوده و دلیل این اتفاق، قیمتگذاری دستوری در بورس کالا بوده است. اینکه عرضههای دستوری خوب است یا بد را باید اهل اقتصاد بگویند؛ آنچه روشن است این است که این عرضه دستوری یک اقدام قانونی در دولت قبل برای تنظیم و کنترل بازار و بورس بوده؛ اما افکار عمومی چه برداشتی از این عدد دارد؟!
🔹عدد دیگر اینکه بیش از بیست و خردهای هزار همت از این گزارش، چون در قالب ترک تشریفات بوده جزو تخلف گزارش شده است. آیا این فرایند ترک تشریفات درست بوده؟ گزارش تخلف را درست تشخیص داده است؟ پاسخ این پرسشها در مرحلهی بعدی قرار دارد که مرحله بررسی و دفاع است. در همین دو فقره از آن عدد ۹۲ هزار میلیاردی، معلوم شد که بیش از ۷۵ هزار میلیاردش یا تخلف ناشی از ناکارآمدی بوده یا اصلا در دفاع مشخص خواهد شد که تخلفی صورت نگرفته است.
📌احتمالا در بقیه بررسی اعداد هم باز اعداد بیشتری خودش را در این قالب نشان خواهد دهد. اما اینترنشنال و بی بی سی چه میکنند؟ اعداد را مثل تازیانه بر آن مرد خستهای که به صندلی قطار مترو تکیه کرده میکوبند؛ روان و افکارش را تکهتکه میکنند و از او چیزی باقی نمیگذارند!
2⃣ اینکه انتشار این گزارشها به این نحو، ظلم آشکار به افراد فارغ از هر جناحبندی است و ظلم #برکت نمیکند. گزارش ادعایی باید مورد بررسی قرار گیرد؛ موارد اتهامی و افراد مورد اتهام باید حرفشان شنیده بشود و بعد آنانی که مجرم و متخلف هستند باید در حد جرمشان تنبیه شوند تا عدالت برقرار شود.
🔹انتشار این گزارش ظلم بود؛ ظلم به دو دسته از افراد، اول افرادی که بدون دفاع یا بررسی نهایی اسمشان در لیست بود و دوم هم افکار عمومی که مورد هجمه این اطلاعات ترسناک قرار گرفت.
🔹به همین جهت هم از حیث دفاع از حقوق عامه باید منتشرکننده آن بازخواست شود. متنی که هنوز فرایند تایید ش طی نشده، در صحن علنی قرائت نشده چگونه انتشار عمومی مییابد؟! چه کسی پاسخگوی این تازیانهها است؟!
3⃣ درباره ماجرای فولاد این است که روایت غلط، مسیر اصلاح را نابود میکند؛ برخی موضوعاتی که در ماجرای فولاد گفته میشود از جنس ناکارآمدی است.
🔻به قول یک اقتصادخوانده، در ماجرای این گزارش، موضوع فساد نیست بلکه این گزارش نشاندهنده اتلاف انرژی ارزان ایران به دلیل سیاستگذاری غلط و ناکارآمدی است؛ اولی یک راهحل دارد، دومی مسیر دیگری پیش رویش است.
🔹کاش آن مرد نشسته روی صندلی مترو این متن را میخواند که امیدش ناامید نشود که میفهمید داستان فولاد ماجرایی نیست که اینترنشنالها میگویند و اتفاقا این بررسیها و تفحصها نشاندهنده اینست که نظام به دنبال کارآمدسازی خود است.
🔹اما در میان این هجوم محتوا، چقدر این آرزو امروز غریب است. افکار عمومی در ایران مظلوم، بیدفاع و زیرضربه است. کاش میشد برایش کاری کرد.
#کمیل_خجسته
@memelat
💢 خوش غیرت؛ از اون وری!
🔻دقت کردید؟!
هر وقت اروپا و آمریکا در جریان مذاکرات، پیشنهادی را روی میز می گذارند، بلافاصله برخی سیاسیون و رسانه ها، فضا سازی سنگینی انجام می دهند و به دولت فشار می آورند که زودتر بپذیرید! آنها در این مرحله، نظام و نیروهای انقلابی را متهم به کارشکنی برای به نتیجه نرسیدن توافق می کنند.
🔹اما هر بار که ایران، پیشنهاد های خود را روی میز مذاکرات می گذارد و توپ را به زمین غرب بر می گرداند، همین رسانه های غربگرا، نازک تر از گل به آمریکا و اروپا نمی گویند و هرگز بر زبان و قلم شان جاری نمی شود که کارشکنی، از جانب آمریکا یا تروئیکای اروپایی است.
📌خوش غیرت ها (!) این همه به جبهه خودی بد گفتند؛ یک بار هم برای حفظ ظاهر و رد گم کنی، لااقل از طرف غربی گله می کردند تا کسی متوجه نشود ریگ به کفش شان است.
🔹شده حکایت آن آدم مریضی که خود را به غشی بودن زده بود، اما هر وقت در مجلس تعزیه غش می کرد، خود را سمت زنانه می انداخت!
صد البته که چاقو، دسته خود را نمی بُرد. سرویس های جاسوسی غرب،این رسانه ها و سیاست بازان را فربه نمی کنند که گریبان خودشان را بگیرند.
#محمد_ایمانی
@memelat
📌پیشنهاد عجیب به رئیسی برای حذف ارز ۴۲۰۰
🔹همه روسای جمهور در کشورهای مختلف معمولاً تصمیم های سخت را به دور دوم ریاست جمهوری موکول می کنند.
🔹اما ظاهراً آقای رئیسی نمی خواهد با ریاکاری و دروغ گفتن بر مردم حکومت کند،یکی از مصادیق اقدامات صادقانه آقای رئیس جمهور در مورد مردمی کردن یارانهها است، در این مورد وزیر اقتصاد می گوید: برخی به رییسجمهور پیشنهاد دادند رایتان را بگیرید و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را به دوره بعد موکول کنید.
🔹اما دولت با وجود تلخی های اولیه پذیرفت که برای منافع کشور و مردم این اقدام را انجام دهد البته با نظارتی که بر بازار کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم انجام میدهد .
@memelat
جنگ شناختی و استعمار پلتفرمی
⭕️جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف میشود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بی اعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب می آید.
⭕️ جنگ شناختی تلاش می کند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش می شود در این جنگ از آن بهره ببریم.
⭕️برای درک جنگ شناختی، شروع با مفهوم شناخت مفید است، که احتمالاً به عنوان «فرایند ذهنی کسب و درک دانش، که متضمن مصرف، تفسیر و درک اطلاعات است» تعریف میشود (اتول، 2020). در نتیجه، یک درک ممکن این است که حوزه شناختی شامل «ادراک و استدلالی است که در آن مانور با بهرهبرداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزشها و فرهنگ افراد، گروهها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل میشود».
⭕️ بر اساس تفسیر حوزه شناختی ارائه شده در بالا، پل اوتول (2020) جنگ شناختی را به عنوان "مانورهایی در حوزه شناختی برای ایجاد یک ادراک از پیش تعیین شده در بین مخاطبان هدف به منظور کسب مزیت نسبت به طرف دیگر" تعریف می کند.
⭕️ با توجه به تعاریف بالا بستر این جنگ در حال حاضر در سطح کشور ما که دشمن می تواند بر روی ادراک و رفتار سرمایه اجتماعی کشور تاثیرگذاری حداکثری داشته باشد سرویسهای فضای مجازی عمدتا خارجی است که متاسفانه کاملا رهاشده و بدون هیچ گونه ضابطهای مجری این جنگ شدهاند.
⭕️ در شرایط کنونی اتفاق دیگری که در کشور ما رخ داده و بسیار آزاردهنده است تجربه عجیب #استعمار_پلتفرمی در سال ۲۰۲۲ است که تقریبا در هیچ کدام از کشور های پیشرفته آنرا در این سطح نمیبینیم.
⭕️ تجربه اتحادیه اروپا مخصوصا از سال ۲۰۱۲ و پس از افشاگریهای اسنودن که بخشی از مقابله این اتحادیه ضد جنگ شناختی-ترکیبی آمریکاییهاست اکنون در برابر ماست: راه اندازی شبکه اروپایی با هدف جلوگیری از سرقت دادههای اروپاییها توسط پلتفرمهای آمریکایی(جلوگیری از شنود NSA و جاسوسی GCHQ(مصاحبه مرکل))، تصویب قوانین GDPR، آنتی تراست و اخیرا DMA برای جلوگیری از این استعمار پلتفرمی و...
⭕️ نکته آخر اینجاست که پلتفرمهای پرمخاطب خارجی حاضر در کشور ما یعنی همان بستر جنگ شناختی در حال اجرای طرح صیانت خودشان در کشور بدون هیچ مانعی هستند و حال این سوال از مخالفان قانونمند شدن فضای مجازی در داخل مطرح است که در برابر این میزان خسارت به سرمایه اجتماعی کشور بخصوص کودکان و نوجوانان، ولنگاری، بی قانونی، سانسور ارزشهای مردم ایران در این پلتفرمها پیشنهادشان غیر از تخریب دلسوزان و برچسب زنی و حملات کور به آنان چیست؟
#سیدعلیرضا_ال_داود
@memelat
🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | موفقیتهای دولت
🍃🌹🍃
🔻«کیهان» مثل بسیاری از روزهای گذشته به شرح «موفقیتهای بزرگ دولت در سال اول بدون برجام و FATF» پرداخته و در تیتر یک امروز خود، گفتوگویی دارد با سخنگوی دولت در همین رابطه.
🔹 بهادریجهرمی به کیهان میگوید: «آمارها نشان میدهد از ابتدای شروعبهکار دولت سیزدهم تا اردیبهشـت ۱۴۰۱، نهتنها روند روبهرشد نرخ تورم کنترل شد، بلکه سیر نزولی هم پیدا کرد. در مواردی مانند تورم نقطهبهنقطه کاهش قابل توجه بیش از ۱۸ درصد طـی ایـن مدت ثبت شد.
🔸 فقط در خرداد ۱۴۰۱ شاهد افزایـش نرخ رشد تورم بودیـم کـه بخش عمده آن ناشی از اصلاح نظام پرداخت ارز ترجیحی و عادلانهسازی یارانهها بود ... نرخ تورم که در پایان دولت دوازدهم بر اسـاس آمار بانک مرکزی بـه رکورد ۶۰ درصـد نزدیـک شـده بود، طبـق آخرین آمار در خـرداد ۱۴۰۱ بهرغـم آثار گرانیهـای ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۴۲ درصد کاهش یافته است.
🔺رشـد سالانه نقدینگی و پایـه پولـی نیز که در پایـان دولـت قبل بالای ۴۰ درصد بـود، بـه ترتیب بـه زیر ۴۰ درصد و حدود ۳۰ درصد کاهش یافت کـه آثار آن بر کاهش تـورم بهتدریج خـود را نشان خواهد داد انشاءالله.
#روشنگری | #ثامن | #محرم
@memelat
🔺 همزمان با هفته دولت انجام می شود؛ بهره برداری از کارخانه فولاد قاینات
👤 عباس جرجانی اظهار کرد: همزمان با هفته دولت کارخانه فولاد شهرستان قاینات افتتاح میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه با راه اندازی این کارخانه برای 390 نفر شغل مستقیم ایجاد شده ، افزود: ظرفیت تولید این کارخانه سالانه 800 هزار تن است.
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
🔺 سفر معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت به قاین
🔹 رحیمی با ورود به قاین از مرکز خدمات جامع آرین شهر و ساختمان در حال احداث دانشکده پرستاری و مامایی قاین بازدید کرد.
عملیات ساختمانی دانشکده پرستاری و مامایی قاین در سال 1390 کلید خورد و تاکنون 38 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، برای تکمیل این طرح که در زمینی با زیربنا 3000 متر در حال اجراست حدود 40 میلیارد تومان اعتبار لازم است.
رحیمی در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت آرین شهر ضمن گفتوگو با پرسنل این مرکز و جویا شدن وضعیت استخدامی آنان و اعلام موافقت با ساخت بیمارستان محلی آرین شهر، جهت تسریع عملیات اجرایی این بیمارستان قول مساعد داد.
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
🔺 در آرین شهر و نیمبلوک قاینات بیمارستان محلی ساخته می شود .
👤 اسحاقی نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی از موافقت دکتر عین اللهی وزیر بهداشت با ساخت بیمارستان محلی در آرین شهر و نیمبلوک خبر داد .
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | موفقیتهای دولت
🍃🌹🍃
🔻«کیهان» مثل بسیاری از روزهای گذشته به شرح «موفقیتهای بزرگ دولت در سال اول بدون برجام و FATF» پرداخته و در تیتر یک امروز خود، گفتوگویی دارد با سخنگوی دولت در همین رابطه.
🔹 بهادریجهرمی به کیهان میگوید: «آمارها نشان میدهد از ابتدای شروعبهکار دولت سیزدهم تا اردیبهشـت ۱۴۰۱، نهتنها روند روبهرشد نرخ تورم کنترل شد، بلکه سیر نزولی هم پیدا کرد. در مواردی مانند تورم نقطهبهنقطه کاهش قابل توجه بیش از ۱۸ درصد طـی ایـن مدت ثبت شد.
🔸 فقط در خرداد ۱۴۰۱ شاهد افزایـش نرخ رشد تورم بودیـم کـه بخش عمده آن ناشی از اصلاح نظام پرداخت ارز ترجیحی و عادلانهسازی یارانهها بود ... نرخ تورم که در پایان دولت دوازدهم بر اسـاس آمار بانک مرکزی بـه رکورد ۶۰ درصـد نزدیـک شـده بود، طبـق آخرین آمار در خـرداد ۱۴۰۱ بهرغـم آثار گرانیهـای ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۴۲ درصد کاهش یافته است.
🔺رشـد سالانه نقدینگی و پایـه پولـی نیز که در پایـان دولـت قبل بالای ۴۰ درصد بـود، بـه ترتیب بـه زیر ۴۰ درصد و حدود ۳۰ درصد کاهش یافت کـه آثار آن بر کاهش تـورم بهتدریج خـود را نشان خواهد داد انشاءالله.
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat