معاونت سیاسی سپاه امیر المؤمنین (ع) استان ایلام برگزار می کند:
🔰نشست بصیرتی
🔷موضوع : نگاه غربگرایان داخلی در موضوع دفاع مقدس
🎙سخنران : دکتر سعیدی
🕰زمان :چهارشنبه ۷ مهر ماه
ساعت ۲۰ شب
در بستر اپلیکیشن روبیکا به آدرس :
🆔https://rubika.ir/hadianebasir1
🔷جهت شرکت در نشست اپلیکیشن روبیکا را نصب و وارد لینک زیر شوید .
https://rubika.ir/hadianebasir1
مدیریت کانالهای ثامن استان ایلام
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۶ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ بزرگنمایی اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد توان این رژیم برای اقدامات خرابکارانه و نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران و زمینه سازی برای توجیه تشدید تحریم های مجدد احتمالی، تهدید دوباره ایران به صدور قطعنامه در شورای حکام و ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت، ضرورت نمایی عقب نشینی ایران از خواسته ها با متهم کردن به بدعهدی، وقت کشی و عدم همکاری با آژانس و بازتاب بیانیه مشترک انگلیس، فرانسه و آلمان در مورد نقض توافق هسته ای در تاسیسات کرج و درخواست برای تعویض دوربین های آژانس
2⃣ ادعای افزایش نرخ تورم و گرانی مواد غذایی و مسکن در ایران و شتاب گیری آن به سمت بحران اقتصادی، بازتاب افزایش ۵۰ درصدی نرخ اجاره بها و رهن املاک در تهران، القاء مواجه شدن مردم ایران با سوء تغذیه و معرفی مسئولان نظام به عنوان مسبب اوضاع نابسامان اقتصادی و معیشتی
3⃣ بازتاب نظرسنجی ایسپا درباره کاهش مخاطبان رسانه ملی و شبکه های ماهواره ای
4⃣ بازتاب ادعاهای وزیر خارجه امارات درباره برنامه موشکی ایران
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🛑 #فیلم | تجمیع نیروها در منطقه صفر مرزی پلدشت...
🍃🌹🍃
👌 فقط به حجم تجهیزات نگاه کنید. این بخشی از تجهیزات ارسالی به شمالغرب کشور است. نیروهای مسلح کشور با پشتیبانی گسترده مردم آذربایجان شرقی، آذربایجان شرقی و اردبیل نمایش قدرتی در این منطقه راه خواهند انداخت و حجم آتشی فراهم خواهند کرد که صدایش در باکو و آنکارا (مهمتر از این دو در تلآویو و لندن) شنیده شود.
🌀 پاسخ سخت و سنگین خواهد بود...
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
🔻یادگاری زنگنه- خاتمی و لاپوشانی حزب افراطیون
🔸در پی محکومیت ۶۰۷.۵ میلیون دلاری ایران در پرونده قرارداد کرسنت، کانال حزب اتحاد ملت مدعی شده نظر اعتراضی حسن روحانی به قرارداد در سال 81، بعدها عوض شد و او دیگر مخالفتی نداشت(!)
🔹این ادعای منفعلانه، در واکنش به افشای نامه ای است که روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) به خاتمی رئیس دولت اصلاحات نوشته و ابراز نگرانی جدی کرده است:
🔸«عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود. قیمت و شرایط قراردادی که مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب است. قرارداد کرسنت احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است».
🔹اگر کسی ادعا می کند نظر روحانی تغییر کرده، باید سند بیاورد. قیمت گاز در این قرارداد 25 ساله، یک چهاردهم قیمت متعارف گاز در منطقه و جهان بود و دلالان و رشوه دهندگان در آن نقش اصلی را ایفا کرده بودند.
🔸وقتی این خسارت تعبیه شده در قرارداد (فروش گاز کشور به مدت 25 سال به قیمت تقریبا مفت) تغییر نکرده، چگونه می توان ادعا کرد نظر روحانی تغییر کرده؟ و به فرض که تغییر هم کرده باشد، چه تغییری در اصل خسارت تحمیلی به ملت ایران می کند؟ ضمنا حزب پدرخوانده اتحاد ملت باید توضیح بدهد چه سر و سرّی با زد و بند کنندگان در قرارداد آلوده کرسنت دارد که سنگ انها را به سینه می زند؟
🔹قرارداد کرسنت، در دولت مدعی اصلاحات و زمان وزارت بیژن زنگنه، بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت کرسنت منعقد شد که پس از بررسی نهادهای نظارتی مشخص شد قیمت گاز توافق شده در حد رایگان است.
🔸زنگنه سال 92 پس از معرفی به عنوان وزیر نفت، وعده داد که دو هفتهای پرونده کرسنت را مختومه میکند! او آن زمان مدعی شده بود "اصلا در هیچ جایی بحثی برای این که خسارتی پرداخت کنیم، وجود ندارد و کلا این بحث یک جنگ روانی مضحک است و هیچ پایه ای ندارد"! اما حالا که خبر محکومیت قطعی شده، پادوهای مدیران نفتی متهم، به دوره مدیریت آقای جلیلی در دبیری شورای عالی امنیت حمله می کنند!!
🔹یادآور می شود در قراردادهایی مانند کرسنت، توتال و استات اویل، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در راس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه 30 میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در فرانسه به جریمه 500 هزار یورویی محکوم شد.
🔸با وجود این گذشته تاریک، مجددا در دولت روحانی قرارداد دیگری با توتال امضا شد که صرفا به ارائه اطلاعات سرّی مخزن پارس جنوبی به توتال و عهدشکنی بعدی توتال ختم شد و حال آنکه شرکت فرانسوی همزمان در بخش قطری این مخزن بزرگ در حال فعالیت گسترده است.
از دیگر یادگاری های زنگنه، حذف کارت سوخت از سال 94 به مدت چهار سال بود که موجب تشدید مصرف (قاچاق) روزانه 20 میلیون لیتری بنزین شد و با 🔹احتساب روزانه 100 میلیارد تومان قاچاق، 144 هزار میلیارد تومان را از جیب مردم به حلقوم قاچاقچیان ریخت. پس از آن هم تصمیم ناگهانی در سه برابر کردن قیمت بنزین اتفاق افتاد که به موج سواری ضد انقلاب و حوادث تلخ آبان 98 ختم شد.
#محمد_ایمانی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | افکار عمومی ارمنستان نسبت به حضور ایران در مرزهای شمال غرب کشور‼️
🍃🌹🍃
🔻 لشکرکشی ایران به مرزهای شمال غربی کشور صرفا نه به خاطر راهزنی جمهوری آذربایجان در جاده گوریس- کاپان، بلکه به دلیل داشتن اطلاعاتی احتمالی مبنی بر حمله قریب الوقوع آذربايجان و ترکیه به استان سیونیک ارمنستان در آستانه سالگرد جنگ ۴۴ روزه است!
1⃣ یک کاربر ارمنی در واکنش به ارسال ادوات نظامی ایران به مرز های شمال غربی نوشت: نمی دانم، شاید ایرانیان اطلاعاتی دارند که آذری ها و ترک ها در اولین سالگرد جنگ ۴۴ روزه این بار به سیونیک حمله خواهند کرد.
2⃣ دیگر کاربر ارمنی نوشت: به احتمال زیاد اطلاعات ایران شنیده است که پاشینیان به اردوغان گفته: برادر من شما می توانید سیونیک را نیز داشته باشید.
📰 روزنامه کیهان نیز امروز این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست.
🌀 علت اصلی، خطر حمله سران متوهم استانبول و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالیست و مسئله کامیون ها یک مسئله حاشیه اي است.
🔺 ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمتهای شرقی خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند.
💯 ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است.
#روشنگری
#ثامن
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه | باوری که ارمغان اربعین است‼️
🍃🌹🍃
🔻از عاشورا تا اربعین منشور بشریت تبلور پیدا کرد و «كُلُّكُم راعٍ وَ كُلُّكُم مسؤول عَنْ رَعيتِه» تبیین گردید.
🔸 حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر مبنای عقلانیت، حماسه و عاطفه تابلویی را ترسیم کرد که افق چشم اندازش نقش "ما رایت الا جمیلا " بود.
🔹 مکتبی که سید الشهدا آن را با خون خود برای رهانیدن بشریت از جهالت بنا نهاده بود، حضرت زينب سلام الله علیها به همراه امام زمان خویش حضرت سجاد علیه السلام در چهل روز آن را بارور و شکوفا کرد و ثمره چهل روز مجاهدت و مبارزه بر مبنای عقلانیت، حماسه و عاطفه تبدیل به قیامی بی بدیل و شگفت آوری در مقیاس تالی تلو عاشورا گشت که از برکات و ثمره های اين مجاهدت زیبا و ثمر بخش، جوانه زدن قیام هایی برای احیاء دین در طول تاریخ گردید که یک نمونه بارز و پویا از آن انقلاب اسلامی ایران است که در امتداد عاشورا و اربعین رشد و نمو کرد و به یک درختی تنومند تبدیل شد که در قلب تمام آزادیخواهان جهان ریشه دوانید.
✍ محمد نظریانی
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
☘
🌀 نظریه و تحلیل| ترکیه و چالشهای فزاینده در تنظیم روابط با واشنگتن و مسکو
🍃🌹🍃
🔻دیدار دیروز (۲۹ سپتامبر) رئیسجمهور ترکیه با همتای روس خود در سوچی نه تنها دستاورد چندان ملموسی برای آنکارا به همراه نداشت، بلکه نشان داد چالشهای سیاست خارجی ترکیه به ویژه در تنظیم روابط با آمریکا و روسیه فزاینده است.
🔸ترکیه پس از یک دوره پیگیری سیاست«مشکل صفر با همسایگان»، در سالهای اخیر با چالشهای بسیاری در سیاست خارجی خود روبرو بوده است. فارغ از برخی تحولات منطقهای مانند بحران سوریه و لیبی، شاید مهمترین مسئله سیاست خارجی فعلی این کشور تنظیم روابط با واشنگتن و مسکو باشد.
🔹 تحولات چند روز اخیر از سفر اردوغان به نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار نکردن با بایدن و سپس اظهارات وی پس از بازگشت از آمریکا و همچنین دیدار با پوتین نشان داد وضعیت امتیازگیری ترکیه در فضای روابط آمریکا و روسیه با دشواریهای فراوانی روبرو شده است.
🔸 ازجمله این دشواریها، پرونده سوریه است. به نظر میرسد با حرکت واشنگتن و مسکو به سمت روابط رو به همکاری در منازعه سوریه و احتمال حمایت آمریکا از توسعه هرچند محدود روابط پایتختهای عربی با دمشق، ترکیه در وضعیت دشواری قرار گرفته است. تحولات درعا، شرق فرات و ادلب چنین تصویری را برجسته میکند.
🔺 اردوغان که در پایان سفر به نیویورک گفت: «روابط ترکیه با آمریکا به نقطهای رسیده که خوب نیست»، به نظر میرسد بیش از هر زمان دیگری از سیاستهای بایدن در قبال خود نگران است. اگرچه احتمالاً تا میان مدت، ترکیه عضو ناتو، همچنان متحد غرب باقی خواهد ماند، اما حمایت احتمالی آمریکا در انتخابات آتی ترکیه از فردی غیر از اردوغان، چندان دور از ذهن نیست. به ویژه اینکه روابط بایدن با اردوغان در وضعیت نامناسبی قرار دارد. انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری ترکیه در نیمه سال 2023 انجام خواهد شد.
#روشنگری
@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
💢 #پادکست_گرافی | قنبر ولایت فقیه باش‼️
🍃🌹🍃
🎙 مرحوم #علامه_حسن_زاده_آملی
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@memelat