🌹برای کسب بصیرت #سه شرط اساسی لازم است:
♦️شرط #نخست استعداد خدادادی است، که بيشتر مردم آن را دارند و كمتر كسی است كه همچون سفها و ديوانگان، از چيزی سر در نياورد، در همه امور فريب بخورد و نتواند حقيقتی را تشخيص دهد.
♦️شرط #دوم آن است که این استعداد، با مطالعه، فکر، بحث و مشورت، به فعلیت برسد. دليل سفارش مقام معظم رهبري به دانشجويان براي طرح مباحث اجتماعی و سیاسی و نيز بحثهاي آزاد، همه برای این است که آن قوه به #فعلیت برسد تا فرد، بهراحتی، تحت تأثیر یک جریان فکری ويژه قرار نگیرد. تفكر آزادانه قدرت تحلیل مسائل را به شخص ميدهد.
♦️اما شرط #سوم كه از ديگر شرطها مهمتر است، تقوی در فکر است که از جمله شرایط آن اين است كه اگر انسان به حقيقتی يافت كه دوستانش و يا اکثریت مردم نمیپذیرند، تحت تأثير آنان قرار نگيرد.
♦️ازاينرو، مقام معظم رهبري فرمودند: «ما نهفقط در عمل احتياج به شجاعت داريم، در فهم هم احتياج به شجاعت داريم. در فهم فقيهانه احتياج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود حتي در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد».
📚«زلال نگاه،ص ۹۷»
#علامه_مصباح_یزدی
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
Part09_تاریخ ایران خسرو معتضد.mp3
10.3M
📗#تاریخ_معاصر_ایران
"از اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ به بعد"
قسمت 9⃣
*شرح اقدامات انگلستان در بدست آوردن امتیازات گوناگون در ایران
*آشنایی با چمبرلین
*تاریخ نشر اسکناس در ایران
*جدایی بحرین از ایران
*آشنایی با فرانکوفیل ها، انگلوفیل ها ، روسوفیل ها ، ژرمنوفیل ها و آمریکوفیل ها
*درخواست های روسیه از ایران
*طرح ساخت راه آهن ایران
*آشنایی با نیروی دریایی ایران
*ترک مخاصمه ارتش ایران
#خسرو_معتضد
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
🇮🇷
📝 فایل کتاب دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی با عنوان #در_مسیر_پیشرفت منتشر شد
❄️🌹❄️
✅ این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشن_گرافان و... خواهد بود.
@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 تجمع گسترده معترضان در اطراف اقامتگاه نتانیاهو
❄️🌹❄️
🔹تظاهراتکنندگان در اطراف اقامتگاه نخست وزیر رژیم صهیونیستی تجمع کردهاند
@memelat
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📮 #توییت
⭕️ امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به نمودار بالا که کمکهای آمریکا به اوکراین رو با چند کشور غربی مقایسه کرده است:
🔹این جنگ اوکراینی ها نیست.
🔹این حتی جنگ اروپایی ها هم نیست.
🔹این فقط، جنگ آمریکایی هاست؛ جنگی که دولت آمریکا برای پیروزی در آن، میلیاردها دلار خرج کرده است و بیشتر هم خرج خواهد کرد.
@memelat