فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#صرفا_جهت_اطلاع | شایعه تولید گردوغبار در مرز ایران و عراق
🍃🌹🍃
🔹با ورود گردوغبار در پایتخت شایعهای پخش شد که عراقیها از عمد در حال تولید گردوغبار در مرز ایران هستند. عدهای دیگر هم با ویدیویی ادعا کردند که دستگاههای تولید ریزگرد با همکاری چین برای فراریدادن مردم خوزستان به کار گرفته شده است.
🔸اما بررسی این فیلم نشان میدهد که این تکه فیلم بخشی از گزارش یک برنامه پرتغالیزبان است که در سال ۲۰۱۹ پخش شده است. با این دستگاه کشاورزان در حال پاشیدن خاک بر روی زمینهای کشاورزی خود هستند تا از کودهای شیمیایی کمتری استفاده کنند و محصول ارگانیک تولید کنند.
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
@memelat
تجربه های اقتصاد دانشبنیان در دنیا
✅ مقام معظم رهبری امسال را سال « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین » نامگذاری کردند.
از جمله مواردی که چشم اندازی را در مقابل روی ما قرار داده و اهمیت و ضرورت توجه به اقتصاد دانشبنیان را برای ما روشن میکند توجه به تجربه کشورهایی است که از دانش محور کردن اقتصاد برای خود مزیت ایجاد کردهاند.
🔹چنانکه انقلاب کشاورزی در انگلستان سبب افزایش بهرهوری در محصولات و افزایش راندمان تولید مزارع شد و به تبع آن میزان درآمد نیز افزایش یافت. توجه به این مزیت داخلی و حرکت به سمت کشاورزی نوین ، به طور نسبی رفاه اجتماعی را ایجاد کرد و جمعیت را نیز افزایش داد و نهایتاً زمینه را برای انقلاب صنعتی فراهم کرد به طوری که افراد آزاد شده از صنعت کشاورزی، وارد انقلاب صنعتی شدند و این زمینه ای شد برای رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری.
🔹اقدام دیگری که در سال ۲۰۱۸ در هندوستان رخ داد، اجرای طرحی بود که در ذیل صنعت کشاورزی دیجیتال، با دسترسی کشاورزان به موبایل و امکان ارسال اطلاعات از طرف پایگاه های مطالعاتی کشاورزی به صورت تخصصی پیام هایی در مورد زمان کشت و نکات مهم کشاورزی به کشاورزان ارسال می شد نتایج اجرایی این طرح به صورتی بود که در طول یکسال راندمان تولید مزارع آنها ۱۰ درصد رشد پیدا کرد این در حالی بود که انتظار می رفت در سال اول اجرای این طرح که استقبال زیادی هم از آن نشده بود تولید و رشد محسوسی نداشته باشد.در واقع کشاورزانی که از اطلاعات دیجیتال استفاده کرده بودند توانستند راندمان تولید خود را افزایش داده و درآمد بیشتری کسب کنند افزایش تابآوری آنان در برابر شوک هایی که کسب و کارشان را هدف قرار میدهد فاکتور مثبت دیگر بود؛ پس از آن نشریه «ساینس» نیز بر این مبنا در یک مقاله علمی نوشت:کشاورزانی که پیشنهادات دیجیتالی را به صورت روزانه دریافت و اجرا میکنند به ازای هر یک دلاری که هزینه میکنند ۱۰ دلار درآمد کسب میکنند. تقریباً دو برابر کشاورزان دیگر.
🔹ژاپن نیز از دهه ۱۹۷۰ به سمت اقتصاد سرمایه محور و دانشبنیان حرکت کرد به طوری که در زمینه انرژی و دارا بودن شدت پایین مصرف انرژی در زمره موفق ترین کشورهای دنیا به حساب میآید. شدت مصرف انرژی در سال ۲۰۰۵ برای این کشور حدود ۶۵۳۹ بی تی یو در ازای تولید ناخالص داخلی بوده است که در مقایسه با میانگین جهانی حدود ۱۹ درصد پایینتر است. در واقع مهمترین نکته در ارتقای کارایی انرژی کشور ژاپن وجود زیرساختهای لازم سیاستگذاری نظارت و برنامهریزی منسجم در به کارگیری فناوری های جدید در جهت کاهش مصرف انرژی است.
💠 بنابر مصادیقی که در بالا اشاره شد میتوان به نتایج زیر دست یافت:
۱- ضرورت های رقابت در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده است ایجاب میکند که به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم زیرا اگر به این سمت حرکت نکنیم نمیتوانیم از ظرفیت ها و مزیت های خود در جهت افزایش بهرهوری استفاده کنیم آنگاه کشورهایی با منابع کمتر از ما پیشی خواهند گرفت.
۲- تداوم رشد، در اقتصاد دانش بنیان است؛ زیرا دانش هیچگاه تمام نمی شود، بنابراین رشد اقتصادی همواره ادامه خواهد داشت و دچار رکود نخواهد شد.
۳- حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان منحصراً مربوط به کشورهای توسعه یافته نیست بلکه کشورهایی همچون هند ، برزیل ، کره و... با اتکا به دانش محور کردن اقتصاد توانستهاند جایگاه قابل توجهی را برای خود کسب کنند.
✅ بنابراین آنچه را حکیم انقلاب به عنوان شعار سال مطرح کردند یک ضرورت انکارناپذیر بر سر راه اقتصاد کشور است که به عنوان قوه پیشران در اقتصاد، تولید، افزایش بهرهوری و رفاه اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
✍ محمد حکیمی
@memelat
حضرت امیرالمومنین امام علی(علیه السلام):
هر کس بعد از نماز صبح ۱۱ مرتبه سوره توحید را قبل از طلوع آفتاب بخواند آن روز مرتکب گناه نمیشود حتی اگر شیطان به سوی او طمع کند.
ثواب الأعمال و عقاب الاعمال، ص 277
@memelat
🔴فعال یمنی: امارات و عربستان خنجری در پهلوی یمن هستند
▪️«توکل کرمان» فعال یمنی برنده جایزه صلح نوبل: عربستان سعودی و امارات خنجر ناجوانمردانهای در پهلوی ما هستند. اگر آنها میتوانستند یمن را محو کنند، قطعاً این کار را انجام میدادند.
@memelat
الهی!
از شیاطین جن بریدن دشوار نیست
با شیاطین انس چه باید کرد؟!
علامه حسن زاده آملی(ره)
@memelat
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۲۰ فروردین
🍃🌹🍃
1⃣ مقصر جلوه دادن ایران با برجسته سازی کلیدواژه "بن بست مذاکرات" بدلیل اصرار بر خروج نام سپاه پاسداران از فهرست گروههای تروریستی
2⃣ برجسته سازی حواشی درخواست بودجه ۸۰۰ میلیونی شهردار کرج برای استقبال از رئیس جمهور
3⃣ تداوم بزرگنمایی هلاکت دو نفر در حمله مسلحانه در تل آویو و مخالفت ارشدترین ژنرال آمریکایی با حذف نیروی قدس سپاه از فهرست تروریستی
#جهاد_تبیین | #روشنگری | #ثامن
@memelat
Emam Reza Ghorbone Kabotarat_۲۰۲۱_۱۱_۲۴_۱۷_۱۰_۴۷_۵۹۴.mp3
5.87M
-🕊🍀.°•
روز هشتم⁸ همگی میل خراسان داریمـ
انتظار کرم از سفرهۍ سلطان داریمـ🌹
+انشالله امشب برات کربلا تونو از
امام رضا-ع- بگیرید :)
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#حسینیه_ماه_خوب_خدا 🍃
#امامرضاۍدلم 💚
@memelat
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور قاضیالقضات به تمام مقامات قضایی
رئیس قوهقضائیه:
🔹مجوز بازدید و سرکشی نمایندگان مجلس از مجموعهها و مراکز قضایی را صادر کنید و اجازه دهید نواقص و معایب مراکز قضایی از ناحیه آنها مطرح شود.
🔹از نظر ما بازدید نمایندگان مجلس از بخشها و مراکز مختلف قضایی و احصاء نواقص و ایرادات زیرمجموعههای قضایی، نه تنها بلااشکال که مفید و مثمرثمر است.
@memelat
بارش برف در برخی مناطق مشگینشهر اردبیل
🔹بارش برف که از عصر دیروز در ارتفاعات شهرستان مشگینشهر آغاز شده در برخی از روستاهای دامنه سبلان از جمله موئیل ، وله زیر و ناصرآباد ادامه دارد.
🔹این بارش که در مناطق پایین دست بصورت باران شدید است موجب خوشحالی کشاورزان دیمکار ، دامداران و عشایر منطقه شد.
@memelat
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | گوش و بینیهای بریده در هرمز
🍃🌹🍃
🔻 #جزیره_هرمز در سال ۸۸۶ ه.ش (۱۵۰۷ میلادی) توسط #آلفونسو_آلبوکرک پرتغالی به اشغال در آمد. پرتغاليها در طول بیش از صدسال حضور در هرمز، جنایات فراوانی را از خود ثبت کردهاند.
🔸 به نقل کتابهای تاریخی، آلبوكرك دست و پاي اسيران را به اصطلاح خود براي «رضاي خدا» بدون ابراز اندك شفقتي ميبريد و آنها را ناقص الاعضاء ميساخت.
🔹 سياحاني كه پس از خروج پرتغاليها از #خليجفارس به اين منطقه مسافرت كردهاند در سفرنامههاي خود به كرات از مردماني ياد ميكنند كه گوش و بيني نداشتهاند و اظهار ميكردهاند كه گوش و بيني آنان را دريانوردان پرتغالي بريدهاند.
📚 كتاب تحفة المجاهدين في احوال البرتغاليين
👤 نويسنده: زينالدين بن عبدالعزيز المعبري المليباري
#روشنگری | #ثامن | #جنایات_غرب
@memelat