🔺جلد اكونوميست: انتخابات تركيه مهمترين انتخابات سال ٢٠٢٣ است
اکونومیست در تازهترین شماره با اين عناوين به تحليل اهميت انتخابات تركيه رفته است:
مهمترین انتخابات ۲۰۲۲/ اردوغان باید برود
🔹در سرمقاله اکونومیست آمده کلیچداراوغلو وعده استقلال بانک مرکزی، تورم تک رقمی و روابط گرم با غرب را داده است.
🔹اکونومیست بطور رسمی از کمال کلیچداراوغلو در این انتخابات حمایت کرده است.
@memelat
⭕️ تا اصلاح طلبا و رسانه هاشون و سلبریتی های بیسواد در حال به حاشیه بردن سفر آقای رئیسی به سوریه هستند!
یک قاب از اسناد همکاریهای امضا شده در این سفر میان دو کشور ایران و سوریه رو ببینیم.
@memelat
بازگشت قریبالوقوع سوریه به اتحادیه عرب
🔹وزیرخارجه اردن از بازگشت قریب الوقوع دولت سوریه به جمع اعضای اتحادیه عرب خبر داد و گفت: اختلاف کشورهای مزبور بر سر راه بازگشت دولت دمشق به اتحادیه صرفا بر سر نحوه انجام آن است.
🔸اردن روز دوشنبه هفته گذشته میزبان نشست مشورتی پنج جانبه وزرای خارجه اردن، مصر، سوریه، عراق و عربستان با هدف بررسی پرونده سوریه و احیای روابط دمشق با کشورهای عربی بود.
🍃@memelat
🔻میانجیگری عراق میان ایران و مصر
🔹پایگاه خبری العربی الجدید به نقل از منابع پلندپایه در عراق از دیدار نمایندگان مصر و ایران در بغداد در ماه مارس خبر دادند.
🔹یک مقام امنیتی عراق درباره سطح مشارکت دو کشور در این دور از گفتوگوها گفت: آنها امنیتی و دیپلمات بودند و در دیدار نخست جزئیات زیادی بررسی نشد و قرار است دیدار دوم مهمتر و عمیقتر باشد.
🍃@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر جدید از زندگی بی خانمان ها و معتادان در خیابانهای فیلادلفیا
🍃@memelat
🔹️آذربایجان و یک طراحی سه وجهی
تحولات روزهای گذشته در خصوص آذربایجان ، یادآوری چند نکته را ضروری ساخته است:
۱- آنچه که در سپتامبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) با عنوان جنگ دوم قره باغ آغاز شد ، درواقع گام اول طراحی سه وجهی رژیم صهیونیستی، دولت باکو و برخی کشورهای منطقه بود . ای سه گام عبارتند از :
گام اول : آغاز جنگ به بهانه قره باغ برای جلوگیری از حساسیت های بین المللی علیه آذربایجان و همچنین انحراف افکار عمومی در ایران
گام دوم : ایجاد کریدور جعلی زنگزور و یا اگر شرایط ایجاب می کرد ، راه اندازی جمهوری جعلی زنگزور و تصرف یک سوم خاک ارمنستان
گام سوم: ایجاد و تقویت گروهک های مسلح پان ترک و کشاندن مناقشه به داخل ایران، تحت عنوان استقلال آذربایجان جنوبی !
۲- گام اول و دوم این طراحی ، با توجه به اقدامات جمهوری اسلامی ایران، هم در میدان (با برگزاری ۳ رزمایش و مستقر نمودن تجهیزات نظامی در مرز) و هم در عرصه دیپلماتیک ؛ با شکست مواجه شده است و سر و صدا ها و جوسازی های رسانه ای هم نتوانسته این ناکامی را جبران نماید
۳- با توجه به شکست در دو گام اول و دوم ، رژیم صهیونیستی تلاش مذبوحانه ای را برای خیز به سمت گام سوم دارد و اخیرا در یک شوی رسانه ای ، ۳۲ نماینده کنست رژیم صهیونیستی اقدام به امضای فراخوانی مبنی بر استقلال آذربایجان جنوبی از ایران نمودند و پس از به گونه ای خط رسانه ای را در پیش گرفتند مبنی بر اینکه چند گروه از آن استقبال نموده و مبنایی برای آغاز مبارزه با ایران قرار داده اند !
این اقدامات گرچه اثری در مناطق آذری نشین نداشته است اما خوب است که رسانه های خودی نسبت به این اقدامات حساسیت لازم را داشته باشند .
#مصطفی_برزکار( کارشناس مسائل منطقه ای)
🍃@memelat
🇮🇷
📝 اداره دریایی وزارت ترابری آمریکا خواستار «احتیاط بیشتر» کشتیها هنگام عبور از #خلیجفارس شد.
🍃🌹🍃
✅ نکته و نظر:
1⃣ آمریکا، قلدر بی چون و چرای دریا بود و هیچ کشور، نهاد و سازمان بین المللی حق اسائه ادب به او را نداشت!
2⃣ ولی الآن به نیروی دریایی خود اخطار می کند بخاطر حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، هنگام عبور از خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان، با احتیاط عمل کند.
✅ قدرت دریایی یعنی این. وقتی که در رأس نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، فرمانده دریا دل، امام خامنهای حفظهالله باشد.
✍ محمدعلی برزگر
@memelat
🇮🇷
📝 سفر به سوریه نقطه عطفی در گسترش روابط بود
🍃🌹🍃
🔻رئیسجمهور در بدو ورود به تهران:
🔸بعد از ۱۲ سال مقاومت مردم و دولت سوریه در مقابل توطئهها و فتنههای دشمنان و حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از این مقاومت و ایستادگی، این سفر اهمیت بالایی برای دو کشور و منطقه داشت.
🔹این سفر نقطه عطفی در گسترش روابط اقتصادی، تجاری، سیاسی و امنیتی ایران و سوریه و همچنین به نحوی تقدیر از مقاومت مردم و دولت سوریه در مقابل هجمههای سخت دشمنان بود.
🔺در چند دیداری که با آقای بشار اسد داشتم، عمدتا مسائل اقتصادی و تجاری و تبادل ظرفیتهای متقابل دو کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
@memelat
🇮🇷
📝 مصداق زیست_مهربانانه مردم چیست؟
🍃🌹🍃
🔻سخن رهبرمعظم انقلاب در خطبه عید فطر که «مردم با عقاید و سلایق مختلف در کنار هم زندگی و با هم کار و مهربانی کنند» آیا ناظر به «همزیستی و مهربانی باحجاب و بیحجاب درکنار هم» است؟
🔹دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره #حجاب مشخص است: «حجاب واجب شرعی و بیحجابی حرام شرعی و حرام سیاسی است»، اما اگر بخشی از جامعه به سمت بیحجابی رفت، آیا باید وحدت مردم و زیست مهربانانه آنان در کنار یکدیگر شکسته شود و به هرجومرج و بههمریختگی جامعه بینجامد؟!
🔸وظیفه مسلمانان درباره بیحجابی از سوی امام خامنهای مشخص شده است: «تذکر لسانی بدهید و بگذرید». وظایف حکومت هم دیگر برعهده مردم نیست و حکومت خود میداند که باید چه کند. اینجاست که اگر مردم بخواهند بر سر مسأله حجاب با یکدیگر درگیر شوند یا زیست مهربانانه را کنار بگذارند، همانچیزی اتفاق میافتد که رهبر انقلاب آن را «انتظار دشمن» مینامند. نهیازمنکر بهعنوان وظیفه شرعی مردم، مراتب و ظرایفی دارد و با هدف جلب قلوب مسلمانان به شریعت و حکم خداست و بهمعنای شکستن وحدت نیست.
🔺با همه فرضها، وحدت مردم با عقاید و سلایق متفاوت یک «واجب عقلی» است. اگر حکومت بخواهد مسائل و احکام دینی را پیاده کند، معلوم است که در شرایط وحدت جامعه امکان آن فراهم است، نه در شرایط فقدان وحدت و چنددستگی.
@memelat
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 هنوز یه عده ای هستن که میگن ببینید دلار دوباره رفت بالا 😯
🍃🌹🍃
🔸راه حلش بازگشت یکطرفه ما به برجامه‼️
🔹چه جوابی به این افراد باید داد🤔
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
@memelat
🇮🇷
📝 #جهاد_تبیین در محضر استاد
🍃🌹🍃
🔻حسن این نوع مواجهه با مسائل و مباحث با رویکرد جهاد تبیین را می توان اینگونه برشمرد.
1⃣ بیان نقاط قوت و دستاوردها با هدف امید آفرینی در مقابله با سیاست های خصمانه دشمنان مبنی بر سیاهنمایی و بی ارزش نشان دادن دستاوردها و القای یاس و ناامیدی.
🔸نکته: موضوعاتی که امروز به عنوان نقاط قوت و دستاوردها محسوب میشوند روزی به عنوان نقطه ضعف و چالش بودند و با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی تبدیل به نقاط قوت و فرصت شدند که در این زمینه نمونه های زیادی را می توان در بخشهایی چون صنایع دفاعی، زیرساخت ها، صنعت نفت و .... نام برد.
2⃣ بیان عیوب و ضعفها و علنی کردن آنها (قبل از آن که بد خواهان با نیات سوء و تخریب به آن بپردازند) و ارائه راهکار برای حل آنها و اینکه این عیوب و مشکلات قابل برطرف شدن هستند و مسائل لاینحلی نیستند در مقابل سیاست نظام سلطه که از کاه، کوه می سازد و تلاش دارد که به جامعه القا کند که این عیوب و مشکلات لاینحل هستند و نهایتاً از دل آنها القای ناکارآمدی نظام را به افکار عمومی جامعه تزریق کند.
3⃣ توجه دادن مسئولین و متولیان امر به این عیوب و ضعف ها و برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت، و بلندمدت برای برطرف کردن آنها
4⃣ توجه دادن افکار عمومی، رسانه ها و فعالین و مطالبه گران بخشهای مختلف به این عیوب و پیگیری آنها از مسئولین امر برای برطرف کردن آنها تا حصول نتیجه.
🔺همه این موارد سبب میشود که مخاطب یا شنونده ارتباط موثری را با گوینده یا تبیین گر برقرار ساخته و در ذهن او تبیین گر شخصیتی است که واقف است به معایب و مشکلاتی که عموم جامعه با آن دست به گریبان هستند و از جنس همین مردم هست.این رویکرد سبب میشود، در امر جهاد تبیین نه دچار تفریط و سیاه نمایی از وضع موجود شویم و نه افراط و مبالغه که هیچ گره و مشکلی نیست و اینکه این مشکلات با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی قابل حل هستند.
✍ حمید جعفری
@memelat