7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 عصبانیت شدید اپوزیسیون از ناکامی در برابر جمهوری اسلامی: براندازان در یکسال گذشته چه غلطی کردهاند؟!
@memelat
🇮🇷
📝 آخرین اخبار درباره قانون #انتخابات
🍃🌹🍃
1⃣ به دنبال ایراد شورای عالی نظارت بر سیاستهای کلی مجمع تشخیص مصلحت نظام به بند تناسبی شدن انتخابات در تهران، کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس این بند را از قانون مصوب خود حذف کرد اما صحن علنی مجلس این تغییر را نپذیرفت.
2⃣ به این ترتیب ایراد مجمع تشخیص مرتفع نشده و سرنوشت قانون جدید انتخابات همچنان مبهم است.
3⃣ قانون جدید حاوی بازنگریهای اساسی در اختیارات شورای نگهبان و همچنین، زمانبندیهای فرآیند انتخابات است.
4⃣ با اجرایی شدن قانون جدید، داوطلبان نمایندگی مجلس آینده باید از ۱۶ مرداد پیش ثبتنام انجام بدهند.
@memelat
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حقوق بگیرا بیش از دو برابر، نسبت به صاحبان مشاغل در تامین بودجه دولت نقش دارند
🔻 سخنگوی سازمان امور مالیاتی:
۱۲ درصد کل مالیات را حقوق بگیران می پردازند، در حالیکه صاحبان مشاغل که تعدادشان حدودا ۶ میلیون است، فقط ۵ درصد کل مالیات را شامل میشوند.
@memelat
27.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
سرنوشت مهدی نصیری درس بزرگی است برای آنها که مدام از دایره انصاف خارج می شوند و روزی بر مدار افراط و دیگر روز بر مدار تفریط اند.
سالها قبل مباحثات متعددی با او داشتم یکبار پیام های رد و بدل شده خودم با او را کپی کردم و در ورد ریختم بالغ بر ۵۰۰ صفحه شد
اما فایده نکرد که نکرد
چون او قربانی بی انصافی هایش علیه این و آن در کیهان زمان مدیریتش شده بود
بی انصافی اش علیه آدمها و نظام که ظلم بزرگی است
قربانی افراطش در رد تجدد
افراطش در رد فلسفه
خداوند بر علو درجات علامه مصباح بیافزاید که چگونه به ما نظم فکری آموخت تا بر مدار حق و انصاف باشیم و اسیر لحظه ها نشویم
نصیری که استفاده از موبایل و ابزارهای نوین را بهره گیری از تجدد ذاتا نجس میدانست و از باب اکل میته حکم به حلیتش می داد حالا به خدای رنگین کمان و حضرت انسان رسیده است
عجبا عجبا
درس بگیریم و بی انصافی ها را کنار بگذاریم بدجور زمین میزند.
✍ محمدعلی رنجبر
@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حكيمى در بیابان به چوپانی رسید و گفت:
چرا به جای تحصیل علم، چوپانی می کنی؟
چوپان در جواب گفت:
آنچه خلاصه دانشهاست یاد گرفته ام.
حكيم گفت:
خلاصه دانشها چیست ؟
چوپان گفت:
پنج چیز است:
- تا راست تمام نشده دروغ نگویم
- تا مال حلال تمام نشده، حرام نخورم
- تا از عیب و گناه خود پاک نگردم،
عیب مردم نگویم.
- تا روزی خدا تمام نشده، به در خانهٔ دیگری نروم.
- تا قدم به بهشت نگذاشته ام، از هوای نفس و شیطان، غافل نباشم
حكيم گفت:
حقاً که تمام علوم را دریافته ای، هر کس این پنج خصلت را داشته باشد از آب علم و حکمت سیراب شده
@memelat
روستایی که یک ایران کوچک است
تصویری از نقشه هوایی روستای " جوره کَندی " در منطقه قَرَهپُشتلو زنجان که نقشه روستا به طرز تعجب آوری شبیه به نقشه ایران است!
@memelat
⭕️ پوشش زنان در دوران هخامنشیان چگونه بود؟
پوشش زنان در جهان، به دوران پیش از تاریخ باز میگردد و همچنین از دیدگاه باستانشناسی پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب باز میگردد، بنابراین مذهب را نمیتوان عامل پیدایش حجاب دانست. برپایهء متون تاریخی در بیشتر تمدنها و ادیان جهان، در میان زنان حجاب معمول بودهاست.
هرچند فراز و نشیب زیادی داشتهاست و گاه به میل حاکمان وقت، بیشتر یا کمتر شدهاست ولی هرگز به طور کامل از میان نرفتهاست.اكنون به بررسی پوشش زنان در دوره ی هخامنشیان می پردازیم كه اولین حضور استفاده از چادر در ایران در زمان هخامنشیان بوده است که البته زنان بلند پایه دربار همچون شاهزادگان از آن استفاده می کردند. در مورد پوشاک خاص زنان در دوره هخامنشیان آمده است:
«از روی برخی نقوش مانده از آن زمان، به زنان بومی برمیخوریم که پوششی جالب دارند. پیراهن آنان پوششی ساده و بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه است.
به زنان دیگر آن دوره نیز برمی خوریم که از پهلو به اسب سوارند. اینان چادری مستطیل شکل، بر روی همه لباس خود افکنده و در زیر آن، یک پیراهن با دامن بلند و در زیر آن نیز، پیراهن بلند دیگری تا به مچ پا نمایان است.»
یافتههای پژوهشی نشان میدهد که زنان ایران زمین از زمان مادها (که نخستین ساکنان آریایی ایران زمین بوده اند) حجاب کاملی شامل پیراهن بلندچین دار و شلوار تا مچ پا و چادر و شنلی بلند روی لباسها، داشته اند. این حجاب در دوران سلسلههای مختلف پارسها نیز معمول بوده است.
تصویر به جا مانده بر روی تخته سنگهای دوره هخامنشی نشان میدهد که شباهتی بین لباس زنان و مردان پارسی وجود داشته است. زنان پارسی به جز لباس شبیه آنچه ملکه میپوشیده، لباس دیگری نیز داشته اند، پیراهن آنان پوششی ساده، بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه بوده که دامن از زانو به پایین شرابههایی از مچ پا آویزان داشته، علاوه بر اینها زنان پارسی از چادر نیز استفاده میکردند، و آنرا بر روی تن خود میانداختند به طوری که تمام لباسهای زیر را میپوشانید.
نقوشی که روی فرش پازیریک که در سیبری پیدا شده و آنرا مربوط به ایران در دوران هخامنشی میدانند، این مطلب را تصدیق میکند زیرا زنانی که بر روی این فرش نقش کرده اند پوششی سر اندر پا چیزی شبیه چادر روی همه پوشاک خود داشته اند.
در دوران هخامنشیان هنگامی که خشایارشا در مجلسی از ملکه «وشی» ایرانی خواست تا عریان به مهمانی حاضر شود تا حاضران زیبایی اندام او را ببینند، او به این کار تن نداد و همین باعث شد تا عنوان «ملکهء ایران» را از دست دهد، در حالی که «استر» یهودی به انجام این کار پرداخت.
✅ اولین حضور استفاده از چادر در ایران در زمان هخامنشیان بوده است
✅ ویل دورانت درباره زنان در دوران هخامنشیان میگوید:
«زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز درتخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمیشد که آشکارا با مردان اختلاط کنند. زنان شوهردار حق نداشتند هیچ مردی را، حتی پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقشهایی که درایران باستان برجای مانده، هیچ صورت زنی دیده نمیشود و نامی از ایشان به نظر نمیرسد.»
لباس بلند و پر چینی که در نگاره های تخت جمشید به چشم می خورد و شاه نیز آن را بر تن دارد، لباس مشخص دوره هخامنشی است و کوروش بنیان گذار این سلسله این لباس را از مادها كه نخستین دولت ایرانی آریایی و دولت قبل از هخامنشیان بودند گرفته بود و تمامی کارکنانش را متقاعد کرده بود که آن را بر تن کنند . ظاهرا او معتقد بود که این لباس نقص بدن اشخاص را می پوشاند و آدمی را زیبا و بلندبالا نشان می دهد این راز لباسهای چین دار بسیار بلندی است که انتهای آن روی زمین کشیده می شده است.
لباس چین دار هخامنشی برای حرکات پر جنب و جوش ، برای سفر، شکار و جنگ و بطور کلی برای هر نوع کار بدنی آزاد، مثلا : کار در کارگاه ها، لباس چندان مناسبی نبوده و در نتیجه به هنگام کار شلوار نیم تنه و ردا می پوشیدند این نوع لباس لباسی عیلامی، قدیمی ترین تمدن ایرانی و قبل از مادها و احتمالا لباس ملی ایرانیان بوده است. قبل از زمان هخامنشی، وجود هیچ نوع شلواری قابل اثبات نیست و به جای شلوار چکمه به پا می کردند که همیشه مانند کفش بند دار، گره ای در قسمت جلو داشت.
در آن زمان گرانترین لباس ها، رداهای پر بهای ایران بوده، با بافتی محکم و پوشیده از پولک های طلایی.
@memelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به اعتراف ارتشبد قره باغی، رضاشاه در سال ۱۳۱۴، ۳۰۰ نفر را فقط در مسجد گوهرشاد مشهد با مسلسل کشت!
🔹جمهوری اسلامی طی ۶ ماه جنگ جهانی خیابانی، ۸۰ کشته داد اما نیروهای امنیتی اش را در خیابان مسلح نکرد؛
🔹در آخر هم چند هزار آشوبگر را بدون محاکمه آزاد کرد!
@memelat
⭕️ حال خوب دریاچه ارومیه و آشتی فلامینگوها با طبیعت ایران زیبا
👆این عکس حال دل همه ایران دوستایِ واقعی رو خوب میکنه؛ ولی عجبیه انتشار این عکسا برا بعضیا انگار هزینه داره!
#ایران_زیبا
#رئیسی_مچکریم
@memelat