#حکایت
مرحوم آیت اللّه سیّد عبد الهادی شیرازی رحمه اللّه علیه مرد فوق العاده ای بودند. بعضی از مراجع فعلی افتخار شاگردی مکتب این بزرگوار را دارند. در حالات ایشان آمده است که وقتی میخواستند نماز بخوانند اذان و اقامه میگفتند. اذان و اقامه که تمام میشد، قبل از تکبیرة الاحرام یک سلام به سید الشهدا علیه السلام میدادند: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللّه» و بعد از آن اللّه اکبر نماز را میگفتند.
بعضی از شاگردان به ایشان گفته بودند: آقا شما مرجع تقلید هستید، مجتهد هستید عمل شما را دیگران تقلید میکنند، آیا روایت خاصی داریم که ما قبل از شروع نماز سلامی به سیّد الشهدا بگوییم؟
فرموده بود: نه. در این مورد خاص روایتی ندیدم، ولی چون نماز و دین خود را از سيّد الشهدا دارم، نمی توانم بدون سلام به امام حسین علیه السلام نماز خود را آغاز کنم.
✾📚 @Dastan 📚✾
آدمهای موفق کاری که باید انجام بدن رو انجام میدن
چه حس و حالش رو داشته باشن
چه نداشته باشن!
✾📚 @Dastan 📚✾
اولین وتنهاشهیدمدافع حرم،
استان کردستان
منوچهر سعیدی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
✨اولین و تنها شهید استان کردستان است که دهم خرداد ۱۳۹۴ در شهر الرمادی عراق به شهادت رسید. او درست در روزی به دنیا آمده بود که جنگ تحمیلی عراق علیه ایران آغاز شد. یکم مهر ۱۳۵۹، در روستای میمنتآباد شهرستان قروه کردستان، فرزند پسری به دنیا آمد که هرچند سنش به جهاد در دفاع مقدس نمیرسید، اما مقدر بود سالها بعد در جبهه دفاع از حرم حضور یابد و به شهادت برسد. 🌹شهید سعیدی به عنوان تنها شهید مدافع حرم استان کردستان، نمادی از مقاومت و ایستادگی مردمانی است که در همه حوادث و رویدادها، در کنار سایر هموطنانشان ایستادند و خون دادند.شهادت پدر، متولد شد.
این شهید عاشق یك سال پس از ازدواج یعنی 1384 وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و لباس سبز پاسداری از مام وطن بر تن كرد و یك دهه بعد با اوج گرفتن جنگ در سوریه داوطلبانه برای مقابله با عوامل تكفیری - تروریستی داعش به این كشور اعزام شد.
مدتی در این كشور در جنگ با داعشیان بود و پس از بازگشت از سوریه به صورت خودجوش و داوطلبانه و در راستای كمك به روستاهای محروم عراق برای 2 ماه به این كشور رفت اما این ماموریت فقط 10 روز طول كشید منوچهر سعیدی در دهمین روز از آخرین ماه بهار در حمله انتحاری عوامل تكفیری تروریستی داعش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
یادش گرامی وراهش پررهرو 🌼
شهید مدافع حرم🕊🌹
منوچهر_سعیدی🌱
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 ولادت دانشمند بزرگ ايرانی خواجه نصير الدين طوسی
🔸محمد ابوجعفر مشهور به خواجه نصير الدين طوسی، معروف به محقق طوسی و استاد البشر در ۱۱ جمادی الاول سال ۵۹۷ قمری در طوس زاده شد. پس از مدتی کسب علم در زادگاه خود راهی نيشابور گرديد و از اساتيد آن شهر بهرهمند شد.
🔹بعدها به شهرهای ری، اصفهان و قم و سرانجام به عراق عزيمت نمود و خوشه چين معارف آنان گرديد. ایشان پس از حمله وحشيانه مغول به ايران، به دعوت يكی از حكام فرقه اسماعيليه راهی قُهِستان شد و در مدت ۲۶ سالی كه در اين قلعه ها به سر برد، كتابهای متعددی را به رشته تحرير درآورد.
🔸پس از حمله مغول، هلاكوخان وی را در شمار بزرگان خود قرار داد و خواجه با استفاده از اين موقعيت از قتل عام مردم، علما و نيز ويران ساختن اماكن علمی و فرهنگی جلوگيری نمود.
🔹خدمات گسترده خواجه بسيار وسيع و در سطوح مختلف انجام گرفته است. سرانجام اين عالم نستوه در ۱۸ ذی قعده سال ۶۷۳ ق در بغداد دار فانی را وداع کرد و در جوار حرم امام موسی كاظم علیه السلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۱
#خواجه_نصیر_طوسی
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 درگذشت آیت الله میرزا مهدی غروی اصفهانی
🔹 میرزا مهدی فرزند میرزا اسماعیل اصفهانی غروی در سال ۱۳۰۳ق در اصفهان متولد شد.ایشان تحصیلات مقدماتی و اندکی از اصول و فقه را نزد استادان محلی آموخت.
🔸میرزا مهدی اصفهانی در سال ۱۳۱۵ق، به شهر کربلا رفت و از محضر سید اسماعیل صدر بهرمند شد. ایشان در مدت حضورش در نزد سید اسماعیل صدر، به غیر از تحصیل علوم رایج به طی مقامات تربیت نفس مشغول بود. تا آنجا که نقل شده است وی به مقام تجرید و خلع بدن دست یافت.
🔹او برای ادامه تحصیل علم راهی نجف شد و در درس فقه و اصول آخوند خراسانی حاضر شد. سپس در این دوران با سیدعلی قاضی و سید جمال الدین گلپایگانی انس گرفت.
🔸وی از محضر عالم بزرگ تشیع میرزای نایینی نهایت استفاده را کرد، و در سال ۱۳۳۸ق از وی اجازه اجتهاد گرفت و آقا ضیاء عراقی، شیخ عبدالکریم حائری یزدی و سید ابوالحسن اصفهانی نیز آن را تأیید کردند.
🔹رهبر معظم انقلاب درباره ایشان می فرماید:
دو عالم متشخص مرتضی آشتیانی و میرزا مهدی اصفهانی در سال ۱۳۶۵ق بدرود زندگی گفتند و حوزهٔ علمیهٔ مشهد، با درگذشت آن دو، آخرین مدرسان بزرگ خود را از دست داد و درس خارج در این حوزه مجدداً دچار رکود شد.
🔸میرزای اصفهانی در ۱۹ ذیالحجه سال ۱۳۶۵ق درگذشت و در دارالضیافة حرم امام رضا (ع) دفن شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۳
#آیت_الله_اصفهانی
هدایت شده از ایران همدل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 #خبر_همدلی | دعوت حاج محمود کریمی از مردم برای حضور در چیذر و کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان
🔹حاج محمود کریمی: پنج شنبه، ساعت ۴ عصر، نمایندگان دفتر آقا در قالب پویش #ایران_همدل و برای کمک به محور مقاومت در چیذر حاضر خواهند شد؛ برای دریافت طلا و وجه نقد.
🔸دوستان با جیب سنگینتر بیایند تا باری از جبهه مقاومت برداریم. طوری بیاییم که روز قیامت جواب داشته باشیم بدهیم. از ما سوال میکنند که دستتون به جهاد مستقیم نمیرسید، به جیبتون که میرسید. بسمالله، آبروی هیئت رایةالعباس رو بخرید.
🔹جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
شماره کارت:
6037998200000007شماره شبا:
Ir320210000001000160000526کد دستوری: #14* پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR 📢 راوی همدلی باش 👇 @iranehamdel_contact
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه راهکار علامه طباطبایی (ره) برای اصلاح اخلاق!
🔸 حجت الاسلام رفیعی
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆داستانى در مورد فدك
ابن ابى الحديد معتزلى كه از علماى معروف و برجسته اهل تسنن است مى گويد: من از استادم (على بن فارقى ) مدرس مدرسه بغداد پرسيدم آيا فاطمه (سلام الله علیها ) از ادعاى مالكيت فدك راست مى گفت ؟.
گفت : آرى .
گفتم : پس چرا خليفه اول ، فدك را به او نداد، در حالى كه فاطمه (س ) نزد او را راستگو بود؟.
او لبخندى زد و كلام زيبا و لطيف و طنز گونه اى گفت ، در حالى كه او هرگز عادت به شوخى نداشت ، گفت : اگر ابوبكر، فدك را به مجرد ادعاى فاطمه (سلام الله علیها ) به او مى داد، فردا به سراغش مى آمد و ادعاى خلافت براى همسرش مى كرد! و وى را از مقامش كنار مى زد و او هيچگونه عذر و دفاعى از خود نداشت ، زيرا با دادن فدك پذيرفته بود كه فاطمه (سلام الله علیها) هر چه را ادعا كند راست مى گويد، و نيازى به بينه و گواه ندارد.
سپس ابن ابى الحديد مى افزايد: اين يك واقعيت است ، هر چند استاد، آن را به عنوان مزاح ، مطرح كرد.
اين اعتراف صريح از اين دو دانشمند اهل تسنن حاكى است كه داستان فدك ، يك داستان سياسى و آميخته با خلافت بوده ، نه داستان صرفا اقتصادى .
📚داستان دوستان، جلد دوم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت بیست و هفت
📚 موضوع: معارف قرآن
📖تفسیر آیه ۹ سوره مبارکه اسراء
🗓۱۳۹۵/۰۳/۱۸
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قضیه باغ فدک چه بود؟
بخش اول
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️روزهایدلشکستگیعلی..💔
روضه خوانی رهبرانقلاب در فاطمیه اول
✾📚 @Dastan 📚✾
✅ رسم کتابخوانی، انس با کتاب
🔹 مسئلهی مطالعه و کتابخوانی مهم است. در جامعهی ما بیاعتنائی به کتاب وجود دارد.
🔸 گاهی آدم میبیند در تلویزیون از این و آن سؤال میکنند: آقا شما چند ساعت در شبانهروز مطالعه میکنید، یا چقدر وقت کتابخوانی دارید؟ یکی میگوید پنج دقیقه، یکی میگوید نیم ساعت! انسان تعجب میکند. ما باید جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم، کودکان را به کتابخوانی عادت دهیم؛ که این تا آخر عمر همراهشان خواهد بود.
🔹کتابخوانی در سنین بنده - که البته بنده چندین برابر جوانها کتاب میخوانم - غالباً تأثیرش بمراتب کمتر است از کتابخوانی در سنین جوانها و شما عزیزانی که اینجا حضور دارید. آنچه که همیشه برای انسان میماند، کتابخوانی در سنین پائین است. جوانان شما، کودکان شما هرچه میتوانند، کتاب بخوانند؛ در فنون مختلف، در راههای مختلف، مطلبی یاد بگیرند.
🔸 البته از هرزهگردی در محیط کتاب هم باید پرهیز کرد، منتها این مسئلهی بعدی است؛ مسئلهی اول این است که یاد بگیرند، عادت کنند به این که اصلاً به کتاب مراجعه کنند، کتاب نگاه کنند. البته باید دستگاهها مراقب باشند، اشخاص مواظب باشند، هدایت کنند به کتاب خوب؛ که با کتاب بد، عمر ضایع نشود.
✍️ بیانات مقام معظم رهبری در موضوع کتابخوانی
۱۳۹۱/۰۷/۲۰
#هفته_کتابخوانی
#انس_با_کتاب
#آبان_۲۴
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
🔹 پس از پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری اولین انتخابات که منجر به تعیین و تشکیل جمهوری اسلامی در ایران گردید، بحث راجع به تعیین قانون اساسی نظام در محافل مختلف گسترش یافت.
🔸 در این مرحله با داریت حضرت امام خمینی (ره)، پیش نویس قانون اساسی که پایه آن در نظام جمهوری اسلامی بر آموزهها و ارزشهای حیات بخش اسلام به ویژه عدالت اجتماعی و جامعه توحیدی قرار گرفته بود، نگارش شد و با تاکید آن رهبر حکیم، انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی در ۱۲ مرداد ۱۳۵۸ برگزار گردید.
🔸این مجلس در ۲۸ مرداد ۱۳۵۸ فعالیت خود را آغاز کرد و بعد از سه ماه تلاش شبانه روزی، تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی به سرانجام رسید.
🔹 قانون اساسی، در نهایت در دوازده فصل و یکصد و هفتاد و پنج اصل توسط خبرگان قانون اساسی مورد تصویب قرار گرفت.
🔸این قانون در همه پرسی ۱۲ آذر ۱۳۵۸ به تأیید مردم ایران رسید و در سال ۱۳۶۸ بخش هایی از قانون اساسی پس از بازبینی در شورای بازنگری قانون اساسی مجددا به همه پرسی گذاشته شد، و مورد تایید اکثریت مردم (۹۷ درصد) قرار گرفت و تصویب شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۴
#قانون_اساسی
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣حاج قاسم سلیمانی: هروقت در سختی های جنگ مضطر میشدیم پناهگاهی جز زهرا سلام الله علیها نداشتیم!
✾📚 @Dastan 📚✾
( چادر مادر )
🌹🌾🌾🌹🌾🌾🌹🌾🌾🌹🌾🌾
چادرِ مادر ، نشان از جلوه ی اسرار بود
با وجودِ نازنینش ، ساطع انوار بود
بر سرش تاجِ سری بود و حریمِ جان او
عفّتِ اندیشه اش ، پابندِ آن افکار بود
پوششِ والایِ او سدّی ز هر نامحرمی
یادگارِ مادرِ مظلومه و غمخوار بود
رحمتِ حق باد بر روح و روانِ مادران
جنّت حق اجرشان در محضرِ دادار بود
من چه گویم از صفایِ پاکشان در روزگار
مهر و احساس و وفاشان یادگارِ یار بود
کاش می چیدم نخی از چادرِ روی سرش
تا هماره مانعی ، از شعله هایِ نار بود
بوسه هایم را نثارش میکنم با صد دعا
آنکه با رفتار پاکش جلوه ی ایثار بود
لطفِ حق همراه و یارش باد در موت و حیات
آنکه با حجب و حیایش از گنه بیزار بود
زنده و جاوید بادا یادشان با صد درود
آنکه شب تا صبح بهر کودکش بیدار بود
ای درود بیکران بر مادران با حیا
ای فدای چادرت مادر ، که نور یار بود
روز محشر میزند فریاد و محشر میکند
چادر مادر که نور حضرت دادار بود
چادر زهرا نیفتاد از سرش در پشت در
زیر دندان تکه های چادرش بسیار بود
🌹🌾🌾🌹🌾🌾🌹🌾🌾🌹🌾🌾
۲۲ / ۸ / ۱۴۰۳ محمد صادق ربانی
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وزیر کشور: جمعیت ایران با ادامه روند فعلی در سال ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون نفر کاهش مییابد
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴مجموعه استوری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
✾📚 @Dastan 📚✾