علی (علیه السلام) از ترس دشمن قبر فاطمه را با خاک هموار نمود. صورت هفت یا چهل قبر تازه در نقاط مختلف درست کرد تا جای حقیقی آن شناخته نشود (بحار ج ۴۳ ص ۱۸۳٫) سپس به خانه برگشت. عمر و ابوبکر و سایر مسلمین، بامداد، به عزم تشییع جنازه به سوی خانهی علی (علیه السلام) حرکت نمودند، ولی مقداد اطلاع داد که بدن زهرا دیشب به خاک سپردهشد.
عمر به ابوبکر گفت: نگفتم که چنین میکنند؟ عباس گفت: چون خود فاطمه (علیهاالسلام) وصیت کرد که شبانه دفنش نماییم، بر طبق وصیتش عمل نمودیم.
عمر گفت: دشمنی و حسد شما بنی هاشم تمام شدنی نیست. من تصمیم دارم قبر فاطمه را بشکافم و بر او نماز بخوانم.
علی بن ابی طالب (علیه السلام) فرمود: ای عمر به خدا سوگند اگر بخواهی چنین کاری را انجام دهی با شمشیر خونت را میریزم. هرگز اجازه نمیدهم که بدن زهرا (علیهاالسلام) را از قبر بیرون بیاوری. عمر وقتی وضع را خطرناک دید از تصمیمش منصرف گشت. (بحارالانوار ج ۴۳ ص ۱۹۹٫)
برگرفته از کتاب بانوی نمونه اسلام فاطمه زهرا (س) نوشته آقای ابراهیم امینی
#فاطمیه
@Dastanqm
هدایت شده از داستانهای قرآنی و مذهبی
با یک پا در برف و سرما خودش را به نماز جمعه رساند.
📚 شهر مینو پایگاه خبری تحلیلی قزوین
هدایت شده از داستانهای قرآنی و مذهبی
🍁 نخستین نماز جمعه در اسلام 🍁
🌺 در بعضى از روایات اسلامى آمده است: مسلمانان «مدینه»، پیش از آن که پیامبر(ص) هجرت کند، با یکدیگر صحبت کرده گفتند: «یهود» در یک روز هفته اجتماع مىکنند (روز شنبه) و «نصارى» نیز روزى براى اجتماع دارند (یکشنبه) خوبست ما هم روزى قرار دهیم، در آن روز جمع شویم، ذکر خدا گوییم و شکر او را به جا آوریم، آنها روز قبل از شنبه را که در آن زمان «یوم العروبه» نامیده مىشد، براى این هدف برگزیدند، و به سراغ «اسعد بن زراره» (یکى از بزرگان مدینه) رفتند، او نماز را به صورت جماعت با آنها به جا آورد و به آنها اندرز داد، و آن روز، «روز جمعه» نامیده شد؛ زیرا روز اجتماع مسلمین بود.
🌸 «اسعد» دستور داد: گوسفندى را ذبح کردند، نهار و شامِ همگى از همان یک گوسفند بود؛ چرا که تعداد مسلمانان در آن روز، بسیار کم بود... و این نخستین جمعهاى بود که در اسلام تشکیل شد.
🌹 اما، اولین جمعهاى که رسول خدا(ص) با اصحابش تشکیل دادند، هنگامى بود که به «مدینه» هجرت کرد، آن حضرت روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاوّل هنگام ظهر وارد «مدینه» شد، چهار روز در «قُبا» ماندند و مسجد «قبا» را بنیان نهادند، سپس روز «جمعه» به سوى «مدینه» حرکت کرد، (فاصله میان «قبا» و «مدینه» بسیار کم است، و امروز «قبا» یکى از محلههاى داخل «مدینه» است)، به هنگام نماز جمعه، به محله «بنى سالم» رسید، و مراسم نماز جمعه را در آنجا برپا داشت، و این اولین نماز جمعهاى بود که رسول خدا(ص) در اسلام به جا آورد، خطبهاى هم در این نماز جمعه خواند که، اولین خطبه حضرت در «مدینه» بود.
🌷 یکى از محدثان از «عبدالرحمن بن کعب» نقل کرده: پدرم هر وقت صداى اذان جمعه را مىشنید، بر «اسعد بن زرارة» رحمت مىفرستاد، هنگامى که دلیل این مطلب را جویا شدم، گفت: به خاطر آن است: او نخستین کسى بود که نماز جمعه را با ما به جا آورد. گفتم: آن روز چند نفر بودید؟ گفت: فقط چهل نفر!
📚خبرگزاری فارس
داستانهای قرآنی و مذهبی
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/433455118Cc79a6ab1ca
تلگرام
@Dastanqm
امام صادق علیه السلام فرمود:
بادیهنشینی بحضور پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم رسید و عرضهداشت: چندین بار آماده سفر حج شدهام اما توفیق نیافتم، حضرت فرمود: نماز جمعه را دریاب که حج تهیدستان است.
«وسائل الشیعه، ج 5، ص 5»
#تا_انقلاب_مهدي
@Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی جلد اول
محمد محمدی اشتهاردی👇
💠 توحید و خداشناسی و مسائل اعتقادی 💠
2️⃣ دو دسته در پناه خدا هستند
در تورات نقل شده: موسی(ع) در مناجات خود، به خدا عرض کرد: پروردگارا آیا تو نزدیک هستی، تا با تو (آهسته) راز و نیاز کنم، با دور هستی، تا فریاد کنم؟
خداوند به او وحی کرد: ای موسی! من همنشین کسی هستم که مرا یاد کند.
موسی(ع) عرض کرد: در آن روزی که پناهگاه برای کسی نیست، (یعنی در روز قیامت) چه کسی در پناه تو است؟
خداوند فرمود: آنان که مرا یاد کنند، من نیز آنها را یاد کنم، و آنان که به خاطر خشنودی با همدیگر دوستی کنند، من نیز آنها را دوست دارم، اینها(این دو دسته) همانهایند که اگر خواسته باشم بلائی بر اهل زمین فرو فرستم، آنها را یاد کنم، و به خاطر وجود آنها، بلا را از اهل زمین دفع مینمایم.
@Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی جلد اول
محمد محمدی اشتهاردی👇
💠 توحید و خداشناسی و مسائل اعتقادی 💠
تشیع مسافر بلخی در محضرحضرت رضا (ع)
عصر امامت حضرت رضا (ع) بود، و آن حضرت در خراسان بهسرمیبرد، شخصی مسافر، از پشت نهر بلخ به حضور آن حضرت آمد و نشست و عرضکرد: من از شما مسألهای میپرسم، اگر جواب آن را آنگونه که خودم میدانم بدهی، امامت تو را میپذیرم.
امام: هر چه خواهی بپرس.
مرد مسافر: به من بگو پروردگارت؛ از چه وقت بوده؟ و چگونه بوده، و بر چه تکیه دارد؟
امام: خداوند مکان را مکان کرد، بی آنکه مکانی داشتهباشد، و چگونگی را چگونه نموده بیآنکه خود چگونه باشد، و بر قدرت خودش تکیهدارد.
در این هنگام، آن مرد مسافر برخاست، و سر حضرت رضا(ع) را بوسید و گفت: گواهی میدهم که معبودی جز خدای یکتا نیست، و محمد(ص) رسول خدا است، و علی وصی رسول خدا و سرپرست امت، پس از او است، و پیشوایان راستگو، شما امامان هستید، و تو جانشین آنها هستی
@Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی جلد اول
محمد محمدی اشتهاردی👇
💠 توحید و خداشناسی و مسائل اعتقادی 💠
❓معنی الله اکبر، و وجه خدا ❓
(شاگردان، در محضر امام صادق (ع) بودند، سخن از توحید و خداشناسی به میان آمد) شخصی گفت: الله اکبر (خدا بزرگتر است).
امام: خدا از چه چیز بزرگتر است؟
گوینده: خدا، از همه چیز بزرگتر است.
امام: تو با این گونه تعریف برای جمله الله اکبر وجود خدا را محدود کردی (و با اشیاء محدود مقایسه نمودی).
گوینده: پس این جمله را چگونه معنی کنم؟
♦️امام: در معنی الله اکبر: خدا بزرگتر از آنست که توصیف گردد.
شخصی از امام صادق(ع) پرسید: معنی این آیه چیست؟
کل شیی ء هالک الا وجهة
: همه چیز جز وجه خدا نابود می شود (قصص - 88)
امام: مردم، این آیه را چگونه معنی میکنند؟
پرسنده: مردم میگویند: یعنی هر چیز جز وجه (چهره) خدا نابود میشود.
امام: پاک و منزه است خدا (از این نسبتها) بلکه
🌺 منظور از وجه، راهی است که به سوی خدا روند( یعنی دین خدا که انسانها از این طریق، به سوی خدا تقربجویند)
@Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصیبت و حماسه حضرت #ام_البنین از نظر رهبر انقلاب
@Dastanqm