مهد آسایش
ویژه نامه بیست و پنجم ذیقعده روز #دحوالارض
پایگاه اطلاع رسانی حوزه
خدیجه پنجی
🔆🔆 شش روز گذشت و قدرت ذات الهی جلوهای کرد. خاک، آرامآرام قد کشید و ابراز وجود کرد و زمین نام گرفت که دریایی سبز و روان آن را به دوش میکشد و زمین در برابر فرمان خداوند، فروتن و در برابر شکوه خداوندی هماره تسلیم و سربهزیر است.
🔅 این سیاره رها شده در وسعتی آبی که بهدستهای ستونهایی بلند و نامرئی از آسمانها محافظت میشود.
〽️ خاک، سر تسلیم فرود آورد و خاشع شد تا گاهوارهای شود برای رنج و اندوه آدم. و خاک، به اذن خدا، جان گرفت و آدم پدیدآمد. اولین رد پای خلقت، بر وسعت زمین، نمایان شد تا جادههای بینهایت را بپیماید.🔺
💠 و زمین، مهد آسایش و آرامش قرارگرفت و گناه آدمیان را بهجان پذیراشد.
💹 رودها جاری گشت و آبشارها خروشیدن گرفت و پرندهها بر ارتفاع شاخسارها، به تسبیح و تحمید خداوند، مشغول شدند. و زمین، با عظمت کوهها که چونان میخهایی بزرگ، تکهتکهاش را، نگاهبان شدند و با دریاها، که تصویری از شهود و ادراکاند و با درختان که برگ برگ معرفت میآموزند.
🌐 💠این گاهواره ابدی که میپروراند از مهر، این سیاره خاموش که هزار فریاد را در خود فروخفته. زمین، این نگران همیشه از آینده فرزندان خویش.
〽️ خاک پدیدآمد تا جایگاهی شود برای آسایش بنیآدم، تا پیشانی غرور انسان، سجدهگاهی داشته باشد برای تضرع و خشوع.
🌐 زمین آفریدهشد تا از مناجات عاشقانه ابوتراب، سرمست شود. که خوب و بد از هم جدا شوند، در محکی بزرگ.
🌐 زمین، این سیاره در معصیت فرو رفته! این سرگردان در جست وجوی آرامش، این گورستان خاطرات تلخ و شیرین... این جایگاه شادیها، جایگاه غمها، مهربانیها، غارتها، ستمها و عدالتها، و زمین آفریدهشد... تا آدم، در تجارتی بزرگ با خدا معامله کند و زمین آفریدهشد با طبقاتی درهمفشرده، از خاک و سنگ و چوب و آب و آتش.
🌐 تجلی قدرت لایتناهی پروردگار، در آیینه خاک. فلسفه بزرگ خلقت. و زمین گاهواره در حال چرخش چونان شتری رامشده که سواران خود را بهمقصد میبرد و ابتدای زمین در دحو الارض، از شروع خلقت از نقطهای به بلندای رستگاری از یک مکعب روشن که ثقل زمین است و پناهگاه بنیآدم، از همانروزی که بنیان نهاد ابراهیم خشتخشت خانه خدا را و زمین چون نقطهای روشن بر مدار خویش هنوز میچرخد و میچرخد.
📚پایگاه اطلاع رسانی حوزه
@Dastanqm
نمیدانم این انسانهایی که...
اگر یکمو در غذایشان باشد نمیخورند...
چگونه هر روز گوشت انسانهای دیگر را
در غیبتهایشان میجوند ...!!!؟
@Dastanqm
https://www.aparat.com/v/v2FI4/
فیلم توقیف نفتکش انگلیسی توسط سپاه
🔹 ۲۸ تیر سالروز توقیف نفتکش انگلیس توسط یگان شناوری #نیروی_دریایی_سپاه
ولله العزه جمیعا ....
@Dastanqm
https://www.aparat.com/v/4Husz
مستندی درباره دستگیری تفنگداران دریایی آمریکا
@Dastanqm
جزئیات عملیات توقیف نفتکش انگلیسی از زبان سخنگوی سپاه
سردار شریف با اشاره به نقض قانون توسط نفتکش انگلیسی و دخالت و حمایت ناوچه جنگی اسکورت این نفتکش از آن در ماجرای روز گذشته، تاکید کرد: در اعمال قانون و حاکمیت ملی در خلیج فارس و تنگه هرمز قاطعانه عمل می کنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح چرایی و چگونگی توقیف نفتکش انگلیسی در عصر جمعه(28 تیر) در تنگه هرمز اظهار کرد : نفتکش انگلیسی “Stena Impero” تحت اسکورت ناوچه جنگی بریتانیایی که با بیتوجهی به قوانین و مقررات دریایی و در مسیر معکوس در حال ورود به تنگه هرمز و برخورد احتمالی با کشتی های دیگر قرار داشت ، با درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.
وی افزود : نفتکش انگلیسی بر خلاف قوانین و مقررات دریانوردی دستگاه موقعیت یاب خود را خاموش و به جای حرکت به سمت ورودی خلیج فارس در تنگه هرمز از مسیر خروجی در جنوب در حال ورود بود که پس از بی توجهی به هشدارها و تذکرات یگان دریایی سپاه و حتی مقاومت و نیز دخالت ناوچه جنگی نیروی دریایی سلطنتی انگلستان و به پرواز در آوردن 2 فروند بالگرد و تلاش برای بازداشتن تکاوران دریایی سپاه از اجرای مأموریت خود ، با قاطعیت و سرعت عمل نیروهای خودی متوقف و جهت بررسی ها و اقدامات لازم قانونی به لنگرگاه ساحلی هدایت شد.
سخنگوی سپاه "رعایت دقیق قوانین و مقررات بین المللی و دریانوردی توسط کلیه شناورهایی که قصد تردد در خلیج فارس و تنگه هرمز دارند را ضامن حفظ امنیت و آرامش این منطقه راهبردی" توصیف و تصریح کرد: این قوانین تنها اختصاص به این منطقه ندارد و در آبراه های دیگر جهان نیز جاری است و به طور طبیعی به دلیل حساسیت های موجود ناشی از حضور تحریک کننده و غیر حرفهای نیروهای فرامنطقهای در این منطقه ، اعمال این قوانین از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.
سردار شریف با هشدار نسبت به رفتارهای متکبرانه، تحریک کننده و تهدید آمیز برخی شناورهای بیگانه و عدم تمکین رعایت مقررات بین المللی دریایی تاکید کرد: نیروی دریایی سپاه همراه با سایر نیروهای مسلح، به نمایندگی از ملت ایران، در اعمال قوانین جاری بین المللی و نیز حاکمیت ملی در قلمرو های دریایی کشور در خلیج فارس و تنگه هرمز قاطعانه عمل کرده و اجازه نخواهند داد منافع و مصالح ملی و نیز امنیت این منطقه که یک مطالبه جهانی است با رفتارهای نامتعارف بیگانگان خدشهدار شود.
سخنگوی سپاه در پایان یادآور شد: نفتکش توقیف شده انگلیسی هم اکنون در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان است و سیر مراحل رسیدگی قانونی و قضایی در جریان است.
شنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۸ / ۱۹:۰۱ دستهبندی: دفاعی - امنيتی کد خبر: 98042915288 خبرنگار : 71489
خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا
@Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی جلد اول
محمد محمدی اشتهاردی👇
چهار:
🕋 دعا و نیایش 🕋
😀 امیدواری در دعا کردن 😀
✔️✔️ احمد بن محمد به حضور امام رضا علیه السلام آمد و گفت: چند سال است حاجتی دارم و آن را از خدا خواستهام و دعا میکنم، ولی دعایم مستجاب نشدهاست، در این مورد شک و تردیدی به دلم راه یافتهاست.
امام رضا: ای احمد، مراقب باش که شیطان بر تو چیره نگردد تا تو را مأیوس و ناامید کند، همانا امام باقرعلیه السلام میفرمود: مؤمن، نیاز خود را از خدا میخواهد، خداوند اجابت آن را تأخیر میاندازد، بهخاطر اینکه ناله و گریه و زاری او را دوست میدارد.
سپس امام رضا(ع) فرمود: سوگند به خدا، تأخیر برآوردن نیازهای دنیوی مؤمنان(که از درگاهش خواستهاند) برای آنها بهتر از تعجیل در برآوردن نیازهای آنها است.
دنیا چه ارزشی دارد؟ امام باقر علیه السلام میفرمود: سزاوار است که دعای مؤمن در حال آسایش، مانند دعایش در حال سختی باشد، و اگر دعایش به استجابت رسید، سست نشود (باز دعا کند) بنابراین از دعا کردن خسته نشو، زیرا دعا در پیشگاه خدا دارای مقام بسیار ارجمند است، بر تو باد که
صبر کنی و
در کسب روزی حلال بکوشی، و
صله رحم را رعایت نمایی،
مبادا با مردم اظهار دشمنی کنی،
زیرا ما خاندانی هستیم که حتی نسبت به آنها که قطع رحم کنند، صله رحم میکنیم، و به هر که به ما بدی کند، نیکی کنیم، که سوگند به خدا از این روش، نتیجه خوبی میبینیم.
همانا کسی که در این دنیا از نعمتهای الهی برخوردار است اگر درخواستی از خدا کند، و دعایش به استجابت برسد، (بر اثر حرص) باز درخواست دیگری میکند، و نعمت خدا به نظرش کمارزش میگردد، و از چیزی سیر نشود، و در صورت فراوانی نعمت، مسلمانان دراینراه به خاطر حقوقی که بر او واجب است، به خطر بیفتد و در فتنه و آزمایش قرار گیرد.
بگو بدانم اگر من چیزی به تو بگویم، به صحت آن اطمینان داری؟
احمد: اگر به تو اطمینان نداشته باشم، به چه کسی اطمینان دارم، تو حجت خدا هستی، حتماً سخن تو درست است.
امام رضا: اگر به سخن من اطمینان داری، باید به گفتار خدا بیشتر اطمینان داشته باشی، چرا که خداوند به وعده خود وفا میکند، مگر خدا نمیفرماید:
و اذا سألک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوة الداع اذا دعان
:هنگامی که بندگان من از تو درباره من سؤال کنند(بگو) من نزدیکم، دعای دعا کننده را به هنگامی که مرا میخواند پاسخ میگویم (بقره- 186).
و نیز، مگر نمیفرماید:
لا تقنطوا من رحمة الله
:از رحمت خدا نومید نشوید (زمر- 53).
و الله یعدکم مغقرة منه و فضلاً
:و خداوند به شما وعده آمرزش و فزونی میدهد (بقره- 268).
بنابراین اعتمادت به خدا بیشتر از دیگران باشد، و در خانه دل خود را به راه یافتن چیزی، جز خوبی نگشائید، که در این صورت شما آمرزیده اید (61)
@Dastanqm
داستان تنبیه همسایه مردم آزار
مردی خدمت رسول خدا(صلّی الله علیه و آله) آمد و از این که همسایه اش او را آزار می رساند، زبان به گلایه گشود. رسول خدا(صلّی الله علیه و آله) که کانون علم و بردباری بود، او را به صبر دعوت کرد. مرد آرام شد و رفت. چند روز بعد بازگشت و از آزار و اذیّت همسایه زبان به شکایت باز کرد. مجدداً رسول خدا(صلّی الله علیه و آله) او را به شکیبایی فرا خواند. مرد آرام شد و رفت.
پس از چند روز، دوباره آن مرد بازگشت و از همسایه اش شکوه نمود. این بار پیامبر(صلّی الله علیه و آله) به او فرمود: اسباب و اثاثیه خود را جمع کن و داخل کوچه قرار بده! وقتی رهگذرانی که از کوچه عبور می کنند از تو علّت این اقدام را سؤال کردند، به آنها بگو برای رهایی از آزار و اذیّت همسایه به اینجا پناه آورده ام!
مرد همین ابتکار را به کار برد. رهگذران علت این اقدام مرد را از وی جویا می شدند و او به آنان پاسخ گفت. خبر به گوش همسایه ی مردم آزار رسید. آبروی خود را در خطر دید؛ پس شتابان نزد همسایه آمد و با خواهش و التماس از او خواست بیش از این به مردم چیزی نگوید و اسباب خود را به منزل ببرد و به او قول داد که من بعد، آزاری به او نرساند. مرد نیز که به مقصود خود رسیده بود، اسباب و اثاثیه اش را به منزل برگرداند و از آن پس، همسایه اش او را آزار نرساند.
📚پرشین وی
@Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی جلد اول
محمد محمدی اشتهاردی👇
چهار:
🕋 دعا و نیایش 🕋
دستور نفرین بر همسایه دشمن و ضد دین
یونسبنعمار میگوید:
به محضر امام صادق علیه السلام رفتم و عرض کردم: همسایهای از قبیله قریش دارم، نام مرا (به عنوان شیعه) فاش ساخته است (و مرا در معرض خطر طاغوتیان، که درکمین شیعیان بودند قرار دادهاست) بهگونهای نام مرا مشهور نموده، که هروقت از کنارش عبور میکنم میگوید: این رافضی، مالها را نزد جعفربنمحمد (یعنی امام صادق علیه السلام) میبرد.
امام صادق: هنگامی که نماز شب میخوانی در سجده آخر دو رکعت اول نماز شب، او را چنین نفرین کن: نخست حمد و ثنای الهی بهجاآور، سپس بگو:(که ترجمهاش این است) خدایا! فلانی پسر فلانی، نام مرا فاش و مشهور کرده و مرا بهخشمآورده، و در معرض خطرها قراردادهاست، خدایا او را هدف تیری شتابان قرار بده، به گونهای که اثر آن تیر، او را از من بازدارد، بار خدایا! مرگش را نزدیک گردان، و نشانهاش را نابود کن، پروردگارا در این کار، شتاب کن، در همین ساعت و لحظه.
یونس میگوید: (دستور امام را انجام دادم) وقتی که به کوفه باز گشتم، از خانوادهام در مورد آن همسایه مردم آزار پرسیدم، گفت: بیمار است، هنوز سخنم بهپایان نرسیدهبود که از خانه او شیون برخاست، و گفتند: فلانی مرد
@Dastanqm
https://www.aparat.com/v/VHt2Z
داستانی از زندگی مرحوم آیت الله بهجت "ره" در قالب پویانمایی
@Dastanqm
🔷 سخن گفتن عصا به حقانيت امام جواد علیه السلام 🔷
محمدبنابيالعلاء ميگويد: شنيدم يحييبناكثم چنين ميگفت:
روزي از امام جواد عليه السلام مسائل مختلفي را سؤال كردم و همه را پاسخ داد. به حضرت گفتم: به خدا سوگند! ميخواهم چيزي را از شما بپرسم، ولي شرم ميكنم.
امام فرمود: «أنا أخبرك قبل أن تسألني، تسألني عن الامام»؛ بدونآنكه تو سؤال كني من پاسخ ميدهم. ميخواهي بپرسي امام كيست؟
گفتم: آري، به خدا سوگند! سؤال من همين است. حضرت فرمود: امام منم.
عرض كردم:
نشانهاي بر اين ادعا داريد؟
دراينهنگام عصايي كه در دست آن حضرت بود، بهسخنآمد و گفت:
او مولاي من و امام زمان و حجت خدا است. «فكان في يده عصا، فنطقت فقالت انه مولاي امام هذا الزمان و هو الحجة».
(كافي، ج 1، ص 353) به نقل از سایت شرکت شمسا
@Dastanqm
https://fiilo.ir/v/tTVCE0M
انیمیشن زیبای #ازدواج امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
@Dastanqm
هدایت شده از داستانهای قرآنی و مذهبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجلی بركوه,درخواست موسی (ع) برای دیدن خدا,دوران پیامبری موسی (ع),دوران رسالت بعد از فرعون,صحبت با خدا,قوم موسی (ع),موسی (ع),میقات,نفس خدا
تفسیر آیه 143 سوره اعراف جزء 9
آقای قرائتی
@Dastanqm
هدایت شده از داستانهای قرآنی و مذهبی
🌺🍃 برخی از داستانها و روایتهای تاریخی سوره اعراف جزء 9:
داستان موسی: دعوت فرعون، معجزه تبدیل عصا به اژدها و ید بیضاء، مبارزه با ساحران در شهر، تهدید فرعون، رنج بنیاسرائیل، عذاب قوم فرعون و غرق شدنشان در دریا و عبور بنیاسرائیل، میقات موسی در کوه طور، نزول الواح بر موسی، گوساله سامری، برگزیدن هفتاد نفر از بنیاسرائیل برای میقات، دوازده گروه بنیاسرائیل و چشمههای دوازدهگانه، تغییر کلمات وحیشده، تجاوز در شنبه، مسخ شدن و آوارگی بنیاسرائیل. (آیات ۱۰۳-۱۶۹)
ثُمَّ بَعَثْنَا مِن بَعْدِهِم مُّوسَىٰ بِآیاتِنَا إِلَىٰ فِرْعَوْنَ وَمَلَئِهِ فَظَلَمُوا بِهَا ۖ فَانظُرْ كَیفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُفْسِدِینَ ﴿١٠٣﴾ .............. فَخَلَفَ مِن بَعْدِهِمْ خَلْفٌ وَرِثُوا الْكِتَابَ یأْخُذُونَ عَرَضَ هَـٰذَا الْأَدْنَىٰ وَیقُولُونَ سَیغْفَرُ لَنَا وَإِن یأْتِهِمْ عَرَضٌ مِّثْلُهُ یأْخُذُوهُ ۚ أَلَمْ یؤْخَذْ عَلَیهِم مِّیثَاقُ الْكِتَابِ أَن لَّا یقُولُوا عَلَى اللَّـهِ إِلَّا الْحَقَّ وَدَرَسُوا مَا فِیهِ ۗ وَالدَّارُ الْآخِرَةُ خَیرٌ لِّلَّذِینَ یتَّقُونَ ۗ أَفَلَا تَعْقِلُونَ ﴿١٦٩﴾
آنگاه بعد از آنان، موسى را با آیات خود به سوى فرعون و سران قومش فرستادیم. ولى آنها به آن [آیات] كفر ورزیدند. پس ببین فرجام مفسدان چگونه بود. (۱۰۳)............ آنگاه بعد از آنان، جانشینانى وارث كتاب [آسمانى] شدند كه متاع این دنیاى پست را مىگیرند و مىگویند: «بخشیده خواهیم شد.» و اگر متاعى مانند آن به ایشان برسد [باز] آن را مىستانند. آیا از آنان پیمان كتاب [آسمانى] گرفته نشده كه جز به حق نسبت به خدا سخن نگویند، با اینكه آنچه را كه در آن [كتاب] است آموختهاند؟ و سراى آخرت براى كسانى كه پروا پیشه مىكنند بهتر است. آیا باز تعقّل نمىكنید؟ (۱۶۹)
@Dastanqm
https://www.aparat.com/v/0BunL
داستان تکان دهندهی حضرت موسی علیه السلام
@Dastanqm
آغاز میقات موسی بن عمران(ع) در كوه طور
✔️✔️ حضرت موسی(ع) پس از رهاندن بنی اسرائیل از استبداد فرعون مصر و تشكیل نظام توحیدی، جهت عبادت و دریافت كتاب مقدس تورات، به كوه طور رفت.
خداوند سبحان، وی را وعده داد كه او به كوه طور رود و درآنجا چهل روز اقامت گزیند و به رازونیاز با پروردگارش بپردازد و درهمانجا، موفق به دریافت "الواح آسمانی" و یا كتاب مقدس تورات گردد. حضرت موسی علیه السلام شادمان شد و برادرش هارون را جانشین خویش نمود و خود به سوی طور رهسپار شد و از اوّل ذی قعده تا دهم ذی حجه، به مدت چهل شب و روز، در آنجا به عبادت پرداخت.(1)
قرآن كریم در چند آیه، به این داستان اشاره كرد، از جمله: 1- وَ اِذْ واعَدْنا مُوسی أربَعینَ لَیْلَهً ثُمَّ اتَّخَذْتُمْ الْعِجْلَ مِنْ بَعْدِهِ و اَنْتُمْ ظالِمُونَ.(2) 2- و واعَدْنا مُوسی ثَلثینَ لَیْلَهً و اَتْمَمْنها بِعَشْرٍ فَتَمَّ میقاتُ رَبِّهِ اَرْبَعینَ لَیْلَهً …بااینكه حضرت موسی علیه السلام به هنگام رفتن به كوه طور، به برادرش هارون سفارشهای لازم را نمود و او را به صلاح و سداد و اصلاح امت و مبارزه با فساد و فتنه فراخواند، ولی
پس از بازگشت وی به میان مردم، مشاهده كرد كه تعداد زیادی از آنان، به جای پرستش خدای یگانه، گوساله زرّین سامری را میپرستند و مجدداً به شرك و كفر رویآوردند. این ماجرا را قرآن مجید در چند سوره، از جمله سوره بقره و سوره اعراف تشریح كردهاست.
1- مجمع البیان (فضل بن حسن طبرسی)، ج 2-1، ص 230 و ج 4-3، ص 728
2- سوره بقره(2)، آیه 51
تهیه و تنظیم برای تبیان: ابوذر سلطانی
@Dastanqm