هدایت شده از داستانهای قرآنی و مذهبی
شدت جراحات وارده بر حضرت بسیار سنگین بود و ایشان متحمل رنج بسیاری میشدند و به شوق وصال حق و دیدار پدر بزرگوارشان رسول گرامی اسلام حضرت محمد(ص) در خانه خود چشم از این جهان فرو بست.
در روایتی حضرت به اسماء فرمود:
آبى برايم آماده كن، بعد با آن غسل كرده و سپس فرمود:
جامه هاى جديدم را به من بده، آنها را پوشيده و فرمود:
بقيه حنوط پدرم را از فلان جا برايم بياور و زير سرم بگذار و مرا تنها گذاشته و از اينجا بيرون برو، مى خواهم با پروردگارم مناجات كنم. و گفت:
قدرى مرا به خود واگذار و بعد مرا بخوان، اگر پاسخ تو را دادم كه بسيار خوب و اگر جوابى ندادم بدان كه من به سوى پدر خود، (يا پروردگارم) رفتم.
اسماء لحظه اى حضرت را به حال خود واگذاشت و بعد صدا زد و جوابى نشنيد، صدا زد اى دختر محمد مصطفى،اى دختر بهترين كسى كه بر روى ريگ هاى زمين پاى گذارده... اما جوابى نيامد چون جامه را از روى صورت حضرت برداشت، مشاهده كرد از دنيا رخت بربستهاست.
[ بلادى بحرانى «وفات فاطمه الزهراء» ۷۸.]
#فاطمیه
@Dastanqm
هدایت شده از داستانهای قرآنی و مذهبی
#زنان_دوزخی
عن فاطمه الزهراء(س) قالت: قال رسول الله(ص)... یا بنتی اما المعلقه بشعرها فانها کانت لاتغطی شعرها من الرجال, و اما المعلقه بلسانها فانها کانت توذی زوجها,... و اما التی کان راسها راس خیزیر, و بدنها بدن الحمار فانها کانت نمامه کذابه. و اما التی کانت علی صوره الکلب فانها کانت قینه نواحه حاسده.
پیامبر اکرم(ص) (درباره مشاهدات خود از عذاب دوزخیان در شب معراج) فرمود:
دخترم اما زنی که به مویش آویختهشدهبود کسی بود که مویش را از مردان نمیپوشانید, و
آن که با زبانش آویزانبود, زنی بود که شوهرش را آزارمیداد... و
آن که سرش سر خوک و بدنش بدن الاغ بود, زنی بود که سخنچین و دروغگو بود, و
آن که صورتش به شکل سگ بود, زنی بود که آواز میخواند ونوحهسرایی میکرد و حسد میورزید.
بحارالانوار , ج 8,ص 309.
#فاطمیه
@Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/gzZhF
کلیپ بسیار زیبا ( ویژه ایام فاطمیه ) شهادت حضرت زهرا ؛ صابر خراسانی ، نماهنگ
#فاطمیه
@Dastanqm
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://www.aparat.com/v/XhmgD
مداحی زیبای حاج مهدی رسولی در شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
#حضرت_زهرا
@Dastanqm
فدک دهکدهای حاصلخیز در نزدیکی خیبر، در منطقه حجاز و به فاصله ۱۶۰ کیلومتری مدینه بود که یهودیان در آن زندگی میکردند و به دلیل موقعیت استراتژیک منطقه، قلعههای نظامی خود را در اطراف آن ساخته بودند. پس از آنکه مسلمانان در جنگ خیبر، منطقه خیبر و قلعههای آن را فتح کرد، یهودیان ساکن در قلعهها و مزارع فدک نمایندگانی نزد پیامبر اسلام(ص) فرستادند و به تسلیم و مصالحه راضی شدند و قرار شد نیمی از زمینها را به آن حضرت تحویل دهند. و هرگاه پیامبر(ص) خواست، آنان فدک را ترک کنند؛ بنابراین فدک بدون جنگ به دست پیامبر اسلام(ص) افتاد.
دهکده فدک به دلیل عدم شرکت سربازان اسلام در فتح آن، به حکم قرآن، مختص پیامبر گردید و او درآمد این زمین را به مستمندان بنیهاشم میداد و پس از نزول آیه «وَآتِ ذَا الْقُرْبَیٰ حَقَّهُ؛ و حق خویشاوند را بده» به دختر خود فاطمه(س) بخشید.
شهرت فدک به سبب اتفاقی (ماجرای فدک) است که پس از وفات پیامبر(ص)، بین خلیفه اول و فاطمه(س) بر سر مالکیت این منطقه صورت گرفت. ابوبکر وقتی به خلافت رسید فدک را به نفع خلافت مصادره کرد. این منطقه پس از خلفای نخستین، در زمان امویان و عباسیان نیز در دست خلفا بود. برخی از این خلفا از جمله عمربنعبدالعزی و مأمون این منطقه را به فرزندان فاطمه برگرداندند؛ اما خلفای بعد آن را پس گرفتند.
#فاطميه
@Dastanqm
https://www.aparat.com/v/1J6Kd
انیمیشن حضرت فاطمه زهرا علیها السلام👆👆
51 دقیقه
#فاطميه
@koodakAliAsghar
@Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/DeTqo
انیمیشن خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها
#فاطميه
@koodakAliAsghar
غصب فدک
پس از وفات پیامبر(ص)، ابوبکر با تکیه بر حدیثی از پیامبر(ص) (که گفته شده راوی آن فقط خود ابوبکر بود) مدعی شد انبیا ارث نمیگذارند؛ از این رو دهکده فدک را که در دست فاطمه بود و توسط کارگزاران آن حضرت اداره میشد به نفع خلافت مصادره کرد. اما فاطمه پاسخ داد پیامبر(ص) پیش از وفات، فدک را به او بخشیده و امام علی(ع) و امایمن را بر این سخنش شاهد آورد. در نقلی آمده است ابوبکر در برگهای ملکیت فاطمه را بر فدک تأیید کرد؛ اما عمر آن برگه را از فاطمه گرفت و پاره کرد. بنابر برخی منابع (اهل سنت) ابوبکر شاهدان فاطمه را نپذیرفت و دو مرد را برای شهادت طلبید.
فاطمه(س) وقتی دادخواهی خود و همسرش امام علی(ع) را بیثمر دید، به همراه جمعی از زنان خویشاوندش جهت ایراد خطبه به مسجد رفت. در گزارشهای تاریخی آمده است هنگام رفتن به مسجد همانند پدرش راه میرفت و زمانی که به مسجد رسید ابوبکر و گروهی از مهاجران و انصار در مسجد نشسته بود. میان فاطمه(س) و حاضران چادری آویختند. دختر پیامبر نخست نالهای كرد كه حاضران به گریه افتادند، سپس لختی خاموش ماند تا مردم آرام گرفتند و آنگاه سخنان خود را آغاز كرد.
بر اساس گزارشهای تاریخی فاطمه(س) پس از این ماجرا سخت از ابوبکر و عمر ناراحت شد و تا زمان شهادت، بر آن دو غضبناک باقی ماند. خشم و ناراحتی فاطمه از این نظر اهمیت دارد که نه تنها در منابع روایی شیعه بلکه در منابع حدیثی اهل سنت نیز از پیامبر(ص) روایت است که: فاطمه پاره تن من است و کسی که او را خشمگین کند مرا خشمگین کرده است.
📚ویکی شیعه
#بصيرت
@Dastanqm
محتوای خطبه
خطبه فدکیه با حمد و توصیف الهی آغاز میشود و
بعثت پیامبر(ص) را یادآور میشود و
سپس به نزدیکی امام علی(ع) با پیامبر(ص) و سروری وی در میان اولیای الهی و شجاعتهای بینظیر وی در دفاع از پیامبر(ص) و اسلام اشاره میکند و یاران رسول خدا(ص) را به دلیل اینکه پس از درگذشت وی پیرو شیطان شده و نفاق در میان آنها آشکار شده است و حق را رها کردهاند، سرزنش میکند. در این خطبه همچنین به واقعه غصب خلافت اشاره شده و سخن ابوبکر که پیامبران ارث نمیگذارند، مخالف آیاتی از قرآن معرفی میشود.
فاطمه(س) در این خطبه ابوبکر را به دادگاه خداوند در روز رستاخیز واگذار میکند و یاران پیامبر را به پرسش میگیرد که چرا در مقابل این ستمها ساکت نشستهاند. وی آشکارا میگوید که آنچه آنها کردهاند، شکستن پیمانشان با رسول خداست و
در فراز پایانی خطبه، ننگ کار آنان را جاودانی و سرانجام آن را دوزخ میداند.
📚ویکی شیعه
#بصيرت
@Dastanqm