13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️فاطمه اسدی کیست و چرا گروهک دموکرات او را به شهادت رساند؟
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
برایعضویت و دسترسی به صوت تمام ادعیه ومناجاتهادر«ایتا»از👇واردشوید
🌍 https://eitaa.com/joinchat/4293591059Cbf2d1beda7
🌹 شهیده فاطمه اسدی، نخستین بانوی مفقودالاثر که به دست حزب دموکرات به شهادت رسیده بود، ودر ارتفاعات چهلچشمه تفحص شد.
♦️سردار باقرزاده درباره نحوه شهادت شهیده فاطمه اسدی، می گوید: شوهر این بانوی شهیده چون برای پایگاه سپاه در حسین آباد چاه حفر کرده بود، توسط عوامل ضدانقلاب به او لقب جاسوس دادند. به همین خاطر او را اسیر و سپس به زندان دولتو منتقل کردند.
♦️بانو اسدی در این زمان پیگیر آزادی شوهرش شد. حزب دموکرات از او طلب ۲۰۰ هزار تومان پول کرد و بانو اسدی برای تأمین این پول تمام زندگیاش را به حراج گذاشت و با پولی که تهیه کرده بود به ضدانقلاب مراجعه کرد.
♦️ضد انقلاب پول را از او گرفت، اما در اوج خباثت نه تنها شوهرش را آزاد نکرد، بلکه او را هم اسیر کرد. در آن حین نزاعی در گرفت و بانو اسدی همراه با چند نفر از سپاهیها تیرباران شد و در ارتفاعات چهل چشمه دفن شد. بعد از شهادت او، پسر کوچکش به دلیل نبود سرپرست در گهواره از دنیا رفت 😔و شوهرش نیز بعد از ۳ سال از زندان دولتو آزاد شد.
🌷شادی روح مطهر شهیده تازه تفحض شده صلوات🌷
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
برایعضویت و دسترسی به صوت تمام ادعیه ومناجاتهادر«ایتا»از👇واردشوید
🌍 https://eitaa.com/joinchat/4293591059Cbf2d1beda7
حدیث قرب نوافل:
✅ هنگامیکه پیامبر(ص) به معراج رفت،
گفت: پروردگارا حال مؤمن نزد تو چگونه است؟
خدا فرمود: ای محمد، هرکه به یکی از دوستانم اهانت کند، آشکارا به جنگ من آمدهاست و من به یاری دوستانم از هرچیز شتابانترم.
من در هیچکاری بهاندازهی که درباره وفات مؤمن تردید دارم، تردید ندارم؛ زیرا او از مرگ بدش میآید و من از ناراحتی او بدم میآید؛ و
بهراستی برخی از بندگان مؤمن هستند که جز توانگری، آنان را اصلاح نکند (و حالشان را نیکو نسازد) و اگر آنها را به حال دیگری را درآورم، نابود و هلاک میشوند؛ و
برخی از بندگان مؤمن هستند که جز نداری و فقر، آنان را اصلاح نکند و اگر آنها را به حال دیگری برگردانم، هرآینه هلاک میشوند؛ و
هیچیک از بندگانم به من تقرب نجوید با عملی که نزد من محبوبتر باشد از آنچه بر او واجب کردهام؛ و
❗️بهدرستی که بهوسیله نافله به من تقرب میجوید تا آنجا که من دوستش میدارم و چون دوستش دارم،
👂آنگاه گوش او میشوم که با آن میشنود و
👁چشمش میشوم که با آن میبیند و
👅زبانش میگردم که با آن سخن میگوید و
✊دستش میشوم که به آن میگیرد.
💞اگر بخوانَدَم، اجابتش میکنم و اگر خواهشی از من کند، به او میدهم.
📚ویکی شیعه
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
کانال نماز در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/1819344971C066561c32c
https://chat.whatsapp.com/DBHmX88VWwW9ouXNYPbmGT
24.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://www.aparat.com/v/dnVhz
انیمیشن قرآنی
کانال داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
کانال کودکان(و نوجوانان)علی اصغر در ایتا👇
https://eitaa.com/koodakAliAsghar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای قرآنی و مذهبی
سرگذشت اصحاب اُخدود در قرآن
سوره بروج درباره سرگذشت اصحاب اُخدود و سرنوشت مؤمنان به خدا در روز قیامت سخن میگوید.
به گزارش وب گردي خبرگزاري صداوسيما؛ سوره بروج درباره سرگذشت اصحاب اُخدود و سرنوشت مؤمنان به خدا در روز قیامت سخن میگوید و به تکذیبکنندگان قرآن هشدار به عذاب میدهد و در آخر، قرآن را در لوح محفوظ میداند. لوحی که تمام اتفاقات عالم، همراه با جزئیات کامل در آن ثبت است و به هیچ وجه قابل تغییر و دگرگونی نیست. در روایات آمدهاست پیامبر (ص) به قرائت این سوره در نمازهای روزانه سفارش کردهاست.
سوره بُروج هشتاد و پنجمین سوره و از سورههای مکی قرآن که در جزء سیام جای گرفتهاست. این سوره را به این مناسبت بروج مینامند که با سوگند به آسمانی دارای برجها شروع میشود.
علت نامگذاری
بروج جمع بُرج و به معنای قصرهاست. این سوره را به این مناسبت بروج مینامند که با سوگند به آسمان دارای برجها شروع میشود: «وَالسَّمَاءِ ذَاتِ الْبُرُوجِ».
ترتیب و محل نزول
سوره بروج از سورههای مکی و در ترتیب نزول بیست و هفتمین سورهای است که بر پیامبر (ص) نازل شده است. این سوره در چینش کنونی مُصحَف هشتاد و پنجمین سوره است و در جزء سیام قرآن جای دارد.
از جمله سورههایی است که با سوگند آغاز میشوند.
محتوا
سوره بروج با سوگند به آسمان و روز قیامت و تأکید بر وقوع آن آغاز میشود و درباره سرگذشت اصحاب اخدود که مومنان را میآزردند و خود هلاک شدند سخن میگوید؛ سپس به سرنوشت مؤمنان، پاداش آنان در روز جزا و صفات و افعال خداوند، میپردازد و به داستان فرعون و ثمود و علم خدا و احاطه علمی او بر اعمال و حرکات و نیت انسانها و عظمت قرآن اشاره میکند
اصحاب اُخدود
آیات چهارم تا هشتم سوره بروج درباره اصحاب اخدود سخن میگوید. «اخدود» به معناى گودال بزرگ یا خندق است. منظور از این واژه در این سوره، گودالهایی است که مملو از آتش بود تا مؤمنان را در آنها بیندازند و بسوزانند. درباره اینکه این ماجرا مربوط به چه زمان و چه قومى است، بین مفسران و مورخان اختلاف وجود دارد. معروفترین نظر آن است که این داستان مربوط به «ذو نواس» یهودی آخرین پادشاه «حمیر» در سرزمین یمن است. این پادشاه یهودی، مسیحیان نجران را به آیین یهودیت فرا خواند؛ اما آنان نپذیرفتند و ذونواس دستور داد گودالهایی پر از آتش آماده کنند و مؤمنان مسیحی را زندهزنده در آن بیندازند. عدهای را نیز با شمشیر کشتند. قرآن درباره این مؤمنان میگوید هیچ ایرادى بر آنان (مؤمنان) نداشتند جز اینکه به خداوند عزیز و حمید ایمان آوردهhttps://www.iribnews.ir/files/fa/news/1400/8/18/7225545_123.jpgبودند.
لوح محفوظ
آیه پایانی سوره بروج، قرآن را در لوح محفوظ میداند. این لوح صفحهای است که تمام اتفاقات عالم، همراه با جزئیات کامل در آن ثبت است و به هیچ وجه قابل تغییر و دگرگونی نیست. علامه طباطبایی در تفسیر این آیات مینویسد خداوند بیان میکند علت اینکه کفار موعظه نمیپذیرند، در واقع اصرارشان بر تکذیب قرآن نیست، بلکه این است که کفار، قرآن را از ناحیه خدا نمیدانند و حال آنکه چنین نیست، بلکه قرآن کتابی خواندنی و دارای معانی والا و در لوح محفوظ است؛ لوحی که از دستبرد باطل و شیاطین محفوظ است.
📚حبرگزاری صدا و سیما
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای قرآنی و مذهبی
متن و ترجمه سوره
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِیمِ
وَالسَّمَاءِ ذَاتِ الْبُرُوجِ ﴿١﴾ وَالْیَوْمِ الْمَوْعُودِ ﴿٢﴾ وَشَاهِدٍ وَمَشْهُودٍ ﴿٣﴾ قُتِلَ أَصْحَابُ الْأُخْدُودِ ﴿٤﴾ النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ ﴿٥﴾ إِذْ هُمْ عَلَیْهَا قُعُودٌ ﴿٦﴾ وَهُمْ عَلَىٰ مَا یَفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِینَ شُهُودٌ ﴿٧﴾ وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن یُؤْمِنُوا بِاللَّـهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ ﴿٨﴾ الَّذِی لَهُ مُلْکُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ وَاللَّـهُ عَلَىٰ کُلِّ شَیْءٍ شَهِیدٌ ﴿٩﴾ إِنَّ الَّذِینَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ یَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِیقِ ﴿١٠﴾ إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ جَنَّاتٌ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ۚ ذَٰلِکَ الْفَوْزُ الْکَبِیرُ ﴿١١﴾ إِنَّ بَطْشَ رَبِّکَ لَشَدِیدٌ ﴿١٢﴾ إِنَّهُ هُوَ یُبْدِئُ وَیُعِیدُ ﴿١٣﴾ وَهُوَ الْغَفُورُ الْوَدُودُ ﴿١٤﴾ ذُو الْعَرْشِ الْمَجِیدُ ﴿١٥﴾ فَعَّالٌ لِّمَا یُرِیدُ ﴿١٦﴾ هَلْ أَتَاکَ حَدِیثُ الْجُنُودِ ﴿١٧﴾ فِرْعَوْنَ وَثَمُودَ ﴿١٨﴾ بَلِ الَّذِینَ کَفَرُوا فِی تَکْذِیبٍ ﴿١٩﴾ وَاللَّـهُ مِن وَرَائِهِم مُّحِیطٌ ﴿٢٠﴾ بَلْ هُوَ قُرْآنٌ مَّجِیدٌ ﴿٢١﴾ فِی لَوْحٍ مَّحْفُوظٍ ﴿٢٢﴾
به نام خداوند رحمتگر مهربان
سوگند به آسمان آکنده از برج، (۱) و به روز موعود، (۲) و به گواه و مورد گواهى، (۳) مرگ بر آدمسوزان خندق. (۴) همان آتش مایهدار [و انبوه]. (۵) آنگاه که آنان بالاى آن [خندق به تماشا]نشسته بودند. (۶) و خود بر آنچه بر [سر]مؤمنان مىآوردند، گواه بودند. (۷) و بر آنان عیبى نگرفته بودند جز اینکه به خداى ارجمند ستوده ایمان آورده بودند. (۸) همان [خدایى]که فرمانروایى آسمانها و زمین از آن اوست و خدا [ست که]بر هر چیزى گواه است. (۹) کسانى که مردان و زنان مؤمن را آزار کرده و بعد توبه نکردهاند، ایشان راست عذاب جهنم، و ایشان راست عذاب سوزان. (۱۰) کسانى که ایمان آورده و کارهاى شایسته کردهاند، براى آنان باغهایى است که از زیر [درختان]آن جویها روان است؛ این است [همان]رستگارى بزرگ. (۱۱) آرى، عقاب پروردگارت سخت سنگین است. (۱۲) هم اوست که [آفرینش را]آغاز مىکند و بازمىگرداند. (۱۳) و اوست آن آمرزنده دوستدار [مؤمنان]. (۱۴) صاحب ارجمند عرش. (۱۵) هر چه را بخواهد انجام مىدهد. (۱۶) آیا حدیث [آن]سپاهیان: (۱۷) فرعون و ثمود بر تو آمد؟ (۱۸) [نه]بلکه آنان که کافر شدهاند در تکذیباند؛ (۱۹) با آنکه خدا از هر سو بر ایشان محیط است. (۲۰) آرى، آن قرآنى ارجمند است، (۲۱) که در لوحى محفوظ است. (۲۲)
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
https://www.talab.org/wp-content/uploads/2017/08/153749625-talab-org.gif
26.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوره بروج
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
کانال معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar