🔵#اهميتوچرايیدعابرایظهور ۱۲
💠 تاثیر شگفت دعا
🔹ابو وَلّاد حفص خياط ميگويد:
در مدينه محضر امام کاظم رسيدم... حضرت فرمودند: به ياران خود خبر بده و به آنها بگو تقوای خدا را رعايت کنيد، چرا که شما در حکومت مردی جبّار و سرکش (منصور دوانيقی) به سر میبريد. پس زبانهايتان را حفظ کنيد، و جانها و دينتان را محافظت کنيد و اتفاقاتی را که ميترسيد برای ما و شما از ناحيه اين شخص رخ دهد با دعا دفع کنيد. زيرا بخدا قسم که دعا و درخواست نمودن از درگاه الهی بلا را دفع میکند، اگرچه بلا مُقَدّر شده باشد و اراده حتمی الهى به آن تعلق گرفته و تنها امضاى آن باقى مانده باشد... پس در دعا اصرار کنيد که خدا شرّ اين ستمگر را از شما برطرف کند.
🔹ابو ولّاد ميگويد: فرمايش حضرت را به ياران خود رساندم و ايشان عليه منصور دعا کردند و درست در سالی که به سوى مکه بيرون آمده بود... پيش از آنکه مناسک حج را انجام دهد مُرد و از شرّش راحت شديم.
🔹به خدمت امام رسيدم ايشان فرمودند:
ای ابا ولّاد، نتيجه دستوری که به شما دادم و شما را به انجام آن تشويق نمودم را چگونه ديديد؟ ای ابا ولّاد هيچ بلايی نيست که خدا بر بنده مؤمن نازل کند و دعا را به دل او بيندازد مگر اينکه آن بلا را به زودی برطرف خواهد کرد و هيچ بلايی نيست که خداوند بر بنده مؤمن نازل کند پس او از دعا کردن خوددارى نمايد مگر اين که آن بلا طولانى شود.
(داستان خلاصه شده از بحارالأنوار جلد90 صفحه298)
👌اين است تأثير دعا در نظام هستی
👈ما هم ميتوانيم... کم نگذاريم
پس بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد...
آیه ۵۸ و ۵۹ سوره اسراء، معجزه:
وَإِنْ مِنْ قَرْيَةٍ إِلَّا نَحْنُ مُهْلِكُوهَا قَبْلَ يَوْمِ الْقِيَامَةِ أَوْ مُعَذِّبُوهَا عَذَابًا شَدِيدًا ۚ كَانَ ذَٰلِكَ فِي الْكِتَابِ مَسْطُورًا ﴿٥٨﴾
هیچ شهری [از شهرهای یاغیان و مفسدان] نیست مگر آنکه آن را پیش از قیامت [بهعذاب] نابود میکنیم یا بهعذابی سخت دچار میسازیم. انجام این کار در کتاب [لوح محفوظ] نگاشته شدهاست.
وَمَا مَنَعَنَا أَنْ نُرْسِلَ بِالْآيَاتِ إِلَّا أَنْ كَذَّبَ بِهَا الْأَوَّلُونَ ۚ وَآتَيْنَا ثَمُودَ النَّاقَةَ مُبْصِرَةً فَظَلَمُوا بِهَا ۚ وَمَا نُرْسِلُ بِالْآيَاتِ إِلَّا تَخْوِيفًا ﴿٥٩﴾
و [ای پیامبر!] هیچچیز، ما را از فرستادن معجزات [که همواره مشرکان و کافران خواهانِ آنند] باز نداشت جز اینکه پیشینیان، آن معجزات را تکذیب کردند [و بهاینسبب نابود شدند؛ واینان هم اگر به سویشان آید، تکذیب میکنند ونابود میشوند.] و به قوم ثمود [از لابلای سنگهای کوه] ناقه دادیم که معجزهای روشن بود، ولی به آن ستم کردند [و او را ازپادرآوردند و به عذاب مبتلا شدند] و ما معجزات را جز برای هشداردادن به مردم نمیفرستیم.
https://www.dalfak.com/w/4jm2nu
👆آیه ۶۰ سوره اسراء، شجره ملعونه👆:
وَإِذْ قُلْنَا لَكَ إِنَّ رَبَّكَ أَحَاطَ بِالنَّاسِ ۚ وَمَا جَعَلْنَا الرُّؤْيَا الَّتِي أَرَيْنَاكَ إِلَّا فِتْنَةً لِلنَّاسِ وَالشَّجَرَةَ الْمَلْعُونَةَ فِي الْقُرْآنِ ۚ وَنُخَوِّفُهُمْ فَمَا يَزِيدُهُمْ إِلَّا طُغْيَانًا كَبِيرًا ﴿٦٠﴾
و [یادکن] هنگامی را که به تو گفتیم: یقیناً پروردگارت [از هر جهت] به مردم احاطه کامل دارد و آن خوابی را که به تو نشان دادیم و نیز درخت لعنت شده در قرآن را [که مصداقش درخت زقّوم، بنی امیه، طاغیان و یاغیانند] جز برای آزمایش مردم قرار ندادیم؛ و ما آنان را [از عاقبت شرک و کفر] هشدار میدهیم، ولی در آنان جز طغیانی بزرگ نمیافزاید!!
19.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت آیتالله بهجت (ره) از ماجرای تشرف یک نجار محضر #امام_زمان ارواحنافداه
#از_او_بگوییم
💠 شوق آمدنش...
🔹سه ساعت دوچرخه سواری کرده بودیم، ساعت 2 شب بود، نزدیک مقصد بودیم و خسته که توجهم به اطراف جلب شد:
هوا به این خوبی، سوار دوچرخه، همراه دوستان خوب، مسیر را نگاه کن، درختان زیبا، مگر بهتر از این هم می شود، دیگر از خدا چه میخواهی؛
🔹جمله آخر کوهی از غم را به دلم نشاند، واقعا درست است که مشکل ما از آنجاست که اصلا او را فراموش کرده ایم، اصلا شوق آمدنش را نداریم، کمی نعمت که در زندگی مان باشد احساس می کنیم خوشبختیم.
بیچاره ما، بیچاره ما مردمان زمان غیبتش که طعم زمان حضور در کنار امام را نچشیده ایم، آری الحمدلله به خاطر تمام این نعمات.
😔اما؛ بیچاره ما که با دوچرخه ای و درختی و نسیم ملایمی راضی می شویم، آه از این درماندگی، از این زیست در هوای ندیدنش، چه می دانم… شاید هم دیده ام آن رخ مهتاب را…فرزند بوتراب را… ای کاش که حسرت دیدنش را داشته باشیم، ای کاش که حسرتمان به دیدارش بر باد رود.
#امام_زمان
37.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📎تحصیل تگزاس امریکا📎
روایت زندگی نامه شهیدی که تحصیل در دانشگاه امریکا داشت...
مستند معرفی
#شهید_سردار_احسان_الله_قاسمیه
#تگزاس_امریکا_وجبهه_های_جنگ
تولید شده توسط
موسسه رسانه ای عظیم
#موسسه_رسانه_ای_عظیم
انتشار بدید به نیت فرج امام زمان
https://eitaa.com/azim_media1020
🔵#اهميتوچرايیدعابرایظهور ۱۵
💠 مهمترین تاکیدهای مهدوی آیت الله بهجت(ره)؛
🔹1- مداحی که حال خوبی هم دارد، به خدمت صاحب الامر رسيده و آن حضرت به او فرموده اند: «بعد از صلوات بر محمد و آل محمد گفته شود: "و عجل فرجهم"»*1
🔹2- کسانی که در خواب يا بيداری تشرّف حاصل نموده اند (محضر امام مهدی)، از ايشان شنيده اند: «برای تعجيل فرج من زياد دعا کنيد»*2
🔹3- خود او (امام مهدی) در مسجد سهله و جمکران، در خواب يا بيداری در گوش افرادی از دوستانش بدون اينکه او را ببينند، فرموده است: «فرج من نزديک است، دعا کنيد» يا به نقلی فرموده اند: «فرجم نزديک شده، دعا کنيد بَدا (تاخير) حاصل نشود»*3
🔹4-آقایی که زیاد به مسجد جمکران می رود می گفت : حضرت غائب (عجّلالله فرجه) را در مسجد جمکران دیدم ، به من فرمودند :
«به دل سوختگان ما بگو برای ما دعا کنند.» و یک مرتبه از نظرم غائب شد ، نه این که راه برود و کم کم از نظرم غائب شود.*4
📌از اين دست تاکيدات توسط حضرت مهدى ارواحنافداه، زياد به دوست داران و شيعيان حضرت رسيده است. حال اين ما و اين درخواست امام زمانمان...
📚1- کتاب در محضر بهجت ج3 ص60؛
2- ج1 ص118؛
3- ج1 ص108
4- ج2 ص118
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کارگر افغانستانیِ حاج قاسم...
✅ روایت پدر شهیده نازنین فاطمه عزیزی(از شهدای افغانستانی حادثه کرمان) از زمانی که برای حاج قاسم کارگری میکرده است...
🔸 آری؛ نگاه حاج قاسم به افغانستانیها با نگاه بسیاری افراد به ظاهر انقلابی دیگر، #متفاوت بود...
#روایت_شهدای_کرمان
#شهدای_افغانستانی_کرمان
#شهید_نازنین_فاطمه_عزیزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ داستانی کوتاه درباره غربت امام زمان
⭕️ استاد شوشتری:
💚 در جلسه اول دیدار با عارف بزرگ و شیفته آقا امام زمان آیت الله کوهستانی وقتی در خواست توصیه ای کردم ، فرمودند:
☀️ زیارت آل یاسین (این زیارت ، زیارت مخصوص آقا امام زمان می باشد و در مفاتیح الجنان موجود است )
🌸 پس از سالیانی که به خاطر کسالت به قم آمده بودند و در بیمارستان آیت ا...گلپایگانی بستری شدند،با جمعی از طلاب به ملاقات شان رفتیم ،و در خواست توصیه و سفارشی کردیم .
👌 باز حضرت آیت ا...کوهستانی فرمودند:
☀️ زیارت آل یاسین.
👤استادشوشتری
#از_او_بگوییم
💠 شاد کردن دل مومن و رفع غم از چهره او
🔹در آموزه های اهل بیت علیهم السلام برای شاد کردن دل مومن آثار، خواص و ثواب های عظیمی ذکر شده است.
به عنوان نمونه امام صادق علیه السلام قضاء حاجت مومن را پر ثواب تر از به جای آوردن 10 طواف معرفی نموده اند.
روشن است که عمده این آثار و ثواب ها مربوط به شاد کردن قلب مومن (شیعه) عادی است تا چه رسد به شاد کردن قلب امامان.
از سوی دیگر گاهی حزن و اندوه مومن به حدی می رسد که آثار آن در چهره اش هویدا می شود. علی القاعده شاد کردن دل مومن در این شرایط بسیار مطلوب تر و پر اثر تر خواهد بود.
🔹یکی از خصوصیات امیر مومنان علیه السلام که در متون دعایی و زیارتی به تکرار به ما رسیده است این است که آن حضرت برطرف کننده گرفتاری و ناراحتی نمایان شده در چهره رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بوده اند (“مفرج الکرب عن وجهه”، و یا عبارت “کاشف الکرب عن وجهه” در زیارت های امیرالمومنین علیه السلام در مفاتیح الجنان)
🔹از مقامات خاص حضرت اباالفضل العباس علیه السلام نیز بعد از مقام امام شناسی ایشان، می توان به همین مقام اشاره کرد که آن جناب برطرف کننده گرفتاری و ناراحتی نمایان شده در چهره حضرت سیدالشهداء علیه السلام بوده اند. خصوصا در روز پرگرفتاری عاشوراء! (یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین).
📌حال از خودمان سوال کنیم: ما برای بر طرف کردن گرفتاری و ناراحتی از چهره نازنین امام زمانمان چه کرده ایم!
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برادر عزیز
🔹️روایت رهبرانقلاب از دوران حیات مرحوم آیتالله واعظ طبسی
👈 اشاره به مواضع صریح ایشان در فتنه ۸۸ علیرغم رفاقتها...
🔹سالگرد درگذشت آیتالله واعظ طبسی
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔵#اهميتوچرايیدعابرایظهور ۱۸
💠 قنوتِعشّاق
🔹يکی از شاگردان مرحوم آيت الله بهاءالدينی می گويد:
سال های بسياري در قنوت نماز حضرت آيت الله بهاءالدينی آيات نورانی قرآن کريم و دعاهاى مرسوم را مى شنيديم تا اين که ناگهان متوجه شديم نوع کلمات و عبارات ايشان تغيير يافته است.
🔹وقتى دستان خود را مقابل صورت می گرفتند براى حضرت مهدى (عجّل الله فرجه) دعا می کردند: "اللهم کن لوليک الحجه بن الحسن صلواتک عليه و علي آبائه...."
🔹روزى که در محضر آقا بوديم و فرصت مناسبی فراهم شد از تغيير رويه ايشان پرسيديم، به يک جمله بسنده کردند:
"حضرت پيغام دادند در قنوت به من دعا کنيد."
📚کتاب آيت بصيرت، ص۱۰۷