هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 #روایت_کربلا | زینب کبری فرمود: خدایا این قربانی را از ما قبول کن!
▪️رهبر انقلاب: زینب کبری اون وقتی بدن پارهپاره شدهی برادر را در آن قبلهگاه عشق و محبت و فداکاری و مجاهدت، بر روی زمین افتاده دید، دستها را زیر بدن برد و سر را به طرف آسمان بلند کرد و فریاد زد: «بارالها! این قربانی را از ما قبول کن». او میدانست بر اثر خون شهیدان، قدرتهای طاغوتی بسیاری سرنگون شد. قدرت طاغوتی بنیامیه و قدرتهای بسیاری از بنیعباس، با تكان شديد این طوفان بنیانافکن ستم، بکلی نابود و ویران شد. حکومتهای بسیاری در سرزمینهای اسلامی پدید آمد و اسلام ماند و تشیّع به عنوان رگهی پرتپش و هیجانآفرین اسلام باقی ماند. ۱۳۵۹/۱/۱۰
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
📥 مجموعه روایت کربلا
💻 @Khamenei_ir
امام حسین(ع)در مسیر مدینه تا کربلا به کدام آیات استناد کردند؟
آیات دسته اول:
الف) هنگام خروج از مدینه و ورود به مکه
مورّخین از لحظة حرکت امام حسین (علیه السلام) از مدینه تا هنگام ورود به کربلا، آیاتی را در مواقع مختلف از ایشان شنیده و روایت کرده اند که به برخی از آنها اشاره می شود:
پس از رسیدن خبر مرگ معاویه به مدینه و درخواست گرفتن بیعت از امام حسین (علیه السلام) برای یزید توسط فرماندار مدینه (ولید) و امتناع آن حضرت از بیعت، امام (ع) آمادة حرکت شد، لذا پس از نوشتن وصیتنامه و تحویل آن به برادرش «محمد حنفیه» و وداع با قبر پیامبر(صلی الله علیه و آله) روز یکشنبه، دو روز مانده به آخر ماه رجب سال 60 هجری، به همراه خانواده و خویشاوندان خود به سوی مکة مکرمه حرکت کرد؛
آن گاه که شهر مدینه را پشتسر میگذاشت، این آیة شریفه را که بیانگر حال حضرت موسی (علیه السلام) هنگام خروج از مصر است، تلاوت نمود: «فَخَرَجَ مِنْها خائِفاً يَتَرَقَّبُ قالَ رَبِّ نَجِّني مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمينَ»؛[1] [موسی] از شهر خارج شد، درحالیکه ترسان بود و [هر لحظه] در انتظار حادثه ای؛ عرض کرد: پروردگارا! مرا از این قوم ظالم رهایی بخش!.
[1]. قصص/21.
📚خبرگزاری رسمی حوزه
#محرم
کانال معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
امام حسین(ع)در مسیر مدینه تا کربلا به کدام آیات استناد کردند؟
آیات دسته اول:
الف) هنگام خروج از مدینه و ورود به مکه
پس از پیمودن فاصلة مدینه تا مکه در پنج روز، در شب جمعه سوم ماه شعبان به مکه معظمه وارد شد و به هنگام ورود، این آیه را تلاوت فرمود: «وَ لَمَّا تَوَجَّهَ تِلْقاءَ مَدْيَنَ قالَ عَسى رَبِّي أَنْ يَهْدِيَني سَواءَ السَّبيلِ»؛[2] و هنگامی که متوجه جانب مدین شد، گفت: امیدوارم پروردگارم مرا به راه راست هدایت کند.[3]
[2]. همان /22.
[3]. الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد، شیخ مفید، مؤسسه آل البیت، قم، چاپ اول، 1413ق، ج2، ص35؛ موسوعة کلمات الامام الحسین(علیه السلام)، معهد تحقیقات باقر العلوم(علیه السلام)، دار المعروف، قم، چاپ اول، 1415ق، ص299 و 305.
📚خبرگزاری رسمی حوزه
#امام_حسین
کانال معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای قرآنی و مذهبی
در آيه 21 سوره قصص حضرت موسي مي فرمايند:«پروردگار من ! مرا از قوم ستمگر رهايي بخش» علت ستمگر بودن آن قوم چيست در حالي كه حضرت موسي يك نفر را كشته است؟
اگر به آيات قبل توجه شود ،ماجرا از اين قرار است وقتي حضرت مخفيانه وارد شهر شد ، متوجه مي شود كه دعوا و نزاعي ميان دو نفر از بني اسراييل و قبطيان (افراد مربوط به دستگاه فرعون) رخ داده ، شخصي كه مربوط به فرعونيان و از دشمنان حضرت بود ، قصد داشت نسبت به فرد بني اسراييلي كه از پيروان حضرت بود، ظلم كند حتي در مقام قتل او بر آمد، آن شخص از حضرت كمك طلبيد،حضرت قصد كشتن او را نداشت . مي خواست ظالم را از مظلوم دور كند، با اين حال حضرت براي جدا كردن اين دو نفر، مشتي را به شخص قبطي ميزند . آن شخص ازبينميرود.
توجه داشته باشيد كه اين شخص از فرعونياني بود كه خدا ميداند چقدر از انسان هاي بيگناه را كشتهبودند .
در اين ميان موضوع قتل به سرعت در شهر منتشر ميشود . جمعيتي از اطراف فرعون به مشورت نشسته و به تقاص قتلي كه موساي پيامبر مرتكب شد، نقشه قتل حضرت را ميكشند. شخصي از درون دستگاه فرعون كه نفوذي حضرت بود ،به او خبر داد كه جماعتي توطئه كرده ،قصد كشتن تو را دارند، بههمينجهت حضرت درحاليكه ترسان بود و انتظار وقوع حادثهاي را ميكشيد،از شهر خارج شد . از خدا خواست او را از شر اين قوم ستمگر نجات دهد.
قومي كه حضرت از آنان فرارميكرد، قوم فرعون بودند . قاتل هم از جمع آنان بود . معلوم است كه قوم فرعون قوم ظالم و ستمگري بودند ،زيرا كه
اولا خود و فراعنه كه حاكمان آن روزگار بودند، به ستيز با خداي متعال برخاستهبودند .
دوم: خداي متعال پيامبرش را براي دعوت به حق و نيز مبارزه با اين قوم مبعوث كردهبود .
سوم: اين قوم با با بردگان بني اسرائيل برخورد ظالمانهاي داشتند . فرار حضرت از اين قوم به دستور خداي متعال و براي نجات جان پيامبرش بودهاست.(1)
1. قصص(28) آيات 14 تا 21 .
📚مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی جلد اول
محمد محمدی اشتهاردی👇
پنج:
📕پیرامون قرآن مجید📕
توجه امام سجاد (علیه السلام) به قرآن
زهری میگوید: وقتی که امام سجاد(علیه السلام) سوره حمد را میخواند و به آیه مالک یوم الدین میرسید، بهاندازهای این آیه را تکرار میکرد که نزدیک بود بمیرد، و میفرمود:
اگر همه مردم بین شرق و مغرب بمیرند، من از تنهائی، هراس ندارم، پس از آنکه قرآن با من باشد.
#امام_سجاد
https://eitaa.com/Dastanqm
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar