سوره فصلت آیه ۲۵ تا ۲۶ / همنشینان بد:
وَقَيَّضْنَا لَهُمْ قُرَنَاءَ فَزَيَّنُوا لَهُمْ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَحَقَّ عَلَيْهِمُ الْقَوْلُ فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ۖ إِنَّهُمْ كَانُوا خَاسِرِينَ ﴿٢٥﴾
[بهخاطر کفر و طغیانشان] برای آنان همنشینانی[مفسد و تبهکار] گماشتیم که لذایذ مادی و شهوانی حال و آینده را در نظرشان زیبا و دلربا جلوهدادند، و فرمان عذاب بر آنان در [زمره] گروههایی از جن و انس که پیشازآنان گذشتند، محقق و ثابت شد، آنان بیتردید زیانکارند.
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَا تَسْمَعُوا لِهَٰذَا الْقُرْآنِ وَالْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ ﴿٢٦﴾
کافران گفتند: بهاینقرآن گوشندهید و [هنگام قرائتش] سخنان لهو و بیهوده [و سر و صداهای بیمعنا] در آن افکنید [تا کسی نشنود!] شاید که پیروز شوید.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
آیه ۳۰ تا ۳۲ سوره فصلت، نزول فرشتگان بر مومنان:
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ ﴿٣٠﴾
بیتردید کسانی که گفتند: پروردگار ما خداست؛ سپس [در میدان عمل بر این حقیقت] استقامت ورزیدند، فرشتگان بر آنان نازل میشوند [و میگویند:] مترسید و اندوهگین نباشید و شما را به بهشتی که وعده میدادند، بشارت باد.
نَحْنُ أَوْلِيَاؤُكُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ ۖ وَلَكُمْ فِيهَا مَا تَشْتَهِي أَنْفُسُكُمْ وَلَكُمْ فِيهَا مَا تَدَّعُونَ ﴿٣١﴾
ما در زندگی دنیا و آخرت، یاران و دوستان شما هستیم، آنچه دلتان بخواهد، در بهشت برای شما فراهم است، و در آن هرچه را بخواهید، برای شما موجود است.
نُزُلًا مِنْ غَفُورٍ رَحِيمٍ ﴿٣٢﴾
رزق آمادهای از سوی آمرزنده مهربان است.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای اسلامی از اصول کافی
هفت: نگاهی بر زندگی چهارده معصوم (علیهم السلام)
معصوم پنجم؛ امام حسین علیه السلام
گفتار امام حسین (ع) به مرد کوفی پیرامون علم امامان (ع)
✅ (امام حسین (ع) با کاروان خود از حجاز به سوی کوفه رهسپار بود، در همان سفری که در کربلا به شهادت رسید) در سرزمین (ثعلبیه) (یکی از منزلگاههای بین کوفه و مکه) یک نفر از اهالی کوفه نزد امام حسین (ع) آمد و سلام کرد، امام حسین (ع) جواب او را داد و به او فرمود:
(از اهل کجا هستی؟).
او گفت: از اهل کوفه هستم.
امام حسین: (که میخواست حجت را بر او تمام کند و گویا او از کوفه فرار کردهبود و لازم بود که نصیحت شود) به او فرمود: (سوگند به خدا ای برادر کوفی، اگر در مدینه تو را دیدهبودم، جای پای جبرئیل را در خانه ما به تو نشان میدادم و محلی که جبرئیل بر پیامبر (ص) در آن محل نازل میشد، مشاهده میکردی، ای برادر کوفی! با اینکه سرچشمه علم مردم در نزد ما است، آیا مردم، عالم شدند و ما جاهل ماندیم، این از مطالبی است که هرگز پذیرفته نیست) (217)
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
🔴 جایگاه کسانی که در مقابل اذیّت و آزار دوران غیبت صبور هستند:
🌕 امام حسين عليه السلام فرمودند:
حضرت مهدى عجل الله فرجه، داراى غيبتى است كه گروهى در آن مرحله مرتد مىشوند و گروهى ثابتقدم مىمانند و اظهار خشنودى مىكنند. افراد مرتد به آنها مىگويند: «اين وعده كى خواهدبود اگر شما راستگو هستيد؟» ولى كسى كه در زمان غيبت در مقابل اذيّت و آزار و تكذيب آنها صبور باشد، مجاهدى است كه با شمشير در كنار رسول خدا صلی الله عليه و آله جهاد كردهاست!
قَالَ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ أبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَهُ غَيْبَةٌ يَرْتَدُّ فِيهَا أَقْوَامٌ وَ يَثْبُتُ فِيهَا عَلَى اَلدِّينِ آخَرُونَ فَيُؤْذَوْنَ وَ يُقَالُ لَهُمْ مَتىٰ هٰذَا اَلْوَعْدُ إِنْ كُنْتُمْ صٰادِقِينَ أَمَا إِنَّ اَلصَّابِرَ فِي غَيْبَتِهِ عَلَى اَلْأَذَى وَ اَلتَّكْذِيبِ بِمَنْزِلَةِ اَلْمُجَاهِدِ بِالسَّيْفِ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ.
📗کمال الدين، ج۱، ص۳۱۷
📗کفايةالأثر، ج۱، ص۲۳۱
📗مقتضب الأثر، ج۱، ص۲۳
📗بحار الأنوار، ج۵۱، ص۱۳۳
📗منتخب الأنوار، ج۱، ص۷۸
📗إثبات الهداة، ج۲، ص۵۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/q7aJc
ارزش فوق العاده آموزش قرآن از نگاه امام حسین علیه السلام
#میلاد_امام_حسین
کانال معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
امام حسین(ع) در دوران حکومت امام علی(ع)
براساس گزارشهای اندک مربوط به دوره حکومت امام علی(ع)، حسین(ع) پساز بیعت مردم با امیرالمؤمنین(ع) خطبهای خواندهاست،
در روز جمل فرماندهی جناح چپ سپاه امام علی(ع) را برعهدهداشته و
در جنگ صِفّین، خطبهای برای ترغیب مردم به جهاد خوانده و به گزارش برخیمنابع، از فرماندهان جناح راست سپاه بودهاست.
گفتهاند در صفین، امام حسین(ع) در ماجرای پسگرفتن آب از شامیان شرکتداشت و پساز آن امیرالمومنین فرمود: «این نخستین پیروزیای بود که به برکت حسین بهدستآمد».
براساس گزارشهای مربوط به جنگ صفین، امام علی(ع) از جنگیدن حسنین(ع) جلوگیریمیکرد و علت آن را حفظ نسل پیامبر(ص) میشمرد.به نقل برخی منابع، او در جنگ نهروان نیز حضورداشت.
بسیاریازمنابع گفتهاند که امام حسین(ع) در زمان شهادت امام علی(ع) کنار وی بود و در مراسم تجهیز و خاکسپاری حضور داشت.
اما بنا بر گزارشی که در کتاب الکافی و انساب الاشراف آمدهاست، امام حسین(ع) هنگام ضربتخوردن پدر، برای انجام مأموریتی که علی(ع) به او دادهبود، در مدائن بهسرمیبرد و با نامه امام حسن(ع) از موضوع آگاهشد و به کوفه بازگشت.
📚ویکی شیعه
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm