توصیه امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف به خواندن نماز:
چون شیطان موجب بدبختی خود را انسان می داند. اعلام موضع کرده و گفته است: «قَالَ فَبِعِزَّتِک لَأُغْوِینَّهُمْ أَجْمَعِینَ إِلَّا عِبَادَک مِنْهُمُ الْمُخْلَصِینَ»،[۴] لذا تمام توان خود را برای به انحراف کشیدن انسان به کار می برد. از این رو امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برای مقابله با شیطان می فرماید: «فما ارغم انف الشیطان افضل من الصلاة فصلها و ارغم انف الشیطان؛[۵] هیچ چیزی به مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی ساید، پس نماز بگزار و بینی ابلیس را به خاک بمال». چنان که مشاهده نمودید از منظر امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف بهترین راهکار برای مقابله با شیطان و تسلط بر آن خواندن نماز است.
@Dearzahra
دجال کیست؟
دجال، از ریشه «دجل» به معنای «دروغگو و حیله گر» است. اصل داستان دجال، در کتاب های مقدس مسیحیان آمده است[۱]. در انجيل، این واژه، بارها به کار رفته است و از کسانی که منکر حضرت مسیح هستند یا «پدر و پسر» را انکار کنند، با عنوان «دجال» یاد شده است. به همین سبب، در ترجمه انگلیسی کتاب های مقدس مسیحی، واژه آنتی کریست (Anti christ) یعنی ضد مسیح، به کار رفته است.
در روایات زیادی از اهل سنت، خروج دجال از نشانه های برپایی قیامت دانسته شده است[۲]. اما در کتب روایی شیعه، تنها دو روایت در باره خروج دجال، در جایگاه یکی از علائم ظهور حضرت مهدی آمده است[۳] که هیچ کدام از این دو روایت، از نظر سند، معتبر و قابل قبول نیست؛ بنابراین، از نظر منابع شیعی، دلیل معتبری بر این که خروج دجال یکی از علایم ظهور باشد، وجود ندارد؛ اما در عین حال، با توجه به روایات زیادی که در منابع اهل سنت آمده است، احتمال دارد اصل قضیه دجال، به طور اجمال، صحت داشته باشد؛ اما بدون تردید بسیاری از ویژگی هایی که برای آن بیان شده است، افسانه هایی بیش نیست. حال به فرض پذیرش، این سؤال مطرح است که مقصود از دجال چیست؟
دو احتمال اساسی در این باره وجود دارد:
١. با توجه به معنای لغوی دجال مقصود از آن، نام شخص معینی نباشد؛ بلکه هر کس که با ادعاهای پوچ و بی اساس و با تمسک به انواع اسباب حیله گری و نیرنگ، در صدد فریب مردم باشد، دجال است. بر این اساس، دجالها متعدد خواهند بود. وجود روایاتی که در آن، سخن از دجال های متعدد رفته است، این احتمال را تقویت می کند. مانند: این حدیث رسول خدا که فرمود:
پیش از خروج دجال، بیش از هفتاد دجال، خروج خواهد کرد[۴].
با توجه به این احتمال، قضیه دجال، نشانه این است که در آستانه انقلاب امام مهدی افراد فریب کار و حیله گری، برای نگهداشتن فرهنگ و نظام جاهلی، همه تلاش خود را به کار می گیرند و با تزویر و حیله گری، مردم را از اصالت و تحقق انقلاب جهانی منجی، دلسرد یا مردد می کنند.
این که در همین روایات تأکید شده است: «هر پیامبری، امت خویش را از خطر دجال بر حذر داشته است»؛ خود تأییدی دیگر بر همین احتمال است که مقصود از دجال، هر شخص حیله گر و دروغگویی است که پیش از خروج حضرت مهدی علیه السلام در صدد فریب مردم است.
٢. دجال، کنایه از کفر جهانی و سیطره فرهنگ مادی بر همه جهان باشد. استکبار، با ظاهری فریبنده و با قدرت مادی و صنعتی و فنی عظیمی که در اختیار دارد، سعی می کند مردم را فریب دهد و مرعوب قدرت و ظاهر فریبنده خود کند. بر این اساس، این که پیامبران، امتهای خود را از فتنه دجال بيم داده اند[۵]. به این معنا است که آنان را از افتادن به دام مادیت و ورطه حاکمیت طاغوت و استکبار جهانی برحذر داشته اند؛ پس احتمال می رود، منظور از دجال – با آن شرایط و اوصافی که در این روایات برای او شمرده شده است به همان استکبار جهانی باشد. در اوصاف دجال گفته شده:
کوهی از طعام و شهری از آب، همراه دارد. این، کنایه از امکانات عظیم و گسترده ای است که استکبار در اختیار دارد.
بنابراین برای جمع بندی باید بگوییم که:
اولا اصل قضیه در کتب شیعه روایات قطعی ندارد.
ثانیا در صورت پذیرش روایات اهل سنت هر دو احتمال بیان شده قابل قبول است و نمی توان گفت کدام قوی تر است و باید هرکدام را در جایگاه خودش مورد بررسی قرار داد و با معیارهای صحیح در موضوعات مختلف تطبیق داد.
[۱] .رساله یوحنا باب ۲ آیه ۱۸ و ۲۲
[۲] . سنن ترمذی ج۴ ص ۵۰۷-۵۱۹، سنن ابوداوود ج۴ص۱۱۵، صحیح مسلم ج۱۸ ص۴۶-۸۱
[۳] . کمال الدین ترجمه کمره ای ج۲ باب ۴۷
[۴] . کنز العمال ج۱۴ ص۲۰۰
[۵] . بحارالانوار ج۵۲ ص ۱۹۷
@Dearzahra
باعرض سلام خدمت عزیزان اگر میخواید سه شنبه های مهدوی تو ساختمونتون داشته باشید میتونید.
یه هفته غذا بدین🌸
یه هفته گل نرگس بدین 🌸
یه هفته محصولات فرهنگی بدین 🌸
اگرتونستید تو ساختمونتون انجام بدین بزارید رنگ بوی امام زمان بگیره اگر یک نفرو شما به امام زمان نزدیک کنید شما هاهم سربازای امام میشید
عزیزان ان شاءالله انجام بدین که ساختمان هایمان نور امام زمان بگیره و تاثیرشو حتما تو زندگیتون میبینید ❤️
🌸استراتژی انتظار فرج در اندیشه امام خمینی (رحمة الله علیه) 🌸
در درون دیدگاه انتظار فرج، یک نوع خوش بینی و امیدواری نسبت به سیر تاریخ و وضعیت آینده بشر وجود دارد. امید هیجان انگیزی که در ادبیات دینی و اعتقادی به عنوان “انتظار فرج” خوانده شده است.
این آموزه بنیادین شیعه، در صورت بندی اندیشه تشیع، هم در مبادی و مبانی و هم در گرایشها و موضع گیری های تاریخی به ویژه در مسائل بحث انگیز اعتقادی و سیاسی، بازتاب داشته است. به اعتقاد شیعه، وحی به وسیله هدایت و راهنمایی های ائمه که همواره نیز باید به عنوان حجتهای بالغه الهی وجود داشته باشند، تداوم می یابد. به عبارت دیگر، سیر تاریخی در جهت کمال پیشرفته و با ظهور امام زمان کامل می شود. بدین ترتیب، از نظر شیعه، انتظار فرج، امیدواری همیشگی به پیروزی نهایی حق علیه ظلم است و با ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نابسامانیها و رنج ها پایان می پذیرد.
امدادهای غیبی (و عنایات حضرت ولی عصر به انقلاب اسلامی)
امام خمینی قیام ۱۵ خرداد ۴۲ به بعد را قیام الهی دانستند و دست عنایت امام زمان را پشتیبان این قیام خواندند و فرمودند: «ما در این نهضت، منت از خدا و امام عصر می کشیم. ما منت از خدای تبارک و تعالی میکشیم، ما منت از ولی عصر می کشیم که پشتیبانی از ما فرمودند.
و در پیام دیگری هم که امام در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۵۷ به ملت ایران داشتند، پیروزی انقلاب را بر قدرتهای شیطانی در سایه اعتماد به حضرت صاحب الزمان دانسته و فرمودند: «الحق به همت والای این ملت رنجیده بود که با اتکال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به ولی عصرعجل الله تعالی فرجه الشریف پیروزی بر قدرتهای شیطانی حاصل شد».
همچنین می فرمایند: «شما میدانید که این پیروزی، بدست آمده است، لكن این، من نبودم که این پیروزی را به دست آوردید به واسطه من. این خدای تبارک و تعالی، در سایه امام زمان های ما را پیروز کرد …
@Dearzahra
گل نرگس نظریکن کہ جهانبیتاب است
روز و شب چشم همہ منتظر ارباب است
مهدی فاطمہ پس کی بہ جهان می تابی؟
نور زیبایتو یک جلوہای از محراب است
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Dearzahra