:
#نگاهی به #تاریخ_انگلیکن در #ایران🔍
:
#میسیونرهای انگلیکن صد سال پیش به ایران آمدند.
:
این #کلیسا با بودجه کنت موسی فیوره یهودی ایده پرداز صهیونیست به مبلغ ۱۷۰۰۰هزار پوند شروع به تبلیغ کردند.
:
#قحطی_و_تیفوس در #اصفهان ارامنه و یهودیان و مسلمانان را تهدید می کرد.
:
کلیسا حدود هفت هزار نفر از یهودیان و ارامنه و برخی مسلمانان را تحت پوشش قرار دادند.
:
این کلیسا قعالیت هایش را در اصفهان و شیراز و کرمان افزایش دادند
:
بعد از ملی شدن صنعت نفت اسقف انگلیکن اخراج شد و کلیسا بسته شد
:
بعد از کودتای و آمدن #زاهدی روابط بهتر از قبل شد و تخفیفات به کلیسا داده شد
:
در دوران انقلاب اسلامی روابط ایران و کلیسا تیره شد.
:
برخی از میسیونرها انگلستان که جاسوس بودند دستگیر شدند
:
التهاب به حد زیادی رسید مطالعه تاریخ سیاسی انگلیکن کمک زیادی آشنایی بب اتفاقات آن زمان می کند
:
کلیسا انگلیکن ها کاملا بومی شد و کلیسا مورمون ها که نتوانسته بود کلیسا را بومی ایرانی کند از ایران خارج شد
:
تمام کلیسا تا اسقف اعظم همه ایرانی بودند حسن دهقانی تفتی اسقف اعظم انگلیکن بود
:
امروزه کلیسا انگلیکن رسمی کار می کند ولی تعهد داده اند تبلیغ در بین مسلمانان نکنند
:
کلیسا انگلیکن یا کلیسا انگلستان ایران در قاجار و پهلوی کوچک بودند ولی دقت به خطر آنها نشد و الان کاملا رسمی شده اند
:
حتی فرقه های کوچک مسیحی خطر آمیز هستند و باید به آنها دقت شود
:
زمانی انگلیکن ها چند خارجی بودند دقت نکردیم و اصلا ما ایرانی مسیحی نداشتیم حالا یک کلیسا ایرانی بومی هستند
مواظب باشیم صد سال آینده مسیحیت تبشیری یک گروه بزرگ از ایرانیان نشود.
☪✝ @Debate
✍ #یادداشت_استاد_کاشانی
#وحی_و_کتاب_مقدس
یکی از مهمترین مباحثی که در باره کتاب مقدس مطرح میشود، این است که آیا این کتاب به الهام الهی نوشته شده است یا نویسندگان معتبری تنها تاریخ و وقایع زمان خود را نگاشتهاند؟
#الهی_دانان_مسیحی نظرهای متفاوتی در باره وحی و چگونگی آن در کتاب مقدس دارند. عموم #مسیحیان علاوه بر محتوا، عبارات و کلمات کتاب مقدس را نیز به نحوی الهامی میدانند.
از نظر ایشان، اگر کلمات، الهامی نباشند، در الهامی بودن محتوا نیز تردید خواهد بود. مطابق این نظریه، خداوند، پیام خویش را مستقیماً به انبیا و رسولان دیکته نمیکند، بلکه شرایطی را پدید میآورد تا نویسندگان کتاب مقدس، بهترین و مناسبترین کلمات را انتخاب کنند. خدا برای ایجاد این شرایط، فرد منتخَب خویش را مدیریت میکند.
تعالیم #کلیسای_کاتولیک چنین بیان میکند:
خدا، مصنّف كتاب مقدّس است. «حقايق وحى شده الهى كه متن كتاب مقدّس حاوى آن است و آن را ارائه مىكند، به الهام روح القدس نوشته شده است». «كليساى مادر مقدّس با تكيه بر ايمان دوره حواريون تمام كتابهاى عهد قديم و جديد را با تمام بخشهاى آن، مقدّس و قانونى مىشمارد؛ زيرا آنها به الهام روح القدس نوشته شده است و از اين جهت، خدا مصنّف آنهاست و به همين عنوان به كليسا واگذار شدهاند.». خدا به نويسندگان بشرى كتب مقدّس الهام بخشيد. «خدا براى تدوين كتب مقدّس افرادى را برگزيد كه مؤلفان حقيقى آن كتب به حساب مىآيند؛ زيرا از استعداد و قواى خود استفاده كردند و اما خدا در آنها و به وسيله آنها عمل كرد و آنها را گماشته است تا هر چه را او مىخواهد، بنويسند و نه بيشتر»... كتب وحى شده، حقيقت را تعليم مىدهند. «بنا بر اين، از آنجا كه تمام تأكيدات مؤلفان يا نويسندگان مقدّس را بايد الهام شده و قول روح القدس تلقى کرد، بايد اذعان كنيم كه كتاب مقدّس، قاطعانه، صادقانه و بدون خطا، حقيقتى را تعليم مىدهند كه خدا به خاطر نجات ما خواسته است در كتب مقدّس مدوّن شود».
«وحی» در اسلام به معنای ارتباطی معنوی است که پیامبران الهی برای دریافت پیام آسمانی از راه اتصال با عالم غیب برقرار میکنند. به نظر یکی از مفسران، «وحی یک نوع سخن گفتن آسمانی است که از راه حسّ و تفکر عقلی درک نمیشود، بلکه درک و شعور دیگری است که گاهی در برخی از افراد به مشیّت الهی پیدا میشود و دستورات غیبی را که از حس و عقل پنهان است، از وحی و تعلیم الهی دریافت میکند». قرآن، مهمترین مصداق وحی در اسلام است، چنانکه بیان شده است: «بدین گونه قرآن عربی به سوی تو وحی کردیم.» (شورا: 7) و خداونداز طریق فرشته وحی به پیامبر خود املا کرده است، چنانکه میفرماید: «روح الامین، قرآن را بر قلب تو فرود آورد». (شعرا: 193) همچنین خداوند در سوره مزمّل خطاب به رسول خود میفرماید: «در حقیقت، ما به زودی بر تو گفتاری گرانبار القا میکنیم». (مزمل: 5)📙
در #دیدگاه_مسیحی، آیا کتاب مقدس نیز به وحیانی بودن خودش اذعان دارد؟ مدافعان دیدگاه الهامی بودن کتاب مقدس برای اثبات الهامی بودن کتاب مقدس به آیاتی از خود کتاب استناد میکنند. از جمله عباراتی در کتاب مقدس وجود دارد که نشان میدهد خدا یا روح القدس کلماتی به انبیا بیان میداشتند، مانند: «اي برادران، آن نوشته باید تمام شود كه روح القدس از زبان داوود پيش گفت« (اعمال، 1: 16)، «خداوند، موسی را خطاب کرد و گفت» (خروج، 14: 1)، «آن گاه خداوند به اشعیا گفت» (اشعیا، 7: 3) و «زيرا نبوّت به اراده انسان هرگز آورده نشد، بلكه مردمان به روح القدس مجذوب شدند و از جانب خدا سخن گفتند». (دوم پطرس، 1: 21)📙
البته مهمترین آیهای که در این زمینه به آن استناد میشود، عبارتی است که پولس در نامه به #شاگردش، #تیموتائوس نوشته است: «تمامي كتب از الهام خداست و برای تعليم و تنبيه و اصلاح و تربيت در عدالت مفيد است«. (دوم تیموتائوس، 3: 16)📙
در مقابل، از نظر منتقدان، این آیات نمیتوانند دلیل خوبی برای اثبات الهامی بودن تمام کتاب مقدس باشند؛ زیرا یا خطابش تنها به عهد عتیق است (دوم تیموتائوس، 3: 16) یا تنها به همان بخشی که مرتبط با آیه است (خروج، 14: 1) و نه همه کتاب مقدس موجود.
با این حال، در شورای فلورانس (1444) چنین تصویب شد:
کلیسای مقدس رومی اعتراف میکند که یک خدا، نویسنده عهد عتیق وعهد جدید یعنی کتابهای شریعت پیامبران و انجیل است؛ زیرا مردمان مقدس هر دو عهد، تحت الهام یک روح القدس سخن گفتهاند.
شورای اول #واتیکان نیز تأیید میکند:
کلیسا، کتابهای عهد عتیق و عهد جدید را مقدس و قانونی میشمارد، اما نه به این دلیل که به وسیله انسانها نوشته شدند و کلیسا با حجیت خود، آنها را تأیید کرده است و نه به این سبب که بدون خطا در بردارنده مکاشفه الهی هستند، بلکه به این سبب که تحت الهام روح القدس نگاشته شدند و
ادامه👇
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
✍ #یادداشت_استاد_کاشانی #وحی_و_کتاب_مقدس یکی از مهمترین مباحثی که در باره کتاب مقدس مطرح میشود،
و خدا نویسنده آنهاست و دقیقآ به همین شکل به کلیسا داده شده است.
از نظر #الهی_دانان_مسیحی تمام بخشهای کتاب مقدس به یک اندازه مقدس و معتبرند و مسیحیان نمیتوانند به دلخواهِ خود انتخاب کنند که کدام عبارت را نادیده بگیرند و کدام عبارت را بپذیرند. مسیحیان نوشتههای عهد جدید و عهد قدیم را همعرض و همسنگ یکدیگر میدانند.
#عهد_عتیق و #عهد_جدید به طور یکسان برای مسیحیان مقدس است و مجموعه آن را الهامی میدانند. تعالیم کلیسای کاتولیک بیان میکند:
كليساى مادر مقدّس با تكيه بر ايمان دوره حواريون، تمام كتابهاى عهد قديم و جديد را با تمام بخشهاى آن، مقدّس و قانونى مىشمارد؛ زيرا آنها به الهام روح القدس نوشته شده است و از اين جهت، خدا مصنّف آنهاست و به همين عنوان به كليسا واگذار شدهاند... . عهد عتيق جزو لاينفك كتاب مقدّس است. كتابهاى آن وحى الهى است و ارزش دایمى دارد؛ زيرا پيمان قديم هرگز نقص نشده است... مسيحيان، عهد عتيق را به عنوان كلمة حقيقى خدا محترم میشمارند. كليسا همواره با تصور طرد عهد عتيق با اين مستمسك كه عهد جديد آن را بی اعتبار كرده است (ماركيونيسم)، به شدت مخالفت كرده است.
☪✝ @Debate
#کلیسای_جامع_میلان
این کلیسا دومین کلیسای بزرگ گوتیک در دنیا می باشد.در قسمت های فوقانی این کلیسا مجسمه هایی نصب شده اند که بر تمام شهر نظاره گر هستند.ساخت این کلیسا ۶ قرن طول کشید.
☪✝ @Debate
✍ #یادداشت_استاد_کاشانی
#تثلیث_های_قبل_از_مسیحیت
در سراسر تاریخ #جهان_باستان، از همان روزگار بابل، پرستش #بتها در گروه سه تایی یا ثلاثی معمول بود. در مصر، یونان و روم نیز از قرنها پیش از آمدن مسیح تا قرنها پس از مرگ او، تأثیر این رسم مشهود بود. پس از مرگ رسولان، این اعتقادات بتپرستانه در مسیحیت نفوذ پیدا کرد. برخی از خدایان سهگانه در عهد باستان عبارتند از:🗿🗿🗿
#تثلیث_مصری
مصريان قديم مىگفتند اوزيريس (خداى كشاورزى) با خواهرش، ايزيس (الهه مادر) ازدواج كرد و از ايشان، فرزندى به نام هوروس (خداى آفتاب) به دنيا آمد. اوزيريس به دست برادر خود به نام ست (خداى خشكسالى) كشته شد. ايزيس جسد شوهر مقتول خويش، اوزيريس را با زحمت فراوان به دست آورد و آن را به مصر برگرداند و پنهان كرد. هنگامى كه ست از اين قضيه آگاه شد،
جسد را پيدا كرد و آن را به چهارده قطعه پاره پاره ساخت و هر قطعه را در مكانى در مصر به خاك سپرد. آن مكانها به بركت پارههاى آن جسد، آباد و بارور شدند. هوروس كه اكنون بزرگ شده بود، به خونخواهى پدر، با عموى خود جنگيد و با آنكه يك چشم خود را از دست داد، بر عمویش پيروز شد و او را اسير كرد و نزد مادر خويش، ايزيس آورد. ايزيس، برادر شوهر خود را بخشود. آن گاه هوروس، قطعات جسد پدر را به يكديگر پيوند داد و به كمك خداى حكمت، او را زنده كرد. اوزيريس از آن پس در جهان نماند و اين عالم را به فرزندش، هوروس سپرد و به جهان زير زمين رفت و فرمانرواى مردگان شد. ویل دورانت تاریخنویس گفته است: «مسیحیت، بتپرستی را نابود نکرد، بلکه از آن اقتباس کرد...ریشه های تثلیث از مصر سرچشمه میگیرد.».
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
#تثلیث_گورگونها
گورگونها (Gorgons) یکی از موجودات افسانهای در اساطیر یونان باستان بودهاند. ایشان الهه هایی مؤنث، با بدنی پوشیده از فلسهایی نفوذ ناپذیر، موهایی از مارهای زنده، دندانهایی تیز و چهرهای چنان زشت بودهاند که هر کس به آنها نگاه میکرد به سنگ تبدیل میشد. آنها سه تن بودند. اریال و استنو جاودان بودند و سومی که مدوسا نام داشت فانی بود. آنها دختران فورسیس و ستو هستند.
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
#تثلیث_نورون ها
نورنها (Norns) در #اساطیر اسکاندیناوی نیمه الهگان، یا فرشتگان سرنوشت هستند. این سه خواهر به نامهای اورد (به معنی سرنوشت)، ورداندی(بایستگی و ضرورت) و اسکولد (زمان حال) هم سرنوشت انسانها و هم سرنوشت خدایان و هم جریانهای طبیعی و دائمی کیهان را کنترل میکنند. آنها همچنین نگهبان چاه سرنوشت، اورداربرونر، در زیر یکی از ریشههای درخت ایگدرازیل در آسگارد هستند.
در بعضی روایت ها، نورنها همچنین در امر وضع حمل و تولد نوزاد به مادر و فرزند کمک میکردند، تصاویر انها یا معمولا در حال نگهداری از نوزادان و یا در حال ریسیدن نخ سرنوشت در پای درخت ایگدرازیل طراحی شده است.
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
#تثلیث_اینانا ، ایشتار ، عشتروت
در بین النهرین قدیم سه ایزد بانو خدائی میکردند به نام های اینانا ، ایشتار ، عشتروت .اینانا ایزدبانوی عشق جنسی، بارداری و جنگاوری بود.عَشتَروت ایزدبانوی باروری و زیبایی است.ایشتار الهه ، جنگ، سکس و حاصلخیزی بود.
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
#تثلیث_تریمورتی
آیین هندو به پرستش سه خدای بزرگ وابسته است که وجود و ارتباط آنها با هم نشاندهنده تِریمورتی (Trimurti) یا تثلیث است. رمز این سه خداگرایی، از مثلث زندگی یا سه بخش اصلی حیات یعنی آفرینش، وجود و نابودی حکایت دارد:
1. بِرهما: خدای خلقت و خالق کل،
2. ویشنو: خدای حیات و حافظ کل،
3. شیوا: خدای نابودی و مهلک کل،
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
#تثلیث_تری_دوی
در هند سه خدای مردانه و بزرگ شیوا ویشنو برهما تثلیث تریمورتی هند را تشکیل میدهند. همسران این سه خدا نیز تثلیث تری دوی (Tridevi) را شکل میدهند.
1- سَرَسْوَتی ایزدبانو آموزش، هنر، خنیاگری و رودخانه م، آئین هندو است. وی را همسر هندوان برهما ، خدای آفرینش میدانند.
2- لاکشمی الهه هندو از ثروت، ثروت، و رفاه (مادی و معنوی). او همسر ویشنو است.
3- پاراواتی ایزدبانو، آئین هندو و همسر شیوا ، ایزد ویرانی و جوانسازی است.
☪✝ @Debate
هدایت شده از بدون توقف
نتیجه جالب نظرسنجی
نظر سنجی ام تی وی (شبکه مسیحی لبنانی) که ضد حزب الله و ایران است:
کمک خارجی می تواند لبنان را در بحران مالی و اقتصادی کمک کند. از کدام کشور این کمک را بپذیریم؟ ایران یا آمریکا؟
از حدود صد هزار نفر، ۷۰% ایران را ترجیح داده اند.
بسیاری از افراد نوشتند کافی است اموال خودمان را که سیاسیون غارت کردند و نزد آمریکا است پس بدهند، از هیچکدام کمک نمی خواهیم. برخی نوشتند ایران، چون آمریکا برای کمکهایش پیش شرط میگذارد.
برخی شرکت نکرده و نوشتند این شبکه به دنبال فتنه است. برخی هم وارد یک رقابت پنهان شده و برای برگزیده شدن ایران، از دیگران دعوت کردند به ایران رای دهند.
در هر حال نظر سنجی نشان داد در شبکه ای که مخاطبانش عمدتا مسیحیان خصوصا مسیحیان ضد حزب الله هستند، کسی به آمریکا اعتماد ندارد و کمکهای آن کشور را در راستای اهداف سیاسی امنیتی آمریکا تلقی می کنند.
#بدون_توقف
#ایران
#آمریکا
#لبنان
#مسیحیان
#مسیحی
#مسیحیت
#اسلام
#مسلمان
#حزب_الله
#نظرسنجی
#سیاسی
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
نقاب ها فرو افتاد
شربل نحاس یکی از سیاسیون مسیحی است که خود را حامی مقاومت نشان می داد اما در اتفاقات اخیر چهره خود را نمایان کرد.
او ضمن تحقیر اهل جنوب گفت دیگر مقاومت شیعه وجود ندارد و اساسا جنوبی ها خودشان در ۱۹۸۲ بر سر دشمن برنج پاشیدند (استقبال کردند).
کاربران با انتشار تصاویر مختلف کلام وی را محکوم کردند.
آنها با انتشار تصاویر عملیاتها، و برنج و گل پاشیدن مردم بر سر رزمندگان مقاومت، واقعیت را یاد آوری کردند.
☪✝ @Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Libaniran.com
اعتراض دانشجویان حقوق هاروارد به مقام صهیونیستی
روز چهارشنبه ۲۲ آبان ماه کنفرانسی در دانشگاه هاروارد برگزار شد که کنسولگر رژیم صهیونسیتی برای سخنرانی در آن حاضر شد.
موضوع کنفرانس، مشروعیت شهرکهای صهیونیستی بود.
با شروع سخنرانی دنی دایان، اکثریت دانشجویان با بلند کردن پلاکاردهایی که نوشته بود شهرکسازی جنایت جنگی است، به انتهای سالن رفتند و در سکوت کامل، در برابر وی ایستادند. سپس سالن را ترک کردند.
دانشجویان خاطر نشان کردند ما قصد نداریم در مقابل ظلم ساکت بنشینیم.
سخنران مفلوک پس از این مراسم شکست خورده، در توییتی به دانشجویان اهانت کرد و آنها دسته ای ترسو هستند که از ترس حراست مدرسه خود می لرزند!
رژیم صهیونسیتی به خاطر شهرک سازی غیر قانونی در زمینهای فلسطینی ها مورد اعتراض جهان واقع شده و چند روز پیش اتحادیه اروپا مصوب کرد باید محصولات این شهرکها، با برچسبی ویژه متمایز از دیگر محصولات اسراییلی شود.
☪✝ @Debate
درگذشت متفکر و سیاستمدار لبنانی در هفته ی گذشته
میشل اده سیاستمدار #مسیحی #لبنانی در سن ۹۱ سالگی درگذشت.
وی بارها وزیر بود و چند بار نامزد منصب ریاست جمهوری شد. خصوصا سال ۲۰۰۷ که اختلافات در کشور بالا گرفته بود و دو دستگی بین جریان ۱۴ آذار و ۸ مارس وجود داشت. اما وی به خاطر آنکه با #سوریه روابط خوبی داشت از سوی جریان ۱۴ آذار پذیرفته نشد.
وی علاوه بر رابطه خوب با بشار اسد، به تقدیر از سـید حسن نصرالله هم پرداخته بود. سید هم یک مسلسل غنیمتی ساخت #اسراییل را به وی هدیه داده بود. او در موضوع تاریخ #صهیونیستم تخصص داشت و ۳۷ جلسه برنامه در المنار از وی ضبط شد.
☪✝ @Debate