eitaa logo
دفاع مقدس
4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
11.5هزار ویدیو
965 فایل
🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷 ✅ مرجع‌نشرآثارشـ‌هدا و دفاع‌مقدس ⚪️روایت‌گر رویدادهای جنگ تحمیلی #کپی_آزاد 🌴اینجا سخن از من و ما نیست، سخن از مردانی‌ست که عاشورا را بازیافته، سراسر از ذکر ﴿یالیتناکنامعک﴾ لبریز بوده و بال در بال ملائک بسوی کربلا رهسپار شدند
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️شهید رمضانعلی صحرایی ▪️شهید حسینعلی مهرزادی ◾️شهید زنده عبدالعلی عمرانی
▪️جانباز و آزاده ۷۰ درصدحاج علی فردوس▪️جانباز ۷۰ درصد حاج عبدالعلی عمرانی
🔴 عدنان خیراله : این عمران کیست که ۱۹ روزه وضعیت ما را بهم ریخته است ...!!! . 🌿 سردار عبدالعلی عمرانی فرمانده سابق لشکر ویژه ۲۵ کربلا و جانباز ۷۰ درصد :  منطقه عملیاتی کربلای ۵ به خاطر اینکه لخت و لم یزرع بود، دشت بازی را شامل می‌شد، ستاد عملیاتی لشکر ویژه ۲۵ کربلا تنها یک پتو بود و من برای توجیه نیرو‌ها از روی نقشه یک پتو بالای سر خودمان نگه می‌داشتم و شب‌ها با چراغ قوه نقشه را شرح و نیرو‌ها را برای عملیات توجیه می‌کردم. ۱۹ روز، جانانه در مثلثیِ کانال زوجی و کانال پرورش ماهی مقاومت کردیم و عدنان خیرالله فرمانده عراقی که بی‌سیم را شنود می‌کرد، گفت: «این عمران کیست که ۱۹روز است وضعیت ما را به هم ریخته؟» همزمان برادر محسن رضایی هم سلام اش را رساند و از بنده تقدیر کرد.
دفاع مقدس
🔴 عدنان خیراله : این عمران کیست که ۱۹ روزه وضعیت ما را بهم ریخته است ...!!! . 🌿 سردار عبدالعلی عمران
هر جا کار بیخ پیدا می‌کرد، این دو لشکر خط شکن بودن ...‌هر عملیاتی که می‌شد کنار هم مکمل هم بودند.تو کربلای پنج انقدر نزدیک هم میجنگیدن که خیلی از شهدای کرمان و مازندران باهم یکی شده بودند. . 💢لشکر ویژه ۲۵ کربلا و لشکر ۴۱ ثارالله را می‌گویم...حاج قاسم و بچه هایش در کربلای پنج دوشادوش شیران لشکر ویژه ۲۵ کربلا مردانه ایستادند و حماسه آفریدند. .خودش تو سوریه بین رزمندگان زینبیون گفته بود ، اگر از من بپرسند قشنگ ترین روزهای عمرت کی بود ؟ گفت : اون روزی که ( خطاب به حاج کمیل) با این مرد بزرگ و نيروهايش تو کانال شلمچه میجنگیدیم.
در آن کارزار جنگ روح و روانشان را آرامش می‌داد🌴 . 👆📷 _ #سال ۱۳۶۱ فرماندهان و رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا
هدایت شده از دفاع مقدس
🌿 سردار حاج عبدالعلی عمرانی، جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس با ۱۳۵ ماه حضور در جبهه ها، از آغاز جنگ تحمیلی در کردستان و عملیات‌های برون مرزی و همچنین در جبهه‌های جنوب کشور حضور مستمر و خالصانه‌ای را برای دستیابی به آرمان بلند شهادت در کارنامه خود دارد. . ▫️وی نخستین فرمانده لشکر همیشه پیروز و خط شکن ۲۵ کربلا بود و در عملیات والفجر مقدماتی به دلیل جراحت زیاد به عقب منتقل و به بیمارستان تهران اعزام شد. پس از وی، ابتدا «حاج علی ییلاقی» در مدت کوتاه و بعد «سردار مرتضی قربانی» مسئولیت فرماندهی لشکر ۲۵ کربلا را بعهده گرفت.
🇮🇷 . ▪️تا پایان عملیات محرم، فرماندهی تیپ کربلا بر عهده سردار قربانی بود که در همین زمان، با دستور فرماندهان، تیپ 25 کربلا به لشکر 25 کربلا ارتقا یافت و فرماندهی این لشکر به عهده ی «سردار عبدالعلی عمرانی» واگذار شد. سردار عمرانی قبل از عملیات والفجر مقدماتی در سال 1361، در یک عملیات شناسایی در جنگل های امقر فکه، بر اثر ترکش مین والمر به درجه جانبازی نائل شد. همزمان با این رخداد، «سردار شهید صادق مُزدَستان (فرمانده تیپ مکانیزه ی لشکر)» نیز به شهادت رسید. در پی این واقعه، مسوولیت فرماندهی لشکر، به «حاج علی ییلاقی» سپرده شد. برادر ییلاقی هم پس از گذشت مدتی کوتاه از دوره فرماندهی اش بر اثر سانحه اتومبیل، مجروح شد و برای مدتی، «سردار کمیل کهنسال»، وظیفه هدایت و سرپرستی لشکر را عهده دار شد. . ▪️دیری نگذشت که قبل از عملیات والفجر4 در سال 1362، «سردار شهید محمدحسن کوسه چی» به عنوان فرمانده لشکر منصوب شد و مسوولیت وی تا پایان عملیات بدر ادامه یافت.پس از انجام این عملیات، سکان فرماندهی لشکر، بار دیگر قبل از عملیات قدس یک در خردادماه، سال 1364، به «سردار مرتضی قربانی» محول شد و تا پایان جنگ تحمیلی نیز این رسالت خطیر، بر دوش وی قرار داشت.
دفاع مقدس
💠 اهل شمال بودند اما تمام جوانی شان با لباس خاکی ، در غرب و جنوب گذشت .... . 🌷سردار شهید قاسمعلی صا
📷 عکس کمتر دیده شده از سردار شهید علی ییلاقی و سردار حاج کمیل کهنسال عزیز از فرماندهان شجاع لشکر ویژه ۲۵ کربلا.
دفاع مقدس
🌿 سردار حاج عبدالعلی عمرانی، جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس با ۱۳۵ ماه حضور در جبهه ها، از آغاز جنگ تحمیلی
❇️ عبدالعلی عمرانی : 🎙اتفاقاتی که در کربلای۴ به چشم دیدم، شاید برای نسل حاضر داستان یا افسانه باشد! این عملیات جنگ باتلاق و نیزار بود. . . . ساعتی بعد از شروع عملیات، وقتی در ساحل ام‌الرصاص از قایق پیاده شدم، احتمال می‌دادم که در گل‌و‌لای فرو روم، اما پاهایم بر چیزهای نرم قرار می‌گرفتند و لیز می‌خوردند! نزدیک بود روح از بدنم خارج شود؛ چرا که چهار گردان نیرو از روی پیکرهای شهدا وارد ام‌الرصاص شده بودند! 🔻گردان‌های خط شکن لشکر ۲۵ کربلا؛ گردان یا رسول(ص) به فرماندهی حاج حسین بصیر، گردان علی‌بن‌ابیطالب(ع) به فرماندهی صلبی که همراه با برادرش شهید شد، گردان مالک اشتر به فرماندهی غلامرضا بابایی، و شهید علی‌اکبر آویش که مفقودالاثر شد و گردان صاحب الزمان(عج) به فرماندهی اسماعیل غلامی که به‌ شهادت رسید، به اهداف خود در تصرف جزایر الزبیر و ابوالفلوس، دست یافتند ... اما لشکرهای دیگر نتوانستند عمل الحاق را انجام دهند! 🚤غروب ۴ دی ۱۳۶۵ در ساحل ام‌الرصاص برگشت نیروها را نگاه می‌کردم که هلی‌کوپتر دشمن، گشتی روی ساحل زد و شروع کرد به شلیک موشک! یکی از قایق‌ها با ۳۳ غواص از هم پاشید!🚀با شلیک دومین موشک، قایقی دیگر با ۲۸ غواص متلاشی شد ...
💠 ۱۲ دی ماه ۱۳۶۰ - سالروز عملیات محمد رسول الله(ص) 🔹عملیاتی با فرماندهی شهید «همت» و «حاج احمد متوسلیان در عملیات «محمدر رسول االله» که در دی ماه 1360 انجام شد، رزمندگان از دو محور «مریوان» و «پاوه» وارد عمل شدند و با آزادسازی بخشی از ارتفاعات منطقه در محدوده بین نوسود و مریوان و نیز انهدام دشمن، شهر «طویله» عراق و چند روستا را به تصرف درآورند. 🔸 عملیات «محمد رسول الله» در روز 12 دی ماه سال 60 با رمز و ذکر «لا اله الا الله ، محمد رسول الله (ص)» در مناطق عملیاتی «مریوان»، «نوسود» و «پاوه» و در ارتفاعات مرزی معروف به «تخت اورامانات» انجام شد.انسداد دالان‌های ورودی عناصر ضدانقلاب، پاکسازی و تامین امنیت شهرهای مرزی در منطقه اورامانات، تصرف چندین ارتفاع و روستای منطقه و تصرف شهر «طویله» عراق از اهداف این عملیات بود. 📷👆 نقشه عملیات محمد رسول الله(ص)
💠 ظهر روز شنبه ۱۲ دی ۱۳۶۰ 🔹راه_خون ،محور عملیاتی سپاه مریوان ▪️عملیات برون مرزی محمدرسول الله(ص) 👆📷متوسلیان، فرمانده سپاه مریوان، با سلاح کلاشنیکف در حال تردد در خط ▫️⚪️▫️⚪️▫️⚪️▫️ 💠عملیات محمد رسول‌الله(ص)به نقل از کتاب: همپای صاعقه ✍این عملیات در منطقه‌ عمومی مریوان- پاوه به مرحله‌ی اجرا درآمد.طرح‌ریزی مقدماتی عملیات، از مهرماه ۶۰ توسط ابراهیم همت و احمد متوسلیان آغاز شده بود در اوایل آذر۱۳۶۰،برای نخستین بار در طول تاریخِ ایجاد جبهه‌ مریوان،مجموعه‌ای نسبتا بزرگ از نیروهای بسیجی در اختیار این جبهه قرار گرفت که به صلاح‌دید احمد متوسلیان،برای آنان، در مقر سپاه سروآباد، زیر نظر حسین قجه‌ای و رضا چراغی، یک دوره‌ فشرده‌ آموزش شیوه‌های رزم در مناطق کوهستانی، به مورد اجرا گذاشته شد؛ اما بعلت مشارکت مستمر حسین قجه‌ای در روند شناسايی منطقه،تقی رستگار مقدم جایگزین [... وی] شد...این درحالی بود که تمامی مراحل توجیهی و هدایت مأموریت‌های اکتشافی، تحت نظارت مستمر متوسلیان و همت انجام می‌گرفت غروب جمعه ۱۱ دی ۱۳۶۰، فرمان آماده‌باش سراسری به نیروهای حاضر درمنطقه‌ عملیاتی مریوان- نوسود ابلاغ شد. رزمندگان پس از اقامه‌ نماز مغرب و عشاء، بطرف اهداف تعیین شده حركت كردند و پس از چندین ساعت راهپیمایی در مسیر ناهموار، در ساعت‌های اولیه‌ بامداد عملیات را آغاز کردند این عملیات اگر چه در رسیدن به هدف اصلی طراحان آن، یعنی انحراف اذهان فرماندهان ارتش بعث از جبهه‌ی طریق‌القدس و کمک به تثبیت فتح‌الفتوح بستان، قرین موفقیت گشت، اما سختی‌ها و رنج‌های این نبرد زمستانی، در یاد شرکت‌کنندگان در عملیات باقی است