eitaa logo
دفاع مقدس
5هزار دنبال‌کننده
26هزار عکس
16.6هزار ویدیو
1.3هزار فایل
🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷 ✅مرجع‌ نشر آثار شـ‌هدا و دفاع‌مقدس ⚪️روایت‌گر رویدادهای جنگ تحمیلی #کپی_آزاد 🌴اینجا سخن از من و ما نیست،سخن از مردانی‌ست که عاشورا را بازیافته،سراسر از ذکر﴿یالیتناکنامعک﴾لبریز بوده و بال در بال ملائک بسوی کربلا رهسپار شدند🕌
مشاهده در ایتا
دانلود
دفاع مقدس
❤️ ورزشکار و فوتبالیست شهید عین الله بزرگی اهل روستای اتو - ((در جنگ تحمیلی حضوری داوطلبانه داشت و
🌿 ایستادند، تا انقلاب بماند ... ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 📷👆 مراسم شهید عین الله بزرگی ┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
📆 رویدادهای مهم ۳۱ اردیبهشت 🔸عملیات متوسط امام علی(ع) در غرب سوسنگرد به طور مشترک (1360ش) 🔹آغاز عملیات حضرت مهدی(عج) توسط رزمندگان اسلام (1360ش) 🔸عملیات محدود در محور شوش توسط سپاه (1360ش) 🔹شهادت سردار "محمد مهدی خادمالشریعة" اولین فرمانده تیپ 21 امام رضا(ع) (1361ش) 🔸شهادت شهید موسی محسن ‌زاده (1365ش) 🔹بستری شدن حضرت امام خمینی(ره) در بیمارستان به دلیل بیماری (1368ش)
نقشه عملیات امام علی(ع) تاریخ عملیات 1360/2/31 خلاصه گزارش عملیات: ✴️ نام عملیات : امام علی (ع) زمان اجرا : 31/2/1360 مكان اجرا : منطقه عمومی شوش و سوسنگرد و تپه های الله اكبر در شمال رود كرخه تلفات دشمن : 300 نفر كشته ، زخمی و اسیر ارگان های عمل كننده : سپاه ، ارتش و ستاد جنگ های نا منظم اهداف عملیات : آزاد سازی تپه های الله اكبر و عقب راندن دشمن از شمال و شمال غربی شهر سوسنگرد ✴️در تاریخ 31/2/1360 عملیاتی با نام امام علی (ع) در شمال كرخه و غرب سوسنگرد اجرا شد. در محور اصلی این عملیات كه در شمال كرخه روی تپه‌های الله اكبر به اجرا درآمد، دو تیپ ویك گردان از سپاه با یك گردان از لشگر 92زرهی و یك گردان از ستاد جنگ‌های نامنظم از جناح چپ و یك گردان از سپاه با یك گردان از لشگر 92 اهواز از جناح راست به تپه‌های الله اكبر دشمن حمله كردند. همزمانی این عملیات با عملیات غرب سوسنگرد سبب تجزیه‌ی دشمن در دو طرف كرخه شد.
شهیددکتر مصطفی چمران (فرمانده ستاد جنگ های نا منظم)، در هماهنگی بین نیروهای سپاه و ارتش و نیروهای مردمی نقش موثری داشت. ❇️ پس از عقب راندن دشمن از محور شمال و شمال غرب سوسنگرد ، نیروهای خودی با رها كردن آب رودخانه وحشی كرخه در حدفاصل این رود تا تپه های معروف الله اكبر ، از پیش روی مجدد دشمن جلوگیری نموده و طی چند مرحله تك و گریز ، آن ها را از روستای هوفل تا رو به روی روستای سید خلف پس زدند . ✳️نیروهای صدام تلاش كردند تا با ساخت سد خاكی ، علاوه بر خشك كردن زمین ، به به خط پدافندی خود ثبات و وسعت دهند ، تا آنكه با پایان فصل زمستان و بارندگی ، منطقه شمال كرخه به مرور خشك شد و نیروهای ایرانی مجددا خط پدافندی خود را تا رو به روی روستای سید خلف پیش بردند.دشمن نیز در سه مرحله تلاش كرد تا مواضع از دست داده را باز پس گیری و اشغال كند ، اما در تمامی تلاش های خود ناكام ماند . طی این عملیات 25 دستگاه تانك و نفر بر از تجهیزات و جنگ افزارهای دشمن منهدم و 20 دستگاه تانك و نفر بر از آنها به غنیمت رزمندگان ایرانی در آمد .
🔹 از تپه های الله اکبر چه می دانیم ؟ ↶【به ما بپیوندید 】↷ ┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄ ▪️ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas ✅ مرجع‌نشرآثارشـ‌هدا و دفاع‌مقدس