13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در ۱۶ ژوئیه ۱۹۷۹ میلادی (۲۵ تیر ۱۳۵۸ شمسی)، صدام رئیس جمهور عراق شد.
📌او ۶ روز بعد از به قدرت رسیدن، مجمع حزب بعث را فراخواند. در این جلسه، اسامی اعضای رده بالای حزب که مخالف ریاستش بودند را قرلئت می کند. آنها با پای خود از سالن بیرون رفته و به جرم خیانت، مجرم شناخنه شده و به جوخه اعدام سپرده می شوند.💀☠️☠️ سایرین که چند دقیقه قبل، از دوستان اعدامی ها شمرده می شدند، به هل هله و شادی می پردازند‼️
⌛️تا اوایل اوت ۱۹۷۹ میلادی (مرداد ۱۳۵۸ شمسی)، صدها نفر دیگر از دشمنان سیاسی صدام به همین سرنوشت شوم دچار می شوند.🔴
ا◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️
✍️پ.ن: در طی هشت سال جنگ تحمیلی ما با چنین حیوان وحشی و درنده ای روبرو بودیم که البته از سوی غربی ها و قدرتمندان زورگوی عالم، نیز همه جوره مورد پشتیبانی و حمایت قرار می گرفت‼️
#غرب_وحشی
🔵 الآن صدام جنایتکارز کجاست؟؟ . . . و ما کجاییم؟؟!
💠 کسانی که جز برای خدا کار کنند، عاقبتشان همین است!!
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
✅ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
✅ روبیکا https://rubika.ir/DefaeMoqaddas
✅ تلگرام https://t.me/Defa_Moqaddas
https://chat.whatsapp.com/C2cmirle7r2I68ULVJglLk
📡 گروه واتساپ "دفاع مقدس" 🕊🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆ما مولایمان #حسین (ع )را ندیدیم اما شیعیان و مردان پولادینی را به چشم خود دیدیم، من به قربان قدمهایت شوم #سردار_دلها..
#قاسم_هنوز_در_خط
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🎥 لشکر فاتح؛
▪️مروری بر عملیات های لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب علیه السلام در دوران دفاع مقدس
🔻نبرد با تاریکی*
*🔹عملیات مرصاد* در تاریخ ۴ تا ۶ مرداد ۱۳۶۷ با رمز «یا علی بن ابیطالب علیه السلام» و با هدف آزادسازی مناطق اشغال شده به دست منافقین انجام شد.
🔹در این عملیات رزمندگان لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب علیه السلام با عزیمت سریع خود از جبهه جنوب به کرمانشاه ،در سه راهی اسلام آباد راه را بر منافقین بستند و به مصاف دشمن فریب خورده و منافق رفتند و با هلی برن نیروها در پشت منافقین مانع عقب نشینی آنها شدند.
#رئال_موشن
#لشکر_فاتح
#عملیات_مرصاد
#مرصاد
#دفاع_مقدس
دفاع مقدس
*🎥 لشکر فاتح؛ ▪️مروری بر عملیات های لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب علیه السلام در دوران دفاع مقدس 🔻نبرد با
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🎥 #لشکر_فاتح؛
▪️مروری بر عملیات های #لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب علیه السلام در دوران دفاع مقدس
🔻تنبیه متجاوز برای صلح پایدار*
*🔹عملیات #رمضان* با هدف تنبه متجاوز و دور کردن آن از مرزها با رمز «یا مهدی (عج) ادرکنی» در تاریخ #۲۲ تیرماه ۱۳۶۱ در شرق بصره آغاز شد و تا #۸ مردادماه ادامه داشت.
🔹عملیات رمضان مظهر #قدرت نمایی و #اقتدار رزمندگان قم بود و در مراحل پایانی این عملیات، نام #علی_بن_ابی_طالب علیه السلام برای تیپ ۱۷ #قم انتخاب شد.
#رئال_موشن
#لشکر_فاتح
#عملیات_رمضان
#رمضان
#دفاع_مقدس
🔴 ماجرای دزد قالیچه
. . . . و سید آزادگان، "علی اکبر ابوترابی"
✍️ نجف بودیم. صدای آی دزد آی دزد که بلند شد، رفتم داخل کوچه. دزدی قالیچه ای از منزل سید علی اکبر زیر بغل داشت که به تور مردم افتاد. مرحوم ابوترابی با عجله خود را کوچه رساند. دست سارق را گرفت و گفت: آقا جان! چرا بدون خوردن صبحانه رفتی؟! به آن افراد هم گفت: این شخص مهمان ماست و من خودم قالیچه را به او دادم. کاری به او نداشته باشید.
با هم به منزل آمدند. سارق شرمنده نشسته بود و منتظر بود که آقای ابوترابی تحویل پلیسش دهد. همسر سید، صبحانه ای از بهترین سر شیرهای نجف تهیه کرده بود. اما خبری از پلیس نبود.
موقع رفتن آقای ابوترابی قالیچه را زد زیر بغلش، قبول نمی کرد. گفت: اگر نبری همسایه ها می فهمند، شما صاحب این قالیچه نبوده ای.
با شرمندگی قالیچه را برد.
صبح روز بعد با گریه و شرمندگی آمده بود در خانه سید. توبه کرده بود. می گفت: شما هدایتم کردید. می خواهم دستم را بگیرید.
(راوی: اسماعیل یعقوبی قزوینی)
📚 نقل از کتاب: "فرزند ابوتراب (ع)"
📃 برگ هایی از زندگی مرحوم سید علی اکبر ابوترابی
ا◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️
۲۶ مرداد ۱۳۶۹ — سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن
کانال #دفاع_مقدس
دفاع مقدس
🔴 ماجرای دزد قالیچه . . . . و سید آزادگان، "علی اکبر ابوترابی" ✍️ نجف بودیم. صدای آی دزد آی دزد
📖 در صفحه ۱۳ کتاب فوق می خوانیم:
⚪️ آقای یعقوبی، دوست و همراه آقای ابوترابی بود. یک روز فرزند آقای یعقوبی که حدود ۱۵ سال داشت به ایشان گفت: «بابا! من خیلی دوست دارم بزرگ که شدم مثل آقای ابوترابی بشوم». آقای یعقوبی هم که قرار بود همان روز به اتفاق حاج آقا برای ساخت اتاقکی برای یکی از روستاییان محروم در اطراف قزوین برود، به فرزندش گفت: «کاری ندارد از همین حالا شروع کن و هر کاری ایشان میکند یاد بگیر و انجام بده».
به اتفاق ایشان و فرزندشان به روستای موردنظر رفتیم. وقتی بنا آمد، حاج آقا لباس کار به تن کرد و برای او آجر پرت می کرد و گِل درست می کرد. آن روز از ظهر گذشت، چون همه گرم کار بودند، کسی حرفی از ناهار نزد و گرسنه و تشنه، کار را تا پاسی از شب ادامه دادند. اتاقک که ساخته شد، صاحب خانه از حاج آقا و همراهان خواستند یک استکان چای بخورند و بعد بروند؛ اما حاج آقا قبول نکرد و بلافاصله به قزوین برگشتیم.
آقای یعقوبی می گفت: «به خانه که رسیدیم، چون دیر وقت بود، شامی هم نبود که بخوریم. در همین حال پسرم که حسابی گرسنه و تشنه و عصبانی بود گفت: من دیگر نمی خواهم آسید علی آقا باشم!
📚 نقل از کتاب: "فرزند ابوتراب (ع)" — برگ هایی از زندگی آزاده فراز، سید علی اکبر ابوترابی
کانال #دفاع_مقدس
دفاع مقدس
📖 در صفحه ۱۳ کتاب فوق می خوانیم: ⚪️ آقای یعقوبی، دوست و همراه آقای ابوترابی بود. یک روز فرزند آقای
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 شرح فداکاری های آزادگان دوران دفاع مقدس از لسان رهبر انقلاب
🌿 تجلیل ایشان از سید جلیل القدر و آزاده سرفراز، مرحوم علی اکبر ابوترابی
ا🔹◽️🔹◽️🔹◽️🔹◽️🔹◽️🔹◽️🔹
🔵 #نماينده_مجلسى_كه_كنار_پياده_رو_مى_نشست ‼️
🌷سالهایی که نماینده مجلس بود، گاهی عبایش را کنار پیاده رو جلو ساختمان مجلس پهن می کرد و همان جا به درخواست مراجعین رسیدگی می کرد. یک روز یکی از مسئولین حراست مجلس به محافظانش گفت: به حاج آقا بگویید صورت خوبی ندارد کنار پیاده رو بنشیند.
🌷موضوع را به گوش حاج آقا رساندیم. گفت: اگر آنها نگران آمد و شد مردم هستند جایمان را عوض می کنیم، اما اگر نگرانند که مردم بد عادت شوند که در اشتباه اند. بگو مسئولان باید در کوچه و خیابان ها راه بیفتند و به وظایفشان عمل کنند!!
🌹خاطره اى به ياد سید آزادگان، مرحوم علی اکبر ابوترابی
💠 #یک_خاطره_از_هشتسال_و_یکماه_و_هشتروز_اسارت:
⌛️دوران #جنگ_تحمیلی
....پس از اسارت، به مدت دو روز در بدترین شرایط در بغداد از ما نگهداری کردند. بیش از یک هزار نفر به مدت دو روز در دو کانتینر بودیم. در نهایت در روز ۵ مرداد در اردوگاه موصل ۲ مستقر شدیم. پس از حدود هشت ماه نیز در ۲۲ بهمن ماه سال ۶۱ (پس از عملیات والفجر ) به اردوگاه موصل ۳ منتقل شدیم که بعد به موصل ۴ تغییر نام داد. حتی اگر شکنجههای نیروهای عراقی نبود، همین که هشت سال در جایی به اندازه دو وجب زندگی کردیم، بدترین شکنجه بود. یکی از مهمترین خاطرههای دوران اسارت من، مربوط به آذرماه سال ۶۱ است که حدود چهار ماه و نیم از اسارتم میگذشت. نیروهای بعثی گفتند باید اسرای بسیجی و اسرای ارتشی در اردوگاه از هم جدا شوند و از همه نظرخواهی کردند اما هیچکس تحت هیچ شرایطی قبول نکرد که از هم جدا شویم.
وقتی دیدند که به حاضر به جداسازی نیستیم، تمام درهای اردوگاه را بستند و دیگر آب و غذا به ما نمیدادند. کل ذخیره آبی ما دو حبانه (کوزه بزرگ) بود. پس از آن مسئولان هر اتاق را به طبقه بالا بردند و به ما به دورغ گفتند که آنها را به بغداد بردهایم!! ولی دژخیمان زندان رفقای ما را به باد کتک و ناسزا گرفتند. وقتی بچه ها از ماجرا خبردار شدند، همگی علیه رژیم بعث شعار دادیم و پس از سه شب، شعار مرگ بر صدام در کل محوطه اردوگاه پیچید ولی مسئولان اردوگاه دست از لجاجت برنداشتند. در آن چند روز، غذایی در کار نبود. خمیر نان روزهای قبل را جمع و پودر کرده بودیم و در هر شبانه روز به هر نفر از اسرا یک قاشق از این پودر نان خشک و نصف استکان آب میرسید. با این شرایط سخت، ۸ شبانه روز تحمل کردیم ولی دیگر رمقی در جان نداشنیم. سرانجام در ۸ آذرماه میلهها را شکستیم و معبری به محوطه اردوگاه باز شد، که در این هنگام تمام اسرا به بیرون ریختند!
شب قبل، باران باریده بود و ما توانستیم آبی که در چاله چوله ها جمع شده بود را ظرفی جمع کرده و قصد داشتیم با ریشه و برگ گیاهان محوطه که کنده بودبم بخوریم تا از گرسنگی نمیریم!!
مضاف بر اینکه عراقی ها در آن زمان به علت شکست هایی که از عملیات رزمندگان اسلام در جبهه ها خورده بودند، قصد آن داشتند که تلافیش را سر ما در بیاورند لذا سختگیری بیشتری می کردند!!
آن روز مصادف بود با سالگرد عملیت بستان (۸ آذرماهذ ۶۰) که در طی آن بستان آزاد شده بود، لذا کینه این شکست را بر روی ما خالی می کردند!! . در همین زمان ما در محوطه بودیم و شروع کردیم به خواندن نماز ظهر و عصر که بناگاه دو گردان عراقی با چوب و چماق و کابل به ما حمله کردند و جمع نمازگزارها را تار و مار کردند. شدت ضربات آنها چنان بود که چند نفری شهید شدند و تعداد بیشتری از ناحیههای مختلف بدن دچار شکستکی و آسیب دیدگی شدند. بعد از آن برای اینکه مطمئن شوند که نک نک اسرا را کتک زدهاند، شروع کردند به کتک زدن یکی یکی ما . . . و این تا شب ادامه داشت!!!
سپس اسرای بسیجی و ارتشی را در دو صف قرار داده و جدا کردند. به این ترتیب پس از هشت شبانه روز مقاومت از سوی ما، توانستند هدف خود را عملی سازند.
عراقی قبل از اینکه به اتاقها برویم تمام شیشهها را شکستند تا وانمود کنند که شورش کردهایم و نیز وسایلمان را هم بیرون آوردند تا دیگر نتوانیم چیزی ذخیره کنیم. از این پس هر مقدار غذا به ما میدادند هم نصف شد و دیگر فقط برای به دستشویی، اجازه بیرون رفتن داشتیم. سه تا چهار ماه این شرایط را تحمل کردیم تا اینکه در عملیات والفجر در بهمن ماه ۶۱ تعداد دیگری اسیر ایرانی آوردند و با آمدن آنها، ما را از موصل ۲ به اردوگاه موصل ۳ منتقل کردند. در آنجا با حاج آقا علیاکبر ابوترابی آشنا شدیم و از شیوه، منش و تعالیم وی درسهای زیادی آموختبم.
امام(ره) فرموده بودند اگر سپاه نبود کشور نبود و مصداق این نکته، حاج آقا ابوترابی است که اگر ایشان در اسارت نبودند شاید اسیری در آن شرایط باقی نمیماند. روش و منش و اخلاق ایشان در اسارت توانست نگهدار اسرا در اسارت باشد. مهمترین شعار حاج آقا ابوترابی "سلامتی روحی و جسمی اسرا" تا پایان اسارت بود.
🌹خاطره ای به یاد سید آزادگان مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیاکبر ابوترابیفرد
(راوی: آزاده سرافراز ماشالله سروش)
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
📡 کانال "دفاع مقدس"