ما را هم
از رزق آسمانی تان
بی نصیب نگذارید ۰۰۰۰
🌷 "شهید محمدحسن حسنیان "
فرمانده گردان المهدی(عج)-- لشکر۱۰سیدالشهدا(ع)
درحال تقسیم تنقلات در بین نیروها
پ٫ن؛ فرمانده رشید گردان در ۱۳ اردیبهشت ۶۵ در سن ۲۴سالگی در #فکه ٱسمانی شد🕊🕊
#قاب_ماندگار
#قهرمانان_وطن
#دفاع_مقدس
⭕️ 24 مرداد 1358 - تصرف پاوه توسط عناصر تجزیه طلب ضدانقلاب
🗓 یک هفته پس از پیروزی انقلاب توطئه و تهاجم دشمن با حمله احزاب چپ به ویژه حزب دموکرات به مهاباد در اول اسفند 57 آغاز شد. قصد آنها تجزیه کردستان و اعلام خودمختاری بود بود. در ادامه تحرکات عناصر ضد انقلاب در مناطق کُردنشین، گروهکهای مسلح در 24مرداد58، راههای منتهی به شهر پاوه را به محاصره و کنترل خود درآورده و به گروهانها و مراکز سپاه پاسداران یورش بردند. آنان پس از به دست گرفتن تمام نقاط حساس شهر و ارتفاعات مهم منطقه، به جنایات متعددی دست زدند که در یک مورد، شهادت دلخراش 25 تن از برادران پاسدار بستری در بیمارستان شهر و چهل نفر دیگر از مردم عادی بود. در پی این جنایات فرمان حضرت امام خمینی (ره) برای آزادسازی سریع شهر صادر گردید و پس از جانفشانیهای دکتر چمران و سرلشکر فلاحی در طی نبردی سهمگین، این شهر از لوث وجود ضدانقلاب پاکسازی شد.
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🔹درپی تصرف پاوه توسط ضدانقلاب وبا صدورفرمان امام، حرکت داوطلبانه مردم برای آزادسازی شهر آغازشد
📷عکس فوق سیل جمعیت را نشان میدهدکه ازسمت کرمانشاه روانه منطقه اورامانات میباشند- 27 مرداد 58
🕊 کانال دفاع مقدس
🌷 #حماسه_پاوه
⏳ مرداد ماه 58
مرداد سال ۱۳۵۸، پیامی با مضمون اینکه «پاوه به دست مهاجمان در شرف سقوط است» توسط پاسگاههای ژاندارمری و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد و در پی اعلام این خبر، هیأتی مرکب از دکتر « #مصطفی_چمران» معاون نخستوزیر، #امیر_سرتیپ_فلاحی» فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش و « #ابوشریف» فرمانده عملیات سپاه با سه فروند هلیکوپتر و مهمات راهی این شهر شدند.
📷👆 از راست؛ ابوشریف-- دکتر چمران -- شهید فلاحی
-------------------------------------------
کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است
دفاع مقدس
ما را هم از رزق آسمانی تان بی نصیب نگذارید ۰۰۰۰ 🌷 "شهید محمدحسن حسنیان " فرمانده گردان المهدی(عج)
✅ شرح کوتاهی از #حماسه_پاوه
روز 11 ماه رمضان سال 58 ضدانقلاب برنامه حمله به پاوه را طرح ریزی کرد و گروهای ضد انقلاب هم قسم شدند که با تصرف شهر پاوه به انقلاب نوپای ما لطمه بزنند. روزچهارشنبه 21 ماه رمضان مصادف با 24 مرداد سال 58 و در سالروز شهادت علی(ع) حمله آغاز شد
نیرویی بین دو تا هشت هزار نفر ضد انقلاب به مردم بی دفاع پاوه حمله کرد.
ابتدا جاده های ارتباطی را بستند و بعد مخابرات پاوه را از کار انداختند و سپس سراغ منبع آب آشامیدنی شهر پاوه رفتند و تلمبه خانه را از کار انداختند. آب آشامیدنی شهر قطع شد.
روز پنجشنبه 22 ماه رمضان سال 58 ارتفاعات مشرف به شهر پاوه را گرفتند و وارد شهر پاوه شدند و شهر را تصرف نمودند.
در ساعات اولیه روز 25 مرداد مصادف با 22 ماه رمضان #شهید_محمد_نوژه با هواپیمای اف 4 برای مرعوب نمودن و شکستن دیوار صوتی بر فراز شهر پاوه رسید.
روز 22 ماه رمضان شهید چمران به همراه شهید فلاحی با هلیگوپتر در زیر آتشباری دشمن وارد شهر پاوه شد.
فقط مرکز ژاندارمری و سپاه محل مقاومت مدافعین شهر پاوه بود.
روز جمعه 23 ماه رمضان و 26 مرداد 58 که مصادف با اولین روز قدس بود هلکوپتری به پاوه رسید که قدری مهمات و آذوقه آورد و شهید فلاحی برای هماهنگی و پشتیبانی از مدافعان پاوه به کرمانشاه رفت.
ساعت 4 بعد از ظهر هلیکوپتری آمد که آذوقه و مهمات برساند و مجروح به عقب تخلیه کند که با آتش ضد انقلاب در مسر برگشت با تعدادی مجروح به کوه برخورد کرد و سرنگون شد.
روز جمعه 23 ماه رمضان ضد انقلاب به بیمارستان پاوه رسید و مجروحان و پاسداران را سربرید و تیرباران نمود.
خبر جنایت ضد انقلاب و محاصره پاوه به #امام رسید و روز شنبه 24 ماه رمضان مصادف با 27 مرداد امام پیام داد که نیروهای مسلح برای مقابله با ضد انقلاب اقدام عاجل بنمایند و اگر ظرف 24 ساعت ضد انقلاب سرکوب نشود اقدام انقلابی مینماید که بعد از این پیام ورق برگشت و #شهر_مظلوم پاوه آزاد شد.
این روایت مظلومی حماسه سازان شهید پاوه بود که 14 قهرمان این حماسه در گلزار شهدای تهران در خاک آرمیده اند🌷
🍂کانال دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفاع مقدس
🗓 24 مرداد 1358- تصرف پاوه توسط عناصر ضدانقلاب 🎥 روایت آیتالله خامنهای از اشتیاق مردم برای اعزا
💠 غائله #پاوه
⏳ #مرداد_۵۸
🔹یک هفته از پیروزی انقلاب نگذشته بود که زمزمه خودمختاری توسط گروهکهای وابسته شرق و غرب در کردستان شنیده شد.
گروه های چپ از جمله حزب دمکرات، کومله و ... با سلاحهایی که از مقرهای نظامی و انتظامی در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب بدست آورده بودند تلاش نمودند پادگانها را به تصرف خود درآورند. آنها در23بهمن لشکر سنندج و سپس پادگان مهاباد را اشغال و تمام مهمات و تجهیزات نظامی آن را در به غنیمت بردند.
سپس از آنجا راهی دیگر شهرها از جمله: سردشت، سقز، مریوان، پاوه، نوسود و دیواندره شدند و زمینه سقوط دیگر بقیه کُردنشین را فراهم کردند.
در تهران نیز دولت موقت بازرگان سیاست مذاکره را با سران گروهک ها را در پیش گرفت و و اعتقاد به برخورد شدید با مسلحین را نداشت.
در این راستا چندین هزار نفر از افراد حزب دموكرات با همکاری و پشتیبانی افراد حزب بعث عراق در روز 21 رمضان 1357 (24 مرداد 1358) به قصد تصرف پاوه تمام راههاي ورودي شهر را به محاصره و كنترل خود درآورده و به گروهانها و مراكز سپاه يورش بردند.
در این شرایط بحرانی دکتر چمران (معاون نحست وزیر و نماینده امام در شورای عالی دفاع) با بالگرد خود را به میان حلقه محاصره رساند تا در کنار معدود مدافعین شهر قرار گیرد. او به کمک شهید اصغر وصالی (فرمانده دستمال سرخ ها) علی ذوالفقاری (از تیپ نوهد ارتش) و برخی افراد ژاندارمی به همراه تعدادی نیروهای بومی سنگرهای دفاع از شهر را ایجاد کردند.
در این حال ضدانقلاب بر نقاط حساس و ارتفاعات مهم منطقه مسلط شد و دست به جنايات متعددي زد از جمله تصرف بیمارستان. آنها با یورش به مرکز درمانی، 25 پاسدار بستری را از روی تخت به سمت محوطه بیمارستان کشیده و پس از شکنجه، تیرباران کردند و 18 نفر از آنها را سر بریدند‼️
دشمن با ایجاد جو رعب و وحشت سعی در شکستن مقاومت تعداد محدود مدافعان شهر را داشت. امید آنها زمانی بالا رفت که هلیکوپتر اعزامی برای رساندن مهمات به محاصره شدگان، دچار سانحه شد و سقوط کرد. ولی با حضور دکتر چمران، این مصائب و فشارها نتوانست روحیه تعداد اندک افراد را شکسته و آنها وادار به تسلیم نماید.
در تهران اخبار حوادث خونین پاوه به جماران رسید. حصرت امام در 24 رمضان 1358 (27 مرداد 58) در طی فرمانی تاریخی، به دولت و ارتش و ژاندارمری اخطار کردند اگر با توپها ، تانکها، قوای مجهز تا ۲۴ ساعت دیگر حرکت به سوی پاوه نشود من همه را مسئول می دانم”
این فرمان صحنه نبرد را به کلی دگرگون کرد. امکانات و ساز و نظامیبسوی پاوه سرازیر شد و سیل انبوه داوطلبان راهی پاوه شدند. بارقه امید در میان تعداد قلیل مدافعان شهر ایجاد شد و از طرفی ترس و وحشت در دل دشمن افتاد و آنها بدون درگیری وادار به فرار کرد.
-------------------------------------------
🍂 کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است🌱
هدایت شده از دفاع مقدس
52.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | شهید مصطفی چمران از غائله پاوه می گوید👆
⚪️ او خود در بطن ماجرا بوده و در شرایط سخت بهمراه تعداد اندکی نیرو در #پاوه در محاصره ضدانقلاب قرار گرفتند و هر لحظه ممکن بود شهر سقوط کرده و مدافعان آن تماماً به شهادت برسند!!
⏳۲۷ مرداد ۱۳۵۸
▫️ برابر با ۲۴ رمضان ۱۳۵۸
💠 آزادساری پاوه از چنگال محاصره ضدانقلاب
📄 فرمان امام مبنی بر گسیل نیرو و ساز و برگ نظامی به سوی پاوه
#روایت_شب_های_قدر_ماه_رمضان_سال_۱۳۵۸
#شهید_دکتر_مصطفی_چمران
#رمضان_۱۳۵۸
#غائله
#پاوه
#شبهای_قدر_پاوه
#فرمان_امام_شهر_پاوه_را_نجات_داد
#اوایل_انقلاب
#توطئه
#محاصره_پاوه
#ضد_انقلاب
#حزب_دمکرات
#اعدام_پاسداران
#سر_بریدن
#شکستن_محاصره
#چمران
#دکتر_چمران
#شهید_اصغر_وصالی
#دستمال_سرخ_ها
#پیام_امام
-------------------------------------------
🍂 کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است🌱
💠 در روزهای پرالتهاب.پاوه --- مرداد 1358 -
#شهد_چمران و #شهید_سرلشگر_فلاحی به سرعت راهی #پاوه شدند.
#خلبان_شهید_محمد_نوژه معاون عملیات پایگاه شکاری همدان، نیز ماموریت یافت تا با هواپیمای «اف- 4» بر فراز شهر پاوه به پرواز درآمده و با شکستن دیوار صوتی لحظات پراضطرابی را برای مهاجمان مسلّح فراهم آورد تا نیروهای خودی به فرماندهی شهید چمران و فلاحی از راه برسند.
محمد نوژه در کابین جلو و سید عبدالله بشیری موسوی در کابین عقب سوار بر #فانتوم_اف_4 داوطلبانه و با #زبان_روزه به سوی ماموریت میرفتند.
با حضور عقاب تیز پرواز ارتش جمهوری اسلامی بر فراز شهر پاوه وشکستن دیوار صوتی ، دشمن انقلاب به وحشت افتاد و مدافعان کم تعداد شهر امید وار شدند که سیلی فرزندان خمینی در راه است.
هواپیمای نوژه در برگشت از ماموریت گرفتار آتش پر حجم سلاح هایی شد که ضدانقلاب از پادگان ها به سرقت برده بود.
#شهید_نوژه با وجود اینکه در اثر اصابت گلوله به کابین هواپیما دست راستش به شدت آسیب دیده بود سعی میکرد پرنده اش را سالم به مقصد برساند و حتی خود و خلبان دیگر همراهش که می توانستند در موقع خطر از صندلی پران استفاده کنند و جان خود را نجات دهند از این حق خود صرف نظر کردند تا مبادا سرمایه ای از نظام نوپای اسلامی به هدر رود.
آنها تدبیر کردند اما گویا تقدیر بر این بود که #روزه خود را با شهادت افطار کنند و در نهایت هواپیمای آنها به کوه برخورد کرد و خلبانان شهید #محمد_نوژه و #سید_عبدالله_بشیری_موسوی آسمانی شدند.🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ
📆 ۲۵ مرداد ۱۳۵۸
⏳ سالروز شهادت خلبانان دلاور ارتش ج.ا.ا
#محمد_نوژه و #سید_عبدالله_بشیرموسوی
🍂 کانال دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهیدی که یک کودتا به نام او خورد!
🔹میان "کودتای نوژه" و "کودتای نقاب"، تفاوتی است به اندازه مظلومیت یک شهید!
🌷 #شهید_نوژه
🌱 #پاوه
🍂کانال دفاع مقدس
دفاع مقدس
📷 دیدار خانواده های خلبانان شهید محمد نوژه و سید عبدالله بشیری موسوی با حضرت امام (ره)
خلبان غیور ارتش، شهید محمد نوژه
معاون عملیات پایگاه ششم نیروی هوایی
🌱 در سال ۱۳۲۴ در تهران در خانوادهاش متدین متولد شد. او در میان این جمع مهربان و عاشق اهل بیت (ع) پرورش یافت. در سن هفت سالگی به مدرسه رفت و تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم ریاضی در سال ۱۳۴۲ به پایان رساند و سپس وارد دانشکده افسری شد.
پس از اتمام دانشکده افسری جهت طی دوره سامانههای کنترل اسلحه به آمریکا رفت و به علت عشق و علاقه اش به پرواز به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت.
محمد دوره مقدماتی پرواز را در ایران و دوره عالی و تکمیلی آن را در آمریکا گذراند. در سال ۱۳۵۱ با اخذ نشان و مدرک خلبانی در جمع خلبانان اف ۴ (موسوم به فانتوم) قرار گرفت.
وی در سالهای خدمتش به عنوان افسر سامانههای کنترل اسلحه گردان ۱۰۱ شکاری پایگاه یکم، افسر خلبان شکاری تاکتیکی گردان ۳۱ شکاری پایگاه سوم، ریاست شعبه عملیات مشترک و معاون عملیات پایگاه ششم نیروی هوایی در خدمت ارتش بود.
نوژه در مأموریتهای بسیاری در غرب کشور بمنظور سرکوب تجزیه طلبان حماسه آفرید و سرانجام در یکی از این مأموریتها در حالی که روزه بود در ۱۳۵۸/۵/۲۵ به پرواز درآمد، ولی هواپیمایش در آسمان منطقه عمومی پاوه توسط عناصر ضد انقلاب سقوط کرد و در سن ۳۴ سالگی به شهادت رسید.
در پی این واقعه و به پاس اولین شهید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پایگاه سوم شکاری همدان به پایگاه شهید نوژه تغییر نام یافت.
این پایگاه پیش از این و در زمان طاغوت به پایگاه «شاهرخی» معروف بود که مدتی پس از انقلاب به پایگاه «حر» تغییر نام داد.
یک سال بعد از شهادت این خلبان قهرمان، در تاریخ ۱۳۵۹/۴/۱۹ شبکه کورتاچیان سلطنتطلب طرفدار شاهپور بختیار موسوم به «شبکه نقاب» و تعدای از عوامل کودتاچی در این پایگاه دستگیر شدند، از این رو سهواً "کودتای نقاب" را "کودتای نوژه" نامیدند‼️...و این عبارت بعدها نیز تکرار شد.... که جا دارد این اشتباه به مرور در افواه و متون مکتوب تصحیح شود.
🍂 کانال دفاع مقدس
📄 تیتر رزنامه #اطلاعات مورخه ۲۷ مرداد ۱۳۵۸
⏳۲۴ رمضان ۱۳۵۸
🔴 جنگ شدید در پاوه/ امام هشدار داد
▪️ تيراندازی در پاوه و اطراف آن از سرگرفته شد و درگيری با شدت ادامه يافت.
▪️در جريان عمليات شناسایی يك فروند هواپيماي اف ۴ فانتوم نيروی هوايی بر فراز منطقه اورامانات سقوط كرد و به بدنه يك فروند هليكوپتر هم گلوله اصابت كرد.
▪️ ۵ سرنشين هواپيما از جمله يك سرگرد، يك خلبان و يك خدمه در شعلههای آتش سوختند.
▪️ بيمارستان پاوه مورد اصابت گلوله توپ قرار گرفت قسمتی از بيمارستان و تعدادی از خانههای اطراف آن بكلی ويران شد.
▪️چهار نفر از اهالی پاوه كه به كرمانشاه آمده بودند گفتند نيروهای مهاجم از افراد طالبانی، حزب دمكرات كردستان ايران و عشاير منطقه هستند.
▪️پيش از ظهر امروز، امام خمينی، به عنوان فرمانده كل قوا، به ارتش دستور داد برای سركوبی مهاجمان پاوه اقدام جدی كنند و در صورتی كه تا ۲۴ ساعت آينده عمل مثبتی انجام نشود، فرماندهان ارتش و ژاندارمري مسئول خواهند بود و با آنان، انقلابی رفتار خواهد شد
✅ شرح کوتاهی از #حماسه_پاوه
روز 11 ماه رمضان سال 58 ضدانقلاب برنامه حمله به پاوه را طرح ریزی کرد و گروهای ضد انقلاب هم قسم شدند که با تصرف شهر پاوه به انقلاب نوپای ما لطمه بزنند. روزچهارشنبه 21 ماه رمضان مصادف با 24 مرداد سال 58 و در سالروز شهادت علی(ع) حمله آغاز شد
نیرویی بین دو تا هشت هزار نفر ضد انقلاب به مردم بی دفاع پاوه حمله کرد.
ابتدا جاده های ارتباطی را بستند و بعد مخابرات پاوه را از کار انداختند و سپس سراغ منبع آب آشامیدنی شهر پاوه رفتند و تلمبه خانه را از کار انداختند. آب آشامیدنی شهر قطع شد.
روز پنجشنبه 22 ماه رمضان سال 58 ارتفاعات مشرف به شهر پاوه را گرفتند و وارد شهر پاوه شدند و شهر را تصرف نمودند.
در ساعات اولیه روز 25 مرداد مصادف با 22 ماه رمضان #شهید_محمد_نوژه با هواپیمای اف 4 برای مرعوب نمودن و شکستن دیوار صوتی بر فراز شهر پاوه رسید.
روز 22 ماه رمضان شهید چمران به همراه شهید فلاحی با هلیگوپتر در زیر آتشباری دشمن وارد شهر پاوه شد.
فقط مرکز ژاندارمری و سپاه محل مقاومت مدافعین شهر پاوه بود.
روز جمعه 23 ماه رمضان و 26 مرداد 58 که مصادف با اولین روز قدس بود هلکوپتری به پاوه رسید که قدری مهمات و آذوقه آورد و شهید فلاحی برای هماهنگی و پشتیبانی از مدافعان پاوه به کرمانشاه رفت.
ساعت 4 بعد از ظهر هلیکوپتری آمد که آذوقه و مهمات برساند و مجروح به عقب تخلیه کند که با آتش ضد انقلاب در مسر برگشت با تعدادی مجروح به کوه برخورد کرد و سرنگون شد.
روز جمعه 23 ماه رمضان ضد انقلاب به بیمارستان پاوه رسید و مجروحان و پاسداران را سربرید و تیرباران نمود.
خبر جنایت ضد انقلاب و محاصره پاوه به #امام رسید و روز شنبه 24 ماه رمضان مصادف با 27 مرداد امام پیام داد که نیروهای مسلح برای مقابله با ضد انقلاب اقدام عاجل بنمایند و اگر ظرف 24 ساعت ضد انقلاب سرکوب نشود اقدام انقلابی مینماید که بعد از این پیام ورق برگشت و #شهر_مظلوم پاوه آزاد شد.
این روایت مظلومیت حماسه سازان شهید پاوه بود که 14 قهرمان این حماسه در گلزار شهدای تهران در خاک آرمیده اند
#ماجرای_پاوه
امام خمینی عصای موسا را بلند کرد
۲۵ مرداد گروهکهای مسلح در پاوه خون به پا کردند
با هوشیاری و دخالت امام خمینی غائله پایان یافت
#خروش_خمینی_برای_پاکسازی_پاوه_از_ضدانقلاب
✍ #پیام_امام. 👇
بسم الله الرحمن الرحیم
27 مرداد 58
از اطراف ایران، گروههای مختلف ارتش و پاسداران و مردم غیرتمند تقاضا کردهاند که من دستور بدهم به سوی #پاوه رفته و غائله را ختم کنند.من از آنان تشکر میکنم؛ و به دولت و ارتش و ژاندارمری اخطار میکنم اگر با توپها و تانکها و قوای مجهز تا 24 ساعت دیگر حرکت به سوی پاوه نشود، من همه را مسئول میدانم
من به عنوان #ریاست_کل_قوا به رئیس ستاد ارتش دستور میدهم که فورا با تجهیز کامل عازم منطقه شوند؛ و بتمام پادگانهای ارتش و ژاندارمری دستور میدهم که بیانتظارِ دستور دیگر و بدون فوت وقت- با تمام تجهیزات به سوی پاوه حرکت کنند؛ و به دولت دستور میدهم وسایل حرکت پاسداران را فورا فراهم کنند
تا دستور ثانوی، من مسئول این کشتار وحشیانه را قوای انتظامی میدانم.و در صورتی که تخلف از این دستور نمایند،با آنان عمل انقلابی میکنم. مکرر از منطقه اطلاع میدهندکه دولت و ارتش کاری انجام ندادهاند.من اگر تا 24 ساعت دیگر عمل مثبت انجام نگیرد،سران ارتش وژاندارمری رامسئول میدانم.و السلام
روح الله الموسوی الخمینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمان امام مبنی بر گسیل نیروها و ادوات نظامی بسوی پاوه شکست محاصره شهر
⏳۲۷ مرداد ۱۳۵۸
🎤 تیمسار ظهیرنژاد از خیانت ها و ترفندهای ضد انقلاب و دمکرات ها می گوید
▫️ اوایل پیروزی انقلاب
-------------------------------------------
کانال دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم مستند پاوه - روایت تاریخی از ۲۷ مرداد ۵۸
+ مصاحبه🎤 با دکتر چمران و اهالی شهر پاوه
-------------------------------------------
🍂 کانال دفاع مقدس
دفاع مقدس
📷 شهید اصغر وصالی؛؛ فرمانده پاکباخته و همرزم دکتر چمران در جریان محاصره پاوه) در آغوش شهید چمران ---
🌷 شهید اصغر وصالي تهراني، فرمانده «گروه دستمال سرخها»
🔹 در محله دولاب تهران به دنیا آمد(1329)- در سال های جوانی توانست با مشقت فراوان از ایران خارج شده و دورههای چریکی را در میان مبارزان فلسطینی طی کند. سپس به ایران آمد و زندگی مخفی خود را شروع کرد اما سرانجام توسط عوامل رژیم طاغوت بازداشت شد. اول به اعدام و بعد با یک درجه تخفیف به حبس ابد محکوم شد ولی بعدها حکم تغییر کرد و دوازده سال زندان برایش بریدند. در اواخر سال56 هم بعد از پنج سال و نیم حبس، از زندان آزاد شد.
🔸 با پیروزی انقلاب، علی اصغر انتظامات زندان قصر را تشکیل داد و در سال 59 وارد سپاه شد و از بنیانگذاران اصلی بخش اطلاعات سپاه گردید و مدتی نیز فرماندهی بخش اطلاعات خارجی را بر عهده گرفت.
▪️روحیه علی اصغر به هیچ وجه با امور اداری و ستادی سازگار نبود و به همین دلیل مسئولیت خود را در ستاد مرکزی سپاه رها کرده و به جبهه غرب شتافت تا به نبرد رودررو با ضدانقلاب و متجاوزین بعثی بپردازد.
🔺او با گردان تحت امرش در سخت ترین جبهه های غرب کشور به نبرد با ضدانقلابیون و ارتش صدام پرداخت بسیاری از نیروهایش در همین زمان به شهادت رسیدند. ام همچنین در غائله پاوه دوشادوش شهید چمران با گروهکهای معارض جنگید. نیروهای تحت امر علی اصغر وصالی به دلیل بستن دستمال سرخ بر گردن هایشان به «گروه دستمال سرخ ها» شهرت داشتند. (وجه تسمیه این گروه، به شهادت یکی از اعضای جوان آن باز می گردد که به هنگام شهادت، لباسی سرخ بر تن داشت که همرزمانش به عنوان یادبود وی، تکه هایی از لباس او را بر گردن بستند و عهد کردند که تا گرفتن انتقامش، آن را از خود جدا نکنند.)
💠 روز تاسوعای سال 1359 تصمیم گرفته شد عملیاتی برای روز عاشورا تدارک دیده شود.حوالی ظهر عاشورا، علی اصغر در تنگه حاجیان از ناحیه سرمورد اصابت گلوله قرار گرفت و بر اثر همین جراحت، مصادف با چهلمین روز شهادت برادرش اسماعیل به شهادت رسید. پیکر پاک او در قطعه 24 بهشت زهرای تهران در کنار برادرش و در میان یارانش (گروه دستمال سرخها) به خاک سپرده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نگاهی کوتاه به زندگی شهید #اصغر_وصالی
🌷 همرزم شهید #چمران در آزادسازی #پاوه ؛ از فرماندهان جبهه غرب و نجات دهنده شهرهای #گیلانغرب ، #سر_پل_ذهاب از خطر سقوط
-------------------------------------------
🍂 کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم | شهید اصغر وصالی تهرانی فرد، همرزم شهید چمران و فرمانده دستمال سرخ ها از ماجرای محاصره #پاوه می گوید
⏳ دوران جنگ کردستان - اوایل انقلاب
🎤 #مصاحبه_تلویزیونی
#انتشار_برای_نخستین_بار
⏳۲۷ مرداد ۱۳۵۸ - سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی مبنی بر گسیل نیروهای نظامی بمنظور شکستن محاصره #پاوه از چنگال تجزیه طلب ها
#سردار_گمنام
-------------------------------------------
🍂 کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است🌱
شهيد زینالدین
رابطهی عاطفی عميقی با نيروهای بسيجی لشکر داشت.
هر كس فكر میکرد
ايشان علاقهاش به او بيش از ديگران است.
در سد دز بوديم
كه آقامهدی برای ديدار با نيروها آمد آنجا.
مجلسی برقرار شد،
حقير مداحی كردم.
پس از آن ايشان سخنرانی جالب و مفصلی كرد.
با پايان يافتن سخنرانی
بسيجیها او را سر دست گرفتند،
با شور و هيجانی خاص
نيم ساعتی گرداندند.
بچهها به شدت برايش ابراز احساسات میکردند
و شعار میدادند:
《فرماندهی آزاده... آمادهايم، آماده!!!》
و آقامهدی نيز چونان شمعی كه در خلوت انس عاشقان بسوزد و آب شود،
بی صدا میگريست!
او به راستی كه بر دلها حكومت میكرد!
🎤 راوی: حاج علی مالکینژاد
🌷نثار روح مطهر فرماندهی قلبها، سردار شهید "مهدی زینالدین" فرماندهی شجاع و اسوهی لشکر۱۷ علیبنابیطالب (علیهالسلام) صلوات🌷