دلگویه♡
دعایی که از جیب ابومهدی المهندس بیرون آورده شد:
یا مَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَ یَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُو عَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم
اى خداوندى كه عمل اندك را مىپذیرى و از گناه بسیار مىگذرى، عمل نیكِ اندكم را بپذیر و گناه بسیارم را ببخش، همانا كه تو آمرزنده مهربان هستى.
دلـگویه
@Delgooyeツ
در سبک زندگي مهدوي، بي تفاوتي و بي دغدغه بودن، جايگاهي ندارد. يعني نميشه يکي ادعاي مهدي ياوري داشته باشد و نسبت به جوانان جامعه اش بي دغدغه باشد. ياران امام زمان علاوه بر اينکه به فکر رشد و هدايت اعضاي خانواده خود هستند، نسبت به افراد جامعه نيز دغدغه فرهنگي و هدايت دارند
در روايتي از رسول مهرباني ها نقل شده : «سخت تر از يتيم جدا شده از پدر، يتيمي است که از امامش جدا شده و توانايي دستيابي به وي را ندارد و حکم امامش را در مورد مسائل ديني اش نمي داند. آگاه باشيد هر فرد ناآگاه به شريعت ما که از ديدار ما محروم است، يتيمي است که در دامن علماي ما جاي دارد و کسي که او را هدايت و راهنمايي کند و شريعت ما را به او بياموزد، در مقام رفيق اَعلي، با ما همراه خواهد بود»
بحارالانوار، ط دار الاحياء التراث، ج105، ص171
#سبک_زندگي_مهدوي
دلـگویه
@Delgooyeツ
دلگویه♡
يَطُوفُ عَلَيْهِمْ وِلْدانٌ مُخَلَّدُونَ «17» بِأَكْوابٍ وَ أَبارِيقَ وَ كَأْسٍ مِنْ مَعِينٍ «18» لا يُصَدَّعُونَ عَنْها وَ لا يُنْزِفُونَ «19»
بر گردشان پسرانى هميشه نوجوان به خدمت مىگردند. با جامها و آبريزها و ظرفهايى از (شراب و نوشيدنىهاى گورا و) روان (پذيرايى مىنمايند).
از آن نوشيدنىها نه سردرد مىگيرند و نه مست مىشوند.
و آن جامهاییست از علم و معرفت ک با نوشیدن هر جرعه اش بر درجات علم و نشاط آنها افزوده میشود
این را گفتم اما رفیقم گفت :
اما بهشت من #تماشای_حسین است !
#ازبهشتیتابهشت
دلـگویه
@Delgooyeツ
Seyed Majid Banifatemehdcc_ce0aaa770d57a47c864f2d487ecfa32d.mp3
زمان:
حجم:
5.5M
تو عشق آتشین و دل من عاشق ترین:)🌿-!