دیروز را نمیدانستیم و امروز شد
امروزمان تمام نشده فردا میشود
فردا را به خیر و دیروز را به گذشته بسپاریم؛
تا امروزمان امروز است
زندگی کنیم...
👇🍃👇
🪶❄️
✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
🍃👈
❤تنها صداست که می ماند......❤
🎙🎶@cofeh_deklameh🎶🎙
طرز تهیه #ناگت_مرغ
۱- به نسبت مساوی از ران و سینه مرغ را چرخ کنید بعد سیر رنده شده + پنیر پیتزا + نمک + فلفل + زردچوبه + آویشن + ادویه کاری را به مرغ اضافه کنید.
۲- همه مواد را داخل غذا ساز یا میکسر بریزید و با هم خوب مخلوط کنید( اگر غذا ساز یا میکسر نداشتید می توانید مواد را با گوشت کوب برقی مخلوط کنید)
۳- روی سطح کار یک لایه آرد سوخاری بریزید مقداری از مواد را روی آرد قرار دهید مجدد روی مواد آرد سوخاری بریزید و به آرامی مواد را باز کنید در این مرحله می توانید مواد را با چاقو برش دهید یا اینکه قالب بزنید.
۴- برای سرخ کردن غذا باید از قبل روغن را گرم کنید، روغن را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود حرارت باید کاملاً ملایم باشد چون اگر حرارت زیاد باشد روغن می سوزد.
باید به اندازه ای روغن بریزید که ناگت ها در روغن شناور باشند ناگت ها را داخل روغن قرار دهید. حرارت باید همچنان ملایم باشد تا ناگت ها مغز پخت شوند. در این مرحله باید مرتب ناگت ها را با کفگیر زیر و رو کنید تا دو طرف آن سرخ شود بعد از یکی دو بار سرخ کردن روغن را از صافی رد کنید.
نوشِ جان 😍❤️
#M
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍