هدایت شده از KHAMENEI.IR
14030912_46437_128k.mp3
11.43M
🎧 قرائت اختصاصی دعای چهاردهم صحیفه سجادیه توسط حاج مهدی سماواتی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14030906_46402_1921k.mp3
10.56M
🎧 تلاوت اختصاصی سوره فتح توسط استاد کریم منصوری
️آدمهایی که روح بزرگی دارند،
عقده های کمتری دارند،
شعور بیشتری دارند و قلب مهربانتری...
برای همین نباید از آنها ترسید...
آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکترند...
چون از صدمه زدن به دیگران هراسی ندارند!
افکار هر انسان میانگین افکار پنج نفری است که بیشترین وقت خود را با آنها میگذراند.
پس خود را در محاصره افراد موفق قرار دهید...
افراد موفق قرار دهید...
https://eitaa.com/Delkadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منبرمجازی✨
•«حاجت گرفتن با روش رجبعلی خیاط»•
https://eitaa.com/Delkadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبر اوج احترام به حکمت خداست❤️
https://eitaa.com/Delkadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه چیزی بگم دلت آروم بشه؟؟؟
https://eitaa.com/Delkadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر بار که نمی دونم چه جوری قراره از
پس یه کاری بربیام،
خدا سرو کله ش پیدا میشه❤️
https://eitaa.com/Delkadeh_313
🔴سوریه از زاویهای دیگر: محمد مرسی، عبرتی که بشار اسد نگرفت!
🔹بشار اسد در جریان بحران سوریه که از سال ۲۰۱۱ آغاز شد، برخلاف محمد مرسی(رئیس جمهوری انقلاب مصر)، مسیر متفاوتی را در تعامل با نیروهای بینالمللی و منطقهای انتخاب کرد. او به جای اعتماد به کشورهای غربی یا قدرتهای خارجی که خواهان تغییر نظام بودند، به جبهه مقاومت (متشکل از ایران، حزبالله و روسیه به عنوان یک متحد کلیدی) تکیه کرد.
🔹این تکیه و اعتماد به جبهه مقاومت، نتایجی داشت که در زیر به آن اشاره میکنم👇
۱. جایگاه در جبهه مقاومت:
محمد مرسی در دوره کوتاه ریاستجمهوریاش، علیرغم فرصتی که برای تقویت روابط با ایران و جبهه مقاومت داشت، بیشتر به سمت نزدیکی به آمریکا و متحدان عربی منطقه (مانند قطر و ترکیه) حرکت کرد. این در حالی بود که بشار اسد، علیرغم فشارهای شدید بینالمللی، حمایت خود را از محور مقاومت حفظ کرد و روابطش با ایران و حزبالله را تقویت نمود. این انتخاب برای اسد به لحاظ نظامی و سیاسی حیاتی بود و منجر به ماندن او در قدرت شد.
۲. مرسی تلاش کرد با اتکا به حمایت غرب و جریانهای اسلامگرای منطقه، موقعیت خود را تثبیت کند. اما این رویکرد او به دلیل بیاعتمادی متقابل و اختلافات داخلی در نهایت شکست خورد. در مقابل، بشار اسد با پذیرش کمک نظامی و سیاسی ایران و حضور مستقیم نظامی روسیه توانست تعادل قدرت را در میدان جنگ به نفع خود تغییر دهد.
۳. غفلت بشار اسد؛ سرنوشتی مشابه محمد مرسی!
محمد مرسی با تکیه بر حمایتهای خارجی و غفلت از نقش داخلی و منطقهای جبهه مقاومت، در برابر کودتای نظامی آسیبپذیر شد و سرنگون گردید. اما بشار اسد پس از بحرانهای ۲۰۱۱ به بعد با اتخاذ سیاست بقا و تکیه بر متحدان راهبردی خود، توانست در قدرت باقی بماند و از فروپاشی کامل نظام خود جلوگیری کند. اما دولت او در یک اشتباه مرگبار، از ایران و جبهه مقاومت فاصله گرفت و به اعراب و غرب اعتماد کرد و همین عامل منجر به شکست نهایی او شد.
🔹اما شاید بشار اسد به خاطر فشارهای اقتصادی، سیاسی و افکارعمومی سنگین، این سرگذشت شوم محمد مرسی را فراموش کرده بود و با اعتماد به اعراب و غرب، اکنون در مسکو باید در انتظار چندپاره شدن کشورش، درحالیکه کاری از او بر نخواهد آمد، باشد.
شاید اگر حافظه دولت بشار اسد و مؤثران سوریه، کار میکرد و از سرنوشت انقلاب مصر عبرت میگرفتند، هیچوقت سرنوشت سوریه و دولت بشار، به این روز نمیافتاد.
✍سید بدون سانسور
پ.ن: صرفا مقایسه از زاویه دیگر است.
https://eitaa.com/Delkadeh_313
🔴 بیانیه همسران شهدای مدافع حرم در پی تحولات اخیر سوریه
بسم رب الشهدا و الصدیقین و عباده الصالحین
1⃣ حوادث پیچیده و غمانگیز این روزهای منطقه و تحولات میدانی در جبهه مقاومت از جمله شهادت فرماندهان عزیز محور مقاومت و در رأس آن سید شهدای جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله و همچنین هجوم تکفیریها در لباس جدید به سوریه، دل هر انسان آزادهای را به درد آورده است.
2⃣ شاید هیچکس به اندازه خانوادههای شهدای مدافع حرم نسبت به این وقایع، دل نگران و دردمند نباشد و با اشک و خونِ دل، این وقایع را دنبال نکنند. در گوشه و کنار نیز صداهایی به گوش می رسد و قلمهایی می نگارند که : «ثمره خون شهدای شما چه شد؟ خون شهدای شما پایمال شد!» در جواب این افراد تنها میتوانیم به پیام امام خمینی ره در قبول قطعنامه 598 اشاره کنیم که فرمودند: « در آینده ممکن است افرادی آگاهانه یا از روی ناآگاهی در میان مردم این مسئله را مطرح نمایند که ثمره خونها و شهادتها و ایثارها چه شد. اینها یقیناً از عوالم غیب و از فلسفه شهادت بیخبرند و نمیدانند کسی که فقط برای رضای خدا به جهاد رفته است و سر در طبق اخلاص و بندگی نهاده است حوادث زمان به جاودانگی و بقا و جایگاه رفیع آن لطمهای وارد نمیسازد. و ما برای درک کامل ارزش و راه شهیدانمان فاصله طولانی را باید بپیماییم و در گذر زمان و تاریخ انقلاب و آیندگان آن را جستجو نماییم. مسلّم خون شهیدان، انقلاب و اسلام را بیمه کرده است. خون شهیدان برای ابد درس مقاومت به جهانیان داده است. و خدا میداند که راه و رسم شهادت کور شدنی نیست؛ و این ملتها و آیندگان هستند که به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود.»
3⃣ نگرانی از اوضاع سوریه و تحولات محور مقاومت باعث گردیده عدهای ناامید شده و فرماندهان جبهه مقاومت را مورد نقد کنایهآمیز و خارج از دایره انصاف قرار داده و زمینهساز شوند تا این ادبیات به جامعه سرایت کند. یقین بدانید هرگونه ایجاد یأس و ناامیدی و ایجاد ترس و اشاعه شایعه، قطعاً خواست دشمن است و ما خانوادههای شهدای مدافع حرم، هرگونه توهین و اقدام دشمن شادکن را نسبت به فرماندهان جبهه مقاومت محکوم مینماییم.
4⃣ ما خانوادههای شهدای حرم به دقت اوضاع و تحولات منطقه را رصد میکنیم اخبار ناگوار سقوط شهرهایی که خون شهدای مان در آنجا ریخته شده را دنبال میکنیم ولی به فرماندهانمان اعتماد داریم و صبر میکنیم و از همه کسانی که قلم در دست دارند و اهل تحلیل هستند درخواست داریم؛ مبادا در نقدها و تحلیلها، جبهه مقاومت و محور آن یعنی جمهوری اسلامی را تخریب کنید که این از بین بردن وحدت و حربه دشمن است. دشمن در اتاق فرماندهی خود یعنی آمریکا، توان خود را بر عملیات روانی و طرح ریزی فتنه های پیچیده داخلی و منطقه ای گذاشته و تزریق روحیه ناامیدی را در مردم به شدت دنبال میکند.
5⃣ از فرماندهان میدان و مسئولین دستگاه دیپلماسی درخواست داریم به وصیت شهید حاج قاسم سلیمانی با جان و دل گوش فرا دهید و نگذارید کلام رهبر حکیم انقلاب زمین بماند. با بصیرت، قوت و اقتدار و به پشتوانه ملت عزیز و دعای خیر خانوادههای شهدای حرم ، راه شهدای عزیزمان را ادامه داده و از هیچ اقدامی برای از بین بردن دشمنان قسم خورده محور مقاومت فروگذاری نکنید. و یقین داشته باشید که؛ « إن وعد الله حق ولا يستخفنك الذين لا يوقنون. همانا وعده خدا حق است و كسانى كه يقين ندارند تو را سست نكند.»
والسلام علی من اتبع الهدی
👏یک حمایت عالی با یک پشتیبانی عالی ویک مطالبه گری عالی👏
https://eitaa.com/Delkadeh_313
هدایت شده از علیرضا زادبر
رژیم صهیونیستی همان کاری که در جنگ با مصر و اُردن انجام داد یعنی تصرف زمین و بمباران تاسیسات ارتش را در ۲۴ ساعت گذشته با ارتش سوریه انجام میدهد تا لااقل برایسالها امکان بازیابی چیزی بنام ارتش سوریه وجود نداشته باشد. این نخستین بار پس از سال ۱۹۷۳ است که رژیم چنین پیش روی در سوریه دارد.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
این ژست "دانای کل" یک عده تحلیلگر مجازی که در تمامی موضوعات عالم از منتها الیه اوکراین تا پرونده هسته ای، جامعه شناسی سیاسی و رسانه دانی و نظامی گر نظر با شماتت میدهند که ما بلدیم ما گفته بودیم از فتوحات تحریرالشام آزار دهنده تر است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از محمد شهبازیان.مدرس و پژوهشگرمهدویت.
2.65M
#تمایز_وظیفه_گرایی و #تطبیق_گرایی
پیرو پرسش متعدد دوستان از بنده نکاتی درباره #ظهور و درگیری های #سوریه و ارتباط میان #نشانه_های_ظهور تقدیم می شود.
محمد شهبازیان
@khaketeshneh-محمد شهبازیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نگاه رهبری به مسئله ظهور و اظهارات منحرف کننده این روزها!
https://eitaa.com/Delkadeh_313
🔻 این روزها، خیلیا در خصوص عملکرد دولت پزشکیان سوال میکنن و میپرسن چطور میشه بررسیش کنیم که منصفانه و معقولانه باشه؟
🔹 نکاتی که عرض میکنم #صرفا برای کسانی هست که هم سیاست زده نیستن، هم همچنان درگیر انتخابات تیر ماه نیستن و هم به دنبال یک نگاه و تحلیل واقعی و منصفانه هستن
👇👇👇👇👇
🔻 برای بررسی عملکرد پنج ماهه دولت چهاردهم خوبه چند نکته رو مد نظر داشته باشیم:
1️⃣ بدانیم و بپذیریم که پیروز انتخابات و سکاندار مدیریت اجرایی کشور گفتمان اصلاح طلبی هست و طبیعتا ما با برخی از مولفه های این گفتمان #اختلاف_نظر داریم مثل مقوله عفاف و حجاب. پس طبیعیه که دولت چهاردهم بر اساس گفتمان اصلاح طلبی به موضوعات نگاه میکنه و به دنبال حل مسائل کشور هست.
2️⃣ بدانیم و بپذیریم بخش قابل توجهی از مشکلات کشور ( در حوزه های مختلف اعم از اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ...) ریشه در دهه های گذشته و بعضا صده های گذشته داره. لذا هیچ دولتی نمیتونه مشکلات کشور رو چند ماهه یا چند ساله حل کنه
3️⃣ بدانیم و بپذیریم که هر دولت که سکان مدیریت اجرایی کشور رو به دست بگیره حداقل یکسال زمان میبره تا بصورت کامل در کشور استقرار پیدا کنه و چند سال زمان میبره تا نتیجه تصمیمات زیربناییش شروع به نمایان شدن کنه
✅ پس انتظار معجزه نداشته باشیم که دولت چهاردهم بتونه طی 5 ماه مشکلات ریشه ای کشور رو حل کنه یا بر خلاف گفتمان مطلوبش برنامه ریزی عملیاتی داشته باشه
✅ وقتی میخواهیم عملکرد هر دولتی رو بررسی کنیم باید نگاهمون به واقعیت ها، ملاحظات، محدودیتها، ظرفیتها و ... باشه نه آرزوها و انتظارات
پ.ن: اگه جلیلی یا قالیباف هم رای می آوردن هم واقعیت همین نکات بود؛ در بررسی دولت های گذشته هم همین نکات باید مد نظر گرفته بشه
🔻 نکته دوم در خصوص وفاق ملی در دولت چهاردهم
🔹 به عقیده من یکی از بهترین و اثرگذارترین و پربارترین اقدامات آقای پزشکیان در طول این 5 ماه، پیاده سازی ایده وفاق ملی هست.
🔹 وقتی ما به انتخابهای مدیریتی دولت نگاه میکنیم میبینیم در دولت چهاردهم از همه گروهها و اقوام و تفکرات سیاسی در کشور استفاده شده، هم از طرفداران جلیلی در دولت هست هم قالیباف هم خاتمی هم روحانی هم دولت شهید رئیسی، هم از اهل سنت استفاده شده هم از کردها و ترکها و عربها، هم اصلاح طلبان در دولت حضور دارند هم انقلابیون
🔹همین رویه (درکنار برخی اقدامات امنیتی و حاکمیتی) باعث شده ما در طول 5 ماه گذشته چندین بحران امنیتی- اجتماعی رو در نطفه خفه کنیم. من جمله برنامه های ضدامنیتی که برای سالگرد فوت مهسا امینی تدارک دیده شده بود یا شلوغی دانشگاه ها در مهر و یا 16 آذر و ...
🔹 در شرایط حاضر ( ایام پس از سقوط دولت بشار اسد ) نیز یکی از بهترین و کارآمدترین تدابیر ما در حفظ وحدت و انسجام ملی همین وفاق هست که از ظرفیت همه اقوام در قالب وفاق ملی استفاده کنیم تا پازل دشمن را خنثی کنیم.
🔸 دقت کردین چند وقتی هست که سیستان و بلوچستان در آرامش هست و هزینه سازی های عبدالحمید به حداقل خودش رسیده؟
🔸 ما انتظار داشته باشیم در دولت از اصلاح طلبان استفاده نشه و مدام ساز مخالف بزنیم یک انتظار و توقع بیجاست. بالاخره گفتمان اصلاح طلبی پیروز انتخابات شده و حق داره در مدیریت اجرایی که دست برتر رو داشته باشه. ضمنا جالبه بدونید که همینطور که انقلابی ها منتقد و مخالف بکارگیری برخی از اصلاح طلبها در دولت هستن، اصلاح طلبها هم به شدت مخالف بکارگیری طرفداران جلیلی و قالیباف در دولت هستن؛ اما پزشکیان بر اساس قاعده وفاق داره از ظرفیت همه گفتمان ها در دولتش استفاده میکنه
🔸 تا الان هم تقریبا از طیفهای رادیکال و افراطی هر دو جریان سیاسی کشور و نیز شخصیتهای قومیت گرا در دولتش استفاده نکرده که این موضوع هم قابل تقدیر هست.
پ.ن: ما به حق به برخی از انتخابهای دولت نقد داریم اما مسئله اینه که به پشت پرده های این انتخابها اشراف نداریم و وقتی متوجه مصالح و نکات مورد توجه این انتخابهای حساسیت برانگیز میشویم نقدمان تا حدودی برطرف میشه
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🔻 نکته سوم همراهی با حاکمیت
🔹 طبق گفتگوهای مفصلی که با تعدادی از مسئولین ارشد نظام و برخی از شخصیتها و مسئولین انقلابی در طول ماههای گذشته داشته ام عموما اذعان کرده اند که پزشکیان و دولت چهاردهم همراهی قابل قبولی با تصمیمات حاکمیت در حوزه های مختلف داشته است. ( البته اختلاف نظرهایی وجود داشته و داره؛ البته این اختلاف نظرات طبیعی هم هست مگه بین شهید رئیسی و جلیلی یا قالیباف یا مخبر و ... اختلاف نظر نبوده و نیست؟! مهم اینه که این اختلاف نظرات منجر به کدورت و لجباری و انتقام گیری نشه که تا الان الحمدالله چنین مسئله ای نبوده و نیست)
🔹 بارها در خصوص همراهی پزشکیان در عملیاتهای وعده صادق سوال کردم اما همیشه جواب مثبت و رضایت بخش بود و عنوان شد که ما در این حوزه چالش و مشکلی نداریم. ( برخلاف آنچه در فضای مجازی ول و رها مکرر مطرح میشه)
🔹 حتی شنیده ها حاکی از احترام، همراهی و اهتمام قابل قبولی از پزشکیان نسبت رهبری هست که مایه دلگرمی همه ماست.
🔻 نکته چهارم نقاط ضعف دولت پزشکیان
🔹 من اگه بخوام از چند نقطه ضعف در دولت پزشکیان نام ببریم اولینش عدم اهتمام ایشون و دولتش به سفرهای استانی هست که حضرت آقا هم تاکید ویژه ای به این موضوع داشتن
🔹 آنچه که ما در این 5 ماهه دیده ایم صرفا چند سفر استانی محدوده بوده ( البته ما به سفرهای آخر هفته های شهید رئیسی عادت کرده بودیم و همین انتظار رو هم از پزشکیان داریم، انتظار منصفانه این هست که حداقل در هر ماه شاهد یک یا دو سفر استانی باشیم)
🔹 دومین نقطه ضعف هم عدم جلوه مردمی بودن دولت چهاردهم هست که اتفاقا این هم مورد تاکید حضرت آقا بود. ( آنچه که ما در دولت سیزدهم دیدیم رو هنوز در دولت چهاردهم در حوزه مردمی بودن و در میان مردم بودن رو ندیدیم)
🔹 سومین نقطه ضعف کُندی و سنگینی دولت چهاردهم در اتخاذ تصمیمات و تحرکات هست. عملا آنچه ما در حال مشاهده هستیم انگار دولت در بی عملی قرار داره!! ( البته ممکنه در واقع اینطور نباشه که در انصورت باید بگیم ضعف تیم رسانه ای دولت هست که اقدامات و تحرکات دولت رو به خوبی به نمایش نذاشته)
✅ برآورد کلی من از دولت چهاردهم اینه که ما در حوزه های اقتصادی رشد و پیشرفت محسوسی شاهد نباشیم اما در مدیریت چالشها و بحرانهای فرهنگی، اجتماعی، امنیتی بتونیم تا حدود زیادی موفق باشیم.
🔻یکی از نقاط قوت دولت چهاردهم هم بدون شک، سیاست خارجیش بوده که انصافا آقای عراقچی، جانشین خوبی برای شهید امیرعبداللهیان بوده و بر اساس سیاستهای کلی نظام، اقدامات خوبی رو انجام داده
🔹 در طول چند ماه گذشته، تحرکات خیلی خوبی از عراقچی در خصوص حمایت و پشتیبانی از محور مقاومت دیدیم و ان شاالله همین مسیر تا انتها و بخوبی طی بشه
هدایت شده از علیرضا زادبر
فاصله اسد از ایران و جبهه مقاومت یا معامله ایران بر سر اسد؟
ایران از پرونده آینده سوریه حذف شد؟
ساعت ۲۰
شبکه یک
برنامه جریان
49.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ بلاگریِ ذکر و دعا!
🔸 برگرفته از جلسات "بزرگترین تبلیغ سلبی در عظیم ترین بلا"
https://eitaa.com/Delkadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ هر جایی حضور پیدا نکن!
🔸 برگرفته از جلسات "خطر غفلت"
https://eitaa.com/Delkadeh_313