📚 کتاب «چالشهای یک تحول»
📜 این کتاب که از مجموعه کتابهای اندیشنامه و حاصل تلاش پژوهشگران اندیشکده برهان است، در 49 صفحه از سوی انتشارات دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
🔻در اندیشنامهی «مواجهه دانشگاه با تحول در علوم انسانی» منتشر شده توسط اندیشکده برهان، چهار جریان فکری عمده در نظام دانشگاهی ایران معرفی شد و مواضع آنان در ارتباط با علوم اجتماعی-اسلامی مورد تحلیل قرار گرفت.
🔴 بر اساس آنچه دربارهی جریانها و نحلههای فکری درون دانشگاهها و رایج در بین اندیشمندان و اساتید اجتماعی و انسانی بیان شد، انتظار گام گذاشتن این جریانها به ویژه سه جریان اول در مسیر #تولید_علم_دینی انتظاری به دور از واقعیت و واقعنگری است.
💢 از این رو سخن گفتن از #مانع یا موانع شاید بیوجه و نامناسب جلوه کند. سخن گفتن از مانع آنگاه لازم مینماید که اراده و انگیزهای در جهت نیل به آن #هدف در میان باشد، اما هنگامی که این اراده وجود ندارد و هیچ نیازی به تغییر کیفی وضع موجود احساس نمیشود، چه مانعی را میتوان مورد تحلیل قرار داد که خود این اندیشه بزرگترین مانع و سترگترین سد در راستای نیل به تولید علوم اجتماعی-اسلامی است؛ و به تعبیر حافظ «تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز»!
🔸علیرغم این و با فرض وجود ارادههایی اندک و هر چند ناقص که در میان برخی اساتید و به ویژه دانشجویان قابل مشاهده است، #موانع_ساختاری و نرمافزاری مترتب بر نظام دانشگاهی در مسیر تولید علوم اجتماعی اسلامی را مورد تحلیل و بررسی مجمل و مختصر قرار میدهیم.
🔹عمده موانعی که در این جا مورد بحث و بررسی قرار میگیرند، موانعی است که برآمده و ناشی از حاکمیت و سیطرهی جریانهای سکولار (سه جریان اول) میباشند. اگر چه برخی از این اشکالات بر نظریهی اندیشمندان و اساتید معطوف به #مدرنیزاسیون تفکیکی (گرایش فکری چهارمی) نیز وارد است.
با این مقدمه به شرح و تبیین موانع نرم افزاری و بعضاً ساختاری موجود در دانشگاههای #علوم-انسانی و اجتماعی بر سر راه تولید علوم انسانی اسلامی میپردازیم.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 didemanbook.ir/BEYnF
🆔 @dideman
انتشارات دیدمان
📚 کتاب «عدم اعتماد» 📜 نشانهشناسی منظومه فکری رهبر انقلاب در رابطه با آمریکا 🔸جهت تهیه کتاب روی ل
📚 کتاب «عدم اعتماد»
📜 نشانهشناسی منظومه فکری رهبر انقلاب در رابطه با آمریکا
🔻 این کتاب که از مجموعه کتاب های اندیشنامه و حاصل تلاش پژوهشگران اندیشکده برهان است، در ۴۱ صفحه و در ۷ بخش، از سوی انتشارات دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
📂 عناوین فصل های مختلف این کتاب :
🔹«کاوش مفهومی»
🔹«مختصات بی اعتمادی رهبری انقلاب ایران نسبت به تعامل با دولت آمریکا»
🔹«استکبارستیزی بهمثابه نشانه مرکزی گفتمان سیاست خارجی رهبری انقلاب ایران»
🔹«آمریکا در رأس نظام سلطه بهمثابه غیریت»
🔹«زنجیره نفیها و تمایزات در گفتمان سیاست خارجی رهبری انقلاب ایران»
🔹«زنجیره همارزی»
🔹«دقایق گفتمانی سیاست خارجی رهبری انقلاب ایران»
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
«در جبههی ایران، میتوان ۴ قسم نگرش و ادبیات سیاسی متمایز را نسبت به ضرورت و چشمانداز تعامل با آمریکا را مشاهده نمود:
1⃣ الگوی «تسلیم»: قائل به لزوم برقراری رابطهی همهجانبه و #تسلیم بدون قیدوشرط در برابر خواستههای آمریکا.
2⃣ الگوی «تقابل-تخاصم»: قائل به امتناع برقراری رابطه با آمریکا و مهمل بودن #مذاکره با آمریکا.
3⃣ الگوی «تعامل محدود»: قائل به لزوم تعامل با تمام کشورها برای حل مسائل #اقتصادی و سیاسی ایران در سطح #منطقه ای و #بینالملل از طریق #مذاکره محدود با آمریکا.
4⃣ الگوی «تعامل مشروط»: قائل به لزوم تعامل مشروط با تمام کشورها برای حفظ و بسط منافع و اهداف ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر یک برنامهی جامع راهبردی (#عزت، #حکمت و #مصلحت).
✅ با عطف به مواضع و رویکرد حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) رهبر انقلاب اسلامی ایران نسبت به رفتار دولت آمریکا، پرسش اصلی این پژوهش آن است که الگوی #سیاست_خارجی ایران پیرامون #تعامل با دولت آمریکا چیست؟ و اینکه چشمانداز رابطهی ایران با ایالات متحدهی آمریکا چیست؟ در کنار این پرسش اصلی، پرسشهای فرعی دیگری نیز ناظر بر سوابق روابط و سیاستهای آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، مدنظر قرار دارد که به فراخور موقعیت، مورد اشاره قرار خواهد گرفت.
🔵 فرضیهی پژوهش آن است که اگر رفتار دولت آمریکا از آنچه #استکبارورزی خوانده میشود خارج شود، آنگاه شاهد صورتبندی #اعتماد خواهیم بود. این از لحاظ نظری بدین معناست که #اعتماد_رمز_تعامل ایران و آمریکاست و ضرورت پژوهش ناشی از همین است.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 didemanbook.ir/S6I6e
🆔 @dideman
📚 کتاب «پایانی برای یک ابرقدرت»
📜 این کتاب که از مجموعه کتابهای رویش اندیشه و حاصل تلاش پژوهشگران اندیشکده برهان است، در ۴۸ صفحه از سوی انتشارات دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
🔻آمریکا محل مغالطهی وهم آلود آزادی، توحش و سراب توهم سعادت بشری است که قانون صعود و نزول تمدنها گمانهی فروپاشیاش را تقویت میکند.
📃📃📃 گمانهای که پایگاه اینترنتی «مارکتواچ» نیز بر اساس آن #گزارش_تحلیلی خود را منتشر کرد. این پایگاه که در گذشته به عنوان «سیبیاس مارکتواچ» شناخته میشد و با شبکهی تلویزیونی «سیبیاس» آمریکا همکاری
داشت، گزارش خود را در خصوص از دست رفتن روح #سرمایه_داری آمریکا و حتمی بودن فروپاشی این کشور به صورت زیر آغاز کرد:
این گزارش نبرد برای حفظ روح سرمایهداری را پایان یافته دانسته و نوشته است:
⭕️ «روح سرگردان سرمایهداری مُرد و شاید بدتر از آن، ما روح آمریکا را از دست دادهایم و در سراسر جهان عواقب آن فاجعهبار خواهد بود.»
🔵 و بدین ترتیب مردی همچون «مارک فابر» سوییسی در ماهنامهی سرمایهگذاری خود تحت عنوان
گزارش«The Gloom Boom & Doom» هشدار داد: «با سقوط نظام سرمایهداریمان همانگونه که امروز میدانیم، آینده فاجعهای تمام عیار خواهد بود.»
🔶 پیشبینی #فروپاشی آمریکا بر مبنای گزارههای منطقی و دلایلی صورت گرفته که در نهایت نزدیکی افول آمریکا را اثبات میکنند. درحالیکه زمان وقوع چنین رویدادی مشخص نیست اما وقوع آن حتمی به نظر میرسد.
این نوشتار به دنبال بررسی نشانه های افول آمریکا در جهان است.»
🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔸🔸🔸
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 didemanbook.ir/aYWE0
🆔 @dideman
📚 کتاب «پیشروی پیشرفت»
📜 نگاهی گفتمانی به شعار «پیشرفت و عدالت»
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 didemanbook.ir/JEgRR
🆔 @dideman
📚 کتاب «پیشروی پیشرفت»
📜این کتاب که از مجموعه کتابهای اندیشنامه و حاصل تلاش پژوهشگران اندیشکده برهان است، در 150 صفحه و 16 بخش از سوی انتشارات دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
📂 عناوین تعدادی از بخشهای این کتاب :
🔹« نقش ولیفقیه در پیشرفت کشور چیست؟ »،
🔹« کدام پیشرفت به تحقق عدالت حقیقی منجر میشود؟ »،
🔹« چرا پیشرفت در کنار عدالت قرار گرفته است؟ »،
🔹« استقلال سیاسی اولین گام در جهت پیشرفت همه جانبه »،
🔹« نقاط قوت و فرصتهای ایران در مسیر پیشرفت »،
و ...
📖 قسمتی از مقدمه کتاب :
🔻با نزدیک شدن به پایان دهه چهارم انقلاب اسلامی که موسوم به «عدالت و پیشرفت» است، دقت و توجه به قسمت دوم این شعار -یعنی #پیشرفت- بیشتر ضروری می نماید.
✅ موضوع این شعار به قدری حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر به کرات از عبارت «پیشرفت و عدالت» و مضامین مرتبط با آن استفاده و بر آن تأکید کرده اند. در اوایل این دهه با توجه به گفتمانی که در #جامعه_سیاسی کشور مطرح بود #عدالت_محوری بیشتر مورد توجه قرار گرفت و تا حدودی به مقوله پیشرفت بی توجهی شد.
🔷به نظر میرسد جامعه امروز نیاز به توجه به همه ابعاد این #گفتمان دارد و صرفاً توجه به یک بخش از این گفتمان ( #عدالتخواهی ) به طور کلان پاسخگوی نیازهای جامعه نخواهد بود. مقام معظم رهبری نیز در جمع دانشگاهیان کردستان در سال 88 آشکارا مطرح کردند که شعار «پیشرفت وعدالت» باید تبدیل به #گفتمان_ملی بشود.
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 didemanbook.ir/JEgRR
🆔 @dideman
🎊🎊 #جشنواره فروش ویژه کتاب🎊🎊
💢🔸💢🔸30% تخفیف🔸💢🔸💢
📚📚 #انتشارات_دیدمان به مناسبت «هفته کتاب و کتابخوانی» تمامی کتب خود را با«30% تخفیف» عرضه مینماید.
📕 از مکتب نیاوران تا کابینه توسعهگرا (تاملی بر مبانی و مؤلفههای شبهگفتمان اعتدال)
📘 توسعه از کدام مسیر (بررسی تطبیقی الگوهای توسعه برونزا و پیشرفت درونزا)
📗پدرخوانده تجدیدنظرطلبان (بازخوانی آراء و نظرات دکتر حسین بشیریه)
📙 تاریخچه ادبیات معاصر ایران (جلد اول: از آغاز تا 1300 شمسی)
📚 و ...
🎁 جهت بهرهمندی از تخفیفات به سایت www.didemanbook.ir مراجعه نمایید.
🔰 کد تخفیف: KETAB139708
@dideman
yon.ir/xvr2N
#باهم_کتاب_بخوانیم
📚 کتاب «آمریکا از نمای نزدیک»
📝تهیه و تنظیم : اندیشکده برهان
✅ اندیشنامه غربشناسی (9)
🔸 ناگفته هایی از #شاخصهای_حقوق بشر در ایالات متحده #آمریکا
انتشارات دیدمان
#باهم_کتاب_بخوانیم 📚 کتاب «آمریکا از نمای نزدیک» 📝تهیه و تنظیم : اندیشکده برهان ✅ اندیشنامه غربشن
#باهم_کتاب_بخوانیم
📚 کتاب «آمریکا از نمای نزدیک»
📝تهیه و تنظیم : اندیشکده برهان
✅ اندیشنامه غربشناسی (9)
🔸 ناگفته هایی از #شاخصهای_حقوق بشر در ایالات متحده #آمریکا
🔻این کتاب در 144 صفحه و در 7 فصل، از سوی انتشارات دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
عناوین تعدادی از بخشهای این کتاب :
🔹«حقوق بشر آمریکایی»
🔹«فقر و تبعیض در بهشت لیبرال دموکراسی»
🔹«حریم خصوصی و امنیت اجتماعی»
🔹«آپارتاید آمریکایی»
🔹«دموکراسی آمریکایی»
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
🔻«وارن بافت» ثروتمندین فرد جهان طی سالهای گذشته و مالک شرکت «برکشایر هاتاوی» در اظهارنظری جالب اذعان داشته است که: «#جنگ_طبقانی در آمریکا وجود دارد اما این طبقۀ من یعنی طبقۀ ثروتمندان است که جنگ را راه میاندازد و البته جنگ را میبرد.»
✅یکی از شاخصههای #عدالت و #برابری در هر جامعهای نحوۀ توزیع ثروت و درآمدها در آن جامعه است. به خصوص اگر آن جامعه داعیۀ دموکراتیک بودن را داشته باشد که به معنای داشتن فرصتهای برابر برای تمامی شهروندان و برابر بودن آنها در مقابل قانون است.
🔷 اگر چند سال اخیر که #بحران بر اقتصاد کشورهای غربی مستولی شده است را استثنا نماییم باید اذعان داشته باشیم که بعد از جنگ جهانی دوم آمریکا پیشرفتهترین اقتصاد جهانی را در اختیار داشت و حجم عظیمی از ثروتهای جهانی را به خود اختصاص داده بود. با این وصف و با وجود شرکتهای غول آسای چند ملیتی، کارخانههای عظیم و سطح تکنولوژی بسیار بالا به نظر میرسد که اوضاع اقتصادی مردم این کشور خوب بوده و از رفاه و استاندارد زندگی بالایی برخوردار باشند. اما در عالم واقع اینگونه نیست و واقعیتهای زیادی پشت پرده وجود دارد.
براساس آمارهای موجود و تأیید شده، آمریکا دارای بالاترین #شکاف بین #ثروتمندان و #فقرا در بین کشورهای پیشرفتۀ دنیا است. شکاف بین جمعیت یک درصدی ثروتمند و مابقی 99 درصد به رکورد بیسابقهای رسیده است. این یک درصد بیش از 70 درصد داراییهای کشور را در اختیار دارند که این امر رکورد بیسابقهای را در تاریخ آمریکا رقم زده است. به عبارت دیگر 400 نفر از ثروتمندان آمریکا به اندازۀ 155 میلیون نفر دیگر در این کشور دارایی و ثروت دراختیار دارند.
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 yon.ir/ABVKD
🆔 @dideman
#باهم_کتاب_بخوانیم
📚 کتاب «از نفاق تا #فرقه_رجوی»
📝تهیه و تنظیم : اندیشکده #برهان
✅ جریاننگاشت (11)
🔸بازخوانی پرونده سیاه گروهک تروریستی #منافقین
🔻این کتاب در 92 صفحه و در 4 فصل، از سوی #انتشارات_دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
عناوین تعدادی از بخشهای این کتاب :
🔹«روند تبدیل سازمان مجاهدین خلق به فرقهی رجویه»
🔹«سیاهه جنایات منافقین»
🔹«اولین انقلاب ایدئولوژیک»
🔹«منافقین علیه انقلاب و مردم»
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
🔻پیدایش سازمان #مجاهدین_خلق ایران (منافقین) به دههی ۱۳۴۰ برمیگردد؛ زمانی که سه نفر از دانشجویان از عملکرد #جبهه_ملی و #نهضت_آزادی جهت براندازی رژیم شاهنشاهی اعلام نارضایتی کردند و به همین منظور و برای کار تشکیلاتی، در سال ۱۳۴۴، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را تأسیس کردند. این سازمان ابتدا بهصورت علنی فعالیت مهمی نداشت و بیشتر به کار تشکیلاتی و مطالعاتی در زمینهی سیاسی و ایدئولوژیک پرداخت تا بتواند هم مواضع ایدئولوژیک خود را محکم کند و هم اعضای تشکیلاتی خود را در سازمان افزایش داده و به عضوگیری بپردازد. با واقعهی #سیاهکل، این سازمان فعالیت #نظامی خود را در سال ۱۳۴۹ آغاز کرد.
✅ این سازمان در سال ۱۳۵۰ مورد هجوم ساواک قرار گرفت و تا سال ۵۲ تعداد زیادی از اعضای آن دستگیر شدند، به زندان افتادند یا اعدام شدند. در بین سالهای ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۴، تغییرات و #اختلافاتی در سازمان اتفاق افتاد که سبب انشعاب در سازمان شد و منجر به تبدیل این سازمان به یک سازمان #مارکسیستی گردید. در همین مدت، شماری از زندانیان این سازمان در زندانهای شاه تلاش کردند تا هویت مذهبی گذشتهی سازمان را حفظ کنند.
🔷 البته جدایی و #انشعاب مجاهدین، ناگهانی و غیرقابلانتظار نبود، زیرا کسانی نظیر #تقی_شهرام و #بهرام_آرام چنین مباحث ایدئولوژیکی را مطرح و بر روی آن پافشاری میکردند. بسیاری از کسانی که به مارکسیسم گرویدند، از افراد #مسلمان_متعصب و معتقد به اصول توحید بودند، مانند روحانی و حقشناس که در تیم ایدئولوژی اصلی و اولیه عضویت داشتند یا پوران بازرگان، همسر حنیفنژاد، که از معتقدین به مذهب بود.
🔸جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 yon.ir/7fkEt
🆔 @dideman