5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
● شب حمله همهمه بود
● روی لبا زمزمه بود
● کی تو دلا واهمه بود
● دعوا سر سربند «یا فاطمه» بود
🏴 «لَعنَ اللهُ قَاتلِیکِ وَ ضَارِبیِکِ و ظَالِمِیکِ وَ غَاصِبی حقِّکِ یا مُولاتِی یا فاطمَة الزهراء»
🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد:
📱 @Doc_d_moghadas
#حضرت_زهرا #ایام_فاطمیه #فاطمیه
.
.
☫ بسم الله الرحمن الرحيم
❁ با سلام به امام عصر مهدی موعود (عج) و نائب بر حقاش امام خمینی امید مستضعفان جهان و با دعا برای سلامتی و پیروزی سریعتر رزمندگان و در ستیز اسلام، اینجانب حلقهی نامزدی خود را تقدیم رزمندگان اسلام مینمایم باشد که من هم در پیروزی اسلام ... حداقل کمک را کرده باشم.
| امضاء
| یکی از دانشجویان دانشگاه فردوسی - مشهد
📆 شانزدهم آذر ماه روز «دانشجو» گرامی باد.
🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد:
📱 @Doc_d_moghadas
#دانشجو #مشهد #اختصاصی #اسناد
.
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 اولین ویدئو کلیپ مداحی ساخته شده با هوش مصنوعی در ایران؛
🎙 با مداحی محمد حسین پویانفر
🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد:
📱 @Doc_d_moghadas
#هوش_مصنوعی #ایام_فاطمیه #فاطمیه
.
.
📌 آیین رونمایی از دستاوردهای برتر، پژوهش و فناوری | با حضور معاون وزیر کشور؛
📚 اعلام برتری دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی؛
🔹 دانشنامه دفاع مقدس استان خراسان رضوی؛ رتبه برتر آثار پژوهشی را در هفته ملی پژوهش کسب نمود و از جمله آثار رونمایی شده در هفته پژوهش در میان دانشگاهها، ادارات، سازمانها و شرکتها قرار گرفته است.
📝 انشاءالله به مرور زمان، در مقاطع مختلف؛ بخشی از مقالات این دانشنامه همچون گذشته در کانال «مرکز اسناد دفاع مقدس» قرار خواهد گرفت.
📷 تصاویر نمایشگاه بینالمللی؛ مشهد مقدس و رونمایی از دانشنامه | دیروز ۱۶ آذر ۱۴۰۳
🪧 نمایشگاه بینالمللی مشهد - تالار فردوسی، غرفهی ۳۵
🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد:
📱 @Doc_d_moghadas
#مشهد #دانشنامه #نمایشگاه #اسناد
.
.
📌 معرفی عراق به عنوان آغازگر جنگ؛
🔹 بعد از ده سال سکوت و بیتوجهی، مجاهدتها و پایمردیهای دلاور مردان میهن اسلامی کار را به جایی رساند که مجامع بینالمللی، زبان به حقانیت ایران اسلامی گشوده و آغازگر جنگ را که برای تمامی محافل سیاسی و افکار بیدار مردم جهان مشخص بود، معرفی نمودند.
🔹 اگر چه ملت مظلوم ایران چشم امیدی به اینگونه اقدامات نداشته و تنها راه احقاق حق خود را در اراده الهی امام راحل (ره) و بازوان توانمند رزمندگان شجاع خود جستجو میکرد، لیکن سازمان ملل متحد به منظور حفظ حیثیت و اعتبار جهانی خود و نیز پاسخگویی به افکار زنده تاریخ آینده، ناگزیر با معرفی آغازگر جنگ، به حقانیت و صلابت ملت قهرمان ایران اعتراف نمود.
۲۳۲۷۴/اس | ۹ دسامبر ۱۹۹۱ | ۱۸ آذر ۱۳۷۰
📝 گزارش دبیر کل سازمان ملل درباره اجرای قطعنامه ۵۹۸ :
1⃣ در بند ۶ قطعنامه ۵۹۸ که در تاریخ ۲۰ ژوئیه ۱۹۸۷ تصویب شد، شورای امنیت از دبیر کل درخواست کرد در مشورت با #ایران و #عراق موضوع احاله بررسی مسئولیت مخاصمه را به گروهی بیطرف پیگیری کرده و در اولین فرصت ممکن در جهت اجرای این درخواست به شورای امنیت گزارش دهد.
2⃣ در طول مذاکرات سه سال گذشته فرصتهای متعددی برای مشورت با طرفین درباره بند ۶ داشتهام. این مذاکرات مرا قادر ساخت تا برداشتی از دیدگاههای متفاوت دو طرف داشته باشم، اما به مرحلهای که به تسلیم گزارشی معنادار به شورای امنیت بیانجامد، نرسید.
3⃣ به دنبال تکمیل اجرای پاراگرافهای یک و دو #قطعنامه_۵۹۸ تلاشی جدید برای تحقق دیگر مفاد قطعنامه با هدف تضمین برقراری مجدد صلح میان ایران و عراق برمبنای طرح جامع صلحی که توسط قطعنامه ۵۹۸ ارائه شده بود، لازم به نظر رسید تا از این طریق به تامین نیازهای جاری صلح و امنیت در منطقه کمک اساسی شود.
● بسیاری از اقداماتی که من برای تشدید تلاشها در جهت اجرای قطعنامه ۵۹۸ اتخاذ کردم در گزارش من در این رابطه به شورای امنیت منعکس شده است. (سند شماره ۲۳۲۴۶ / اس)
4⃣ درباره پاراگراف ۶ ، عناصری از مواضع طرفین پیرامون این پاراگراف برای من مشخص بود. با این وجود من از دولتهای ایران و عراق در نامههایی مشابه به تاریخ ۱۴ آگوست ۱۹۹۱ خواستم تا در جامعترین شکل ممکن جزئیات مواضع خود را درباره موضوع مورد بحث این پاراگراف، به من تسلیم کنند. در همان زمان به منظور دستیابی به کاملترین درک از این موضوع، تصمیم گرفتم تا به طور جداگانه با تعدادی از کارشناسان مستقل مشورت کنم.
● بر اساس پاسخهای ۲۶ آگوست عراق و ۱۵ سپتامبر ۱۹۹۱ ایران که به من تسلیم شد، مشورتهایی که قبلا با دو طرف داشتم، کلیه اطلاعات مربوطه مندرج در اسناد رسمی ملل متحد از شروع مخاصمه و نیز اطلاعاتی که از کارشناسان مستقل بدست آمده، اکنون مایلم که در پرتو پاراگراف ۶ قطعنامه ۵۹۸ به شورای امنیت گزارش دهم.
5⃣ مسلم است که جنگ بین ایران و عراق که سالیان دراز به طور انجامید، شروعش نقض حقوق بینالملل بود و موارد نقض حقوق بینالملل موجب مسؤلیت برای مخاصمه است که موضوع اصلی پاراگراف ۶ میباشد. آن بخش از موارد نقض مقررات بینالمللی که در چارچوب پاراگراف ۶ باید مورد توجه ویژه جامعه جهانی قرار گیرد، استفاده غیر قانونی از زور و عدم احترام به تمامیت ارضی یک کشور عضو است. مسلما در طول جنگ مواردی عمده و گسترده از نقض اصول مختلف حقوق بینالمللی انسانی وجود داشته است.
6⃣ پاسخ عراق به نامه ۱۴ آگوست ۱۹۹۱ من، پاسخی محتوایی نیست، لذا من ناچارم به توضیحاتی که قبلا توسط عراق ارائه شده است تکیه کنم.
👈 این یک واقعیت است که توضیحات عراق برای جامعه بینالمللی قابل قبول و کافی نیست.
🔥 بنابراین رویداد برجستهای که تحت عنوان موارد نقض در بند پنجم این گزارش بدان اشاره کردم، همانا حمله ۲۲ سپتامبر ۱۹۸۰ علیه ایران است که بر اساس منشور ملل متحد، اصول و قوانین شناخته شده بینالمللی، یا اصول اخلاقی بینالمللی قابل توجیه نیست و موجب مسئولیت مخاصمه است.
⬆️ ادامه در پُست بعد: ⬇️
.