eitaa logo
مرکز اسناد دفاع مقدس
1.8هزار دنبال‌کننده
577 عکس
478 ویدیو
42 فایل
📬 ارتباط مستقیم جهت پاسخگویی به سوالات و تبلیغات موضوعات خاص: 👇 📱 @doc_admin 🔄 لینک عضویت در کانال: 👇 📱 eitaa.com/Doc_d_moghadas 📱http://t.me/Doc_d_moghadas .
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✊ شهدا زنده‌اند الله اکبر [ ۲۳ ] 🇮🇷 📌 یا معین الضعفا؛ ❁ رمز حرکت ما نام مقدس علیهم السلام انتخاب شد. از صبح تا عصر جست و جو کردیم، هفت شهید پیدا شد. گفتیم حتماً باید شهید دیگری پیدا شود، چون رمز حرکت امروز نام مقدس امام هشتم (ع) بوده است. اما هرچه گشتیم شهیدی پیدا نشد. خسته بودیم و دل شکسته. ❁ خبر رسید امام جماعت مسجد امام جعفر الصادق (ع) شهر العماره عراق، نزدیک به ۱۵۰ پیکر را آورده تحویل ما بدهد. موجی از شادی در بین بچه‌ها حاکم شد. سر قرار رفتیم. اجساد داخل یک کانتینر بود. یکی یکی آنها را از ماشین پیاده کردیم، اما همه آنها اجساد عراقی بودند که قبلاً خودمان کشف کرده بودیم و تحویل عراقی‌ها داده بودیم و آنها هم اجساد را مخفی کرده بودند و به خانواده‌ها تحویل نداده بودند. داشتیم دق میکردیم. اما اتفاقی افتاد که خستگی از تنمان خارج شد. ❁ از بین آن همه جسد عراقی، پیکر مطهر یک شهید کشف شد. لباس بسیجی بر تن شهید بود. با آمدن او هشت شهید روز توسل به امام هشتم (ع) کامل شد، اما عجیب‌تر جمله‌ای بود که بر لباس شهید نوشته شده بود. پشت پیراهن شهید نوشته شده بود: «يا معين الضعفا» همه بچه‌ها با دیدن لباس آن شهید اشک میریختند. 📚 منبع: کتاب «ما زِنده‌ایم» ص ۳۴۰. | راوی: یکی از بسیجیان 📱 @Doc_d_moghadas .
. 📚 کتاب «رفاقت به سبک تانک» 👤 پدید آور: 🔹 داوود امیریان 📝 معرفی: ❁ کتاب دربر دارنده حکایات کوتاه از وقایع جنگ ایران و عراق است که با محتوای شوخی و طنز و با نثری شیرین و روان برای گروه سنی نوجوانان فراهم آمده است. ❁ نویسنده این حکایات را با استفاده از دیده‌ها و تجربیات خود در جبهه، به تحریر درآورده و در آن؛ فضای جبهه، وقایع جنگ، ارتباط رزمندگان با یکدیگر و ... را به گونه‌ای خاص به تصویر کشیده است. - قصه پسرکی که به بهانه خریدن حلیم از خانه خارج شده و به جبهه میرود و ۳ ماه بعد باز میگردد. - داستان پسرکی که برای رفتن به جبهه با دادن مقداری پول به یک پیرمرد او را راضی میکند تا به جای پدر وی برای امضاء کردن برگه رضایتنامه اعزام به جبهه، به پایگاه بسیج برود. - ماجرای رزمنده‌ای که یک سرباز موجی را به خاطر پوست سیاهش با عراقی‌ها اشتباه میگیرد و کتک مفصلی به او میزند. 📡 اطلاعات: 🔹 نشر سوره مهر | صفحه شمار: ۱۱۲ صفحه. 📱 @Doc_d_moghadas .
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🇮🇷 من از شخصیت نظام دفاع میکنم! 🥀 به یاد شهید «سید مهدی موسوی» سرتیم حفاظت 📱 @Doc_d_moghadas .
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 موشن گرافیک همراه با نماهنگ؛ خدماتی که در دوران ریاست جمهوری خود انجام داده است ... 📆 ۳۰ اردیبهشت ماه؛ اولین سالگرد شهادتِ شهید رئیسی و همراهانش گرامی باد. 📱 @Doc_d_moghadas .
. 📸 [اینفوگرافیک] داده‌نما؛ بخشی از علائم صداقت دولت سیزدهم در دوران ریاست جمهوری 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ☫ بسمه تعالی ● از: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشهد (پرسنلی - کارگزینی) ● به: سرپرست محترم بنیاد شهید مشهد ● تاریخ: ۱۳۶۱/۰۳/۱۱ ● موضوع: اعلام شهادت 📝 برادر شهید محمد مهدی خادم الشریعه در تاریخ ۶۱/۰۲/۳۱ در جبهه جنوب بر اثر ترکش به سر به درجه رفیع شهادت نائل و جسد مطهرش پس از انتقال به در صحن آزادی دفن گردیده مراتب جهت اطلاع و بذل اقدامات لازم اعلام میگردد. 🔹 خواهشمند است ما را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهید. | از طرف فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشهد 📆 ۳۱ اردیبهشت ماه سالروز؛ شهادتِ شهید «خادم الشریعه» فرمانده علیه‌السلام 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 مصاحبه با «حاج احمد متوسلیان» بعد از آزادسازی در عملیات بیت‌المقدس 📱 @Doc_d_moghadas .
20.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 موشن گرافیک؛ «حماسه تکاوران» 🔹 روایتی از سلحشوری‌های کلاه سبزهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در ۳۴ روز دفاع از خرمشهر ... 📱 @Doc_d_moghadas .
عملیات بیت‌المقدس.pdf
حجم: 579.3K
. 📌 فایل pdf شرح کاملِ هر ۴ مرحله‌ی «عملیات بیت‌المقدس» همراه با نقشه‌های عملیات ... 🔥 آزادسازی و 📚 منبع: کتاب کارنامه توصیفی عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس؛ علی سمیعی | نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه چاپ سال ۱۳۷۶. 📝 تهیه و تنظیم؛ توسط کانال «مرکز اسناد دفاع مقدس» 📆 سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی 🇮🇷 📱 @Doc_d_moghadas .
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎬 سکانسی از فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» همراه با صوت واقعی حاج احمد؛ 🥀 حاج احمد متوسلیان: ● برادر‌ها؛ شرف ما، زندگی ما، اسلامیت ما در شرایط فعلی بستگی به آزادسازی خونین شهر داره. ● با ایمان راسخ، با قلب محکم، ان‌شاءالله به یاری خدا برای این عملیات [ ] حرکت میکنیم ... 📱 @Doc_d_moghadas .