eitaa logo
مرکز اسناد دفاع مقدس
1.8هزار دنبال‌کننده
570 عکس
472 ویدیو
42 فایل
📬 ارتباط مستقیم جهت پاسخگویی به سوالات و تبلیغات موضوعات خاص: 👇 📱 @doc_admin 🔄 لینک عضویت در کانال: 👇 📱 eitaa.com/Doc_d_moghadas 📱http://t.me/Doc_d_moghadas .
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 پرسش و پاسخ ۲۰ ⬇️
. 📌 پرسش و پاسخ ۲۰: 📋 آیا نیازهای مردم متناسب با مقتضیات زمان متغیر است یا اینکه بطور کلی انسان دارای نیازهای ثابتی است که ارتباطی به مقتضیات زمان ندارد؟ ❁ وقتی انسان، بزرگی شهرها و بُعد مسافت و لزوم جابه‌جایی های سریع را در زندگی بشر کنونی در نظر می‌آورد، تصور اینکه این زندگی چگونه بدون اتومبیل و هواپیما امکان دارد بسیار مشکل است؛ حال آنکه این وسایل از لوازم تمدن جدید است و علت بزرگی شهرها و بعد مسافات و لزوم جابه‌جایی های سریع نیز وجود اتومبیل و هواپیماست. اتومبیل بخاطر جوابگویی به بزرگی شهرها اختراع نشده، بلکه اختراع اتومبیل، خود بزرگی شهرها را باعث شده است. اما وجود انسان حقیقتی فراتر از مقتضیات زمان دارد. ❁ البته تفکر امروز غرب از آنجا که هیچ حقیقت ثابتی خارج از انسان نمیشناسد، وجود او را تابع شرایط و مقتضیات زمان میداند. با این ترتیب، معیارهای اخلاقی نیز ثبات حقیقی خود را از دست میدهند و دیگر انسان بین نیازهای حقیقی و کاذب خویش تفاوتی قائل نمیگردد و برده امیال حیوانی و شیطانی خود میشود. اما حقیقت این است که وجود انسان دارای حقیقت و حدود مشخصی است که اگر از آن عدول کند از محدوده انسانیت خارج میگردد و سقوط میکند. این وجود حقیقی متناسب با فطرت خویش و غایات وجودی‌اش نیازهای ثابتی دارد که فراتر از زمان و مکان و تاریخ و مقتضیات قرار گرفته است. و خواسته‌هایی که با مقتضیات زمان تغییر میکنند اکثراً کاذب هستند و از وابستگی‌های دنیایی و عادات مذموم بشر ناشی شده‌اند. ❁ نیاز در وجود بشر زاییده نقص اوست و این نقص او را به سوی کمال مطلق میکشاند. وجود بشر عین فقر و نیاز به ذات غنی مطلق است و هیچ چیز او را از این نیاز کفایت نمیکند. این فقر و نیاز که با هیچ چیز جز مقام گرفتن در کوی قُرب و وصول یافتن به توحید، به استغنا نمیرسد، سرچشمه همه نیازهای بشری است. حتی نیازهای غریزی انسان به آب و غذا و خواب نیز از همین کانون است که منشأ میگیرد. غایت تأمین همه حوایج بشری، رسیدن او به مقام قرب حق است. بدین ترتیب نیازهای حقیقی انسان نیازهای ثابتی است محدود به حدود حقیقی انسانیت و غایت تکاملی او و اما نیازهای متغیری که متناسب با مقتضیات زمان و شرایط زندگی در او به وجود می‌آیند، دارای اصالت نیستند. ❁ اگر همواره بخواهیم بشر را متناسب با مقتضیات زمان معنا کنیم آنگاه مقتضیات زمان بجای شریعت مینشیند و دیگر هیچ انتقادی در هیچ مورد بر انسانها روا نیست و دیگر افراد بشر را نمیتوان در برابر اعمال خویش مسئول دانست. اگر ما معتقدیم که آفریدگار متعال انسان را مختار آفریده است و بر اعمال او پاداش و عقاب تعلق میگیرد بدین معناست که انسان هرگز نباید تابع مقتضیات زمان باشد. باید نیازهای انسان را به کاذب و حقیقی تقسیم کرد و تنها نیازهای ذاتی او را حقیقی دانست. 📚 کتاب آوینی پاسخ میدهد (۷۲ سوال از ) از صفحه ۷۹. 📷 طرح استوری: ● https://eitaa.com/Doc_d_moghadas/1716 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📚 کتاب ۲۵ پرسش و پاسخ دانشجویی (دفتر پنجاه و سوم) 👤 پدید آور: 🔹 پرسمان دانشگاهیان 📝 معرفی: ❁ با موضوع سیره و زندگی امام هادی علیهم‌السلام از ولادت تا شهادت و تحلیلی بر سند زیارت جامعه کبیره. 📡 اطلاعات: 🔹 نشر معارف. 👈 برای مطالعه کتاب، به آدرس زیر مراجعه فرمایید: 🌐 https://www.porseman.com/!k53 🌸 ولادت حضرت امام هادی علیهم‌السلام مبارک باد. (۲۱۲ ه.ق) 📱 @Doc_d_moghadas .
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 👤 شهید طهرانی مقدم: ● در یکی از عملیات‌های موشکی ما علیه رژیم بعثی عراق؛ تست simulation موشک جواب نمیداد و نمیدونستیم باید موشک رو وارد وضعیت جنگی کنیم ... ● استخاره گرفتیم آیه «اثّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ» اومد؛ من سریع دستور دادم موشک رو پرتاب کنند ... ● موشک خورد به ترمینال مسافربری بغداد و یه تیپ سودانی مصری کشته شدند. 📱 @Doc_d_moghadas .
. 📌 جايگاه عيد غدير در مكتب تشیع: 🌸 رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: 👌 يوم غدير خم افضل اعياد امتى و هو اليوم الذى امرنى الله تعالى ذكره فيه بنصب اخى على بن ابى طالب علما لامتى، يهتدون به من بعدى و هو اليوم الذى اكمل الله فيه الدين و اتم على امتى فيه النعمة و رضى لهم الاسلام دينا؛ 👈 روز غدير خم برترين عيدهاى امت من است و آن روزى است كه خداوند بزرگ دستور داد: آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار [و فرمانده] امتم منصوب كنم، تا بعد از من مردم توسط او هدايت ‏شوند، و آن روزى است كه خداوند در آن روز دين را تكميل و نعمت را بر امت من تمام كرد و اسلام را به عنوان دين براى آنان پسنديد. 📚 أمالى شیخ صدوق ص ۱۲۵ ح ۸. ➖➖➖➖➖ 👌 عن عمار بن حريز قال دخلت على ابى عبد الله فى ‏يوم الثامن عشر من ذى الحجة فوجدته صائما فقال لى: هذا يوم عظيم عظم الله حرمته على المؤمنين و اكمل لهم فيه الدين و تمم عليهم النعمة و جدد لهم ما اخذ عليهم من العهد و الميثاق؛ 👈 عمار بن حريز گويد: روز هجدهم ماه ذی‌حجه خدمت امام صادق علیه‌السلام رسيدم و آن حضرت را روزه يافتم. امام به من فرمود: امروز، روز بزرگى است، خداوند به آن عظمت داده و آن روز دين مؤمنان را كامل ساخت و نعمت را بر آنان تمام نمود و عهد و پيمان قبلى را تجديد كرد. 📚 مصباح المتهجد صفحه ۷۳۷. ➖➖➖➖➖ 🌸 امام صادق علیه‌السلام فرمودند: 👌 والله لو عرف الناس فضل هذا اليوم بحقيقته لصافحتهم الملائكة فى كل يوم عشر مرات ... و ما اعطى الله لمن عرفه ما لايحصى بعدد؛ 👈 به خدا قسم اگر مردم فضيلت واقعى روز غدير را میشناختند، فرشتگان روزى ده ‏بار با آنان مصافحه میكردند ... و بخشش‌هاى خدا به ‏كسى ‏كه ‏آن روز را شناخته، قابل ‏شمارش نيست. 📚 کتاب مصباح المتهجد صفحه ۷۳۸. 📱 @Doc_d_moghadas .
. 🔥 خیبر خیبر یا صهیون ... 📱 @Doc_d_moghadas .
. 💔 انا لله و انا الیه راجعون 📱 @Doc_d_moghadas .
. 📌 ولايت در غدير: 🌸 رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: 👌 من يريد ان يحيى حياتى، و يموت مماتى، و يسكن جنة الخلد التى و عدنى ربی فليتول على ابن ابى طالب، فانه لن يخرجكم من هدى، ولن يدخلكم فى ضلالة؛ 👈 كسى كه میخواهد زندگى و مرگش همانند من باشد و در بهشت جاودانه‌اى كه پروردگارم به من وعده كرده، ساكن شود، ولايت على بن ابى طالب علیه‌السلام را انتخاب كند، زيرا او هرگز شما را از راه هدايت بيرون نبرده، به گمراهى نمیكشاند. 📚 کتاب الغدیر جلد ۱۰ صفحه ۲۷۸. ➖➖➖➖➖ 👌 عن جابر بن عبد الله الانصارى قال: سمعت ‏رسول الله يقول لعلى بن ابى طالب: يا على! انت اخى و وصيى و وارثی ‏و خليفتى علی ‏امتى فی حيوتى و بعد وفاتی ‏محبك محبى و مبغضك مبغضی ‏و عدوك عدوى؛ 👈 جابر بن عبدالله انصارى میگويد: از رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله شنيدم كه به على بن ابى‏طالب علیه‌السلام فرمود: اى على، تو برادر و وصى و وارث و جانشين من در ميان امت من در زمان حيات و بعد از مرگ منى. دوستدار تو دوستدار من و دشمن و كينه ‏توز تو دشمن من است. 📚 أمالى شیخ صدوق ص ۱۲۴ ح ۵. ➖➖➖➖➖ 🌸 رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: 👌 ولاية على بن ابى طالب ولاية الله‏ و حبه عبادة الله و اتباعه فريضة الله‏ و اولياؤه اولياء الله و اعداؤه اعداء الله‏ و حربه حرب الله و سلمه سلم الله عزوجل؛ 👈 ولايت على بن ابيطالب علیه‌السلام ولايت ‏خداست، دوست داشتن او عبادت خداست، پيروى كردن او واجب الهى است و دوستان او دوستان خدا و دشمنان او دشمنان خدايند، جنگ با او، جنگ با خدا و صلح با او، صلح با خداى متعال است. 📚 الأمالی شیخ صدوق ص ۳۲. ➖➖➖➖➖ 🌸 رسول الله (ص) در روز عید غدیر فرمودند: 👌 على تفسير كتاب الله، و الداعى اليه، الا و ان الحلال و الحرام اكثر من ان احصيهما و اعرفهما، فآمر بالحلال و انهى عن الحرام فى مقام واحد، فامرت ان آخذ البيعة عليكم و الصفقة منكم، بقبول ما جئت به عن الله عزوجل فى على اميرالمؤمنين و الائمة من بعده، معاشر الناس تدبروا و افهموا آياته، و انظروا فى محكماته و لا تتبعوا متشابهه، فو الله لن يبين لكم زواجره، و لا يوضع لكم عن تفسيره الا الذى انا آخذ بيده؛ 👈 على علیه‌السلام تفسير كتاب خدا، و دعوت كننده به سوى خداست، آگاه باشيد كه حلال و حرام بيش از آنست كه من معرفى و به آنها امر و نهى كنم و بشمارم. پس دستور داشتم كه از شما عهد و پيمان بگيرم كه آنچه را در مورد على اميرمؤمنان، و پيشوايان بعد او از طرف خداوند بزرگ آوردم، بپذيريد. اى مردم! انديشه كنيد و آيات الهى را بفهميد، در محكمات آن دقت كنيد و متشابهات آنرا دنبال نكنيد. به خدا قسم هرگز كسى نداهاى قرآن را نمیتواند بيان كند و تفسير آنرا روشن كند، جز آن كسى كه من دست او را گرفته‌ام (و او را معرفى كردم.) 📚 وسايل الشيعه ج ۱۸ ص ۱۴۲ ح ۴۳. 📱 @Doc_d_moghadas .
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔥 به زودی منتظر ما باشید ... 🎥 کلیپ منتشر شده از رسانه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 📱 @Doc_d_moghadas .
. 🔥 تصاویر اولیه از لحظه شکار F16 رژیم صهیونیستی توسط پدافند ... 🇮🇷 ظاهرا ۳ جنگنده نابود شده است. 📱 @Doc_d_moghadas .