eitaa logo
مرکز اسناد دفاع مقدس
1.4هزار دنبال‌کننده
449 عکس
299 ویدیو
40 فایل
📬 پاسخگویی به سوالات و ارتباط مستقیم: 👇 📱 @doc_admin 🔄 لینک عضویت در کانال: 👇 📱 eitaa.com/Doc_d_moghadas 📱http://t.me/Doc_d_moghadas .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🗳 ویژه [ ۱۱ ] 📌 ضد فساد و رفع محرومیت؛ 🌸 امام خامنه‌ای مُدظله‌العالی: ❁ این جناح‌ها و خطوط و احزاب هم از نظر بنده اعتباری ندارند! بعضی خودشان که کشمکش میکنند هیچ، سعی میکنند که رهبری و دستگاه‌های نظام را هم وانمود کنند که در دعواهای جناحی و خطی اینها واردند! این مطلب درست نیست! بنده حزب و شخصیت نمی‌شناسم! بنده این را میشناسم که: کسی که می‌آید ... باید با تقوا باشد! اولین شرط تقواست: «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ». دیگر اینکه: باید طرفدار محرومین باشد! بداند که در کشور محرومیت هست و سعی و همت او باشد که رفع محرومیت کند! باید ضد فساد هم باشد و با فساد مالی و اقتصادی به شدت و به جد، از بُن دندان و نه به لفظ، مخالف باشد، تا با فساد مبارزه کند! البته توانمند، با اخلاص و عالم هم باشد! صلاحیت بر اساس این مسائل است. 📆 بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم قم ۱۳۸۲/۱۰/۱۸. 🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد: 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📚 کتاب رئیس جمهور در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب 👤 پدید آور: 🔹 داود مهدوی زادگان 📝 معرفی: ❁ این کتاب در دو بخش اصلی به موضوع ریاست جمهوری در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب می‌پردازد: ❁ بخش اول با عنوان “چگونه آمدنی است” که در آن به الگوی «حضور سیاسی ایران اسلامی» از گذر انتخابات ریاست جمهوری و از زبان ولایت و اسلام فقاهتی پرداخته میشود. ❁ بخش دوم با عنوان “چگونه بودنی است” چنان که مقام معظم رهبری در احکام تنفیذ ریاست جمهوری و نطق‌های بعد از آن کوشیده‌اند به پاره‌ای از مسایل نهایی «چگونه بودن» اشاره کنند. رهنمودهای معظم له را میتوان در چند عنوان مربوط به هم (واقعیتها، سرمایه‌ها، دغدغه‌ها، مسئولیتها و بایسته‌ها) جمع بندی کرد که در این کتاب به این عناوین پرداخته شده است. 📡 اطلاعات: 🔹 انتشارات کانون اندیشه جوان | چاپ سال ۱۳۸۸ | صفحه شمار: ۹۹ صفحه. 🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد: 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🗳 ویژه [ ۱۲ ] 📌 عدم تکرار حرف‌های غربی‌ها؛ 🌸 امام خامنه‌ای مُدظله‌العالی: ❁ اسلام ناب، اسلام هشدار دهنده انسان و توجه دهنده انسان به تعقل و تفکر و تدبر؛ اسلام قرآن؛ اسلام سنت؛ اسلام اهل بیت؛ اسلامی که یک نمونه‌اش در کشور بزرگ ما با این گرفتاری‌های فراوان چندین ده ساله دوران تسلط دشمن، توانست یک چنین حرکتی را ساماندهی کند و این آزادی و این استقلال را از خود نشان دهد؛ ما به این اسلام دعوت میکنیم. جوان‌های ما، اهل فکر ما، اهل فرهنگ ما تأمل کنند! مسئولین کشور، به سمت سیاست‌های اسلامی حرکت کنند! اینی که یا مسئولان ما، یا در دوره‌های انتخابات مثل وضع کنونی، نامزدهای انتخاباتی ما برای جلب توجه دیگران حرف‌های غربی‌ها را تکرار کنند، این هیچ امتیازی محسوب نمیشود! امتیاز این نیست که ما آن چیزی را بگوییم که غرب می‌پسندد! | ۱۳۸۸/۰۲/۰۴ 🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد: 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
D 21.jpg
8.1M
📁 فایل با کیفیت سند.
. ☫ بسمه تعالی ● از: تیپ ۳ مهاباد رکن۲ ● به: فرماندهی لشکر ۶۴ پ ر۲ ● موضوع: خبر 📝 برابر خبر رسیده: ❁ بدنبال انتشار خبر اعدام شدن تعداد ۵۸ نفر از عناصر در بند گروهک‌های مسلح غیر قانونی در شهرستان مهاباد و ارومیه از ساعت ۱۰ مورخه ۶۲/۳/۱۳ اوضاع شهرستان مهاباد بتدریج غیر عادی شده و کلیه کسبه مغازه‌های خود را بسته‌اند مراتب جهت استحضار بعرض میرسد. شماره ۵۰۱/۰۲/۱۸۶ - ۶۲/۳/۱۳ | ف تیپ ۳ مهاباد سرهنگ ستاد ظهوری | از سوی سرهنگ دژبان 📁 فایل با کیفیت: https://eitaa.com/Doc_d_moghadas/625 🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد: 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🗳 ویژه [ ۱۳ ] 📌 کنار گذاشتن اختلافات در برابر دشمن؛ 🌸 امام خامنه‌ای مُدظله‌العالی: ❁ مردم همه در انتخابات شرکت کنند؛ پرشور شرکت کنند؛ آگاهانه شرکت کنند؛ فکر کنند؛ تحقیق کنند و آن کسی را که میخواهند انتخاب کنند. انتخابات، خودش مهم است! حضور مردم در انتخابات مهم است! ❁ حضور مردم اهمیت نقد است و کشور را بالفعل بیمه میکند! همه جناح‌های سیاسی در کشور، بایستی به این نکته توجه کنند! کسانی که به نظام معتقدند؛ حالا اسم خودشان را هرچه میگذارند، بنده که به این تعبیرات چپ و راست و اینها هیچ اعتقادی ندارم؛ هرکس اسم خودش را چپ میگذارد؛ هرکس اسم خودش را راست میگذارد؛ هرکس اسم خودش را میانه میگذارد؛ هرچه و هرکه هستند مسائل جناحی را کنار بگذارند! ... درگیری‌های جناح‌های گوناگون در کشور ما، درگیری برادر با برادر است! وقتی بیگانه جلو می‌آید اگر برادر با برادر اختلاف هم داشته باشد، اگر با همدیگر قهر هم باشند، با هم می‌آیند و متحد در مقابل بیگانه قرار میگیرند! قضیه انقلاب اینگونه است! ❁ البته در درون دایره معتقدین به امام و انقلاب و معتقدین به اسلام ناب، اختلاف سلیقه‌های گوناگونی هست؛ باشد. وجود اینگونه اختلافات، در نهایت هیچ ضرری هم نمیزند؛ به شرط اینکه مراقب باشند دشمن از این اختلافات، استفاده نکند! آنجایی که لازم است، همه با هم همدست شوند و پشتیبان انقلاب و پشتیبان نظام باشند؛ نگذارند دشمن از حرف آنها از اشاره و از کار آنها سوء استفاده کند! این مسئله مهم است است! | ۱۳۷۷/۰۷/۱۵ 🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد: 📱 @Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا