💥 عامل سقوط بالگرد شهید رئیسی چه بود؟
🔹یک منبع آگاه امنیتی دربارۀ پرونده سقوط بالگرد رئیسجمهور شهید گفت: پرونده بهصورت کامل در نهادهای نظارتی و امنیتی تکمیل شده و برآوردهای نهایی دربارۀ علت سقوط حاکی از آن است که گروه پروازی و مسئولان امر به جز ۲ مورد تمام پروتکلهای لازم برای تشریفات و امنیت رئیسجمهور را رعایت کردهاند.
🔹این منبع آگاه افزود: بنا بر پروتکلهای استاندارد امنیتی در سفر رئیسجمهور، از دو نوع بالگرد استفاده شده و براساس تدابیر امنیتی ازپیشتعیینشده بالگردها دارای جیپیاس نبودند.
🔹بنابر گفته وی، همچنین این بالگردها به جهت اینکه عمدۀ سامانههایشان از نوع مکانیکی است در انها اساسا امکان خرابکاری از نوع جَمر و هک سامانههای الکترونیکی نیز منتفی است. از طرفی مبتنی بر روندهای امنیتی در مسیر رفت و برگشت لیدرهای پروازی مطابق پروتکلهای ازپیشتعیینشده تغییر کردهاند.
🔹وی درباره بررسیهای به عمل آمده در خصوص احتمال وجود عوامل شیمیایی نیز گفت: در بررسیهای انجام شده هیچ نشانهای از عوامل شیمیایی و مواد آسیبزا نیز یافت نشده است.
🔹این منبع امنیتی همچنین دربارۀ بررسی عوامل انسانی نیز گفت: حدود ۳۰ هزار نفر پس از این حادثه مورد آنالیز امنیتی و اطلاعاتی قرار گرفتهاند و نتایج این بررسیها نیز حاکی ازعدم وجود عامل انسانی بوده و هیچ عامل مشکوکی شناسایی نشده است.
🔹وی افزود: هواشناسی یک شب قبل شرایط پروازی لازم را به تیمهای پروازی اعلام کرده بود و تیمهای پروازی باید قبل از ساعت ۱۳ پرواز را انجام میدادند.
🔸این منبع آگاه دربارۀ دو عامل شناسایی شده نیز گفت: هنگام شروع پرواز تاخیری که به سبب دیدارهای رئیسجمهور پیش آمده وضعیت هوایی را نامطلوب کرد و از طرف دیگر وزن بالای بالگرد در فشار هوایی آن منطقه عامل مهمی درعدم توانایی خلبان برای کنترل بالگرد بوده است.
🔸در این زمینه بررسیها حاکی است بالگرد حامل شهید رئیسی ۲ نفر بیش از پروتکلهای امنیتی را حامل بوده و زمانی که خلبان تودۀ مه را مشاهده کرده و خواسته بالگرد را در ارتفاع پروازی مناسب تنظیم کند قدرت بالگرد کشش کافی را برای این اقدام نداشته و در محدودیت دید حاصل از مه برخورد با کوه حادث شده است.
🔹وی در پایان گفت: نهادهای امنیتی و اطلاعاتی بررسیهای دقیق خود را تکمیل کردهاند و اطمینان قطعی وجود دارد که آنچه اتفاق افتاده یک حادثه بوده است.
@DoorooghNews
🧨 آیا رهبر معظم انقلاب، همینگونه که دکتر پزشکیان ادعا کرده اند، در چینش کابینه بصورت تک به تک نظر داده اند؟
۱) تا قبل از سخنان پایانی دکتر پزشکیان در دفاع از ۱۹ وزیر پیشنهادی، تقریبا مسلم بود که حداقل ۲ و حداکثر ۴ نفر از وزرای پیشنهادی رأی اعتماد مجلس را دریافت نخواهند کرد.
اما پس از سخنرانی رئیس جمهور، نمایندگان مجلس به کل وزرا رأی اعتماد دادند.
۲) اما دکتر پزشکیان چه گفت که این اتفاق افتاد؟
ایشان در پایان سخنان خود مدعی شد که تمام گزینه های انتخابی با رهبر معظم هماهنگ شده و حتی صالحی امیری که نپذیرفته بود جزو وزرا باشد، با تماس مستقیم رهبری در همان جلسه، حاضر شد گزینه ی وزارتخانه شود.
یا در مورد عراقچی ایشان گفت قبل از اینکه من ایشان را پیشنهاد بدهم شخص رهبری ایشان را تائید کردند.
همچنین در مورد خانم صادق نیز گفتند نظر رهبری در مورد ایشان مثبت بود.
این نقل قول از رهبری باعث شد برخی از مخالفان نیز رأی موافق داده و کل کابینه یکجا رأی بیاورد.
۳) آیا رهبر معظم انقلاب، همینگونه که دکتر پزشکیان ادعا کرده اند، در چینش کابینه بصورت تک به تک نظر داده اند؟
می دانیم که رهبر انقلاب مشی و روششان همواره این بوده که در کار قوای سه گانه تا حد امکان ورود نمی کردند و این مطلب را بارها بیان کرده اند.
از طرفی بسیار بعید است که دکتر پزشکیان یک دروغ به این بزرگی را در جلسه مجلس بیان کرده باشند.
۴) اگر این موضوع توسط رهبری یا دفتر ایشان تکذیب نشود، باید گفت رهبر انقلاب برای اولین بار چنین کاری را انجام داده اند.
و اگر این مطلب صحت داشته باشد،حتما حکمت مهمی پشت این کار وجود دارد.
۵) با فرض صحت این ادعا، چه حکمتی در آن نهفته است؟
احتمالات زیادی ممکن است به ذهن متبادر شود،اما یادآوری یک واقعه تاریخی می تواند فهم موضوع را ساده تر نماید.
در دولت دوم حضرت آقا،ایشان خدمت حضرت امام رسیدند و بیان کردند که اجازه بدهند، کاندید نشوند که با مخالفت امام مواجه شدند.
سپس درخواست کردند که پس اجازه بدهند که فردی غیر از میرحسین برای نخست وزیری انتخاب شود.
اما در نهایت امام به ایشان امر کردند که هم خودشان باید بمانند و هم فعلا مصلحت است که کابینه تغییری نکند زیرا در شرایط حساس جنگ تحمیلی بودیم و نباید کوچکترین شکاف سیاسی در کشور رخ می داد.
۶) بنظر میرسد وضعیت فعلی در کشور در وضعیتی مشابه آن دوران واقع شده است.
شاید حضرت آقا بخاطر مصالح بالاتر ، می خواهند تمامی اختلافات سطح پایین تر کنار گذاشته شود و کوچکترین شکافی در بین حاکمیت ایجاد نشود.
درگیری با اسرائیل، مشکلات معیشتی، آتش زیر خاکستر فتنه ی ززآ و از همه مهمتر، تغییرات جغرافیای قدرت جهانی کشور را در وضعیت خاصی قرار داده است.
با این توضیحات، اگر سخنان دکتر پزشکیان تکذیب نشود، تمام فعالان رسانه ای جبهه انقلاب باید فهم درستی از شرایط پیدا کرده و گامهای خود را با گامهای رهبر انقلاب تنظیم نمایند.
@DoorooghNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فیلمی جدید از تخلیه اطلاعاتی به روش منافقین
@DoorooghNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا رهبری دخالت نمی کنند؟
‼️چرا جلوی فلان وزیر را نمی گیرند؟
@DoorooghNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲 تصاویر چند بُعدی هنر تبلیغات
@DoorooghNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاپوت دزدی؛ شیوه جدید سرقت از خودرو!
🔸بعد از انواع و اقسام روش هایی که سارقان برای دزدی از خودروها پیدا کرده اند، حالا نوبت دزدیدن بخش هایی از بدنه ماشین رسیده! در ویدئوی زیر که مربوط به تبریز است ببینید چطور یک سارق با خیال راحت درب کاپوت یک ماشین را باز می کند و با خود میبرد.
@DoorooghNews
💢 تکذیب ادعای خبرگزاری فارس درباره سقوط بالگرد شهید رئیسی
🔹مرکز ارتباطات ستادکل نیروهای مسلح، در اطلاعیهای ادعای خبرگزاری فارس درباره علت سقوط بالگرد آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی با عنوان « عامل سقوط بالگرد شهید رئیسی چه بود؟» را قویاً تکذیب کرد.
🔹مرکز ارتباطات رسانه و تبلیغات دفاعی در واکنش به ادعای خبرگزاری فارس به نقل از «منبع آگاه امنیتی!» اعلام کرد، آنچه در این خبر آمده مخدوش و از اعتبار ساقط است.
🔹پیشتر مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح، به عنوان متولی و مسئول انتشار اخبار بررسی این حادثه، در دو بیانیه جداگانه به ابعاد و دلایل سقوط بالگرد اشاره کرده بود. آنچه که در خبر ادعایی فارس در خصوص حضور ۲ نفر در بالگرد برخلاف پروتکل های امنیتی آمده و از آن به عنوان یکی از عوامل سقوط بالگرد که قدرت کشش کافی برای تنظیم ارتفاع پروازی نداشته ، یاد شده است، از اساس کذب می باشد.
🔹لازم است رسانهها در انتشار اخبار دفاعی، امنیتی و انتظامی ضمن هماهنگی با این مرکز دقت نموده و صحت را فدای سرعت نکنند و زمینه سوء استفاده دشمنان را فراهم نسازند.
پ ن ؛
با وجودیکه خبرگزاری فارس به دفعات برای نظام هزینه تراشی نموده اما به دلیل اینکه به نهاد خاص وابسته هست هیچ برخوردی با این خبرگزاری صورت نمی گیرد.
@DoorooghNews
📸واکنش مدیرعامل خبرگزاری ایرنا به روایتی نادرست از علت سقوط بالگرد شهید رئیسی
@DoorooghNews
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راه بازگشت «کیمیا علیزاده» به کشور باز میشود؟
🔹هادی ساعی: مقدمات بازگشت کیمیا علیزاده به ایران فراهم شده است و هیچ مشکلی برای بازگشت کیمیا وجود ندارد!
پ ن ،
جناب اقای ساعی ضمن احترام به تلاشهای جنابعالی یقینا اظهار نظر در خصوص بازگشت کسی که نقش زیادی در ایجاد آشوب در کشور و ریخته شدن خون جوانان داشته در صلاحیت جنابعالی نمی باشد
@DoorooghNews
💢فرصتطلبی از همین حالا!
🔹اصلاحطلبان تلاش میکنند چنان در عرصه سیاسی امروز بازی کنند که نسبتشان با دولت پزشکیان نامشخص باقی بماند! از یک سو روزنامه «شرق» با نقد رویکرد و عمل رئیس جمهور مینویسد: «پزشکیان اگر نیازمند حمایت و پشتیبانی مردم در جهت رشد سرمایه اجتماعی دولت خود است، تجربه رفتارهای پوپولیستی بعضی از دولتهای گذشته را نباید فراموش کند. این رفتارها قادر نخواهند بود بیاعتمادی ناشی از مشکلات ملموس معیشتی و اجتماعی را حل کند.»
🔸این روزنامه در ادمه ضمن اذعان به اینکه اصلاحطلبان نقش جدی در پیروزی مسعود پزشکیان نداشتند، مینویسد: «پزشکیان هیچگاه در اظهارات و اعلام مواضعش تعهدی مبنی بر تشکیل یک کابینه کاملاً اصلاحطلب را نداده بود؛ بلکه همواره بر تعدیل و دوری از افراط و تفریط تأکید داشت. بنابراین، از وی نباید انتظار داشت که اولویتهای دولتش با اولویتهای سیاسی ـ اجتماعی اصلاحطلبان انطباق کامل داشته باشد.»
🔹اما یک روزنامه اصلاحطلب دیگر، یعنی «هممیهن» مینویسد: «حضور فعالانه سازمان اصلاحطلبان در سرتاسر کشور، باعث شد تا اتمسفر سیاسی در کشور تغییر کند، فضای تحریم انتخابات و مارپیچ سکوتی که حول آن شکل گرفته بود، شکسته شود و بسیاری از کنشگران مدنی و سیاسی، جرئت و جسارت کنش انتخاباتی پیدا کنند. این حمایت باعث شد تا بسیاری از چهرههای خاموشی که در سطح ملی و محلی اثرگذار بودند، به میدان بیایند.»
🔸بر اساس همین ادعا که بیش از هر چیز ظهور و بروز یافته تحلیلهای داخلی اصلاحطلبان است و نسبت به عاملیت اصلاحطلبان در پیروزی پزشیکان تردیدهای جدی وجود دارد، از او میخواهند سهم اصلاحطلبان را بدهد! آنها که کابینه را از دست رفته میبینند، تمایل خود را برای تسخیر لایههای مدیریتی کشور چنین مطرح میکنند: «نقش کارگزاران دولت در سطح استانها که ارتباط ملموستری با جامعه دارند، شاید مهمتر از نقش اعضای کابینه باشد. بهطور قطع، نقش دکتر مسعود پزشکیان در انتخاب کارگزارانش در سطح استانها هنوز پابرجاست. در پایان لازم به یادآوری است که نه پزشکیان معجزهگر است و نه از وی انتظار معجزه داشتن معقول است. منتها حرف آخر را هم نباید در اول راه زد.»
🔹تأمل در این تناقضات مشخص میکند اگرچه اصلاحطلبان به انحای مختلف موج نقد علیه پزشکیان را شروع کردهاند و از همین ابتدا قصد ندارند مسئولیت کارنامه دولت چهاردهم را بپذیرند. آنها روزی از پوپولیست بودن آن میگویند، روزی از بیبرنامگی، روز دیگر در سطح طبقه متوسط نبودن و ... را مطرح میکنند؛ اما از سوی دیگر برای بهدست آوردن تمامی لایههای میانی مدیریتی برنامهریزی سنگینی کردهاند. به طور خلاصه فرصتطلبی اصلاحطلبان از همین حالا شروع شده است!
@DoorooghNews