هدایت شده از حرکت قرن
📌 سلسله نشست های حرکت قرن
نشست هفتم:
♦️مسئله مشارکت و انتخابات پیشرو
ارائه دهنده:
✅ دکتر محمدهادی محمودی
(رییس اندیشکده علم وسیاست فارسی)
زمان:
🗓 پنجشنبه ۱٣ خرداد ١۴٠٠
⏰ ساعت ١۵ الی ١٧
لینک جلسه:
👉 http://Vc.isu.ac.ir/ch/latifi
🆔 @harekate_qarn
هدایت شده از اندیشکده قصد
🎥 مستند آغازگر یک پایان
🔴پس از سالها پخش مستند زندگی و زمانه شهید سید محمدباقر صدر در صداوسیما
🔺کاری از خانه مستند و موسسه فرهنگی و رسانهای اوج
⏰زمان پخش
ساعت ۱۷ شبکه یک
قسمت اول: چهارشنبه ۱۲ خرداد
قسمت دوم: جمعه ۱۴ خرداد
قسمت سوم: شنبه ۱۵ خرداد
قسمت چهارم: یکشنبه ۱۶ خرداد
📝 اطلاعات بیشتر
🆔 @shahidsadr
🆔 @QasdWay
70.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اقتصاد_کلان3 | جلسۀ سیزدهم | ادامۀ فصل نهم
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی(ره): در قضیه ریاستجمهور همه مکلفاند که شرکت کنند
🔹من تکلیف خودم را دارم ادا میکنم. همه مکلفاند، از من طلبه که اینجا نشستهام تا شما علمای اعلام و تا همه روستاها و همه جا، مکلف هستند به اینکه در این امر حیاتی دخالت کنند، بیتفاوت نباشند. میخواهند شما را بیتفاوت کنند.
@Farsna
#متن_کامل | بیانیهٔ عضو دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام خسروپناه در محکومیت توهین به حوزهٔ علمیه در مناظرات انتخابات ۱۴۰۰
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ
ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺳﺨﻦ ﺭﺍ ﻣﻰﺷﻨﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﺶ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ، ﺍﻳﻨﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﺪﺍﻳﺘﺸﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺮﺩﻣﻨﺪﺍﻧﻨﺪ.(الزمر، ١٨)
سخن آغازین عرض تسلیت سالگرد شهادت امام صادق علیه السلام احیاگر شریعت نبوی و طریقت علوی و حقیقت الهی و ارتحال امام خمینی رضوان الله تعالی علیه باشد و دومین سخن اینکه لطف الهی شامل حال ملت عزیز ایران اسلامی در زمینه سازی سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری شد.
دیروز اولین مناظره توسط صدا و سیما برگزار شد. متاسفانه عده ای به جای ارایه برنامه و پاسخ به پرسشهای مجری محترم بی مبالاتی و بی اخلاقی کردند و تهمت و افترا بستند و صریحا به تحصیلات حوزوی و تلویحا به بزرگان تمدن ایران اسلامی همچون فارابی و بوعلی و خواجه نصیرالدین و شیخ بهایی و ملاصدرا و امام خمینی و رهبر معظم انقلاب و سایر مراجع عظام توهین کردند و ساختار آموزشی تمدن ساز را فدای ساختار آموزشی صد ساله اخیر کردند و متکبرانه خود را باسواد و دیگران را بی سواد خواندند. این مغروران روزگار به صراحت ادبیات بنی صدر را زنده کردند که شهید رجایی را بی سواد می خواند و امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، عقل رجایی را بر سینه آن فراری منافق زد. واقعا این غرب زدگان اگر به توحید و قیامت باور داشتند اینگونه بی حرمتی نمیکردند و مدرک دکترای فقه و حقوق از دانشگاه شهید مطهری را شش کلاس نمیخواندند.
باری از این سنت سیئه بی اخلاقی غرب زدگان بی اخلاق و مدل تبلیغاتی کابویی آمریکایی بگذریم و وارد چگونگی تعالی کشور و خروج از بحران کنونی و افتضاح اقتصادی جریان عافیت طلب غیر انقلابی بشویم، چند پیشنهاد محضر عزیزان عرض میکنم:
اول: حکمرانی حِکمی اقتضا می کند که دولت آینده در حد سیاستگذاری و تنظیم گری و نظارت بماند و خدمات عمومی را عادلانه نه رانت خوارانه به بخش های خصوصی واگذار کند و هر جا نقصی در آنها نسبت به نیازهای مردم دید، ورود کند و مشارکت نخبگانی که معتقد به جمهوری اسلامی هستند در سیاستگذاری و تنظیم گری جدی گرفته شود تا حکمرانی شبکه ای ولایی تحقق یابد.
دوم: عالمانه و با سرعت، جلو خلق پول بانک ها را بگیرد و تنها اجازه خدمات مالی به آنها بدهد و خلق پول با پشتوانه را تنها به بانک ملی واگذارد.
سوم: وام های کلان مفسدان اقتصادی را سریعا به بانک ها برگرداند و مفسدان اقتصادی به همراه روسای بانکهای فاسد را محاکمه کند تا درس عبرتی برای دیگران باشد.
چهارم: تسهیلات بانکی را در ساخت و ساز مسکن و تولید و صادرات توسعه دهد و جلو بنگاه داری بانک ها را بگیرد تا بیش از این به تولید داخلی آسیب وارد نشود.
پنجم: تسهیل گری و بازتوزیع دو رویکرد مهم حکمرانی حِکمی است که باید دولت جدی بگیرد و قوانین تولید و اقتصادی و بازرگانی و صنعتی کشور را اصلاح، کاهش و روان سازد.
ششم: دولت در راستای تسهیل گری تولید در هر وزارت خانه ای یک اتاق تولید راه اندازی کند؛ جهت بررسی طرحهای تولیدی و تصویب آنها از جهت مالی و بازرگانی و محیط زیست و غیره و نظارت بر آنها تا تولیدکنندگان در ادارات سر درگم نشود و به راحتی تولید در جریان قرار گیرد.
هفتم: شورای فضای مجازی را مأمور سازد تا با سرعت اینترنت ملی را در راستای رشد اقتصادی و اشتغال زایی در فضای سایبری راه اندازی کند تا زیرساختهای دولت الکترونیک فراهم گردد و با طرح عدالت الکترونیک متصل گردد.
هشتم: ساختار دانشکده ای از دانش محوری به موضوع محوری و مهارت محوری تغییر یابد تا کشور از رتبه صد و پنجاه مهارتی ارتقا یابد و اشتغال رشد کند.
نهم: سیاست داخلی و خارجی باید با رویکرد اقتصاد مقاومتی و رشد تولید همراه باشد و سیاست و دیپلماسی خارجی در سفارت خانه ها به سمت رشد تولید داخلی و رشد واردات مواد اولیه و صادرات حداکثری تولیدات داخلی هدایت گردد.
دهم: حکمرانی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گیرد و فعالیتهای فرهنگ عمومی اعم از رمان و سینما و مستند و سریال های خانگی به سمت امید و تولید و اشتغال و تقویت خانواده جهت پیدا کند و در یک کلام فرهنگ و علم و سیاست با هدف رشد اقتصادی و تقویت خانواده دنبال شود.
همه آنچه این مسکین نگاشت؛ واقعیت های شدنی در جامعه ایران کنونی است که البته به دست مدیران جهادی و ولایی همچون شهید حاج قاسم عزیز و شهید حاج محسن فخری زاده بزرگوار شدنی است که بسیار دلتنگشان هستیم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۱۶ خرداد ۱۴۰۰ و ۲۵ شوال ۱۴۴۲ سالگرد شهادت امام صادق علیه السلام
🆔@howzehenghelabi
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
جناب آقای دکتر منصور غلامی
وزیر علوم
سلام علیکم.
آقای دکتر عبدالناصر همتی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در مناظرۀ امشب انتخابات ریاست جمهوری متأسفانه شدیدترین توهین و اتهامات را متوجه ساحت علمی و اخلاقی برخی استادان دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران کردهاند. ایشان خطاب به جناب آقای دکتر محسن رضایی چنین گفتند: «جناب آقای رضایی! ... من که میدانم چطور اقتصاد خواندید. من از نحوۀ اخذ مدرک شما خبر دارم. استادهای دانشگاه را مجبور میکردید بیایند دفتر شما از شما امتحان بگیرند. ... آقای رضایی! چیزی نگویید که مجبور شوم برخی مسائل را اینجا بگویم.» توجه وزیر علوم را به نکات ذیل جلب میکنم.
1- در سالهایی که آقای دکتر رضایی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران تحصیل میکردند بنده در آن دانشکده تدریس میکردم. نهتنها بنده بلکه همۀ استادانی که توقیق تدریس به فرمانده کل سپاه را داشتند افتخار میکردند که این خدمت ناقابل را انجام میدهند. شهادت میدهم که هیچ اجباری در کار نبود و هیچیک از استادان برای حضور در دفتر ایشان جهت تدریس هیچ حقالزحمه و پاداشی دریافت نمیکردند ضمن آنکه ایشان اصرار داشتند که در کلاسهای درس حضور داشته باشند. شهادت میدهم که ایشان همۀ امتحانات دانشکده را بر طبق برنامۀ ادارۀ آموزش دانشکده و بدون هیچ تمایزی با سایر دانشجویان گذراندند.
2- بنده از زمان بازگشایی دانشگاهها در اردیبهشت 1358 تا چندین سال متوالی در دانشکده اقتصاد تهران و دانشگاههای تربیت مدرس و امام صادق علیهالسلام بهطور پیوسته تدریس کردم. اگر بخواهم کوشاترین و با علاقهترین دانشجوی خود را در آن سالها نام ببرم قطعاً و یقیناً ایشان در جایگاه ممتاز سه نفر اول خواهند بود.
3- رسالۀ دکتری آقای دکتر رضایی که در زمینۀ پول و اعتبار است کاشف از ظرفیت نظریهپردازیهای بدیع ایشان در مسائل پولی و اعتباری است. بنده ایشان را صاحب نظری قوی و آگاه در مسائل پولی چه در ابعاد تئوریک و چه در جنبههای کاربردی میدانم.
4- در جلسات ماهیانهای که قبل از دولت اول آقای روحانی در دفتر آقای دکتر رضایی در دبیرخانۀ تشخیص مصلحت برگزار میشد افتخار حضور داشتم. این جلساتِ دوستانه و غیر رسمی با حضور تعدادی از استادان و صاحبنظران اقتصادی تشکیل میشد و به بررسی مسائل اقتصادی کشور میپرداخت. شهادت میدهم که تحلیلهای آقای دکتر رضایی قویتر و جامعتر از بسیاری از استادان مدعوبود و جمعبندیهای ایشان را همگی قبول میکردند.
سخنان آقای همتی نه تنها توهین بارزی به شخصیت علمی آقای دکتر رضایی است بلکه اینجانب و سایر استادانی که افتخار تدریس به ایشان را داشتیم در مظان اتهام قرار گرفتهایم که خلاف اخلاق معلمی عمل کرده و استاندارد دوگانه داشتهایم. اینجانب که استاد آقای همتی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران نیز بودم رسماً از آقای همتی شکایت دارم و از جنابعالی تقاضا میکنم دادگاه ویژۀ رسیدگی به اینگونه جرائم را تشکیل دهید.
دکتر مسعود درخشان- استاد تمام اقتصاد- دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و چهرۀ ماندگار دانشگاه امام صادق علیهالسلام
15 خرداد 1400
92.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اقتصاد_کلان3 | جلسۀ چهاردهم | پایان فصل نهم
🔴🔴 *اطلاعيه شماره 9*🔴🔴
🔵🔵*فراخوان ها*🔵🔵
با سلام و احترام
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران جهت دستیابی به اهداف خوددر نظر دارد از توان علمی دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در زمینه های مختلف مورد نیاز صنایع کوچک استفاده نموده و همزمان نیازهای مطالعاتی این صنایع را به دانشگاهها معرفی نماید. از اینرو طرح حمایت از پایان نامه های دوره های کارشناسی ارشد و دکتری و فوق دکتری را به عنوان راهکاری اثر بخش در دستور کار خود قرار داده است. همکاران محترم میتوانند جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه و با شماره تماس ارائه شده در نامه پیوست ارتباط حاصل کنند و فایلهای پیوست را ملاحظه فرمایند. دفتر ارتباط با صنعت آمادگی برقراری هرگونه ارتباط متقاضیان با بخشهای مربوطه را دارد. با تشکر
هدایت شده از اندیشکده قصد
مکتب نیاوران - دکتر اباذری.pdf
394.3K
مقالهای خواندنی از دکتر اباذری با عنوان:
«استقرار آموزشی مکتب نیاوران؛ تاریخچۀ ایجاد نهادهای دولتیِ آموزش مدیریت و اقتصاد بازار آزاد»
چکیده
مکتب نیاوران نامی است که به گروهی منسجم از اقتصاددانان ایرانی معتقد به سیاستهای اقتصاد آزاد داده شده است که در دو دهة ابتدایی بعد از انقلاب با حضور در سازمان برنامه و بودجه، مسئولیت تنظیم برنامههای اول تا سوم توسعۀ کشور را بر عهده داشته و سیاستهای تعدیل ساختاری و خصوصیسازی را برای اقتصاد ایران تجویز کردهاند؛ سیاستهایی که منشا بسیاری از مسائل و تحولات اجتماعی دوران بعد از انقلاب بوده است. با آغاز به کار دولت یازدهم، آنان نیز به عرصۀ سیاستگذاری بازگشتهاند و علاوه بر مداخله در سیاستهای اقتصادی روزمرة دولت، تنظیم برنامة ششم توسعة کشور را بر عهده دارند. هدف از این مقاله نگاهی به تاریخچة نهادهای آموزشیای است که بهدست این گروه و در جهت تقویت گفتمان اقتصاد آزاد در فضای علمی و سیاستی ایران ایجاد شده است. بدین منظور، از اسناد مربوط به تاسیس رشتههای دانشگاهی و مصاحبههای چهرههای شاخص مکتب نیاوران استفاده شده است. تلاش میشود تصویری کلی از نحوۀ تاسیس نهادهای آموزشی مکتب نیاوران و تربیت سه نسل از متخصصانِ مدیریت و اقتصادِ معتقد به سیاستهای آزادسازی ارائه شود و با نگاهی به بهرهگیری موسسان از منابع، امکانات و ارتباطات با دولتمردان برای ایجاد نهادهای مذکور از یک سو و تدوین شیوههایی برای گزینش دانشجویان خاص از سوی دیگر، به شرایط شکلگیری این نهادها پرتوی افکند.
🆔 @Qasdway
تو رای نده!
عمرعاص به ابوموسی گفت: تو رأی نده، من نیز رای نمیدهم تا هر دو موفق شویم.
ابوموسی رأی سفید داد و عمروعاص به معاویه رأی داد و پیروز شد...
مواظب حیله عمرعاص های زمانه باشیم...
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
🔅جریانشناسی مناظرات ریاستجمهوری
🔸 در دو مناظره برگزار شده بین کاندیداهای ریاست جمهوری مشخص شد که ما با دو کلانجریان در اداره کشور مواجه هستیم که هر کدام دارای مولفهها و چارچوب فکری و فرهنگی متفاوتی است.
🔸 یک جریان در پوشش اندیشههای بهاصطلاح علمی تلاش میکند چهرهای واقعبین و عقلانی از خود نشان دهد و این کار را عمدتا ازطریق زدن برچسبهای منفی به جریان رقیب خود انجام میدهد. اگرچه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و به ویژه از دهه هفتاد، این جریان پستهای کلیدی متعددی را در اختیار داشته ولی همیشه با فرار به جلو، ناکارآمدی تفکر خود را گردن دیگران میاندازد و با غبارآلود کردن فضای فکری و رسانهای خصوصا در هفته آخر قبل از انتخابات، امکان #انتخاب_آزادانه را از مردم سلب کرده است. شگرد این جریان، استفاده از انواع تاکتیکهای رسانهای در چند روز پایانی تبلیغات بوده است تا بتواند توجه افکار عمومی را از دغدغههای اصلیاش به سمت مسایل غیر واقعی و حاشیهای معطوف کند و برای این کار از انواع شعارهای غربی و لیبرالی از جمله آزادی بیان و آزادی پوشش آن هم به سطحیترین شکل ممکن (مترادف دانستن آزادی با ولنگاری و بیمسئولیتی و بیبندوباری) استفاده میکند در حالی که اهل فکر و مطالعه میدانند که حتی بزرگان لیبرالیسم هم چنین مراد سخیف و سطحی از لیبرالیسم نداشتهاند.
🔸 این جریان اگرچه سعی میکند به لحاظ فکری خود را #لیبرال معرفی کند اما بررسی مواضع و دیدگاهها و عملکرد آنها نشان از عدم فهم لیبرالیسم و گرفتاری در #التقاط فکری و غربزدگی علمی و فرهنگی است.
🔸 عملکرد این جریان نشان از عدم پایبندی آن به هیچ مبنای علمی و فرهنگی خاصی حتی اندیشه آزادی و برابری است و گویی صرفا به دنبال کسب #قدرت به هر قیمتی است که البته بالاگرفتن مفاسد و باندبازی و غارت بیتالمال در زمان قدرت یافتن آنها و اتخاذ امنیتیترین تصمیمات، این شائبه را تقویت میکند.
🔸 در مقابل این جریان اما جریان دیگری وجود دارد که گرچه در بیان اصول و مبانی خود به گونهای عامهپسند و رسانهای توفیق چندانی نداشته (که البته غلبه تمدن غربی بر فکر و فرهنگ عموم مردم در این امر تاثیر انکارناپذیری دارد) تلاش میکند به جای گرفتارکردن خود در کلیشههای وارداتی، با شناخت چالشها و مشکلات مردم، #طرحی_نو دراندازد و با تکیه بر نیروهای درونزای بومی، پیشرفت همهجانبهای را برای کشور رقم بزند.
🔸 جریان دوم از یک سو راه دشوارتری را پیش رو دارد چون به جای ترجمه و گرتهبرداری از غرب، مجبور است با ابتکار و خلاقیت خود و ضمن حفظ اصول و مبانی، #مشکلات را حل کند (امری که اساسا دغدغه جریان اول نیست) و از سوی دیگر، با اتخاذ هر نوع ابتکاری، با هجمه شدید رسانهای جریان اول مواجه میشود و میباید بخش زیادی از توان خود را معطوف خنثیسازی آن کند.
🔸 جریان اول نسبت به حل مبنایی مشکلات مردم، خود را بیتعهد میداند و به لحاظ فکری، دنبالهرو نسخههای دیکتهشده #بانک_جهانی و #صندوق_بینالمللی_پول است و هر جا که ناکارآمدی این نسخهها ظاهر میشود، به جای پاسخگویی یا لااقل تفکر و تأمل درباره علل ناکارآمدی این راهحلها، به هوچیگری و نمیگذارند نمیگذارند روی میآورند.
🔸 حال انتخاب با مردم است. #جمهوری_اسلامی این فرصت را برای مردم به وجود آورده که بیان این دو جریان #آزادانه انتخاب کنند اما آزادی، بر خلاف نگاه سطحی و دمانتخاباتی جریان اول، مستلزم پذیرش #مسئولیت است و اگر کسی به جریانی رای داد، تا آخر دوره آن جریان نمیتواند حرف از #پشیمانی بزند.
❗️امروز مردم در معرض انتخاب هستند: تداوم روند هشت سال گذشته یا تغییر روندها برای حل مشکلات واقعی.
🆔 @DrSaeedi
*دکتر دینانی: من حوزویام. حرفهای من حوزوی است. من از دانشگاه هیچی یاد نگرفتم. رفتم دانشگاه، یاد دادم.* _ *اتهام آقای مهرعلیزاده، نه توهین به یک فرد، که توهین به یک سنت و میراث اسلامی و ایرانی است که بسان جویباری بر شاخسار حوزههای شیعه جریان دارد. و بزرگان بسیاری از محقق طوسی تا امام خمینی و مقام معظم رهبری را به جامعه تقدیم نموده است.*
مسئله و ماهیت اقتصاد اسلامی ۱۶-۰۳-۱۴۰۰.mp3
24.64M
مسئله و ماهیت اقتصاد اسلامی؛ تحلیلی تاریخی بر پیدایش دانش اقتصادسیاسی
هدایت شده از اندیشکده قصد
🔆 مقایسه رشد اقتصادی ایران در دهۀ ۹۰ با رشد اقتصادی ایران در دهۀ ۸۰
🔸در نمودار مربوط به ایران، منحنی آبیرنگ وضعیت فعلی تولید ملی است و نمودار سبزرنگ برآورد تولیدملی در صورت تداوم سرعت دهۀ هشتاد است.
🔸اگر افسار اقتصاد بهجای #غربگراها به دست نیروهای #انقلابی بود، الان باید با تولیدناخالصداخلی بیش از ۱۴۰۰میلیارد دلار،در جایگاه چهاردهمین اقتصاد دنیا مینشستیم نه ۲۸م؛ فقط کافی بود با همان سرعتی که در دهۀ هشتاد پیشرفت کردیم، در دهۀ ۹۰ هم پیش میرفتیم!
#جهش_تولید
#می_شود_می_توانیم
🆔 @Qasdway
67.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اقتصاد_کلان3 | جلسۀ پانزدهم | فصل دهم
⭕️ پس از امريكا، حالا انگلستان هم تصميم گرفته 100 ميليون دوز واكسن كرونا را به ديگر كشورها هديه كند!
روز روشن كشورهاى ديگر را غارت می كنند در عوض واكسن كرونا خيرات می كنند،
حتما از روى خير خواهى و انسانيت است!!
#واكسن_خطرناک
@tebeaemeh
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
ترامپ :
پیروزیهای من ادامه دارد، منتظر کمترین مشارکت سیاسی در انتخابات ایران باشید، حاصل سیاستها و اقدامات مرا در این انتخابات خواهید دید
پ ن : واقعا نیازی به توضیح نداره که اگر #رای ندیم ترامپ خوشحال خواهد شد!!!
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim