هدایت شده از غدیر بگو ، مگو
مخلص کلام ،
بنیاد باران بر اساس بیانیه کنگره آمریکا که چند روز پیش صادر شد؛
"ما از مردم ایران میخواهیم یک حکومت غیر دینی تشکیل دهند."
میخواهد بکمک نظام سلطه، اسلام را به دین غیر حاکمیتی.
تبدیل و ضروریات مسلم و ارزشهای اسلام را به اصول غیر الزامی در رفتار مردم تبدیل نماید.
بعبارت دیگر؛
نظام جمهوری اسلامی نه تنها مسئولیتی در ایجاد بستر لازم برای حرکت جامعه بسوی تعالی انسانی، عدالت اجتماعی ، برپایی قسط و عدل و زمینه سازی برای اجرای احکام خدا بر روی زمین و پرورش انسانهای صالح ندارد ،
بلکه حکومت اسلامی میتواند کاباره ، استخر مختلط، فروشگاههای عرضه مشروبات الکلی و غیره هم داشته باشد.
همانطور که یک فرد مسلمان می تواند؛
سگ باز هم باشد. بی حجاب هم باشد ، مشروب هم بخورد و ... .
بحث حمایت از مظلومین دنیا وجنبش های آزادیبخش و غیره که در قانون اساسی به صراحت آمده است، کلا باید حذف شود و...
امروز که با هم گفتگو میکنیم ؛
طرح مشترک بنیاد باران با نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی عبارت است ؛
واگرایی، ایجاد تفرقه و پراکنده کردن جمعیت از دامن انقلاب اسلامی و از سبد و صندوق رای به جمهوری اسلامی.
فتنه ها و اغتشاشات داخلی و تحریم های بین المللی و نا امنی در جوار مرزها، مهمترین ابزار وارد کردن تلفات سیاسی به ضرر جمهوری اسلامی ایران است،
هر فتنه ای و اغتشاشی که در جامعه شکل میگیرد ، جماعتی از مردم را در مقابل انقلاب اسلامی قرار داده و آنها را به نیروی واگرا و معارض و آسیب دیده و دور از صندوق آرا و انتخابات تبدیل میکند .
کشته سازی و ریختن شدن خون مردم دراین ماجراها، از هر طرف و به هر شکل ، توسط هرکس، همان طور که ایده آل بنیاد باران و نظام سلطه است ، به ضرر نظام است .
بنیاد باران میخواهد با استفاده از این فتنه ها و اغتشاشات و این حالتی که در مردم بوجود می آید؛
نظر مردم را جلب کند و از طریق انتخابات، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را تصرف کند.
نظام سلطه میخواهد با ایجاد اغتشاشات و آشوب در مراکز جمعیتی داخل کشور و ایجاد نا امنی های گسترده در جوار مرزها و افزایش فشارهای خارجی در سطح بین المللی، مردم و نظام ما را خسته و در حالت تدافعی قرار دهد .
اما چون نظام سلطه به لیاقت بنیاد باران مشکوک است ،
تصور کرد با استفاده از اغتشاش در داخل کشور ، میتواند شهر اشنویه و شهر زاهدان را توسط دو گروه محلی معارض، اشغال و در آنجاها ، دو منطقه آزاد خودمختار، با دو حکومت محلی مستقل تشکیل داده و بلافاصله در مجامع جهانی این دو حکومت را برسمیت شناخته و با حمایت کامل نظامی از این دو نقطه، عملا ایران را وارد فاز جنگ داخلی و فرسایشی نماید .
در این رابطه بیشتر خواهم نوشت ،
خوشحال میشوم ابهامات و سوالات عزیران را نسبت به این نظریه داشته باشم.
علیرضا تنهای کیسمی
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
@alirezatanha110
بررسی و تحلیل اخبار و رویدادهای ایران و جهان
نشانههاى ايمان راستين سه چيز است:الف: به جاى طاغوت، داورى را نزد پيامبر بردن. ب: نسبت به قضاوت پيامبر، سوءظن نداشتن. ج: فرمان پيامبر را با دلگرمى پذيرفتن و تسليم بودن.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
روز شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۳
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
آیه ۶۵ سوره نساء ( خانواده)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجًا مِمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا(۶۵)
نه چنین است، قسم به خدای تو که اینان (به حقیقت) اهل ایمان نمیشوند مگر آنکه در خصومت و نزاعشان تنها تو را حَکَم کنند و آنگاه به هر حکمی که کنی اعتراض نداشته، کاملاً (از دل و جان) تسلیم (فرمان تو) باشند.(۶۵)
معانی کلمات آیه
يحكموك: تحكيم: داور قرار دادن. «يحكموك» يعنى داور كنند تو را.
شجر: مراد از شجر در آيه منازعه و مشاجره است. منازعه را از آن تشاجر گويند كه سخن دو خصم مثل برگ و شاخه درخت به هم مختلط است. آن در اصل به معنى درخت است.
حرج: تنگى. ناراحتى . آن در اصل محل جمع شدن است كه لازمه اش تنگى است.
تسليما: تسليم در اينجا به معنى واگذارى است. يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً واگذار كنند واگذار كردن تمام.[۱]
نزول
محل نزول:
این آیه همچون دیگر آیات سوره نساء در مدینه بر پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نازل گردیده است. [۲]
شأن نزول:
«شیخ طوسی» گوید: در سبب نزول آيه دو قول است: اول، گويند درباره زبير نازل شده كه با مردى از انصار براى آب دادن به نخلستان به نزاع پرداخت و قضاوت آن را بهرسول خدا صلى الله عليه و آله واگذار نمودند. پيامبر به زبير فرمود: اول باغ خودت را آب بده سپس به همسايه ات واگذار كن.
مرد انصارى از اين دستور پيامبر غضبناك شد و گفت: يا رسول الله چون زبير پسرعمه ات مى باشد به نفع او قضاوت كردى. در اينجا رنگ پيامبر دگرگون شد و دوباره به زبير فرمود: پس از سيراب كردن باغ خود به طور كامل، آب را به او بده كه باغ خود را سيراب كند سپس اين آية نازل گرديد.
دوم، امام محمدباقر عليهالسلام فرمود: منازعه مزبور بين زبير و حاطب بن ابىبلتعه بود. چنان كه از زبير و امسلمة نيز روايت گرديده است و نيز عمر بن شبه و واقدى نيز چنين گفته اند، طبرى و عده اى ديگر گويند: درباره يك نفر منافق و يك نفر يهودى كه خواستند قضاوت و داورى خود را نزد طاغوت ببرند نازل شده است[۳][۴].[۵]
===============================
تفسیر آیه
تفسیر نور (محسن قرائتی)
فَلا وَ رَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيما شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْتَ وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً «65»
جلد 2 - صفحه 99
نه چنين است؛ به پرودگارت سوگند، كه ايمان (واقعى) نمىآورند مگر زمانى كه در مشاجرات و نزاعهاى خود، تو را داور قرار دهند، ودر دل خود هيچگونه احساس ناراحتى از قضاوت تو نداشته باشند (و در برابر داورى تو) كاملًا تسليم باشند.
نکته ها
ميان زبيربن عوام- از مهاجرين- و يكى از انصار، بر سر آبيارى نخلستان نزاع شد. پيامبر قضاوت كرد كه چون قسمت بالاى باغ، از زبير است، اوّل او آبيارى كند. مرد انصارى از قضاوت پيامبر ناراحت شد و گفت چون زبير، پسر عمه توست، به نفع او داورى كردى! رنگ پيامبر پريد و اين آيه نازل شد. عجبا كه خودشان رسولاللّه را به داورى پذيرفتهاند، ولى سرباز مىزنند!
امام صادق عليه السلام فرمود: اگر كسانى اهل نماز و حج و زكات باشند، ولى نسبت به كارهاى پيامبر صلى الله عليه و آله سوءظن داشته باشند، در حقيقت مؤمن نيستند. سپس آن حضرت اين آيه را تلاوت فرمودند. «1»
پیام ها
1- نشانههاى ايمان راستين سه چيز است:
الف: به جاى طاغوت، داورى را نزد پيامبر بردن. «يُحَكِّمُوكَ»
ب: نسبت به قضاوت پيامبر، سوءظن نداشتن. «لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً»
ج: فرمان پيامبر را با دلگرمى پذيرفتن و تسليم بودن. «وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً»
2- اسلام، علاوه بر تسليم ظاهرى، به ابعاد روحى و تسليم قلبى توجّه كامل دارد. «لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً»
3- قضاوت، از شؤون رسالت و ولايت است. «مِمَّا قَضَيْتَ»
4- وجوب تسليم در برابر قضاوت پيامبر، نشان عصمت اوست. «يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً»
«1». تفسير نورالثقلين؛ كافى، ج 1، ص 390.
تفسير نور(10جلدى)، ج2، ص: 100
دانشنامه اسلامی
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
سلام
ایام و عاقبتتان بخیر
سالگرد رحلت حضرت امام خمینی
«در خراب آباد شهر بی طپش، که وای جغدی هم نمی آمد به گوش.... و در شب بد، شب دد، شب اهرمن، شب سور دشمن، شب سوگ من ... مردی از جنس توده ها و با اراده ای پولادین و عزمی راسخ برخاست، با ایدئولوژی ابراهیمی، با کلام موسوی، با روح عیسوی و با پیام محمدی در عصر یخ زدگی ارواح و دوران بت و مد و وازدگی انسان ها، حتی ایمان آورندگان را به ایمانی مجدد و دگرگونه و مصادف با طاغوتیان فراخواند.
خمینی، آن اسطوره قرن فراتر از آن چیزی بود که "ماکس وبر" می گفت و از فره ایزدی و کاریزما و انفاذ کلام و تصمیمی قاطع و اقدام به جا داد سخن می داد .
او ترجمان بر حق "یضع عنهم اصرهم ..." و "یجاهدون فی سبیل الله" و "ولا یخافون لومة لائم" بود. همو که حضرت امام کاظم (ع) فرمود: مردی از قم، مردم را به سوی خدا دعوت می کند افرادی گرد او جمع می شوند که قلب هایشان هم چون پاره ای آهن ستبر است، بادهای تند حوادث ، آنان را نمی لغزاند، از جنگ خسته نمی شوند و نمی ترسند. اعتماد آن ها بر خداست و سرانجام کار از آن پرهیزکاران است»
🌺🌸🍀☘🌷💐🌳🌲🌹🥀🌴
هدایت شده از بسوی گام دوم
زمزمه کلام وحی؛
💐💐💐💐💐💐
وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَارُ (42)
خداوند را از آنچه ستمگران انجام مى دهند غافل مپندار، همانا او (كيفر و حساب) آنان را براى روزى به تأخير مى اندازد كه چشم ها (از حيرت و وحشت) آن روز خيره مى ماند.
🪴🪴🪴🪴🪴🪴
@gamedovoom
هدایت شده از بسوی گام دوم
نکته آیه ی شریفه؛
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
سؤال: خداوندى كه عادل است و قدرت دارد، چرا جلو ستمگران را نمى گيرد؟
پاسخ: خداوند هم عادل است و هم قادر و هم به عملكرد ستمگران عالم، لكن تأخير كيفر به خاطر آن است كه دنيا ظرفيت پاداش يا كيفر كامل را ندارد و سنّت خداوند بر اين است كه بندگانش را مهلت دهد، تا اگر قابليّت داشته باشند توبه كنند و اگر قابل نبودند، در قيامت به حسابشان برسد.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@gamedovoom
هدایت شده از بسوی گام دوم
پیام آیه ی شریفه؛
🌷☘🌷☘🌷☘🌷
1⃣- زود قضاوت نكنيد و خداوند را غافل مپنداريد. «لاتحسبنّ»
2⃣- مهلت دادن به ستمگران، نشانه ى غفلت خداوند يا رضايت پروردگار از آنان نيست. «و لا تحسبنّ اللَّه غافلا»
3⃣- سنّت خداوند بر مهلت دادن است. «انّما يؤخرهم»
بنابراين در برابر ظالم، نه ساكت شويد و نه مأيوس، به وظيفه خود عمل كنيد كه خداوند در كمين آنهاست.
4⃣- كيفر و پاداش الهى، زمان بندى دارد. «ليومٍ»
5⃣- روز قيامت، چنان ترس آور و وحشت زاست كه چشم ها خيره مى شود. «تشخص فيه الابصار»
🌺🌾🌺🌾🌺🌾🌺
@gamedovoom
هدایت شده از بسوی گام دوم
♨️ همانگونه که مستحضرید خود تحقیران کم هستندولی در همه جا هستند در کلاس ۷۰نفری چند نفری هستند در پای منبر مسجد چند نفری هستند و...
در فراگیری این ویروس هم زشت کلام ها (بخوانید زیباکلام ها) مقصرند💯
👈 شاید باورتون نشه ولی چین ١۵ هزار #پهپاد_شاهد_١٣۶ با موتورهای مختلف به ایران سفارش داده!
#آینده_روشن_است
#ایران_قوی
مؤمنان بايد خود را بسنجند، كه اگر فرمان سختى صادر شد، در برابر آن چگونه خواهند بود؟هرچه در راه خدا گام برداريم، ثبات قدم و ايمان بيشتر مىشود.عمل، در نفس و روح اثر دارد. عمل به احكام، سبب پايدارى ايمان است.تكاليف الهى هرچند به ظاهر ناخوشايند و سخت باشد، ولى به خير و صلاح انسان است.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
روز یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
آیه ۶۶ سوره نساء (خانواده)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
وَلَوْ أَنَّا كَتَبْنَا عَلَيْهِمْ أَنِ اقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ أَوِ اخْرُجُوا مِنْ دِيَارِكُمْ مَا فَعَلُوهُ إِلَّا قَلِيلٌ مِنْهُمْ ۖ وَلَوْ أَنَّهُمْ فَعَلُوا مَا يُوعَظُونَ بِهِ لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ وَأَشَدَّ تَثْبِيتًا(۶۶)
و اگر ما به آنها حکم میکردیم که خود (یعنی یکدیگر) را بکشید یا از دیار خود (برای جهاد) بیرون روید به جز اندکی اطاعت امر نمیکردند، و اگر به آنچه پندشان میدهند عمل میکردند البته نیکوتر و کاری محکم و با اساستر برای آنها بود(۶۶)
معانی کلمات آیه
تثبيت: اثبات و تثبيت: ثابت كردن و مستقر كردن.[۱]
نزول
محل نزول:
این آیه همچون دیگر آیات سوره نساء در مدینه بر پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نازل گردیده است. [۲]
شأن نزول: بنا به نقل از سدى ثابت بن قيس بن شمس مى گفت: اگر به ما امر ميشد كه خود را بكشيم هر آينه مى كشتيم و نيز يك نفر يهودى همچنين اظهارى كرده بود سپس آيه «وَلَوْ أَنَّهُمْ فَعَلُوا ما يُوعَظُونَ بِهِ و ما فَعَلُوهُ إِلَّا قَلِيلٌ» نازل گرديد.[۳]
و گويند عده قليل مزبور عمار یاسر و ثابت بن قيس مى بودند كه راست مى گفتند[۴].[۵]
===============================
تفسیر آیه
تفسیر نور (محسن قرائتی)
وَ لَوْ أَنَّا كَتَبْنا عَلَيْهِمْ أَنِ اقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ أَوِ اخْرُجُوا مِنْ دِيارِكُمْ ما فَعَلُوهُ إِلَّا قَلِيلٌ مِنْهُمْ وَ لَوْ أَنَّهُمْ فَعَلُوا ما يُوعَظُونَ بِهِ لَكانَ خَيْراً لَهُمْ وَ أَشَدَّ تَثْبِيتاً «66»
و اگر به آنان حكم مىكرديم كه تن به كشتن دهيد (ويكديگر را به فرمان ما بكشيد) يا از خانه و سرزمين خود بيرون رويد، جز افرادى اندك، اين دستور را انجام نمىدادند و اگر آنان به آنچه پند داده مىشوند عمل مىكردند، برايشان بهتر و در پايدارى مؤثرتر بود.
نکته ها
اين آيه اشاره دارد به تكليفهاى سختى كه براى امّتهاى پيشين بوده است، مثلًا خدا به كيفر گوسالهپرستى بنىاسرائيل، فرمان داد يكديگر را بكشند. چون براى گناهى بزرگ مثل بتپرستى، جبرانى عظيم مانند كشتن يكديگر و بيرون رفتن از شهر و ديار خود لازم بود.
پیام ها
1- مؤمنان بايد خود را بسنجند، كه اگر فرمان سختى صادر شد، در برابر آن چگونه خواهند بود؟ «وَ لَوْ أَنَّا كَتَبْنا عَلَيْهِمْ»
2- هنگام امتحان، افراد كمترى از عهدهى انجام تكليف و اثبات ادعا برمىآيند. «ما فَعَلُوهُ إِلَّا قَلِيلٌ»
3- فرمان كفر به طاغوت و رجوع به پيامبر و تسليم قضاوت او بودن، موعظه و خيرخواهى الهى است. «ما يُوعَظُونَ بِهِ لَكانَ خَيْراً لَهُمْ»
4- خير و سعادت در گرو عمل است «فَعَلُوهُ- خَيْراً»
5- احكام الهى (اوامر و نواهى) مواعظ خداوند است. «فَعَلُوا ما يُوعَظُونَ بِهِ»
6- هرچه در راه خدا گام برداريم، ثبات قدم و ايمان بيشتر مىشود. «فَعَلُوهُ ... أَشَدَّ تَثْبِيتاً»
7- عمل، در نفس و روح اثر دارد. عمل به احكام، سبب پايدارى ايمان است. فَعَلُوهُ ... أَشَدَّ تَثْبِيتاً
جلد 2 - صفحه 101
8- تكاليف الهى هرچند به ظاهر ناخوشايند و سخت باشد، ولى به خير و صلاح انسان است. وَ لَوْ أَنَّهُمْ فَعَلُوا ... لَكانَ خَيْراً لَهُمْ
دانشنامه اسلامی
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
سلام
ایام و عاقبتتان بخیر
از پیام حاج سید احمد خمینی در ارتحال امام امت رحمةالله علیه:
روح بلند پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان حضرت امام خمینی، به ملکوت اعلاء پیوست و دل مالامال از عشق به خدا و بندگان رنج کشیده صالحش از تپش ایستاد. اما دلهای دردمندی که لبریز از عشق به خمینی است تا ابد خواهد تپید و خورشید رهبری امام تابناک تر از گذشته در عالم و آدم خواهد تابید.........
خدایا به جان و اصل امامی که شهامت و شهادت و عزت و سربلندی را در سیاه ترین دوره حاکمیت استکبار به امت مظلوم بخشید به دل دردمند بندگان خوبت که حق رهبری امام بزرگ خویش را به خوبی ادا کرده و می کنند صبر و صلابت عنایت فرما.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هدایت شده از بسوی گام دوم
خدایا به حق صاحب ما ومولای ما حضرت حجه بن الحسن العسکری امام زمان علیه السلام قَسَمت میدهم توفیق دهی در مکتب حاج قاسم، سربازِ سربازِ رکاب خمینی کبیر باشم
سالگرد ارتحال #امام_خمینی (ره) را تسلیت عرض میگویم.