eitaa logo
روابط عمومی دفتر امام جمعه چالدران
259 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
1.4هزار ویدیو
99 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹درسته نباید با به وزیرجوان کنایه زد اما به رسانه‌هایی که این را نمی‌بینند باید گفت: چشمتان کور... 💬 سید امیر سیاح 🔸‏اینکه روزنامه‌های شرق و اعتماد به خبر پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور سپاه نپرداختن مهم نیست، بالاخره باید آدم بفهمه کی مردِ کی نامرد! 💬 سلمانه ➕ و البته جالب اینجاست که همین جماعت در حساب‌های توییتری‌شان کاملاً برخط می‌باشند و خط و نشان‌های آمریکایی‌ها در قبال پرتاب این ماهواره‌ها را، هم می‌بینند و هم سریع منتشر می‌کنند!!
📸 پیام فرمانده کل سپاه به رهبر انقلاب: فرمان «باید قوی باشیم» دریافت شد 🔹لحظه‌ای غفلت و سستی به خود راه نخواهیم داد
☀️ ☀️ 📌 امام صادق (ع) فرمودند: 👌هیچ عملی در روز جمعه برتر و با فضیلت‌تر از صلوات بر محمّد و آل محمّد نمی‌باشد. 📚وسائل الشیعۀج7 :381، 💢 💢
گویا اعلام کرده که احتمالا را بعنوان معاون ریاست جمهوری معرفی خواهد کرد؛ هرچند هنوز این موضوع بیشتر در حد یک تعارف (البته هوشمندانه) بمنظور جذب پایگاه رای زنان و سیاه پوستان و چه بسا آماده کردنِ همسر جناب اوباما و افکار عمومی آمریکا، برای دوره‌ی بعدی انتخابات ریاست جمهوری (در صورت پیروزی این دوره‌ی ترامپ) محسوب میشود اما جالب اینجاست که مودب خوانانِ اوباما و سینه چاکانِ در داخل کشور، برای همین نیز (تازه آنهم از سوی فردی که هنوز خودش رای نیاورده) عنان‌شان را از دست داده‌اند!!
🔺آیت الله سیستانی مبلغ ۱.۵ میلیون دلار برای صرف درمان بیماران کرونایی و ساخت یکی از بزرگترین بیمارستان‌های مدرن ایران در قم اهدا کرده‌اند... ➕ هرچند همین‌که برخی تاکنون در این باره لجن پراکنی نکرده‌اند باید خدا را شکر کرد اما وقتی این مبلغ حتی بیشتر از کمک اکثر کشورهای اروپایی است که با در بوق و کرنا کردنِ کمک‌هایشان، عزت ایران را زیر سوال بردند، کاش لااقل کمی رسانه‌ها به آن می‌پرداختند...
🚫 خودتان را به بهای کم نفروشید: (وَ شَرَوْهُ بِثَمَنٍ بَخْسٍ دَرَاهِمَ مَعْدُودَةٍ.) 💖 قدر خودتان را بدانید؛ خودتان را به ، به ، به بفروشید. چهارمی دیگر در بین نیست؛ مطلب در خدا و امام زمان و قرآن منحصر است. ▫️مزاج عشق بس مشکل پسندست ▫️قبول عشق بر طاق بلندست ✅ «نبود» را شریک «بود» نکنید، «عدم» را با «وجود» مخلوط نکنید، «ظلمات» را در «نور» داخل نکنید، خودتان را بر امام زمان وقف کنید؛ آن وقت اگر عنایتی کند کار تمام است. 🎙 برگرفته از بیانات آیت الله العظمی وحید خراسانی 📆 ۲/ آذر/ ۱۳۷۸
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| به مناسبت سالگرد حمله نظامی آمریکا در طبس: ✴️ پرده برداری از حقیقت ماجرای طبس و طوفان شن ⚠️ آیا جامعه ما هنوز هم امام زمانی است؟
💠هر کسی اگر بخاطر حسادتی ،کینه ای یا کاهلی در نماز ویا غیره اگر این ارتباطش کم رنگ شده در ماه مبارک رمضان ماه این برقراری ارتباط هست. 💠محبتی که این همه روی آن تاکید شده-پیامبر داخل مسجد رو کرد به سمت اصحابش و فرمود کدامیک از علامات مومن محکمتره؟کدام نشانه مومن بالاتر از همه هست؟مومن خیلی از کارها رو انجام میده،یکی گفت یا رسول الله نماز،یکی گفت روزه،یکی گفت جهاد،یکی گفت حج،فرمود نه همه ی اینها که گفتید فضیلت مومن هست فرمود بالاترین کار مومن حب خداست و بغض داشتن بخاطر خداست. خداوند در اینجا اول چشمه رحمتش رو به این جوان نشان داد. 💠همش به نقطه ضعف دیگران نگاه نکنید،اگر یک جوانی یک نقطه ضعفی داره اما نمازش رو میخونه و به پدر و مادرش احترام میذاره،خداوند همین نقاط مثبتش رو برجسته میکنه(یا من اظهر الجمیل و ستر القبیح)اگر قرار بر این بود که اظهر القبیح باشد که همه ما بیچاره بودیم.چرا خدایی که این همه مهربانه باهاش رابطه ی ضعیفی داریم. 🔶3-فرصت برنامه ریزی و نظم: 💠فرصت نظم همین طور که نمازت رو در این ماه به جماعت میخونی و اول وقت میخونی ،در غیر رمضان هم همین طور باش. 🔶4- فرصت رفع کدورتهاست: 💠باید اختلاف و کدورتها رو کنار گذاشت-پیامبر فرمود سه گروه هستند که نمازشان یک وجب هم بالا نمیره 1-کسی که جایی ریاست کنه و مردم نمیخواهنش 2-زنی که اطاعت همسر نکند 3-دو نفر آدمی که با هم قهر هستند 🔶5- فرصت صبر 🔶6- فرصت قناعت 🔶7- فرصت پیوند با ولایت 💠ارادت شهید مطهری به علامه طباطبایی بخاطر این بود که علامه قبل از افطار به زیارت حرم حضرت معصومه سلام الله علیها میرفتند و قبل از افطار کردن ضریح حضرت را میبوسیدند(همراهی با اهلبیت و ولایت) 〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
👇👇👇 ❇️تحریم ها نباید برداشته شود! 🔷پس از گذشت چند سال از اعمال تحریم‌ها و در شرایط فعلی(بیماری کرونا)، همان عده‌ای که به استقبال تحریم‌ها رفته بودند اکنون نیز شروع به ایجاد کمپین برای ادامه یافتن تحریم‌ها بر ضد ایران کرده‌اند. 🔰با این اوصاف برای ایجاد کمپین تحریم فقط می‌توان چند احتمال را در نظر گرفت: 🔹اول این اشخاص ساکن ایران نیستند و به این دلیل هیچگاه واقعیت‌ها و فشارهای ایجاد بر مردم و جامعه را پس از تحریم درک نکرده اند، لذا از لزوم ادامه تحریم‌ها می گویند. 🔸دومین احتمال، اینها کاسبان تحریم هستند یا حقوق بگیرانی هستند که از تحریم‌ها کسب منفعت می کنند. 🔹سومین احتمال اینکه اینان اصلا ایرانی نیستند بلکه حقوق بگیر سرویس‌های ضد ایرانی برای فشار آوردن بیشتر به مردم ایران به منظور نیل به اهداف خویش هستند. 🔸فاکتور چهارم که یک عامل قطعی و مشترک بین سه دسته اخیر است عدم برخورداری از وجدان انسانی این افراد است. ⬅️چرا که با وجود وجدان انسانی نمی‌توان راضی بر این عمل بود؛ ⬅️آن هم در شرایط کرونایی و در زمانیکه جنس بشر فارغ از نژاد و ملیت، نگران از سلامت همنوعان خود برای کنارگذاشتن اختلافات و اتحاد برای غلبه این معضل جهانی می‌کوشد ✳️ اما چه اصلاح طلب، چه اصولگرا و چه کسی که مخالف جمهوری اسلامی است، نمی‌تواند و نباید سهمی از قدرت داشته باشد اگر به اصول انسانی پایبند نباشد؛ ⬅️چرا که در جوامع انسانی باید به دنبال حاکمیت بر آمده از اندیشه و آرمان‌های انسانی بود. 💠کسی که برای نیل به اهداف خویش رضایت به تحریم مردمانش میدهد نه بر مبنای انسانی عمل میکند و نه میتوان او را ایرانی خواند.
👇👇👇 🔰زیباکلام: کرونا نشان داد که از اروپا و آمریکا عقب هستیم 🔷«صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاح طلب در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: ⁉️«سؤال اساسی این است که آیا ما خبر داریم آمار و ارقامی که در چین اعلام می‌شود درست است؟ ⬅️مثلا اگر بگویند پنج هزار تلفات داشته‌اند، آیا به این آمار می‌شود استناد کرد؟ ⬅️درحالی‌که در نظام‌های دیگر اگر مثلا انگلیسی‌ها یا ایتالیایی‌ها و فرانسوی‌ها بگویند پنج هزار نفر تلفات داشته‌اند، این عدد حتی پنج هزار و ۵۰۰ نفر نیست و آمار را درست اعلام می‌کنند. 🔶زیباکلام در ادامه گفت: «ما، بین چین و غربی‌ها هستیم؛ یعنی نه آن اقتدار چین را در دولت و شخص آقای روحانی می‌بینیم و نه آن شفافیت رهبران غربی را. ‼️ما از عملکرد کشورهای غربی خیلی فاصله داریم». 💠اما کلام حق: 🔷یکی از تبعات شیوع کرونا در جهان این بود که چهره «غربِ وحشی» را که با تبلیغات فراوان بزک شده بود، بدون سانسور و روتوش نشان داد. 🔶همزمان با این اتفاقات، در ایران، از یکسو جوانان بسیجی و طلاب یا مشغول ضدعفونی معابر شهری و توزیع موادضدعفونی کننده به مردم هستند، یا در کارگاه های مردمی، مشغول تولید ماسک و لباس ایزوله. 🔷مردم عزیز ایران در پساکرونا،بجای غارت فروشگاه ها، بسته های اقلام بهداشتی و اقلام ضروری خوراکی را میان خانواده های کم بضاعت توزیع کردند. 🔰اما با اینحال، امثال آقای صادق زیباکلام، چشمان خود را بر این واقعیت ها بسته و همچنان مشغول «خودتحقیری» و توهین به مردم ایران هستند. ⬅️لازم به ذکر است که زیباکلام در روزهای گذشته از اینکه ایران، اخبار مربوط به کرونا در اروپا و آمریکا را پوشش می دهد، گلایه کرده و این کار را غیراخلاقی نامیده بود!
👇👇👇 ❇️کاسبان کرونا چگونه انتقام فتنه ۸۸ را می‌گیرند!؟ 🔷"با پیدایش کرونا در چین و متعاقب آن ورود این بیماری به کشور ما، شاهد دو اتفاق بسیار مهم در کشورمان بودیم؛ 🔸یکی راهپیمایی بیست‌ودو بهمن 🔹و دیگری انتخابات مجلس شورای اسلامی 🔶طبیعتا این مساله باعث شد تا فرصتی طلایی برای مسائل مربوط به پیشگیری از این بیماری به نوعی از کشور گرفته شود و بحث‌های پیشگیری تحت‌الشعاع این فضا قرار بگیرد. ⬅️اگر قرار بود ملاحظات سفت‌وسختی شکل بگیرد، بر فضای موجود تاثیر می‌گذاشت اما متاسفانه در آن شرایط، بدون آنکه تعمدی در کار باشد، ما را دچار نوعی ساده‌اندیشی نسبت به تبعات این ویروس کرد." ⛔️مقامات بهداشتی کشور، بارها و بارها گفته‌اند که صاحبان تریبون نباید در بحث کرونا، صحبت‌های غیر کارشناسی و من‌درآوردی را مطرح کنند. ♦️آقای تاجرنیا باید توضیح بدهد که آیا بیش از ۲۰۰ کشور دیگر دنیا که همگی بیش و پیش از ما درگیر ویروس کرونا شده‌اند هم راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات مجلس داشته‌اند که شاهد شیوع ویروس هستند!؟ ✅پاسخ این سؤال روشن است... ✳️ضمن اینکه مقامات بهداشتی کشور، خیلی قبل‌تر از برگزاری ۲۲ بهمن اعلام کردند که ایران هم شاهد ویروس کرونا خواهد بود و این خصلت "اپیدمی" است. 🔰ما البته متوجه اغراض سیاسی آقای تاجرنیا در استفاده از بهانه ویروس کرونا هستیم ⬅️اما بایستی متوجه بود که زمستان همچون فتنه بزرگ سال ۸۸ می‌گذرد اما روسیاهی به زغال می‌ماند!
💢 ترامپ پادشاه تابوت و تدفین ⬅️ترامپ: کشور ما اکنون پادشاه دستگاه تنفس مصنوعی است! ✔️البته کشوری که طی کمتر از دو ماه ۴ هزار نفر از شهروندانش به خاطر کرونا و نبود تجهیزاتی مثل دستگاه تنفس مصنوعی قربانی شدن، تنها میتونه پادشاه تابوت و تدفین باشه تا پادشاه دستگاه تنفس مصنوعی!!!