دیدار نماینده محترم ولی فقیه در سپاه شهدای استان با محمدزاده امام جمعه شهرستان چالدران
جلسه ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان چالدران با حضور محمدزاده امام جمعه و مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه شیخ حسین ابراهیمی و. سایر اعضای ستاد برگزاری نماز جمعه در دفتر امام جمعه بر گزار شد .در این جلسه در مورد جذب مردم مخصوصا بحث و. تبادل نظر شد.
در پایان از زحمات حجه الاسلا کریمی مسئول سابق ستاد برگزاری نماز جمعه تقدیر و تجلیل به عمل امد و حجه الاسلام شیخ حسین ابراهیمی به عنوان مسئول جدید ستاد معرفی شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِن يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَىٰ ذِكْرِ اللَّـهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ﴿۹﴾
ای کسانی که ایمان آوردهاید، چون برای نماز جمعه ندا درداده شد، به سوی ذکر خدا بشتابید، و داد و ستد را واگذارید. اگر بدانید این برای شما بهتر است.
🔻 اطلاعیه| نماز جمعه شهرستان چالدران
🕌 اقامه نماز عبادی - سیاسی جمعه شهرستان چالدران
مورخه: ۱۴۰۰/۹/۱۹
💠به امامت:
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمدزاده امام جمعه محترم شهرستان چالدران
💠مکان: مسجد جامع
با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.
◽️ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان چالدران
191207_001.MP3
3.23M
🎙بشنوید| صوت بیانات کوتاه امام جمعه شهرستان چالدران حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمد زاده با موضوع کلام نور
(جلسه56)
https://eitaa.com/EMAMJOMECHALDORAN
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت زوار امام رضا (ع) از حرم مطهر حضرت زینب (س)
https://eitaa.com/EMAMJOMECHALDORAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد با سعادت حضرت زینب کبری بانوی صبر و استقامت عقیله بنی هاشم مبارکباد.
https://eitaa.com/EMAMJOMECHALDORAN
👈 *اصل ۹۰ به ۱۰ چیست؟*
*لطفا با دقت بخوانید
*
اصلی که میتواند زندگیتان را متحول کند.
این اصل میگوید : *۱۰ درصد زندگی خارج از کنترل ، ولی ۹۰ درصد آن تحت کنترل ماست و خوب یا بد بودنش به واکنش ما مربوط میشود*.
تأخیر ساعت پرواز هواپیما، خراب شدن ماشین یا فوت یکی از نزدیکان، دست ما نیست، ما روی این ۱۰ درصد کنترلی نداریم ولی ۹۰ درصد باقی متفاوت است!
در ۹۰ درصد باقی، *واکنش ما میتواند بدترین شرایط را به بهترین شرایط تبدیل کند.*
🔸برای مثال:
فرض کنید سر میز صبحانه نشستهاید که یکباره دست دختر کوچکتان به لیوان چای میخورد و محتویات آن روی لباس شما میریزد.
*چیزی که اتفاق افتاده ابداً تحت کنترل شما نبوده است ، اما کاری که شما بعد از افتادن این اتفاق میکنید همه چیز را مشخص میکند* ؛ شما عصبانی میشوید و سر دخترتان داد میزنید. او شروع به گریه کردن میکند.
بعد با خشم، همسرتان را به خاطر گذاشتن لیوان چای روی لبهی میز دعوا میکنید و با عجله به اتاق میروید و لباستان را عوض میکنید و بازمیگردید. اما میبینید دخترتان به خاطر گریه کردن نتوانسته صبحانهاش را تمام کند و برای مدرسه رفتن آماده شود. سرویس دخترتان میرود! همسرتان باید سریع برود سر کار، شما ماشین را برمیدارید تا دخترتان را به مدرسه برسانید. چون عجله دارید جایی که باید با سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنید با سرعت ۹۰ کیلومتر رانندگی میکنید. شما بعد از هدر دادن مبلغی برای جریمه سرعت غیرمجاز، با ۱۵ دقیقه تأخیر به مدرسهی میرسید. دخترتان با عجله و بدون خداحافظی به طرف در میدود. شما نیز با نیم ساعت تأخیر به محل کارتان میرسید. روز شما خراب و خرابتر میشود.
بالاخره با خستگی به خانه بازمیگردید و بدیهی است که جو خانه مثل هر روز نیست و همسر و دخترتان از شما دلخور هستند و هر سه نفر شما روز بدی داشتهاید. چرا؟
به دلیل واکنش شما هنگام صبحانه خوردن.
چرا این اتفاق افتاد؟
الف) تقصیر چای بود؟
ب) تقصیر دخترتان بود؟
پ) تقصیر پلیس بود؟
ت) تقصیر خودتان بود؟
جواب قطعاً گزینهی «ت» است.
ریختن چای تقصیر شما نبود اما واکنش شما به ریختن چای، *تنها در همان ۵ ثانیه، روز شما را خراب کرد.*
🔹حالا ببینید این روز میتوانست چگونه باشد :
چای روی لباس شما میریزد. دخترتان خیلی ناراحت میشود. شما میگویید «عیبی ندارد عزیزم، دفعهی بعد حواس ت را بیشتر جمع کن.»
به سرعت به اتاقتان میروید و لباس دیگری میپوشید و باز میگردید.
دخترتان صبحانهاش را خورده و آمادهی رفتن است. او را سوار سرویس میکنید و خودتان هم راهی محل کار میشوید و ۵ دقیقه هم زودتر میرسید و با نشاط و انرژی روزتان را شروع میکنید.
🔹اجازه ندهید رخدادهایی اینچنین، روز و زندگی شما را مختل کند، *میبینید که یک واکنش کوچک نسنجیده ، میتواند ضرر زیادی به همراه داشته باشد.*
هواپیما تأخیر دارد؟ برنامهی کاریتان را به هم زده است؟ به جای فحش دادن به زمین و زمان و بد اخلاقی با کادر پرواز، از وقتتان برای یاد گرفتن چیزهای تازه یا آشنایی با دیگر مسافرها استفاده کنید.
گاهی این کارها که به نظر مسخره میآیند (مثلاً آشنایی با دیگر مسافرها هنگام تأخیر پرواز) زندگیتان را طوری متحول میکند که خودتان باورتان نمیشود.
عصبانی بودن و از روی عصبانیت رفتار کردن، همه چیز را بدتر میکند. اکنون اصل ۹۰ به ۱۰ را به خوبی شناختهاید، کاری که باید بکنید این است که با بستن این صفحه آن را از یاد نبرید و آن را در موقعیتهای واقعی در زندگیتان به کار بگیرید.
*يادمان باشد تغيير بايستي از يك و نيم متر جغرافياي وجود خودمان شروع شود*
.