متن آیه: فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ ﴿۱۱۲﴾ وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ ﴿۱۱۳﴾
ترجمه: بنابراين همانگونه كه فرمان يافته اي استقامت كن همچنين كساني كه با تو به سوي خدا آمده اند و طغيان نكنيد كه خداوند آنچه را انجام ميدهيد ميبيند (۱۱۲) و تكيه بر ظالمان نكنيد كه موجب ميشود آتش شما را فرو گيرد و در آن حال جز خدا هيچ ولي و سرپرستي نخواهيد داشت و ياري نميشويد. (۱۱۳)
@East_Az_tanhamasir
🔰 آدم عاقل هر کاری میخواد بکنه به نتیجه اون کار فکر میکنه. به جای تجربه کردن هرکاری میره و از تجربه بقیه استفاده میکنه و از همه مهمتر از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه.
🔰 حالا میخوایم ببینیم آیا میشه حداقل بعضی وقتا به غرب و در حالت کلی به دشمن اعتماد کرد یا نه؟ سعی میکنیم آخر این جلسه به جواب این سؤال نزدیک شده باشیم.
@East_Az_tanhamasir
🔰 علامه طباطبائی تفسیر المیزان رو نوشتن. این تفسیر یکی از برترین و دقیقترین تفسیرهای تاریخ اسلامه. کافیه تفسیر چندتا آیه رو تو این تفسیر بخونید تا متوجه تسلط اعجابآور علامه طباطبائی به کل آیات قرآن بشید.
🔰 ایشون تو جایی از این تفسیر میگن دو تا گناه تو قرآن هست که خدا نسبت به اونها بشدت حساسه. حتی بیشتر از کشتن یه بیگناه، یا شراب خواری و قمار و ... . اون دوتا گناه یکی «ربا» است و اونیکی «حکومت دادن دشمنان خدا بر جامعه اسلامی». این جلسه ما با گناه دوم کار داریم.
🔰 خداوند تو آیه اول این جلسه دستور استقامت و طغیان نکردن میده و تو آیه دوم توضیح میده که منظورش گرایش پیدا نکردن به ستمگران و تکیه نکردن به اونها است. چون کسانی که به ظالم گرایش پیدا کنند نه تنها ظالم بهشون کمکی نمیکنه بلکه همراه با ظالم هلاک خواهند شد.
🔰 تو سیاست داخلی ایران کسانی هستند که همیشه دنبال ارتباط و اتکا به غرب هستند. تو ماجرای برجام به همه اثبات شد که حتی اگه خواسته غرب رو قبول کنیم باز اون به ما کمکی نخواهد کرد. الان هم نشانههای افول غرب آشکارتر از همیشه دیده میشه. مثل شورشها داخل رژیم صهیونیستی و کنار گذاشته شدن تدریجی امریکا و دلار توسط سایر کشورها.
@East_Az_tanhamasir
💣 مثالهایی از نتیجه اعتماد به دشمن 🕳:
🔰 لیبی: لیبی هم برنامه هستهای داشت و هم موشکها بالستیک. غرب لیبی رو تحریم کرد و بالاخره تو سال ۲۰۰۱ اونو مجبور به مذاکره کرد. از ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ لیبی تمام خواستههای غرب از جمله جمع آوری کامل تأسیسات هستهای و تحویل تمام موشکها به غرب رو قبول کرد و نهایتا انگلیس در سال ۲۰۰۶ توافقنامه مشترک صلح و امنیت با لیبی امضا کرد و متعهد شد حالا که لیبی توان دفاعی خودش رو تحویل داده، در صورت حمله به لیبی در دفاع از این کشور وارد عمل بشه. اما پنج سال بعد همین انگلیس همراه کشورهای ناتو شروع به بمباران و اشغال خاک لیبی کردند.
@East_Az_tanhamasir
🔰 عراق: عراق در سال ۵۹ توسط غرب و شرق مسلح شد و به ایران حمله کرد. صدام هر چقدر سلاح و پول و اطلاعات لازم داشت غرب و شرق براش محیا کردن. حتی آلمان بهش سلاح شیمیایی هم داد تا ایران رو با اون هدف قرار بده. نهایتا عراق توی جنگ باخت. مرداد سال ۶۹ عراق بدون اجازه غرب به کویت حمله کرد و بهمن همون سال امریکا عراق رو از کویت بیرون انداخت. از همون سال بود که امریکا به بهونه سلاحهای شیمیایی که قبلا خودشون به عراق داده بودن بحث نظارت و نصب دوربین در مراکز حساس عراق رو شروع کرد. این بازی تا سال ۸۱ ادامه داشت و بالاخره صدام خلع سلاح خودش رو هم پذیرفته بود. اما امریکا در آخرین روز سال ۸۱ با همراهی کلی کشور دیگه به عراق حمله کرد و هنوز که هنوزه خاک این کشور رو ترک نکرده. الان عراق از نظر زیر ساختها بشدت عقب مونده هست.
@East_Az_tanhamasir
🔰 مصر: مردم مصر پس از سالها حکومت نظامیان بالاخره موفق شدن با انقلاب یک حکومت دموکراتیک تشکیل بدن. محمد مرسی اولین رئیس جمهور کشور شد ولی به خاطر اشتباهی که کرد و اعتمادش به امریکا خیلی سریع نقشه کودتا تو مصر پیاده شد و مجدداً نظامیان قدرت رو در دست گرفتن و عملاً رویای مردم مصر ناتموم موند.
@East_Az_tanhamasir
🔰 برجام: برجام حکایت پر درد اعتماد به غربه. پرونده هستهای کشور از سال ۸۱ از طرف کشورهای غربی به جریان افتاد. تو این بیست و یک سال هر وقت ما مقاومت نشون دادیم غرب از خواستههاش کوتاه اومده و هر وقت ما خواستههاش رو قبول کردیم رفته و با خواستههای بیشتری برگشته. نهایتاً برجام شکل گرفت. ما عملاً تمام توان هستهای مون رو تحویل دادیم و دستاورد ما به اعتراف رئیس وقت بانک مرکزی عملاً هیچ بود.
{توضیح نویسنده: ماجرای کامل پرونده هستهای نکات آموزنده بسیار زیادی داره که توصیه میشه هر کس وقت و توانش رو داره اونو مطالعه بکنه. یکی از بهترین منابع صوت جلسات آقای امیرحسین ثابتی (مجری برنامه جهانآرا) هست که تو شش جلسه به خوبی روند مذاکرات از سال ۸۱ تا ۱۴۰۱ رو شرح داده}
@East_Az_tanhamasir
🔆 مقایسه نتایج اعتماد کشورها به دشمن و مقاومت اونها در برابر دشمن به خوبی نشون میده هزینه مقاومت کمتر از هزینه سازش هست. تا حالا سازش همیشه منتهی به ویرانی شده. یکی از نتایج قابل لمس مقاومت در برابر دشمن اینه که اول انقلاب جنگ هشت سال طول کشید ولی الان زمان جنگ با دشمن به ۳۳ و ۲۲ روز و در آخرین جنگ به ۲ روز کاهش پیدا کرده. مطمئنا جنگهای بعدی از این هم کمتر طول خواهند کشید و اسرائیل با خاک یکسان خواهد شد انشاءالله.
لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنْصَرُونَ ﴿۱۱۱﴾
آنها (اهل كتاب مخصوصا يهود) هرگز نميتوانند به شما زيان برسانند، جز آزارهاي مختصر، و اگر با شما پيكار كنند به شما پشت خواهند كرد (و شكست ميخورند) سپس كسي آنها را ياري نميكند. (۱۱۱)
@East_Az_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤دکتر انوشه:
دختری از من پرسید:
با این یه مشت مگس آشغال افتادن دور من، که یکی مسج میده.. و یا شماره میده و...، نمیدونم چیکار کنم!!؟
بهش گفتم: عزیز دلم! تا تو بوی زباله ندی، مگسها دنبال تو را نمیافتن...!!🙈
@East_Az_tanhamasir
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختری که سه ماه تمرین مداومِ گروه سرود را خراب کرد و موقع اجرا در مراسم اصلی، آبروی مربیشان را برد!!!
خواهش میکنم ببینید ارزش هزار بار دیدن و چندین هزار با نشرو داره
السلام علیک یا فاطمة الزهرا 😭😭😭😭
@East_Az_tanhamasir