@ostad_shojaeدوران فتنه و غربال.mp3
زمان:
حجم:
7.22M
✘ دوران فتنه / آشوب / اغتشاش
در آخرالزمان
#پادکست_روز #استاد_شجاعی
#آیت_الله_مصباح| #استاد_عالی
منبع : عید بیعت ۱۴۰۲
@Ebasirate_enghelab
💠 اجتماع بزرگ مردمی عید بیعت
🌺 مصادف با سالروز آغاز امامت حضرت صاحبالزمان عجالله تعالی فرجهالشریف
🔺سخنران:
👤 حجتالاسلام علی صغیرا
🔺مدیحهسرا:
👤 کربلایی امیر برومند
🔺با اجرای:
👤 دکتر بهنود صدر
🔺ترانه سرایی:
👤 پویا بیاتی
🔺استندآپ:
👤 سید محسن هاشمی
🗓 جمعه ۲۳ شهریورماه / از ساعت ۱۵:۳۰
📌اصفهان، میدان امام خمینی (ره)
#بیعت_میکنم
#عید_بیعت
🔺رسانه باشیم
@Ebasirate_enghelab
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 یک مرحله تا ظهور | ولایت اجتماعی؛ آخرین مرحله رشد شیعه تا ظهور
🍃🌹🍃
🎙حجت الاسلام والمسلمین عالی
🌺 به مناسبت سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت ولی عصر (عج)
#امام_زمان
#روز_بیعت
#عید_بیعت
@Ebasirate_enghelab
🔥جایگزینی مشکوک
🔻آغاز ولایت آخرین معصوم به قدری مهم است که نهم ربیع را در روایات غدیر دوم نامیدند؛تا به فرمایش سیدبنطاووس زمینه توجه کامل انسانها به امام عصر باشد.
🔻اما #جایگزینی قتل خلیفه دوم در این روز که اساسا در ذیحجه اتفاق افتاده، موضوع را از توجه به امام عصر به تشکیل جلسات اختلاف افکن منحرف کرد.پشت پرده چه بوده؟
🔻کدام جریان با این ترفند هم انتظار فرج و تمهید ظهور را نشانه گرفت و هم با روایات نامعتبر مانند «رفع القلم» مراسم های بعضا خلاف شرع را مبنای اختلاف میان مسلمین قرار داد؟
#عید_بیعت
#امام_عصر
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Ebasirate_enghelab
🔺 قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین در جهت منافع ملی است
🔸محمد جواد ظریف، معاون راهبردی ریاست جمهوری:
🔹به نظرم آن نقشه راهی که در اردیبهشت ۱۴۰۰ افتخار داشتم با وزیر خارجه چین امضا کنم نقشه راه بسیار خوب و متوازن است و در جهت منافع ملی ایران است.
🔹آن چه که برخی بدخواهان در موردش گفتهاند اصلاً با واقعیت تناسبی ندارد. ما هیچ امتیازی به طرف مقابل در آنجا ندادهایم و هیچ واگذاری در آن نقشه راه نشده و اصلاً موضوعش این نبوده است.
🔹موضوع این بوده که در حوزه راه همکاری میکنیم و ایران بخشی از کمربند راه چین خواهد بود. چین در ایران سرمایهگذاری خواهد کرد. در حوزه نفت همکاری و آیتی همکاری خواهیم کرد.
@Ebasirate_enghelab