📝 در اسلام اقتصاد وسیله است و از وسیله انتظاری جز کارآئی بهتر در راه وصول به هدف نمی توان داشت
در بخشی از مقدمۀ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با گزاره «اقتصاد وسیله است نه هدف میخوانیم در تحکیم بنیادهای اقتصادی، اصل، رفع نیازهای انسان در جریان رشد و تکامل اوست نه همچون دیگر نظامهای اقتصادی تمرکز و تکاثر ثروت و سودجویی زیرا که در مکاتب ،مادی اقتصاد خود هدف است و بدین جهت در مراحل رشد اقتصاد عامل تخریب و فساد و تباهی میشود ولی در اسلام اقتصاد وسیله است و از وسیله انتظاری جز کارآئی بهتر در راه وصول به هدف نمی توان داشت با این دیدگاه برنامۀ اقتصادی اسلامی فراهم کردن زمینه مناسب برای بروز خلاقیتهای متفاوت انسانی است و بدین جهت تأمین امکانات مساوی
و متناسب و ایجاد کار برای همۀ افراد و رفع نیازهای ضروری جهت استمرار حرکت تکاملی او بر عهده حکومت اسلامی است.
🆔@Economy_tweet
🔹ها جون چانک ، اقتصاد دان کره ایی ، میگوید : غربی ها در رابطه با اصول اقتصادی ، میگویند ، آنچه ما میگوئیم را باید انجام دهید ، نه آنچه ما انجام داده ایم .
🆔@Economy_tweet
🔹دوستان دولت دلگير بودند كه چرا در نامه سرگشاده استدلال كرده ام كه دولت غربگراست. در مناظره اى كه بر اثر نامه برگزار شد بعد از استدلال مفصل از روى متن كه چرا داخل معافيت نمى شود با هند كار كرد، دوست مقابل ناگهان گفتند:" حالا هند مى رود مشكل معافيت را با آمريكا حل مى كند.
🔸يعني دوستان از هر جاده اى كه مى روند نهايتا مى خواهند روابط ايران با همسايگان تا حد ممكن محدود به معافيتهاى آمريكا باشد و اصلا توسعه رابطه با همسايگان خارج از معافيت آمريكا را در ذهن ندارند.
🔸به همين سياق سفارت رييس كل سابق بانك مركزى، آقاى دكتر صالح آبادى، يك گام بلند به سمت تحكيم جايگاه مالى قطر بعنوان نقطه تسويه تحت معافيت آمريكا براى ايران است.
🔸توضيح آنكه "غربگرايى در روابط همسايگى" در ذات خود اگر انتفاعى براى ايران داشته باشد هيچ اشكالي ندارد، مسئله اين است كه اين مدل نگاه مانع انتفاع ايران از رابطه با همسايگان است.
🗣مجید شاکری
🆔@Economy_tweet
🔹سیمکارت اپراتورهای عراقی یا رومینگ اپراتورهای ایرانی؟ تجربه زائرین حاضر در عراق چیست؟
من رومینگ همراه اولم رو فعال کردم و بسته نامحدود یک هفتهای خریدم و بسی راضی هستم، و از سیمکارت زین هم ارزونتره حدود ۲۰۰ تومن.
فقط نکتهش اینه تنظیمات رومینگ رو روی اتوماتیک نذارین و شبکه اینترنت عراق رو سرچ کنین.
کربلا و نجف “آسیاسل” عالیه و سامرا “زین”
🗣سارا هوشمندی
🆔@Economy_tweet
خاندوزی: اقتصاد ایران در دولت قبل، معطل مانده بود
سخنگوی اقتصادی دولت:
🔹مهمترین تفاوت این دولت با دولت سابق مربوط به مدیریت و نحوه حل مسائل کشور است؛ دولت قبل اکثر فرصتهای ۸ ساله کشور را معطل موافقت و ترحم چند کشور خارجه نگه داشت تا ظرفیتهای توسعهای کشور وابسته به مسائل خارجی بشود.
🔹وزرای دولت سابق گاها میگفتند برای حل مسائل موفق به دیدار رییسجمهور نمیشوند و بخش مهمی از مدیران دولت قبل ناظر به عوامل و موانعی بود که اجازه پیشرفت را نمیداد؛ دولتی که از نظر انگیزه میشود از دوران معطلی اقتصاد ایران یاد کرد.
🔹این دولت با ۵۴ همت کسری بودجه کار خود را شروع کرد و از ۸ میلیارد دلار برای تامین ارزی کالاهای اساسی تقریبا تمامش مصرفشده بود، اما دولت سعی نکرد مقایسه کند و الان که این ارقام را بیان میکنیم بهخاطر طرح برخی موضوعات توسط اعضای دولت سابق است.
🆔@Economy_tweet
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴 اصرار بر مطلوب
✍ احمدحسین شریفی
🔸مداومت و خستگیناپذیری و اصرار بر مطلوب، حتما نتیجهبخش است.
🔷 #اميرمؤمنان(ع) میفرماید:
💐مَنِ اسْتَدَامَ قَرْعَ الْبَابِ وَ لَجَّ وَلَج؛ هر كس به كوبيدن درى ادامه دهد و اصرار ورزد، عاقبت از آن در وارد خواهد شد.(تصنيف غرر الحكم و درر الكلم،ص193)
🔷اگر حقیقتا خواستار چیزی باشیم حتماً راهی برای رسیدن به آن مییابیم.
سستی و یأس و کسالت و بهانهتراشی مربوط به جایی است که واقعاً چیزی را نمیخواهیم.
#اخلاق
#استقامت
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
🔹مرز مهران با وجود جمعیت زیاد، هنگام اذان صبح خیلی سریع و روان رد شدیم الحمدالله.
🆔@Economy_tweet
🔹نابینایی رسانه ای!
مدعی ترین روزنامه اقتصادی کشور، بزرگترین رویداد اقتصادی و توسعه ای کشور (افتتاح فاز ۱۱) را ندید!
🗣مهدی مهرپور
🆔@Economy_tweet
🔹برای خرید نت همراه اول "نامحدود" اربعین
مرحله اول: کددستوری "*10*40*1" رو شماره گیری و بسته اینترنت رو خریداری کنید.
مرحله دوم:تنظیمات رومینگ وا از حالت خودکار خارج و شبکه نت عراق رو سرچ کنید، کربلا و نجف"آسیاسل" و سامرا"زین".
🆔@Economy_tweet
🔹دیروز بزرگترین دستاورد صنعتی کشور رقم خورد و حتی رسانه های خارجی هم به آن پرداختند اما نابینایی رسانهای سبب شد مدعیترین روزنامه اقتصادی کشور، بزرگترین رویداد اقتصادی و توسعهای رو نبینه!
حیف اون میلیاردها تومن بودجه و یارانهای که از خزانه این کشور خرجتون میکن
🗣علی فرحزادی
🆔@Economy_tweet
🔹سقوط نرخ رشد #نقدینگی از ۴۲.۸ به ۲۷.۵ درصد در دولت سیزدهم
نرخ رشد نقدینگی در ابتدای دولت سیزدهم به ۴۲.۸ درصد رسیده بود اما در سال ۱۴۰۱ با کاهش به ۳۱.۱ درصد رسید و در تیرماه ۱۴۰۲ نیز به ۲۷.۵ درصد رسیده است که کاهش حدود ۱۵ واحد درصدی را نشان میدهد.
🆔@Economy_tweet