تبریک به اقای مسعود پزشکیان. امیدواریم به کمک همه نخبگان و پشتیبانی مردم ، مشکلات مردم حل بشود
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
شهید محمد جهان آرا :
اگر شهر سقوط کرد نگران نباشید، دوباره فتح می کنیم، مواظب باشید ایمانتان سقوط نکند.
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرام باشید
الحمدلله علی کل حال. از مسیری که آمدیم ذرهای پشیمان نیستیم و از اینکه توفیق پیدا کردیم به وظیفه خود عمل کنیم خدای متعال را شاکریم. ما مامور به وظیفه بودیم و نه نتیجه. انقلاب عزیز ما از این فراز و نشیبها زیاد دیده است و این هم دفتر دیگری است در میان حکایتهای تلخ و شیرین انقلاب. انشاالله سایه رهبر عزیزمان مستدام.
به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقیست...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از برداشتهايي از اسلام و اقتصاد
نه خاتمی نه روحانی و نه پزشکیان هیچکدوم با اینکه برنامه نداشتن، سوﺀ سابقه هم نداشتن که شورای نگهبان بخواد رد صلاحیتشون کنه
مساله حکومت اصلاح طلبها بر رسانه هاست، امروز کسی که رسانه بلده بر فکرها فرمانروایی میکنه و انسانها رو به هر سمت بخواد هدایت میکنه، حتی جای شهید و جلاد رو عوض میکنه!
بازی همستر اصولا پروژه ای بود برای برگردوندن مردم به فضای بی در پیکر پیامرسانهای خارجی، جایی که ذهن مردم رو از حقایق خالی و از دروغ پر کردن!
چه جلیلی چه قالیباف دور اول کنار می رفتن نتیجه فرقی نداشت شایدهم به دور دوم نمی کشید
اینها آدرس غلطه
الکی ذهن خودتون رو با این حرفها درگیر نکنید، مشکل جای دیگه ست و از وقتی فضای مجازی و پیامرسانها بر مردم حکومت کردن وضع ما روز به روز بدتر شده
یا مشارکت پایین اومده و یا غربیها پیروز شدن!
فضای مجازی رو دریابید!
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
هدایت شده از محمود عیسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنانی حکیمانه برای این روزها
🆔 eitaa.com/eisavim
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پیام رهبر انقلاب به مناسبت انتخابات ریاستجمهوریِ چهاردهم
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با سپاسگزاری از همهٔ نامزدها و فعالان عرصهٔ انتخابات بر استفادهٔ رئیسجمهور منتخب از ظرفیتهای فراوان کشور برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، در ادامهٔ راه شهید رئیسی تأکید کردند.
🔹متن پیام رهبر انقلاب اسلامی:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔹والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه. خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیسجمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهٔ انتخابات ریاستجمهوری را سامان دهد و در ۲ جمعهٔ پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آرا رئیسجمهور کشور را برگزیند.
🔹مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل وظائف خود را انجام دادند و مردم عزیز با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهای گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در ۲ مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
🔹این حرکت بزرگ در رویارویی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموشنشدنی است و همهٔ نامزدهای محترم و همهٔ کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
🔹اکنون ملت ایران رئیسجمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیسجمهور منتخب و به همهٔ فعالان این صحنهٔ حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتیِ دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هرکس در حد توان خود برای آبادانیِ مادی و معنویِ کشور تلاش کند.
🔹به جناب آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهٔ راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بهویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
🔹بار دیگر جبههٔ سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهٔ نامزدهای محترم و فعالان عرصهٔ انتخابات که در این برههٔ حساس نقشآفرینی کردند و نیز رسانهٔ ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
@Farsna
#پازل_اقتصاد
🔶اولین مجری توییت های #اقتصادی در ایتا
🔷بستری برای #گفتمان های اقتصادی
🔶منبعی برای #اخبار مهم اقتصادی
🔷رویکردهای #اسلامی به اقتصاد
🔶ارتقای #سواد اقتصادی
📲ارتباط با ادمین، ارسال محتوای اقتصادی و #تبادل 👇
@Emmett11
💯لینک عضویت در کانال
https://eitaa.com/joinchat/4028301685C5c6d4053ad
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀بر مزار شهید رئیسی فاتحهای خواندم و درد دل کردم که محققان اقتصاد اسلامی چندین بار توصیه های سیاستی شان را شفاهی و مکتوب عرضه کردند، ولی پیشنهادات به خصوص سیاستهای ارزی و پولی پیشنهادی با اقبال روبرو نشد، شاید اگر توجه بیشتری میشد، سرنوشت دیگری رقم میخورد.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
آذربایجان چی از ما گرفت و چی داد بهمون😭
آمار تفکیکی آذربایجان شرقی:
🔹پزشکیان: یک میلیون و ۶۷۲ هزار و ۱۹۳ رای
🔹جلیلی: ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ رای
🔹میزان مشارکت: ۶۲.۲۲ درصد
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
حین ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری بود، حدس و گمان ها بالا گرفته بود که بالاخره چه کسی تایید میشه و کدوم جریان موفق خواهد شدو... تا اینکه یکی از دوستان یه فیلمی تو تلگرام برام فرستاد که خلاصه محتواش این بود که یه پیش گویی بصورت احتمالی پیش کرده بود کسی در ایران رئیس جمهور میشه که «دولت دوم بنی صدر» رو تشکیل میده.
ضریب توجه به این گزاره زمانی بالا گرفت که سال 1400 پیش بینی کرده بود دولتی از جنس دولت شهید رجایی تشکیل میشه اما«ناتمام خواهد ماند».
حالا باید صبر کنیم بیینم ترکیب پیشنهادی دولت چهاردم به مجلس و انتصاب ها به چگونه خواهد بود.
بصورت کلی روح حاکم بر شرایط منطقه ای و داخلی صحت این گزاره رو تایید میکنه که این دولت به پایان نخواهد رسید.
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
هدایت شده از ابوقاسم
📌نکات مهم انتخابات
انتخاب آقای مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ایران را به ایشان و هواداران شان تبریک عرض می کنم.
همه باید به آقای پزشکیان برای پیشبرد اهداف و برنامه های دولت کمک کنیم و به رای مردم احترام بگذاریم.
بدون چراغ سبز بخش هایی از قدرت و حامیان تعدیل سیاست خارجی ،اصلاحات ورود پرقدرت پیدا نمی کرد.
جنگ قدرت در دو نگاه اساسی یعنی تعدیل سیاست داخلی و خارجی یا رادیکال شدن سیاست خارجی در همه بخش های امنیتی و سیاسی و حوزوی و نخبگانی و دستگاه دیپلماسی به عنوان صحنه گردانان استراتژیک به صورت واقعی شکل گرفت که در نهایت حامیان تعدیل سیاست های خارجی با تایید صلاحیت آگاهانه پزشکیان توسط شورای نگهبان و رای قومی آذری ها و حضور پرقدرت اصلاحات توانستند به نتایج دلخواه برسند
شورای نگهبان با علم به آراء قومی و ناسیونالیستی پزشکیان و ویژگی های شخصیتی پزشکیان، او را از میان گزینه هایی نظیر جهانگیری،همتی،لاریجانی و آخوندی و... ترجیح داد و آگاهانه آقای پزشکیان را وارد صحنه رقابت سیاسی کشور کرد
پزشکیان در آذربایجان شرقی یک میلیون و ۶۷۲ هزار و ۱۹۳ رای
و سعید جلیلی ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ رای بدست آورد
اختلاف آراء در این استان و آذربایجان غربی و اردبیل به تنهایی دو میلیون و نیم بوده است که نشان می دهد اختلاف سه میلیونی جلیلی و پزشکیان نشأت گرفته از آراء قومی شمال غرب بوده و سرنوشت سازی این آراء در سپهر سیاسی ایران به آسیب شناسی عمیق نیاز دارد
آرایش لیست تایید شدگان شورای نگهبان دقیقا تکرار انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بود،تایید یک کاندید معتدل و مورد حمایت اصلاحات در مقابل تایید چند نفر اصولگرا که می توانست شکل و شمایل دیگری را داشته باشد
مثلا بجای اینکه فقط یک اصلاح طلب در برابر چهار اصولگرا تایید صلاحیت شود دو یا سه نفر تایید می شد تا آن ها هم با چالش وحدت روبه رو شوند
انتخاب پزشکیان تداعی کننده چند مساله بسیار مهم است
اول اینکه مدل ناموفق حاکمیت یکپارچه پایان یافته است.
دوم اینکه سیاست خارجی ایران در فرض دوگانه ترامپ و پزشکیان تعدیل خواهد شد تا از بازگشت تحریم های شورای امنیت جلوگیری شود، (سیاست های تکراری دهه نود و دوگانه مذاکره و مقاومت) البته پیش فرض عزیزان این هست که بایدن مجددا انتخاب خواهد شد
سوم اینکه نگاه جدیدی درباره مذاکرات هسته ای،جنگ روسیه و اوکراین و نصش ما در این جنگ و سایر موضوعات اساسی کشور شکل خواهد گرفت
ابوقاسم
Mahmoud Karimi - Shab Aval Muharram (128) (1).mp3
5M
🎙شب اول محرم
#محمود_کریمی
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
پازلِ اقــتصاد 📊
حین ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری بود، حدس و گمان ها بالا گرفته بود که بالاخره چه کسی تایید میشه و ک
در مورد این کلیپ افراد زیادی پیام دادن و گفتن ارسال کنید ما هم مشاهده کنیم که لینکش رو همین قرار خواهیم داد.
در ضمن این فقط یه احتماله و بیشتر از این نباید بهش توجه کرد.
از خداوند متعال در ایام عزای اهل بیت بهترین ها را برای ملت شریف ایران خواستاریم
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
💢 آقای دکتر سعید جلیلی عصر امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کرد
🔹حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار ضمن تشکر از رویکرد تبیینی آقای دکتر جلیلی در عرصه رقابتهای انتخاباتی و همچنین ایجاد زمینه برای شور و شوق مردمی بیشتر در انتخابات، برای وی آرزوی موفقیت کردند.
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
💢سخنرانی دکتر جلیلی در جمع حامیانش پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب ، امشب ساعت ۲۱:۳۰
🔹 گردهمایی حامیان دکتر جلیلی به همراه مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا و ذکر توسل امشب ساعت ۲۱:۳۰ در مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان فلسطین برگزار می شود.
🔹دکتر جلیلی در این گردهمایی سخنانی را خطاب به حامیانش ایراد خواهد کرد.
🔹گفتنی است عصر امروز دکتر جلیلی با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد.
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
پازلِ اقــتصاد 📊
در مورد این کلیپ افراد زیادی پیام دادن و گفتن ارسال کنید ما هم مشاهده کنیم که لینکش رو همین قرار خوا
آیدی کانال تلگرام بر فراز ایران که پیش بینی انتخابات چهاردهمین ریاست جمهوری ایران رو گذاشته بود @time_zaman
همچنین لینک پیام مورد نظر
https://t.me/Astrology_futurology/11787
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش اول
شکست، مقدمه پیروزی است؛ به شرطی که با تحلیلهای بی بنیاد و سطحی، ریشهیابی نشود.
جریان حزب اللهی و طرفدار گفتمان انقلاب به کنار رفتن و نرفتن قالیباف یا جلیلی نباخت، بلکه بار دیگر به دوگانهای باخت که حول مذاکره و برجام شکل گرفت! چرا که در طی سه سال پرکار دولت شهید رئیسی و چهار سال مجلس انقلابی، فرصت اثبات عملی اینکه مشکلات معیشتی ملت ارتباطی به تحریمها ندارد را از دست دادیم. در این دوره، با اینکه ایران آشکارا از تحریمها عبور کرد، اجرای سیاستهای معیشتسوز و نابرابریساز نئولیبرال، به مشارکتسوزی و رایسوزی این ایام منجر شد.
ما امیدوار بودیم بعد از دولت روحانی با تغییر ریل اقتصادی کشور در دولت سیزدهم، مردم طعم شیرین اقتصاد درونزا و برونگرای اقتصاد مقاومتی و حاکمیت ریال را بچشند، اما متاسفانه روشن نبودن رویکردهای اقتصادی برای سیاستمداران و عواقب آنها مانع از این تغییر ریل شد.
دلسوزان تلاش بسیاری کردند این شناخت را برای مجموعه دولت و مجلس ایجاد کنند اما نشد و تنها گذر زمان بود که آن را اثبات کرد؛ اما گاهی خیلی زود دیر می شود!
روزی که شهید رئیسی قصد حذف ارز ۴۲۰۰ را داشت، خدمت ایشان رسیدم و کتاب دکترین شوک را تقدیمشان کردم. عرض کردم این کتاب را بخوانید و ببینید این سیاستهایی که در دست اجرا دارید، چند دولت را در دنیا سرنگون کرده است!
بعد از آن نیز برای مجاب کردن دولت به اجرای سیاست تثبیت قیمت ارز تلاش ها کردیم. خاطرم هست این اواخر شهید رئیسی در جلسهای فرمودند مطالب به این روشنی را چرا اقتصاددان ها متوجه نمی شوند؟!
بهرحال زمان از دست رفت، بخصوص که افراد دست اندرکار، هنوز به آن سیاستها باورمند هستند.
جریان سیاسی اصولگرا نه تنها در طی دوره مدیریت خود بر دولت و مجلس اقدامی برای اصلاحات اقتصادی و پایان دادن به حاکمیت دلار آمریکا در خاک ایران نکرد، بلکه حتی حاضر نشد در ایام تبلیغات انتخاباتی دست روی این مسئله اساسی گذاشته و وعده حل و فصل آن را به مردم بدهد. این بود که در پاسخ به این پرسش آقای پزشکیان که چرا بدون برجام قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان شد و قیمت خودرو و مسکن سر به فلک کشید، پاسخی جز سکوت نداشت!
اصولگرایی به طمع ۱۸ میلیون رای شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰، حاضر به عذرخواهی از مردم برای عدم موفقیت دولت سیزدهم در کوتاه کردن دست سفته بازان و خام فروشان از جیب مردم نشد. حاضر نشد با صدای بلند جلوی احتکار اراضی ایران بایستد و بگوید ما نتوانستیم اقتصاد بسازبفروشی مسکن ایران را که ۷۰ درصد آن قیمت زمین است، تغییر ریل دهیم! حاضر نشد از سیاستهای مشوق خام فروشی فولاد و پتروشیمی و معادن عذرخواهی کند و از اینکه نتوانسته فرایند صنعتی شدن و تولیدگر شدن ایران را تسریع کند، حاضر نشد در پیشگاه تاریخ و مردم ایران ابراز شرمندگی کند و وعده اصلاح دهد.
بنابراین جریان سیاسی اصولگرایی حتی ۵ میلیون رای از همین ۱۸ میلیون رای ۱۴۰۰ را نیز از دست داد. جریانی که میخواست نقش نمایندگی طرفداران انقلاب و مستضعفین را بازی کند، در عمل با سرمایهداران نرد عشق باخت. جراحی اقتصادی که باید روی توبره سرمایهداران انجام میشد، روی سفره مردم انجام شد.
✨برای مطالعه بخش دوم، اینجا را کلیک کنید✨
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش دوم
✨برای مطالعه بخش اول، اینجا را کلیک کنید✨
جریان انقلابی هرگز نباید سرخورده و دلسرد شود. باید از فرصت استفاده کرد و در مبارزه با سرمایهداری نئولیبرال هم فکر و هم قسم شد. این مبارزه، مبارزهای نیست که یک شبه و یک ساله نتیجه دهد. ما با جریانی مواجهیم که از جنگ ایران و روس تا به امروز نتواسته هیچ امتیازی از غرب بگیرد، بیش از یک قرن است که اقتصاد و معیشت مردم را هم به گرو غرب درآورده است و میخواهد ریشههای غرب گرایی را در همه کشور بدواند و به سرمایهداری جهانی متصل کند، کارشناسان معتقد به سرمایهداری را تربیت کند و در همه جا بگمارد.
نئولیبرالیسم میخواهد دولت را کوچک و ضعیف کند تا «سرمایهسالاری» جایگزین «مردمسالاری» شود. لذا #نه_به_نئولیبرالیسم نه به سیاست و آموزش و فرهنگ نئولیبرال هم هست.
کمربندها را محکم ببندید که فرصت جدیدی برای جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد، ایجاد شده و البته که پیشرفت گفتمان مبارزه با سرمایه داری نئولیبرال در همین مدت محدود، کم نبوده است.
ما برخلاف بخشی از اصولگرایان که معتقدند در عصر حاضر نمیتوان با شعارهای انقلاب اسلامی از مردم رای گرفت، عمیقا معتقدیم شعارها و آرمانهای این انقلاب هرگز رنگ کهنگی نمیگیرند و همچون اصل اسلام، در همه اعصار و دورانها و برای همه نسلها جذابیت دارند. قدرت، یک ابزار برای رسیدن به هدف است، نه خود هدف؛ آنکه از هدف عدول میکند که به ابزار دست یابد، نه فلسفه حیات را درک کرده و نه انسان را شناخته است.
برادران و خواهران! ما نه تنها چیزی را از دست ندادهایم، بلکه برای پیروزی چیزی کم نداریم. آماده یک خیزش بزرگ باشید و به این وعده الهی مطمئن باشید که وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه. ما تردیدی نداریم که به یاری خدای متعال، تمدن نوین اسلامی را در همین گام دوم انقلاب اسلامی محقق خواهیم کرد. به شرطی که چنانکه حضرت سجاد(ع) در دعای ابوحمزه ثمالی میفرمایند، از کسالت و سرافکندگی، از اندوه و ترس و بخل، از غفلت و سنگدلی، به خدای متعال پناه ببریم.
امروز، وقت عمل به این دستورالعمل تاریخی و کلیدی خمینی کبیر(ره) است: «وظیفه ما این است که از حالا برای پایه ریزی یک دولت حقه اسلامی کوشش کنیم، تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود آوریم تا یک جریان اجتماعی پدید آید و کم کم تودههای آگاه، وظیفه شناس و دیندار در نهضت اسلامی متشکل شده قیام کنند و حکومت اسلامی تشکیل دهند. تبلیغات و تعلیمات دو فعالیت مهم و اساسی ماست».
جریان انقلابی باید خود را برای یک خیزش عظیم آماده کند...
نقطه آغاز تحولی که برای رسیدن به پیشرفت و عدالت ضروری است، تغییر در نظم سیاسی کشور است.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش اول
✍ مهدی عسگری
انتخابات ۱۵تیر حاوی درسها و عبرتهای مهمی است که شایسته واکاوی و موشکافی است. اگر بی تعارف به برخی نکات پرداخته نشود، هزینههای سنگین را میپردازيم بدون آنکه آورده و عبرت لازم را برای ترسیم بهتر آینده کسب کنیم.
اما برای طرح بخشی از این نکات، یادآوری چند موضوع که در طول یکماه اخیر به آن پرداخته بودیم، کمک کننده خواهد بود.
۱. آرایش نامزدهای انتخاباتی
پس از تائید #شورای_نگهبان و اعلام اسامی نامزدها، قابل پیشبینی بود که تعدد نامزدها و روند فرسایشی در یکسو، و تمرکز ظرفیتها بر روی یک کاراکتر مستعد انتخابات ازسوی دیگر، #پزشکیان را به پدیده این انتخابات بدل خواهد کرد.
لینک مطلب۱؛ نگاهی به ترکیب نامزدها؛ ۲۰خرداد۱۴۰۳
پس یکی از نکات، آرایش نامزدهای تائید شده توسط شورای نگهبان بود.
۲. طراحی نادرست کمپین تبلیغاتی دو نامزد مطرح (بویژه اشتباهات تیم تبلیغاتی دکتر قالیباف) درکنار سایشهای درونگفتمانی، باعث کاهش سبد آراء جریان گردید.
لینک مطلب۲؛ کمپین برای باختن! ۳۱خرداد ۱۴۰۳
دراینباره نکات بسیاری است که فعلا از آن میگذریم ولی ما در طراحی یک کمپین تأثیرگذار که توانایی ارتباط مؤثر با عموم مخاطبین بویژه لایهی عواطف آنها را داشته باشد دارای ضعف مفرط هستیم.
استفاده از مشاورین و کاراکترهای نامقبول در اطراف نامزدها (که نه تنها افزاینده رأی نیست بلکه تولید حاشیه و شبهه میکند) ازجمله اشتباهات هر دو نامزد بود.
۳. عدم توانایی در تبدیل مسائل مهم اقتصادی و معیشتی به کانون اصلی منازعه و ارائهی راهحلهای معتبر، با ادبیات روان، ملموس و اعتماد برانگیز.
نه مسائل و نه راهحلها، با زبان مردم ارائه نشد درحالیکه دکتر پزشکیان، صرفا صورت مسألهها رو بازگو میکرد اما به زبان مردم.
بنابرین محل نزاع اصلی، بر سر موضوعات سیاسی و اجتماعی شکل گرفت یعنی همان محلی که نقطهی قابل مانور توسط اصلاحطلبان بود.
لینک مطلب۳: دماسنج انتخابات؛ ۵تیر ۱۴۰۳
۴. عدم تشخیص درست صحنه، ناهماهنگی و ناتوانی در تصمیمگیری به موقع، ازسوی بازیگران اصلی جریان؛
_ضعف نگاه تحلیلی و جبههای،
_گرفتار شدن در هالهی شناختی و حباب اطرافیان،
_ترجیح منافع گروهی به منافع ملی،
_ایجاد تردید در بدنه، دودستگی و رقابت فرسایشیِ درون گفتمانی،
آسیبهای مهمی بود که مانع از تصمیم و حرکت فراگیر جبههای گردید و از جمله لحظاتی بود که نتیجهی انتخابات را پیش از روز رقابت، معین کرد!
لینک مطلب۴: با این روند منتظر نتیجهی غیرمنتظره باشید؛ ۶تیر ۱۴۰۳
۵. عدم هماوردی در نزاع شناختی؛
جنگ روایتها و نبرد رسانهای/مجازی؛
البته توان خوبی در این مسیر صرف شد درعین حال به لحاظ ابزار، روشها و تکنیکها، محتوا و منابع مالی دست طرف مقابل پرتر و بازتر بود. اما در این سمت امکان استفاده از برخی روشهای زرد و هیجانی، وجود نداشت.
لینک مطلب۵؛ نزاع روایتها؛ ۱۲تیر ۱۴۰۳
این موارد، تنها بخشی از نکات قابل طرح در یک نگاه اجمالی به روند انتخابات در ایام تبلیغات بود و البته بخش مهم دیگری مربوط به روند تاریخی اتفاقات و عملکردها چه از سوی دولتها و چه ازسوی فعالان اجتماعی/سیاسی/رسانهای در طول سالیان اخیر و تأثیر آن در افکارعمومی بوده است که درجای خود باید به آن پرداخت.
***
اما پس از بیان این مقدمات و اشاره به اینکه محل نزاع اصلی این #انتخابات بر سر یک دوراهی سیاسی شکل گرفت، سئوال اصلی که جای تأمل و بررسی فراوان دارد این است:
⚠️سئوال اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
#مهدی_عسگری 🇮🇷
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
کاهش ۱۵.۳ درصدی پایه پولی
داراییهای خارجی بانک مرکزی زیاد شد
معاونت سیاست گذاری پولی بانک مرکزی:
🔹رشد پایه پولی با کاهش ۱۵.۳ واحد درصدی، از ۴۲.۹ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۷.۶ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.
🔹همچنین، رشد نقدینگی نیز از ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۴.۳ در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
نیویورک تایمز: دموکراتها بیش از پیش خواهان کنارهگیری بایدن از کارزار انتخاباتیاند
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
هدایت شده از آقای پرزیدنت
⭕️ واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است... که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
🆔 @aqaye_president
هدایت شده از علیرضا زادبر
دیشب عرض کردم:
به یک عدد دکتر بهشتی نیاز است برای کار تشکیلاتی
به یک عدد مطهری هم نیاز است
تا مبانی معرفتی و فکری ما
تقویت شود
مثلا بدانیم در اسلام قاعده مصلحت هم هست
مثلا بدانیم بین تکلیف و نتیجه رابطه است.
منظومه فکری داشته باشیم.
مرجعیت فکری بدنه
از شر بلاگرها رها شود
و....
https://eitaa.com/Politicalhistory