فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ افتتاح مدرسه شیطان پرستی !
🔹 اصل هدف همین بود بندگی شیطان منتهی اول بی حجابی و توهین به اسلام و بعدش همجنسگرایی و نهایتا شیطان پرستی
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام معصوم قسم جلاله میخوره (اونم نه یکبار بلکه سه بار ) که روز غدیر از همه روزها ازجمله از عاشورا و مبعث و... بالاتر است.
الله اکبر
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣 پاسخ حاج آقا ماندگاری به دانشجویی که میگفت حجاب را بیخیال بشید
حاج آقا ماندگاری:
🔹حجاب ستون خانواده است حجاب نباشد خانواده ای در کار نیست
19.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ
حمید رسایی | محاکمه روحانی پیشکش! محاسبه هم نکردید!
🔴انتخابات تناسبی به زبان ساده
🔻تصور کنید که اسفندماه فرا رسیده و انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در کلانشهر تهران برگزار شده است؛ حوزه انتخابیه تهران گستره وسیعی شامل «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» است و بالغ بر ۱۴ میلیون نفر جمعیت دارد که در مجموع ۳۰ نفر را راهی بهارستان می کنند؛ برای احزاب و تشکل های سیاسی، رای آوری از این حوزه وسیع اهمیت بالایی دارد و به همین دلیل در انتخاباتها، جریان های سیاسی تلاش می کنند با ائتلاف و ارایه لیست واحد، آرای بیشتری از مردم اخذ کنند.
🔹حال اگر انتخابات تناسبی در تهران برگزار شود، رقابت های انتخاباتی از رقابت بین افراد به رقابت بین لیست های انتخاباتی ارتقا می یابد و به نسبت آرایی که از صندوق های رای بین آمده و میانگین آراء هر لیست، سهم جریان های سیاسی از لیست نهایی ۳۰ نفره نمایندگان تهران مشخص می شود.
🔹به طور مثال اگر با توجه به میانگین آرای کسب شده، نسبت آرا بین دو لیست ارایه شده ۲ به یک باشد، ۲۰ کرسی اول تهران به لیست اول و ۱۰ کرسی باقیمانده به لیست دوم می رسد. به این ترتیب ۲۰ نفر از لیست اول یک جریان سیاسی که بیشترین رای را آورده اند به مجلس راه می یابند و از لیست دوم هم ۱۰ نفر اول راهی بهارستان می شوند و دیگر اینطور نیست که هرکس حائز اکثریت آرا در تهران شد، راهی مجلس شود.
🔹این بدان معناست که ممکن است از لحاظ عددی یک نفر در لیست اول در رده ۲۱ قرار گرفته و آرای بیشتری کسب کرده باشد اما چون نسبت لیست ها بر اساس میانگین آرا ۲ به یک است، به مجلس راه نمی یابد و نفر اول لیست دوم - حتی با وجود آرای کمتر - منتخب مردم خواهد شد.
[ #عمار۱۱۰ : کانال برادر سلطانزاده]
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙روایت حسین معروف، عضو اتاق بازرگانی از دلایل رد صلاحیت سلاح ورزی توسط نهادهای امنیتی
🔹️سلاح ورزی و دوستانش میخواهند در جامعه القا کنند که دلایل رد صلاحیت او سیاسی است، اما بدانید سلاح ورزی بخاطر مسائل و نوع مدیریت اقتصادیاش توسط وزارت اطلاعات رد شد.
🔴شهید چمران مخالف نظریه ولایت فقیه بود!
🔰نهضت شوم آزادی، همزمان با سالگرد شهادت #شهید_چمران پادکستی با محوریت افشای حقایقی پیرامون شهید چمران و زدودن از دروغهای جمهوری اسلامی در خصوص شهید تولید و منتشر کرده است.
در این پادکست که مربوط به جلسه دوم تیر ۱۴۰۲ میباشد، ابوالفضل بازرگان، عبدالعلی بازرگان، محمد توسلی، علیاصغر غروی با برچسب #یاران_چمران به دروغ و تحریفهایی پرداختند که تیترشون رو ذیلا میارم:
- چمران مخالف نظریه ولایت فقیه بود
- چمران مهندس بازرگان را در سیاست و حکومت بالاتر از امام خمینی میدانست.
-چمران با دولت موقت برای انحلال مجلس خبرگان همنظر بود.
- چمران در غائله کردستان موافق نظر دولت موقت بود نه شورای انقلاب و شهید بهشتی
- چمران مخالف اشغال سفارت آمریکا بود.
- چمران قائل به عدم استعفای دولت موقت و مقاومت برای به کنار زدن روحانیون از سیاست بود.
-احتمالا روشون نشده بگن شهید چمران در سال ۸۸ به تقلب در انتخابات باور داشت و مخالف احمدینژاد بود یا بگن چمران در مراسم ارتحال امام شرکت نکرد و مخالف رهبری آیتالله خامنهای بود. (چمران سال ۶۰ به شهادت رسیده)
🔰این همان نهضت شومی است که امام سپردن هر مسئولیتی به آنها را ممنوع کردند و امروز عناصر متهم امنیتی آنها، در صفحات اول شرق و اتاق فکرهای جریان اصلاحات و حلقه جماران بخش ویژه دارند.
📝آقای نفوذی
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید بهشتی زن آلمانی داشت!؟
مثلث بنی صدر، منافقین و لیبرال ها برای توقف شهید بهشتی دست به هر کاری زدند از ساختن شایعه تا ترور...
شایعات نتوانست شهید بهشتی را از پای در آورد و در نهایت منافقین مجبور شدن با ترور حذفش کنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سال 2022، نتفلیکس فیلمی به نام Athena را منتشر کرد که در مورد وقوع جنگ داخلی در فرانسه بود که با شورش دسته جمعی مهاجران آفریقایی و عرب پس از کشته شدن یک جوان الجزایری توسط پلیس آغاز می شود.
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ نظر رییس دیوان عالی کشور درباره پرونده اکبر طبری
سؤال این است که با بررسیهای دقیق صورت گرفته در سال ۱۴۰۰ چه اتفاق جدیدی افتاده که مجددا همان پرونده بعد از دو سال برای اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور رفته است!