🚩 آیتالله نوری همدانی: پیوستن به FATF برای کشور مفید نیست /تجربه نشان داد طرف مقابل پایبند به هیچ قراردادی نیست
🔹 ما شک نداریم کسانی که سردمدار این جریان در دنیا بوده افراد ظالمی هستند که در بحرین، یمن و دیگر کشورها جنایات آنان را میبینیم
🔹 قرآن در توصیهای گفته که هرگز به آنان اعتماد نکنید و پیمان با آنها نبندیم.
🔹 عدهای فکر نکنند ما بیاطلاعیم/ ما نمیتوانیم سکوت کنیم و مأمور به وظیفه بوده و طبق نظر کارشناسان اعلام نظر میکنیم
@Efshagari2020
🚩 بررسی مجدد لایحه پالرمو در جلسه مجمع تشخیص؛ اعضا به نتیجه نرسیدند
مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از موکول شدن بررسی لایحه پالرمو به جلسه بعدی مجمع خبر داد.
@Efshagari2020
💢 توییتر | علی علیزاده، تحلیلگر سیاسی مقیم خارج:
🔸دیدن اینهمه جهل تاریخی در نسلهای جدید نسبت به دوره پهلوی برایم عذاب آور و باورنکردنی است؛ یک جاهل شکنجه #ساواک را انکار میکند، جاهل دیگر دزدی #شاه و جاهل سوم وابستگی مطلقش را.
🔸در حالیکه دوستان مسن تر انگلیسی و آمریکایی من هنوز ساواک را به عنوان یکی از جنایتکارترین سازمانهای امنیتی قرن بیستم به یاد میآورند، جوان جاهل و تاریخ نخوانده ایرانی خیلی خونسرد شکنجه ساواک را انکار میکند.
@Efshagari2020
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامپاین با محتوای گَرد نقره و طلا در فروشگاهی در پاسداران تهران با قیمتهای نجومی ‼️
پایین شهر مردم توی صف گوشت برزیلی و استرالیایی میایستند.
برخی نو کیسههای تازه به دوران رسیده ی بالاشهری هم طلا و نقره کوفت میکنند..
در چنین فروشگاههایی به نُدرت جنس ایرانی پیدا میکنید.
ایضا باز هم برخی سلبریتی های همه چی دون و دلسوز و روغن فکرا یاد فقرا نمیکنن این جور مواقع!😒
@Efshagari2020
💢جزئیات جلسه ناتمام دیپلماتهای اروپایی با #عراقچی در تهران
🔹🔸به دلیل ضعف در سیستم اطلاع رسانی، روابط عمومی و سخنگویی وزارت خارجه، روایت های گوناگونی از نشست ۱۸ دی سفرای اروپایی با مدیران وزارت خارجه در تهران را شاهد هستیم به گونه ای که جزییات این نشست را باید در رویترز بخوانیم.
1⃣- روایت رویترز:
♦️در تاريخ ۸ ژانویه (۱۸ دیماه)، ديداري در ساختمان وزارت امور خارجه #ایران با دیپلماتهای فرانسه، انگلیس، آلمان، دانمارک، هلند و بلژیک انجام شده و قرار بود طرفین در جریان آن درباره ادعاهای مطرحشده توسط دانمارک علیه ایران بحث و تبادل نظر کنند.
♦️در اين جلسه، وقتي دیپلماتهای اروپایی مي گويند كه اروپا دیگر نمیتواند آزمایشهای موشکی ایران و اقدامات این کشور برای «ترور برخی افراد در خاک اروپا» را تحمل کند، مقامات ايراني با عصبانيت از جا برخاستهاند، از جلسه بیرون رفتهاند و در را بستهاند.
♦️رويترز به نقل از یک دیپلمات اروپایی مي گويد: «اتفاقات زیادی افتاد، آنها خوششان نیامد، ولی ما احساس کردیم که لازم است نگرانیهای جدیمان را انتقال دهیم. این نشان میدهد که رابطهمان دارد پرتنشتر میشود.»
2⃣- روایت نقل شده در فضای مجازی:
♦️طرف اروپایی قبل از ورود به جلسه موضوع را عنوان نکرده و وسط جلسه یکی از آنها کاغذی از جیب در آورده و تحت عنوان بیانیه درباره آزمایشهای موشکی ایران بخواند، عراقچی حرف او را قطع میکند و میگوید: فکر کردم آمدهاید درباره کمکاریهایتان در برجام یا پناه دادن به تروریستها را جبران کنید و دربارهاش توضیح دهید.
عراقچی در ادامه میگوید «جلسه تمام است» و از اتاق خارج و در را پشت سر خود میبندد
دیپلماتهای اروپایی اصرار میکنند مقامات ایرانی یادداشت آنها را تحویل بگیرند که کسی این کار را نمیکند.
@Efshagari2020
💢بخش عمده مرکزیت فتنه در خارج از کشور است
🔹🔸در بخشی از کتاب «فتنه تغلب» که به تازگی به کوشش دکتر«مصطفی غفاری» توسط دفتر حفظ و نشر آثار آیت ا... خامنهای منتشر شده، علیرضا شمیرانی پژوهشگر سیاسی، در گزارشی به تشریح ناگفتههایی از اقدامات رهبر معظم انقلاب در راستای روشنگری و مقابله با فتنه و اغتشاشات سال 88 پرداخته است.
♦️در یکی از روزهایی که فتنه همچنان ادامه داشت، جلسه ای با حضور سران قوا و برخی دیگر از مسئولین مرتبط با موضوع در حضور رهبر انقلاب تشکیل می شود. در آن جلسه آیت الله خامنه ای رخدادهای پس از انتخابات را این طور تحلیل مینمایند:
♦️این یک فتنه عمیق است که توسط یک مرکز فعال وهوشمند هدایت میشود. این مرکز از گذشته وجود داشته و با نظام و انقلاب مشکل دارد. این مرکزیت دنبال ضربه زدن بوده و از مسائل انتخابات حداکثر استفاده را هم کرده است.
مسئله اینها دولت و رئیس جمهور نیست، بلکه نظام است.
♦️در این جلسه، که رئیس جمهور هم حضور داشته، یکی از حاضران در جلسه، که مواضع مناسبی نیز در آن ایام نداشت، از دو حزب و سازمان ساختار شکن و منحل شده نام میبرد و میگوید:
اینها مرکزیت حوادث پس از انتخابات هستند، اگر با اینها برخورد شود قضیه تمام میشود.
♦️آقا در پاسخ تأکید میکنند:این طور نیست که مرکزیت جریان مقابله با نظام این دو حزب و سازمان باشند؛ اینها حداکثر می توانند پیاده نظام آن مرکزیت باشند؛
طراحی خیلی ریشه داراتر از این بحث هاست؛ بخش عمده این مرکزیت در خارج از کشور است؛
این مرکزیت توانست حرفهای خود را از زبان بعضی چهره ها بزند، از زبان آقای.... از زبان آقای... و تا حدودی از زبان آقای ...؛ این افراد و مجامعشان بلندگوی مرکزیت فوق شدند. اگر این افراد و گروهها داخل کار نبودند مسائل تا این حد گسترش پیدا نمی کرد.»
@Efshagari2020